20/10/2012 05:00
 dany Posts: 19819
|
מאחלת לך לא להכנס ללופ הזה שאני נמצאת בו כבר שנתיים.
מטפס הרים כתב:
שח שלום. הליכה של שני צעדים קדימה ואחד אחורה היא עבורי מצב שאני לא מוכן לסבול עוד. די חלס, כל כך לא רוצה לרדת שניים ואז לטחון באיזה בופה ולעלות 700 גראם ואז לרדת 1.3 ולעלות 400 וכך הלאה... כשזה מתחיל אצלי זה לא טוב.. מהר מידי זה עלול להפוך לצעד קדימה ושניים אחורה...נראה מה יהיה אחרי השבוע הזה. ברור לי שיש רק דרך אחת להימנע מזה..דבר אחד ומאוד מורכב ומאתגר שנקרא שליטה.. מבין את מה שכתבת, הייטב. בהצלחה בהמשך הדרך edited by מטפס הרים on 10/19/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 21:55
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שח שלום. הליכה של שני צעדים קדימה ואחד אחורה היא עבורי מצב שאני לא מוכן לסבול עוד. די חלס, כל כך לא רוצה לרדת שניים ואז לטחון באיזה בופה ולעלות 700 גראם ואז לרדת 1.3 ולעלות 400 וכך הלאה... כשזה מתחיל אצלי זה לא טוב.. מהר מידי זה עלול להפוך לצעד קדימה ושניים אחורה...נראה מה יהיה אחרי השבוע הזה. ברור לי שיש רק דרך אחת להימנע מזה..דבר אחד ומאוד מורכב ומאתגר שנקרא שליטה.. מבין את מה שכתבת, הייטב. בהצלחה בהמשך הדרך edited by מטפס הרים on 10/19/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 08:42
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב שח יקרה והרבה מזל טוב ליום הולדתך. אז בקרוב יום נישואייך ויש לך מטרה חדשה אני בטוחה שכבר ניגבת פירורים ואת צועדת קדימה ליעד. מאחלת לך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 19:16
 שח Posts: 169
|
תודה רבה לכולכם על התגובות המקסימות מחמם את הלב לקרוא ולדעת שיש מי שמבין מה עובר בנפש פנימה  מיכלי כמה דברים: 1. קודם כל תודה, לקחתי לתשומת ליבי לגבי הקיזוז 2. לגבי השקילה היומית, אנסה לעבוד על זה, אבל דעי שכרגע אני מרגישה שמה שעוזר לי לעבור את השעות הקטנות של הלילה בהן אני ערה, בלי להגיע למטבח זה למעשה השקילה של הבוקר, היא בעוד כמה שעות... (כל בוקר בשעה שבע בדיוק ) 3. לגבי גיתי - תראי שרשמתי שבעלי הפתיע ביותר שלא כהרגלו, הוא אחד האנשים הלא רומנטים ולא מפתיעים שיש, אז אחרי כל כך הרבה שנות נישואים, הוא בהחלט הצליח להפתיע אותי רק מעצם הרעיון שהוא סגר משהו בעצמו (גם אם בדיעבד הסתבר שאמא שלי ליוותה את כל התהליך ודאגה שיהיה לשביעות רצוני )
אז שוב , תודה רבה לכל אחד ואחת מכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 09:33
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי המון מזל טוב, באמת שאפו על היוזמה (גיתי - חבל שאתה לא קורא כאן יותר בפורום.. יש מה ללמוד). אני רק רוצה להעיר את תשומת ליבך שמירי לא מרשה לעשות יומיים קיזוז.. גג יום אחד וגם זה לפי התפריט יום קיזוז המדוייק שהיא נתנה.
אל תישקלי כל יומיים, רדי מההרגל המגונה הזה.. אחרי כל התפרעות פשוט צריך לחזור לשגרת הדיאטה.. זה הכי בריא ונכון לגוף ולשפיות שלך לטווח הארוך.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 08:43
|
וסליחה ששכחתי יום הולדת שמח ומאושר אפילו באיחור.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 05:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ברכות ליום ההולדת וכפי שנאמר ,יום חדש חוזרים לשיגרה ומתקדמים. בהצלחה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 04:43
 אשירה Posts: 4292
|
שח יקרה, ראשית מזל טוב ליום ההולדת, ביליתם, נהנתם, ואת חזרת עם עוד כמה תובנות שיעזרו לך בהמשך, בהצלחה,
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 17:14
 קרולין Posts: 6651
|
שח יקרה ברכות חמות ליום הולדתך מזל טוב וכל שתבקשי לו יהי. אמן. תמשיכי בתהליך תתמידי ותראי יופי של תוצאות. בהצלחה רבה קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 17:07
 רבקה Posts: 8411
|
שח ברכות ליום הולדתך בתקוה שיתגשמו כל משאלות ליבך  נהנית, עלית, זה הזמן מיד לחזור לשליטה כדי לא להמשיך ולצבור היה הסתיים ועכשיו עם הפנים קדימה לעבר המטרה ואם את כל כך רוצה - אין זו אגדה יקירתי בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 11:01
|
אין טעם יקירה להתייסר על מה שהיה וקרה.... זה הרי לא פותר ולא משנה. חזרת במלוא הכוחות בגלל שקיבלת כזאת מתנה יפה. ועכשיו העמדת לעצמך מטרה וללא ספק תוכלי להגשים אותה. המון הצלחה מכל הלב
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 09:51
 tal_f Posts: 900
|
הי כל החיים יהיו עליות וירידות, העניין לא להילחץ או להתרגש ולהמשיך לעבר המטרה. עצה אחת, תלמדי לאט לאט לזהות מה יכול לעזור לך בזמן אמת, כמו למשל להיכנס לפורום. ואז גם לא לוותר על מה שחשוב לך. למשל את היית לדעתי צריכה להסביר לבעלך כמה זה חשוב לך ואם הוא אוהב ומעודד שיאפשר לך 15 דקות להתחבר לפורום. אני בטוחה שבמשא ומתן את היית מצליחה להשיג את מה שאת צריכה ולא לוותר. הרי יש אהבה ורצון לעזור... כמו שמירי אומרת לנקות פירורים ולהתחיל מחדש.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 09:43
 שח Posts: 169
|
בוקר טוב ליום שלישי פעמיים כי טוב! אז חגגתי יומולדת בסופשבוע האחרון גיל 32 כבר לא ילדה.... בעלי פינק עם מלון בצפון, הכל כלול, כולל הילדים יש יותר מכשיל מזה למישהי שנמצאת חודש ראשון בדיאטה??!! אז לפחות התחיל בטוב, הנסיעה לצפון הייתה מהממת, המלון סופר דופר מפנק והילדים השתדלו להיות מקסימים ומתוקים וגם..... האוכל... אז נשברתי בארוחת הערב אומנם לא התחזרתי בכמויות, אבל בהחלט שלא חסכתי בטעימות מכל דבר ודבר... בכל בוקר התחלתי בארוחה בריאה ועד שהגיע אמצע היום כבר הייתי רחוקה מבריאות שנות אור, הייתי ממש פנימית עם עצמי כל רגע, אז מה אומר?! מלון 5 כוכבים, לא יצאנו לטיול משפחתי כבר כמה שנים, תרצת נפוצה מירי אומרת...? אבל בכנות, כל הכבוד לבעלי על היוזמה (שכל כך לא מתאימה לו...) אבל לא היה חכם כל כך לקחת 3 ימים מלון הכל כלול למישהי שנמצאת בתחילת הדרך לדיאטה ולשינוי בחיים ועדיין לא מספיק חזקה לעמוד בכמות מ-ט-ו-ר-פ-ת של פיתויים ולא סגורה על עצמה... בכל אופן, הרגשתי את העלייה במשקל ישר לפי הבגדים, יום למחרת כבר הכל היה צפוף עליי אבל בבוקר השני כבר החלטתי שאני פה ואני רוצה להינות, מה, אני אסתכל איך אנשים אחרים אוכלים? ועוד לשלם על זה כל כך הרבה $$$$ ? כשנחזור נפצה על הכל... אז עליתי בהחלט עליתי.... חזרנו בשבת בערב, ישר עלית על המשקל הביתי שלי, ואני אפילו מתביישת לרשום לכם כאן כמה עליתי (יותר מקילו וחצי ב 3 ימים הזוי!!!) אבל משש בערב של מוצ"ש ועד השקילה אתמול נכנסתי חזק ביותר למשטר שתייה ויומיים קיזוז וזה עזר!!!!!!!! כי גם הורדתי את הבושה שהעליתי במלון ועוד ירדתי 200 גרם מהשקילה שלפני שבוע !!!!!!  מה שמרגיז זה, שאני מרגישה שאני זזה צעד אחד קדימה ושני צעדים אחורה, כל הזמן, מרגיזזזזזזז  טוב עכשיו באמת אין תרצת יותר! נגמרו כל המסיבות, החגים והחגיגות, בעוד 4 חודשים יש לנו יום נישואים - רוצה לרדת עד אז 8 קילו ולהחליף קידומת!!!! זה אפשרי (נכון...?) אני מכירה את עצמי ויודעת שזה אפשרי, רק חייבת באמת להצליח להתחייב לעצמי שאני עושה את זה- ואני עושה את זה!!!  התגעגעתי!!!! כייף לחזור! מרגישה כאילו לא הייתי פה יובלות.. מקווה שכולכם במגמת ירידה מצויינת ומאושרים, הייתם חסרים לי מאודדדדדד  (אולי אם הייתי מתחברת במלון לפורום הייתם מצליחים לעזור לי לעצור את הבולמוס שתקף אותי אבל בעלי התעקש לא לקחת לפטופים ולא להתקרב לאינטרנט...) אז יום שלישי- פעמיים כי טוב, שיהיה לנו רק טוב והמשך שבוע מוצלח!!! (הולכת להתעדכן ולקרוא 5 ימים אחורה את כל מה שפיספסתי) 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|