17/10/2012 12:17
 הסמויה Posts: 2467
|
יפה שלי , אורצו'וק המדהימה אני איתך באותה הסירה אז בואי וננסה לצוף ביחד
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 09:44
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שיר מהמם ומשפט נפלא שאני לגמרי מאמצת דווקא עם תחושתי הכללית הירודה היום... צודקת מאה אחוז יקירתי ותודה על החיוך שעשית לי עכשיו.. מפתח סול כתב:
תודה רבה לכן על העידוד! זה באמת עוזר! כיף לשמוע ולדעת שאתן קיימות! זה צריך לבוא ממני ובזמן שלו, ואני יודעת (אחרי שירדתי כבר 8 קילו) אני יודעת (!!!!!) שכשזה יבוא זה יבוא בבום ואני אכנס לזה בשיא הרעל. כרגע אני פשוט נטולת כוחות וחשק להכנס לזה שוב.... זה מבחינתי להתחיל מהתחלה....... יש שיר שאני מאוד אוהבת של הזמר: אמיר דדון והשיר נקרא: "אור גדול" והמשפט של הפזמון הולך: "...להתחיל הכל מהתחלה, כמו לנשום בפעם הראשונה..." ממש ככה!!!!! לא קל! תודה על העידוד והתמיכה. לילה טוב 
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 07:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אור מהממת אחת. נכון יש תקופות שלא קל לעשות דיאטה ולצערנו אלה הם חיינו במאבק כל החיים עם השומן. אז יש תקופות יותר טובות ויש פחות טובות אבלללל עכשיו יש לך מטרה שאנחנו יודעים מה היא ואח"כ לא תרצי להסתכל על תמונות ולהתבאס אז יאלה ירד עם כולנו מתחילים מהתחלה. נשיקותתתת וענסי לפה שתי דקות כל יום זה ייתן לך הרבה חשק
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 05:39
 נחושה Posts: 6982
|
אורצוק, מסכימה עם כל מילה שנכתבה, את מדהימה ששיתפת ויש המון אור בחייך: אהבה, עשיה, שיפור איכות החיים, הישגים, חברות והכי חשוב בריאותתתתתתתתתתתת ייאוש זה כנמצאים בתחתית עקב מחלה , אסון או אובדן וגם אז מוצאים את הכוחות כשמודים ושמחים על הדברים הטובים בחיינו. את ממש לא שם תודה לאל..פשוט היית בהפסקת אוכל, נשמע הצלצול וחוזרים לכתה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 05:21
 dany Posts: 19819
|
אור יקרה וגם מתוקה כתבו לך הבנות כאן סיכומי דברים, יאוש לא בבית ספרנו, התחלות חדשות, מסביב יהום הסער, מסגרת ועוד פעם מסגרת והכל הכל מתחיל בך, אף אחד לא יכול להכריח...... ומה שבא מכורח לא נעשה בכלל. איך מפעילים שוב את המוטיבציה? שאלת מיליון הדולר!!!!!! אז לעת עתה לפחות שמרי על הקיים, כי אצלנו השמנמודים להעלות שמונה קילו זה ממש לא עניין גדול.......... שבי עם עצמך ככה ברגיעה על כוס קפה, ועשי שתי עמודות של פלוס ומינוס בחייך עם הירידה במשקל. אני מאמינה שפלוס יעלה על המינוס. ואני מאמינה שאותה מוטיבציה אותה הנעה תבוא גם תבוא שם מבנתוכו. מאחלת לך המון הצלחה את ילדה יפהפיה גם מבחוץ וגם מבפנים ואת יודעת זאת.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 05:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה ,חבל חבל על שמונה קילו שנשרו. מעידות יש ותהיינה לכולנו אבל זו בדיוק הסיבה שכולנו כאן יחדיו עם המון תמיכה ועידוד כדי לקום ולהתחיל שוב ללא ויתורים. אני חייבת לספר כאן כי השבוע הגיעה אישה צעירה לחוג עם ביתה ומירי מזכירה לי אותה מתקופות קודמות רחוקות והבחורה הנחמדה אומרת ידתי אז כ20 קילו ועזבתי,כיום היא שלוש ספרות וכפי שאמרתי באותו רגע לרבקוש לראות את זה ואני ממש פוחדת פחד מוות. שוב חוזרת וכל כך מאמינה שכל עוד אנחנו במסגרת השורה התחתונה היא הצלחה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 00:27
 EFF Posts: 6409
|
יקירה..ההחלטה לחזור לתלן ולהתמיד תלויה אך ורק בנו..כמו שאנחנו יודעים - הכל בחיים הוא "בחירה" - כאשר אנחנו בוחרים לחיות בדרך מסוימת ומשתדלים זה מצליח...
זה בודאי לא קל לדחות סיפוקים ולכבוש את היצר - אבל לצערנו כדור הפלא להרזייה בן לילה טרם הומצא..
לכן יש לנו את המסגרת וזו ההמצאה הטובה ביותר עבורנו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 22:49
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לקרא אתכן בלילה מרגש ממש.... איזה תובנות איזה עידוד ותמיכה גאה מאד שזכיתי בפורום עם אינטלגנציה ריגשית גבוהה כל כך...... לילה טוב יהיה בסדר אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 20:06
 מפתח סול Posts: 250
|
תודה רבה לכן על העידוד! זה באמת עוזר! כיף לשמוע ולדעת שאתן קיימות!
זה צריך לבוא ממני ובזמן שלו, ואני יודעת (אחרי שירדתי כבר 8 קילו) אני יודעת (!!!!!) שכשזה יבוא זה יבוא בבום ואני אכנס לזה בשיא הרעל. כרגע אני פשוט נטולת כוחות וחשק להכנס לזה שוב.... זה מבחינתי להתחיל מהתחלה....... יש שיר שאני מאוד אוהבת של הזמר: אמיר דדון והשיר נקרא: "אור גדול" והמשפט של הפזמון הולך: "...להתחיל הכל מהתחלה, כמו לנשום בפעם הראשונה..."
ממש ככה!!!!! לא קל! תודה על העידוד והתמיכה. לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 17:23
 אייריס Posts: 3744
|
דרך המלך כתב:
אורצוק המהממת אני אספר לך משהו ..הבן הגדול שלי עבד בקיץ בקיטנה בסביון וחזר הביתה כולו התפעלות וואוו אמא איזה בתים איזה כייף להם.. בהתחלה לא הגבתי וביום האחרון לקייטנה התנעתי אצ הרכב יחד עם בעלי ונסענו לשכונת התקוה התחנה המרכזית הישנה להראות לו את הצד השני של החיים ובכך הסברנו לו להודות על מה שיש .. שיש לו חדר משלו הורים שחיים בזוגיות בריאות ושצריך להודות על הקיים... ואת יקירה מצאת את אהבת חייך ואני מאחלת לך את כל האושר שקיים ... אז התהליך קשה כרגע אך אל תשתמשי במילה ייאוש.. קשה כרגע ולא קל... תתחילי בקטנה בלי פחמימות מחמש זה יבוא לבד.. כנסי לפורום הרבה.. סמסי לי תתקשרי בכל שעה במילא אני ערה כל הלילה... שולחת לך חיבוקים חיזוקים וכל אהבתי ובטוחה שתצליחי לחזור למסלול במהרה מכיוון שאת מסוגלת ואת נראית פצצהההה
נשיקות סיגל
אחלה שיעור בחינוך. כל הכבוד לכם. נשיקות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 17:21
 אייריס Posts: 3744
|
יפה שלי כבר שולחת לך המון חיזוקים ואנרגיות והמון נשיקות לעידוד. אז כמו שאמרו לך כבר להוציא את המילה הזו מהראש ולהתחיל לעשות סוויצ' בראש ושהחבר המתוק יעזור לך ואני יודעת שכן. אז קדימה צאי מזה מהר ותתחילי שוב כמו בהתחלה. רישום מסטיקים תתרחקי מאויבים ומסיבות אין ברירה כרגע ובאמת יהיה בסדר. כולנו פה תמיד כנסי שתפי ונתמוך באהבה רבה. המון הצלחה את מסוגלת ויכולה. אוהבת המון ושלא.תפסיקי לחייך לעולם
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 16:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
אורצוק המהממת אני אספר לך משהו ..הבן הגדול שלי עבד בקיץ בקיטנה בסביון וחזר הביתה כולו התפעלות וואוו אמא איזה בתים איזה כייף להם.. בהתחלה לא הגבתי וביום האחרון לקייטנה התנעתי אצ הרכב יחד עם בעלי ונסענו לשכונת התקוה התחנה המרכזית הישנה להראות לו את הצד השני של החיים ובכך הסברנו לו להודות על מה שיש .. שיש לו חדר משלו הורים שחיים בזוגיות בריאות ושצריך להודות על הקיים... ואת יקירה מצאת את אהבת חייך ואני מאחלת לך את כל האושר שקיים ... אז התהליך קשה כרגע אך אל תשתמשי במילה ייאוש.. קשה כרגע ולא קל... תתחילי בקטנה בלי פחמימות מחמש זה יבוא לבד.. כנסי לפורום הרבה.. סמסי לי תתקשרי בכל שעה במילא אני ערה כל הלילה... שולחת לך חיבוקים חיזוקים וכל אהבתי ובטוחה שתצליחי לחזור למסלול במהרה מכיוון שאת מסוגלת ואת נראית פצצהההה נשיקות סיגל
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 16:42
 רבקה Posts: 8411
|
אור יקירתי אל תשתמשי במילה ייאוש הרי הכל בסך הכל בסדר קחי עצמך בחזרה למסלול בלי תירוצים והמפתח יפתח לך את הדלת מחדש והסול ירנין את נפשך ותראי שברגע שאת שולטת באוכל הכל ישלוט אצלך בבטחה מתוקה התחילי כבר עכשיו עם ארוחת ערב כמו שלמדנו והגידי לעצמך החיים יפים טובים והייאוש הרחק ממך הקילו שירד שמרי עליו שלא יעלה לפי דיווחך האחרון אלא שמרי השבוע כיאה ומכאן הדרך חזרה קצרה מאוד
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 16:27
 מפתח סול Posts: 250
|
היי פורום אהוב ויקר,. מתנצלת (והתנצלתי מראש) על ההזנחה שלי בזמן האחרון..... אז הפוסט האחרון היה שמצאתי אהבה והתחלתי עבודה חדשה והכל היה ורוד ונפלא..... אז החבר עדיין קיים ואנחנו עוברים לדירה יותר גדולה. העבודה החדשה לא משהו בכלל! אני מחפשת עכשיו שוב... והדיאטה.... או יותר נכון כמו שמירי אמרה בהרצאה - אנחנו לא עושים פה דיאטה... השמירה......אז זהו שאין לי חשק.... כאילו, אי אפשר אפילו להסביר את זה. אני כן רוצה לרדת במשקל... אבל אין לי את הרצון לאכול מסודר ובריא. זה נס שירדתי קילו השבוע זה באמת נס!! עם כל הדברים הרעים, הממש ממש ממש רעים שאני אוכלת. ואני ממש לא מקפידה על שלוש ארוחות מסודרות ביום. (למען האמת בעבודה הזו אין לי אופציה. זו עבודת שטח ואני כל היום בחוץ) ונכון שהכל תירוצים, והאמת היא שפשוט אין לי חשק! איך מחזירים את החשק? כל היום בא לי פחמימות (רעות) ושוקולדים (אוייבים) ואת כל הדברים הרעים שאסור. זה מה שבא לי. ממש ילדה רעה אז איך חוזרים לתלם???? מסביב יהום הסער ואני ממש לא (!!!!!!!!!!) חותכת סלט....
שיהיה שבוע מקסים לכולם ומקווה לטוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|