הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - והפעם: חוויה טראומטית

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/10/2012 05:09

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן מספיק רק גולם אחד קבוע,ידוע שיש סטיות במשקלים וללא ספק ממש לא משנה
חשובה הדרך ההתמדה והעשייה למען ירידה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 23:13

EFF
EFF
מיכל יקירתי - כנראה שיש משהו במאזניים בקופות החולים - גם אני שקלתי הרבה יוצר מהשקילה אצל מירי...אני סומכת אך ורק על מירי והשקילה השבועית - לא מתיחסת בכלל למאזניים אחרים
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 22:38

מטפס הרים
מטפס הרים
קודם כל אני חושב שג'ינס וצמידים וכל היתר בעצמם לא שוקלים רק חצי קג אלא ממש יותר, אבל אולי אני טועה. אל תחמירי עם עצמך בגלל משקל שהוא לא משקלך הקבוע. יש חשובית לשקילה באותו מישקל, כי הרי יש בינהם סטיות תקן ולעיתים ממש לא קטנות. אני בטוח שאת תראי שהכל כשורה אצל מירי. בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 19:36

toly
toly
הוטי יפה ויקרה
עזבי את הנתונים של קאפות חולים
את אישה פצצה שאני רואה מידי שבוע השומרת באדיקות ושנים רבות על הישגיה ותמיד נרית מדהים אצל מירי
להתייחס רק למשקל אצל מירי ואני בטוחה שתופתעי לטובה השבוע אצל מירי
ובאמת מותק מי שלובשת מידה שכזו זאת רק חתיכה ופצצה כמוך-תעיפי על האחות הקציצה את אחד מצעיפייך היפיםsmile)
להשתמע ברביעי
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 17:29

dany
dany
הוטי יקרה
אני בטוחה שאת עדיין חתיכה לוהטתwink
ואלו רק מספרים!!!!!!!!!!!!!!!!!
והרי החלטנו פה אחד ואחת כאן שהמספרים לא מגדירים מי אנחנו.
מי שנכנסת לג'ינס זארה 42 לא יכולה להיות קציצה וזו הבעת דעה סופר אוביקטיבית.
בנוגע לחיסון,
בעלי קיבל אותו היום ומקבל כבר כמה שנים......חולה כרוני.
ואני מחשיבה את עצמי בריאה, אומרת לי האחות עד 65 אני מוותרת לך . אחרי 65 את חייבת!!!!!
טוב אז יש לי עוד שלוש שנים...........
edited by dany on 10/15/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 16:30

רבקה
רבקה
יקירתי זאת הסיבה שאנחנו לא צריכים להישקל בכל מיני גלמים
מספיק לנו הגולם העיקרי ח ח ח של יום השלקילה
בבקשה לא להיכנס לפאניקה ומיד יחד עם המסגרת הנהדרת
חוזרים לירידות ובלי מצבורים
ובקשר לחיסון על זה אפשר עוד להתווכח, אני אישית נגד !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 15:32

Hotchick
Hotchick
הבקר הלכתי לקופת חולים לקבל חיסון נגד שפעת. החיסון עצמו לא היה טראומתי כלל, למרות החום, התור והטירטור. השוס הגיע לפני החיסון, כשהאחות ביקשה ממני לסור הצידה לשקילה ולמדידת גובה. ״מטר שבעים,״ הכריזה, חותכת בקלילות כמעט חמישה סנטימטרים מקומתי. אני יודעת שמתכווצים עם הגיל, אבל הגיל כבר הוריד לי שלושה ס״מ בעשורים האחרונים, מ-1.77 ל- 1.74 וחצי. פתאום בחצי שנה לשקוע בעוד .4.5 ס״מ? ועוד לפני שעיכלתי את זה, היא מכריזה בעליצות על משקלי ונוקבת במספר שהוא לא פחות משלושה ק״ג יותר ממה שהיה אצל מירי ביום רביעי שעבר. לא הרגשתי אפילו את הדקירה בזרועי. עם הגובה החדש (המקוצץ) שלי ושלושה קילוגרמים נוספים התנודדתי כמו חבית שיכורה לעבר היציאה. אפילו נניח שהג׳נס (זארה 42) שוקלים 1 ק״ג והשרשרת/עגילים/ צמידים וכולי עוד חצי ק״ג, איך אפשר להסביר עליה מטאורית כזו? נכנסתי לבניין קופ״ח חתיכה לוהטת בג׳ינס צמודים, גופיה ורעמת שיער מתבדרת ברוח, ויצאתי קציצה שפופה.
בדרך הביתה בחנתי את גלגלי האופניים - האם הם שטוחים יותר, קורסים תחת משקלי העצום? האם מתקשות רגלי, שהתקצרו פתאום, להגיע לקרקע? ידעתי שלא הייתי צריכה ללכת לחיסון הזה. למה נכנעתי לנידנודים שלהם?).
שנים שאני נזהרת לא להישקל בבית, כדי למנוע את עוגמת הנפש לנוכח המשקל האמיתי שלי אצל מירי. והנה נפלתי במלכודת. או שהמשקל שלהם **** ומד הגובה שלהם שחוק. ורגע האמת יגיע ביום רביעי, בוקר.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - והפעם: חוויה טראומטית

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!