20/10/2012 05:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
בוקר טוב , היום בשבילי זה יום של התחלה מחדש לאחר הקניות של אתמול שהיו מסע הכנה. היום אני מתחילה את הדיאטה שאני מקווה להצליח בה (רציתי לכתוב הדיאטה האחרונה אבל עדיין איני מעיזה  ). אני רוצה להתחייב בפני עצמי ולהצהיר בפניכם שאעשה ככל יכולתי למען שינוי. כפי שנכתב השמנת יתר מחבלת באיכות חיינו ומקצרת אותם ואני יש לי סיבות רבות וטובות לחיות חיים ארוכים וגם להנות מהם כל עוד זה תלוי בי. אני נשארת אצל מירי כי אני מאמינה בשיטה ובמסגרת, אני נשארת בפורום כי אין עוד מקום כל כך מלא אהבה ומחבק כמו המקום הזה. אני מודה לכל אחד ואחת מכם על התגובות, התובנות, העידוד והתמיכה, באהבה רבה,
מאושרת על החלטתך.המון בהצלחה,ללא ספק זו יכולה להיות התחלה חדשה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 20:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אשירה יקרה שמחה שהחלטת להישאר איתנו, תודה על השיתוף, זה עשה לכולם עבודה נפלאה של חשיבה ודין וחשבון.....אין לנו דרך אחרת. מאחלת לך עם כל הלב בהצחלה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 19:36
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי אשירה. שמח בשבילך ובשבילנו. תחזקי ותתחזקי. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 18:10
 אשירה Posts: 4292
|
תודה לכולכן יקירותי, התעוררתי משנ"צ עם סוג של רגיעה והרגשה שהכל יהיה בסדר, מאחלת לכולכן סוף שבוע נפלא ורגוע,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 17:34
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה שמחה שכך החלטת ונמשיך להיות כאן אחת בשביל השניה לתמיכה עידוד והצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 15:35
 כרובית Posts: 261
|
יופי! בחרת בדרך הנכונה!! מאחלת לך דרך מהנה ובעיקר שנה של שינוי וירידה במשקל בכוחות מחודשים!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 12:16
 רבקה Posts: 8411
|
יקירתי אשירה עשית צעד נבון ונכון כבר אמרנו לא פעם שגם מים באבן עושים חור ואת עכשיו עושה זאת מבראשית אנחנו איתך לאורך כל הדרך עם המון איחולי הצלחה מכל הלב נראה לי שהפעם את מפתיעה את עצמך ואותנו ♥♥♥ חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 12:12
 1103 Posts: 5022
|
אשירה יקרה עשית החלטה נכונה מאחלת לך בהצלחה רבה ומחזיקה לך אצבעות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 11:52
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקירתי בראבו על הבחירה שלך במירי, במסגרת, בשיטה ובנו ביחד אנחנו כוח עצום מאחלת לך יםםםםם של הצלחה בתנליך וכולנו כאן תמיד לרשותך. שבת שלום ומבורך לך ולכל באי הפורום הנפלא שלנו נשיקותתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 10:47
|
בוקר טוב , היום בשבילי זה יום של התחלה מחדש לאחר הקניות של אתמול שהיו מסע הכנה. היום אני מתחילה את הדיאטה שאני מקווה להצליח בה (רציתי לכתוב הדיאטה האחרונה אבל עדיין איני מעיזה ). אני רוצה להתחייב בפני עצמי ולהצהיר בפניכם שאעשה ככל יכולתי למען שינוי. כפי שנכתב השמנת יתר מחבלת באיכות חיינו ומקצרת אותם ואני יש לי סיבות רבות וטובות לחיות חיים ארוכים וגם להנות מהם כל עוד זה תלוי בי. אני נשארת אצל מירי כי אני מאמינה בשיטה ובמסגרת, אני נשארת בפורום כי אין עוד מקום כל כך מלא אהבה ומחבק כמו המקום הזה. אני מודה לכל אחד ואחת מכם על התגובות, התובנות, העידוד והתמיכה, באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 15:03
 EFF Posts: 6409
|
אשירה היקרה..קודם כל - מטרת התכנסותנו כאן היא להתיעץ, ליעץ, לעודד לפרגן ולתמוך... מאוד מעריכה את העובדה שאת מתיעצת ומנסה לפתור את ההתלבטות שלך. ממרומי שנותי אצל מירי (25 במניין) אני עדיין לא מרגישה שאני מסוגלת לכך "לבד"..
כל קילוגרם שעולה הוא מכשול בדרך ל"רזון" ולהוריד קילוגרמים שמצטברים במשך תקופה מאוד קשה !!
כל מי ששוקל 100 עבור בדרכו את השבעים, שמונים, תשעים - אנחנו ממש לא רוצים להיות שם...
שמירה על משקל יציב היא מטרה חשובה בפני עצמה ואין לזלזל בה...
הצליחי באשר תחליטי.!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 10:41
|
נחושה כתב:
רגע, עכשיו תורי יקרה שלי, ראשית אני מודה לך ששיתפת באומץ וראי את התגובות... יקרה, אני 4 שנים אצל מירי בחוגים חוץ משלושה חודשים שהייתי באינטרנט מאילוץ ירדתי, עליתי אבל בסופו של דבר "שמרתי בקנאות על המשקל שלא יירד" נכון שהיו לי כל הסיבות הנכונות וכל הנסיבות והתירוצים...באמת!!! והיום אני מבינה מדוע דישדשתי: היום אני אחרי תהליך עם עצמי מודה ומתוודה שהשארתי את האכילה הריגשית, הפחממות והמתוקים אהוביי כמקום מבצרי. מסביב הכול סוער, אין רגע דל, או סקנדל או פסטיבל אז אל תכריחו אותי להתאמץ ולהשקיע תנו לי להתנחם ולהטביע את צרותיי באוכל ובמתוקים. אל לי לשפוט מה עובר אדם בחייו, קטונתי...אני רק יודעת שכל חיבוק עם מירי מנביט עוד כמה זרעים של אושר וכל הרצאה שלה חיממה לי את כל החדרים החנוקים שבליבי ואם אין לך מגבלת מרחק אין כמו מפגש עם הלבן של העיניים גם אם מקבלים הערה או מחאה ואם מירי שומרת על אנשי הפורום בחו"ל....אז תביני כמה מסגרת נחוצה ואם מסגרת אז אין כמו שלנו.... אין שמנמוד שלא היה מוכן לצאת לחופש.....אבל המחיר? לא רק בקילוגרמים נכון? מסכימה שאולי תתני לעצמך שנה אחת עם מירי בגובה העיניים....LIVE , בהצלחה יקירה... נ.ב סלינו על כתפינו תמיד יהיה, זה נעוגן היציב והבטוח המכייל אותנו ש...הכול בסדר, ממשיכים.
נחושה יקרה, תודה על תשובתך המעשירה. גם אני כמוך מודה ומתוודה שהשארתי את האכילה הרגשית כמקום מבצרי וכמקום המפלט והנחמה שלי. הארת לי את הנקודה בפרוז'קטור ענק, אני צריכה ללמוד לצאת מהלופ הזה, אף אחד אחר לא יוציא אותי משם. אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 10:32
|
מטפס יקר, תודה על תגובתך. אני חושבת כמוך ויודעת שאנחנו אכן לוקים במחלה ושלעומת מחלות אחרות לנו יש את הפריבילגיה להבריא את עצמנו וחלילה לנו להקל ראש ולזלזל בכך. אני שמחה שכתבת את הפוסט הזה, למרות שהכל ידוע לי ומוכר לי יש הבדל בין לדעת לבין להסתכל במראה ואתה בהחלט הצבת מולי מראה אמיתית שלא עושה לי שום הנחות. הרבה בריאות לכולנו,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 09:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה קטע איתך... אתמול הרשתי לעצמי להעביר את הפוסט הזה לכמה אנשים יקרים לי שלא מנויים על קוראי הפורום והייתי רוצה שאולי זה יעורר בהם מטיבציה ורצון לטפל בעצמם. זה בהחלט פוסט חזק ועצמתי והוא ליווה אותי כל היום.. תודה לך שוב! מטפס הרים כתב:
בוקר טוב פורום יקר. אני שמח אם הפוסט שלי ותגובתי לאשירה היקרה, גרם למישהו משהו, ואם יש לכם אנשים יקרים ואהובים שחולים במחלה הזו שנקראת שמנת, ואתם חושבים ששורות הפוסט שלי יגרמו להם להתחיל לטפל במחלתם ולנסות להבריא ממנה- לא יהיה מאושר ממני אם תראו את הפוסט . ברגע שמסתכלים על השומן לא כאל גורם אסטטי בלבד אלא כגורם שיכול להמית אותנו, ואנחנו כולנו כה רוצים לחיות וליצור- אז מבינים שיש כאן מאבק. לא על מידת הג'ינס, רבותי ולא על הכפתור של העניבה גבירותי , זה בסך הכל אפקטים צדדיים- המאבק הוא על מניעת מחלות קשות ואיומות, חלקן מייסרות גוף ונפש שמקורן, מקור כל היותן - תלוי רבות בכמות השומן שבגופנו. בואו נהיה בריאים! בואו נכיר בעובדת היותנו חולים בשמנת ונמגר את המחלה, שלמזלנו היא ישות שנישלטת באורח מלא, לא חלקי אלא מלא, על ידי כל אחד מאיתנו, גופו ונפשו. ושרק נצליח ונבריא -כולנו וכל יקירינו. edited by מטפס הרים on 10/18/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 08:49
 אייריס Posts: 3744
|
צודק בהחלט. המחלה שלנו היא מחלה שקטה וסמוייה (לא בדיוק) שיש לה תוצאות הרס נוראיות במשך הזמן ולכן אם לא נטפל ונטופל יגיעו סימפטומים אחרים קשים וכואבים לגופינו. אז אנחנו חייבים לעצור כאן ועכשיו ולעשות כל מה שאפשר לעזור לעצמנו. בהצלחה לכולנו יקרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 08:14
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בוקר טוב פורום יקר. אני שמח אם הפוסט שלי ותגובתי לאשירה היקרה, גרם למישהו משהו, ואם יש לכם אנשים יקרים ואהובים שחולים במחלה הזו שנקראת שמנת, ואתם חושבים ששורות הפוסט שלי יגרמו להם להתחיל לטפל במחלתם ולנסות להבריא ממנה- לא יהיה מאושר ממני אם תראו את הפוסט . ברגע שמסתכלים על השומן לא כאל גורם אסטטי בלבד אלא כגורם שיכול להמית אותנו, ואנחנו כולנו כה רוצים לחיות וליצור- אז מבינים שיש כאן מאבק. לא על מידת הג'ינס, רבותי ולא על הכפתור של העניבה גבירותי , זה בסך הכל אפקטים צדדיים- המאבק הוא על מניעת מחלות קשות ואיומות, חלקן מייסרות גוף ונפש שמקורן, מקור כל היותן - תלוי רבות בכמות השומן שבגופנו. בואו נהיה בריאים! בואו נכיר בעובדת היותנו חולים בשמנת ונמגר את המחלה, שלמזלנו היא ישות שנישלטת באורח מלא, לא חלקי אלא מלא, על ידי כל אחד מאיתנו, גופו ונפשו. ושרק נצליח ונבריא -כולנו וכל יקירינו. edited by מטפס הרים on 10/18/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 07:49
 כרובית Posts: 261
|
מטפס, כתבת דברים חזקים וכל כך נכונים!! אפילו נראה לי שאתן לבעלי, שחולה במחלת השמנת, הערב....בתקווה שישנה דרכיו או לפחות יחזור לחוגים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 12:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר מסכימה בכל מילה והנה אני מודה אני חולה במחלת השמנת מודה שקשה לי לבד מודה שבלי מסגרת אני אובדת.. מודה שאם לא אטפל בבעיה פשוט אמשיך לחלות ולהשמין... כתבת פוסט מאד יפה ואמיתי מבחינתי . כל אחד בהחלט בוחר במנטור שלו להמשך וכן בחרתי במירי כי טוב לי כאן ..וכאן אני מקבלת בדיוק מה שאני צריכה... אשירה יקרה, אשמח מאד שתישארי איתנו אך הבחירה ביידך בלבד... סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 09:41
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מטפס הרים.. כתבת נפלא!!! אני ממש מסכימה עם כל מילה.. זה ממש גרם לי לחשוב על הרבה אנשים יקרים ואהובים סביבי שהייתי רוצה שיפנימו את כל מה שכתבת וישנו את ההסתכלות והגישה שלהם לאכילה בעקבות כך.. תודה על הפוסט הזה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 08:42
 dany Posts: 19819
|
יפה אמרת אכן אנחנו חולים, ולא במחלה קלה, ויש בכוחנו לטפל במחלה הזאת ואולי לא להחלים ממנה, כי השמנמוד נשאר שם בפנים גם אם יורדים עשרות קילוגרמים, אך להכניס אותה לשליטה.
מטפס הרים כתב:
שלום ובוקר טוב מדיסלדורף גרמניה. אשירה יקרה. אני מבקש לתת איזו שהיא זוית קצת אחרת להתלבטות הזו שמלווה אותך כעת וגם אותי כשמגיע הרגע. אני הגעתי למסקנה שאני אדם חולה. חולה ממש. למחלה שלי יש שם : שמנת. יהיו מישיגידו: "אל תסחף..אוקי, אז זה מאוד לא יפה עליך ומעבר לזה זה נכון שזה לא בריא. אבל זו עדיין לא מחלה כמו נניח סכרת, או חלילה סרטן, אז אל תגזים, זה כולה שומן.." ואני בוחר להגיד: זו מחלה קשה מאוד. מחקרים מדעיים מוכיחים שוב וחזור כי השומן הוא נוראי, הוא מוביל לכל מיני מחלות מקצרות חיים, נדמה לי שאולי אפילו הוא מאיץ סרטנים. הוא גורם להתקפי לב, סתימות עורקים, כולסטרול , סכרת , ארועי מוח כאלו ואחרים... אני לא מדען ולא בן מדען, אבל אני משוכנע שאם היינו שואלים מדען בתחום היינו מקבלים רשימה ארוכה ודי מזעזעת של מחלות ממיתות שהשומן עבורן הוא קטליזטור ענקי. שהוא בית הגידול שלהן.יש לי משפחה שאני כה אוהב, יש לי חיים שאני כה אוהב-= אם יש גורם בריאותי!! שמקצר לי וכנראה בשנים רבות את תוחלת החיים שלי, והוא גורם שנימצא בשליטתי המלאה - בניגוד לגורמים מסכני חיים אחרים שאין לי שליטה עליהם כלל, הרי שעלי להילחם בגורם זו בכל מאודי! להיפטר ממנו ולהחזיר לעצמי את כל השנים האבודות שהשומן שכרגע מצוי בי לוקח ממני. אני לא יכול לשלוט על כל הנעלם והחזק ממני, אבל אני יכול להכיר בעובדת היותי אדם עם מחלה אמיתית, ושלשמחתי זו מחלה שאני!, אני ולא מלאך, אני ולא שרף, יכול לשלוט עליה. ואולי בזה להעניק לעצמי בריאות ממש טובה ולמנוע מעצמי מחלות ממיתות ורבות סבל איום? אז אם אני אדם חולה אני צריך להיעזר במומחה שיתווה לי דרך. וכאן, העסק הזה הוא כבר אישי ביותר. כל אחד בוחר את מורה הדרך שלו. אבל מה שחשוב זה שאדם שחולה בשמנת יבין, יהיה מודע לכך שהוא צריך תרופה. כל חולי השמנת שלא עושים תהליך הרזיה משולים כיום בעיני לאנשים חולי סכרת קשה שלא מזריקים או לאנשים חולי אי תפקידי בלוטת תריס שלא לוקחים חומר לאיזון , לאדם שותת דם שלא פועל לעצור במייידית את אובדן הדם מגופו ועוד דוגמאות רבות אחרות... אנשים שיודעים שהם חולים במחלה מסוכנת מאוד ולא עושים דבר להבריא ממנה. איזו מסגרת? שכל חולה שמנת יחליט בעצמו, אבל שיחליט!! שיפעל ושלא ירשה לעצמו להיות אדם חולה ללא טיפול. והטיפול במחלה שלנו הוא מאוד ברור- בטח ובטח עצירת מגמת השמנה ואז הורדה משמעותית של השומן שהורג אותנו בדרכו, ואז שמירה על ההישג. אני חושב שהמסגרת של מירי היא ייחודית מאוד, וכבר הייתי בכל מיני מסגרות ומקומות וחלקן היו בהחלט מכובדות. אצל מירי מושג הקהילה התומכת, הזרוע המושטת הא מוטיב מפותח לדעתי בכמה וכמה רמות ממקומות אחרים. אני חושב שכוחה של קהילה תומכת הוא דרמטי. אני גם סבור שההרצאה השבועית של מירי , מעבר להיותה מעלה חיוך על שפתותי לא אחת, יש בה רצף של אמיתות שגורמות לשומע להעלות את רמת מודעותו למצבו, ורמת המודעות שלו ככל שהיא יציבה ועולה, כך המלחמה במחלת השמנת תהיה לא קלה יותר אבל נחושה יותר.. יש חובה לדאוג לכך שהמינון של המודעות במוחנו לעצם היותנו בבעיה קשה לא יפחת, שתמיד תמיד תמיד תהיה מודעות בגרף יציב ועולה...השילוב הזה בעיני של קהילה תומכת באורח בלתי מוכר במחוזות אחרים וכלי קבוע, שבועי להעלאת מודעות ושמירת יציבותה- שילוב ניפלא לדעתי. מה אגיד לך, לי זה עושה כל כך טוב כעת, ואני מקווה שאכן אראה בתוצאות ושאדע להתמיד, כי אין מה לעשות, כרגע אני אדם חולה , ואני החלטתי להפוך לאדם בריא, לפחות בפרמטרים שבשליטתי המלאה. מקווה להמשיך ולהיפגש בפורום ובכל מקרה רק הצלחה ובריאות טובה מאוד. edited by מטפס הרים on 10/17/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|