18/10/2012 08:23
 אייריס Posts: 3744
|
חחחחח כל הכבוד מירי. איזה כיייף ביחד. יש לכם משהו חדש משותף והמצחיק שאת מורתו כי הרי את יודעת את התורה והוא לומד אותה עכשיו. מאחלת.לכם הצלחה בהמשך. נשיבוקים חמודים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 08:24
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בלונדה היי. מעכשיו לא אכתוב לך מחוננת אלא אכתוב לך ולבעלך- מחוננים. הפוסט שלך כייפי באופטימיות שלו. שוב הדגמה לכוחה של סינרגיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2012 04:47
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה יקרה, לא שזה משמח שבעלך "איבד" את יתרונו עלייך בנושא הדיאטה, אבל במקום כלשהו נראה שזה פועל לטובתך, ואם זה לטובתך אז זה לטובת שניכם, בהצלחה לשניכם,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 16:44
 רבקה Posts: 8411
|
מתחדשת כתב:
בלונדה,למה מירי המליצה ללא קוטג? בגלל הנתרן או סיבה אחרת?
בין היתר !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 16:39
 מתחדשת Posts: 57
|
בלונדה,למה מירי המליצה ללא קוטג? בגלל הנתרן או סיבה אחרת?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 15:25
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה יקירתי שתמיד תהיה לך חוויה והמשיכו להינות מהמטעמים שאתם אוכלים ובקיצור הצלחה לשניכם ♥♥♥ ובאמת מה את מחפשת בשעת בוקר מוקדמת זו ???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 11:44
 קרנושה Posts: 3420
|
את אלופה! ואת צודקת, טובים השניים מן האחד. לא מובן מאליו. בן זוג תומך ומעצים לחיים זה הדבר שאני הכי מייחלת לו אהובה. אני גאה בך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 11:21
 כרובית Posts: 261
|
כמה שאני מבינה אותך!!!! אצלי התקופה הפוכה....בעלי(שזקוק מאוווד) לדיאטה, קונה כל מיני אויבים והוא מכיר את מירי טוב מאוד!!! מכיר את המשפט-אויבים לא מכניסים הבייתה..... כמה פעמים פשוט זרקתי ישר לפח המרכזי של הבניין.אבל.....לפעמים פשוט נמאס לי מזה. עכשיו לדוגמה, אני אחרי חופן של שקדים(טוב,נו....שלושה חופנים) יש שם עוד כל כך הרבה פיצוחים שקנה(אתמול היו לנו אורחים וביקשתי שיקנה בייגלה....והוא חזר עם הפיצוחים הפיצוציים האלו...שנים שלא נגעתי בהם)...בקיצור, קשה! מאחלת לכם הצלחה גדולה....צוות חדור מוטיבציה יש לו סיכוי גדול יותר לנצח אדם.. אחד!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 10:19
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה ללא כל ספק לעשות דיאטה בשניים זה כייף שבעתיים.זה מה שקורה בביתי כבר כמה שנים, בעלי ואני אוכלים את אותן הארוחות. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 09:44
 tal_f Posts: 900
|
איזה כיף לכם... תחזקו אחד את השני..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 09:37
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן טובים השניים מן האחד בהצלחה רבה יקירתי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 08:51
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד בלונדה!!!!!! אלופה וביחד תצליחו סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 08:48
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טלוש אפילו אני כבר מתעוררת לפנייך...מה יהיה???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 04:58
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בוקר טוב יקירה,אכן טובים השניים ובהצלחה. יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 04:57
 dany Posts: 19819
|
יופי יופי מעלה את רמת המוטיבציה פי אלף. בהצלחה אני בטוחה שאחרי שבוע הוא יראה תוצאה יפה מאד.
בלונדה.... כתב:
בזה אין ספק!!! כשיש פרטנר בבית זה הרבה יותר קל. בוקר טוב לכולם... אז בשבוע האחרון אלה השעות שבהן אני מתעוררת ואפילו לפני--- לא ידוע למה. אז ניצלתי את הזמן עכשיו וכבר העמדתי סיר אפונה + עוף בקוקי וכשאחזור הביתה בצהריים ישאר להכיו סלט קטן בצד. אז אתמול מבחינת אוכל עבר מצוין והכי מצחיק שאני ממש מרגישה מורה בבית כל שנייה בעלי שואל אותי זה מותר? ומה עם זה? כאילו חרב עליו עולמו ואני מבינה אותו לחלוטין בחיים הוא לא עשה דיאטה ואפילו לא שמר אכל מה שבא לו מתי שבא לו...ופתאום לקחו לו את החופש הזה. אז אתמול הכנתי לשנינו לצהריים חזה עוף על האש + תפוח אדמה בתנור+ סלט קטן בצד. במהלך היום מים מים ושוב מים ובערב אכלנו ביצה קשה + כל אחד חצי קופסא גבינה 5% ( זהו קוטג' לא בביתנו לצערי הרב לפי עצה של מירי) + סלט ירקות גדול וצבעוני ביופיו ולבעלי אישרתי לאכול שתי פרוסות לחם כי אם אני אקח לו גם את הלחם זו תיהיה שבירה מבחינתו . היה מעולה ! טעים! ומשביע. כמובן שהוא התלונן אחרי שעה שהוא רעב , אני לא יודעת אם זה פסיכולוגי או שמקודם הוא אכל כנראה כמויות מטורפות אבל מהר מאוד הפנתי אותו למסטיק וכך עבר לו יום מוצלח!! ולומר לכם את האמת אני פתאום נהנת יותר לבשל ככה אני לא צריכה לעשות לי משהו שונה ולו משהו שונה. בקיצור חוויה!!! מאחלת לכם יום נפלאאאאאא נשיקות edited by בלונדה.... on 10/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2012 04:49
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בזה אין ספק!!! כשיש פרטנר בבית זה הרבה יותר קל. בוקר טוב לכולם... אז בשבוע האחרון אלה השעות שבהן אני מתעוררת ואפילו לפני--- לא ידוע למה. אז ניצלתי את הזמן עכשיו וכבר העמדתי סיר אפונה + עוף בקוקי וכשאחזור הביתה בצהריים ישאר להכיו סלט קטן בצד. אז אתמול מבחינת אוכל עבר מצוין והכי מצחיק שאני ממש מרגישה מורה בבית כל שנייה בעלי שואל אותי זה מותר? ומה עם זה? כאילו חרב עליו עולמו ואני מבינה אותו לחלוטין בחיים הוא לא עשה דיאטה ואפילו לא שמר אכל מה שבא לו מתי שבא לו...ופתאום לקחו לו את החופש הזה. אז אתמול הכנתי לשנינו לצהריים חזה עוף על האש + תפוח אדמה בתנור+ סלט קטן בצד. במהלך היום מים מים ושוב מים ובערב אכלנו ביצה קשה + כל אחד חצי קופסא גבינה 5% ( זהו קוטג' לא בביתנו לצערי הרב לפי עצה של מירי) + סלט ירקות גדול וצבעוני ביופיו ולבעלי אישרתי לאכול שתי פרוסות לחם כי אם אני אקח לו גם את הלחם זו תיהיה שבירה מבחינתו . היה מעולה ! טעים! ומשביע. כמובן שהוא התלונן אחרי שעה שהוא רעב , אני לא יודעת אם זה פסיכולוגי או שמקודם הוא אכל כנראה כמויות מטורפות אבל מהר מאוד הפנתי אותו למסטיק וכך עבר לו יום מוצלח!! ולומר לכם את האמת אני פתאום נהנת יותר לבשל ככה אני לא צריכה לעשות לי משהו שונה ולו משהו שונה. בקיצור חוויה!!! מאחלת לכם יום נפלאאאאאא נשיקות edited by בלונדה.... on 10/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|