16/10/2012 05:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן מספיק רק גולם אחד קבוע,ידוע שיש סטיות במשקלים וללא ספק ממש לא משנה חשובה הדרך ההתמדה והעשייה למען ירידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2012 23:13
 EFF Posts: 6409
|
מיכל יקירתי - כנראה שיש משהו במאזניים בקופות החולים - גם אני שקלתי הרבה יוצר מהשקילה אצל מירי...אני סומכת אך ורק על מירי והשקילה השבועית - לא מתיחסת בכלל למאזניים אחרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2012 22:38
 מטפס הרים Posts: 1533
|
קודם כל אני חושב שג'ינס וצמידים וכל היתר בעצמם לא שוקלים רק חצי קג אלא ממש יותר, אבל אולי אני טועה. אל תחמירי עם עצמך בגלל משקל שהוא לא משקלך הקבוע. יש חשובית לשקילה באותו מישקל, כי הרי יש בינהם סטיות תקן ולעיתים ממש לא קטנות. אני בטוח שאת תראי שהכל כשורה אצל מירי. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2012 19:36
 toly Posts: 898
|
הוטי יפה ויקרה עזבי את הנתונים של קאפות חולים את אישה פצצה שאני רואה מידי שבוע השומרת באדיקות ושנים רבות על הישגיה ותמיד נרית מדהים אצל מירי להתייחס רק למשקל אצל מירי ואני בטוחה שתופתעי לטובה השבוע אצל מירי ובאמת מותק מי שלובשת מידה שכזו זאת רק חתיכה ופצצה כמוך-תעיפי על האחות הקציצה את אחד מצעיפייך היפים ) להשתמע ברביעי טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2012 17:29
 dany Posts: 19819
|
הוטי יקרה אני בטוחה שאת עדיין חתיכה לוהטת ואלו רק מספרים!!!!!!!!!!!!!!!!! והרי החלטנו פה אחד ואחת כאן שהמספרים לא מגדירים מי אנחנו. מי שנכנסת לג'ינס זארה 42 לא יכולה להיות קציצה וזו הבעת דעה סופר אוביקטיבית. בנוגע לחיסון, בעלי קיבל אותו היום ומקבל כבר כמה שנים......חולה כרוני. ואני מחשיבה את עצמי בריאה, אומרת לי האחות עד 65 אני מוותרת לך . אחרי 65 את חייבת!!!!! טוב אז יש לי עוד שלוש שנים........... edited by dany on 10/15/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2012 16:30
 רבקה Posts: 8411
|
יקירתי זאת הסיבה שאנחנו לא צריכים להישקל בכל מיני גלמים מספיק לנו הגולם העיקרי ח ח ח של יום השלקילה בבקשה לא להיכנס לפאניקה ומיד יחד עם המסגרת הנהדרת חוזרים לירידות ובלי מצבורים ובקשר לחיסון על זה אפשר עוד להתווכח, אני אישית נגד !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2012 15:32
 Hotchick Posts: 40
|
הבקר הלכתי לקופת חולים לקבל חיסון נגד שפעת. החיסון עצמו לא היה טראומתי כלל, למרות החום, התור והטירטור. השוס הגיע לפני החיסון, כשהאחות ביקשה ממני לסור הצידה לשקילה ולמדידת גובה. ״מטר שבעים,״ הכריזה, חותכת בקלילות כמעט חמישה סנטימטרים מקומתי. אני יודעת שמתכווצים עם הגיל, אבל הגיל כבר הוריד לי שלושה ס״מ בעשורים האחרונים, מ-1.77 ל- 1.74 וחצי. פתאום בחצי שנה לשקוע בעוד .4.5 ס״מ? ועוד לפני שעיכלתי את זה, היא מכריזה בעליצות על משקלי ונוקבת במספר שהוא לא פחות משלושה ק״ג יותר ממה שהיה אצל מירי ביום רביעי שעבר. לא הרגשתי אפילו את הדקירה בזרועי. עם הגובה החדש (המקוצץ) שלי ושלושה קילוגרמים נוספים התנודדתי כמו חבית שיכורה לעבר היציאה. אפילו נניח שהג׳נס (זארה 42) שוקלים 1 ק״ג והשרשרת/עגילים/ צמידים וכולי עוד חצי ק״ג, איך אפשר להסביר עליה מטאורית כזו? נכנסתי לבניין קופ״ח חתיכה לוהטת בג׳ינס צמודים, גופיה ורעמת שיער מתבדרת ברוח, ויצאתי קציצה שפופה. בדרך הביתה בחנתי את גלגלי האופניים - האם הם שטוחים יותר, קורסים תחת משקלי העצום? האם מתקשות רגלי, שהתקצרו פתאום, להגיע לקרקע? ידעתי שלא הייתי צריכה ללכת לחיסון הזה. למה נכנעתי לנידנודים שלהם?). שנים שאני נזהרת לא להישקל בבית, כדי למנוע את עוגמת הנפש לנוכח המשקל האמיתי שלי אצל מירי. והנה נפלתי במלכודת. או שהמשקל שלהם **** ומד הגובה שלהם שחוק. ורגע האמת יגיע ביום רביעי, בוקר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|