הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא פשוט לגור בארץ אחרת..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/10/2012 21:37

avi_i
avi_i
רבקוש, אצלי הכל בסדר
מארחת חברים ומשפחה בלי סוף אבל נהנת לראות אותם מתרגשים מלונדון
אני אהיה בארץ כנראה בדצמבר - וכמובן אבוא לבקר בחוג האהוב עליי
שבת שלום ונשיקות
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/10/2012 15:22

רבקה
רבקה
אז יש לנו לונדון
ויש לנו שוויץ
ואנחנו כאן בארץ ישראל
ולכולנו מטרה אחת נכספת להצליח בשליטה ובמשימה
וכך יהיה !!!
אבי מתוקה מה שלומך , מחכים לך כאן בביקורך ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
18/10/2012 14:19

avi_i
avi_i
כן, מצחיק שבסופו של דבר כולנו עוברים את אותן חוויות בארץ חדשה

דרך אגב אלבינה, אני הייתי הולכת עם מילונית לסופר בהתחלה (והאנגלית שלי מעולה) אבל במדף של התבלינים תמיד הייתי צריכה תרגום wink
0 קישור קבוע (Permalink)
18/10/2012 10:00

מיכל שרון
מיכל שרון
את יודעת שישר נזכרתי בך כשרק עברת ללונדון כשקראתי את הפוסט הזה?
אני שמחה שענית לה.. אין מישהו מוצלח לכך יותר ממך.
מקווה שההסתגלות תהיה קלה.. ובאמת כמו שהמליצו כאן אחרים - כדאי לראות את חצי הכוס המלאה.. smile

avi_i כתב:
אלבינה היקרה

אני כותבת לך מלונדון הגשומה.....
קראתי את הפוסט שלך וראיתי את עצמי לפני שנתיים במעבר שלי מהארץ לכאן
בחצי שנה הראשונה ניסיתי את כל המדפים בסופר, טעמתי מליון סוגים של יוגורט, קוטג׳ וגבינות, המטבח שלי הפך למעבדת ניסויים שכזאת
הטעמים במיוחד של מוצריי החלב שונים מאד, כאן אין קוטג׳ טעים וכמוך אני אוכלת יוגורט 2% שדומה במרקם שלו לגבינה לבנה
מצד שני, כאן וגם בשווייץ עד כמה שיצא לי להיות, יש המון דגים טריים וזולים וכל מיני סוגים של ירקות מקומיים (כאן למשל יש מליון סוגים של כרובים, חסה וכרובית)
נכון העגבניות והפלפלים יקרים אבל יש המון סוגים של תפוחים, פירות יער טריים וזולים - שפע יש גם באירופה
חוץ מזה אני ממליצה לך להפסיק לחשב הכל לשקלים - את עכשיו חיה באירופה ואני מניחה שבעלך מקבל משכורת ביורו, אין לזה סוף כשחושבים כמה יקר לעומת הארץ .....

תהני מהתקופה הזאת של חיפוש ומחקר של טעמים חדשים. תנסי למצוא שווקים של איכרים (כאן יש המון) והכל טרי וזול ישר מהאיכר למקרר
תנסי לבשל מרק יקרות בכל מיני צורות, החורף כבר כאן ואין דבר שמציל דיאטה יותר מאשר מרק חם....

בהצלחה ואל תתביישי לשאול עוד שאלות, בשביל זה אנחנו כאן

אבי
edited by avi_i on 10/17/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
18/10/2012 05:49

דרך המלך
דרך המלך
תהני מהשהות שלך שם ובטוחה שתצליחי בתהליך כי את רוצה...
כנסי ושתפי אותנו והשתתפי בפורום.. בהצלחההההי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/10/2012 22:31

avi_i
avi_i
אלבינה היקרה

אני כותבת לך מלונדון הגשומה.....
קראתי את הפוסט שלך וראיתי את עצמי לפני שנתיים במעבר שלי מהארץ לכאן
בחצי שנה הראשונה ניסיתי את כל המדפים בסופר, טעמתי מליון סוגים של יוגורט, קוטג׳ וגבינות, המטבח שלי הפך למעבדת ניסויים שכזאת
הטעמים במיוחד של מוצריי החלב שונים מאד, כאן אין קוטג׳ טעים וכמוך אני אוכלת יוגורט 2% שדומה במרקם שלו לגבינה לבנה
מצד שני, כאן וגם בשווייץ עד כמה שיצא לי להיות, יש המון דגים טריים וזולים וכל מיני סוגים של ירקות מקומיים (כאן למשל יש מליון סוגים של כרובים, חסה וכרובית)
נכון העגבניות והפלפלים יקרים אבל יש המון סוגים של תפוחים, פירות יער טריים וזולים - שפע יש גם באירופה
חוץ מזה אני ממליצה לך להפסיק לחשב הכל לשקלים - את עכשיו חיה באירופה ואני מניחה שבעלך מקבל משכורת ביורו, אין לזה סוף כשחושבים כמה יקר לעומת הארץ .....

תהני מהתקופה הזאת של חיפוש ומחקר של טעמים חדשים. תנסי למצוא שווקים של איכרים (כאן יש המון) והכל טרי וזול ישר מהאיכר למקרר
תנסי לבשל מרק יקרות בכל מיני צורות, החורף כבר כאן ואין דבר שמציל דיאטה יותר מאשר מרק חם....

בהצלחה ואל תתביישי לשאול עוד שאלות, בשביל זה אנחנו כאן

אבי
edited by avi_i on 10/17/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
17/10/2012 04:49

אשירה
אשירה
אלבינה יקרה,
אכן לא פשוט לגור בארץ אחרת,
נסי להנות מהתקופה וממה שיש לשוויץ להעניק לכם,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2012 14:18

Albina
Albina
תודה על התגובות המעודדות שלכם!
אנסה לעדכן על ההתקדמות
edited by Albina on 10/16/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2012 05:14

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן אין לי ספק שעם נחישות כזו התוצאה הרצויה לא תאחר להראות.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 22:43

מטפס הרים
מטפס הרים
הי. אני כותב לך משוויץ גם כן, שבה אני נימצא כעת בענייני עבודה ולמעשה מבקר בה כמעט אחת לחודש כי יש לנו משרד בציריך. הכל נכון: אין כאן ,פשוט אין ,לחם קל, הגבינות, הכל.. מצד שני היום כשנסעתי ברחבי המדינה הירוקה הזו וראיתי את האפרים העצומים האלה עם הפרות , והכבשים עונדי הפעמונים,ואת החוות עם ערימות החציר המגולגלות ואת הרי האלפים שכבר ממש מלאים בשלגים די טריים- כמה שזה יפה. כמה שזה נקי.
אז ברור שארץ ישראל שלנו היא הכי הכי שבעולם.. הייתי בפריס וגם ברומא אך אין מקום כמו ארץ ישראל!!!אבל שוייץ ארץ , בעיני, ניפלאה, ויש כאן בחנויות מיגרו דווקא מצאתי כל מי ני דברים שאפשר להסתדר איתם מבחינת הדיאטה.. מסכים שהגבינות הם בעייה בעייתית ביותר.
בשורה התחתונה- נשמע לי מהפוסט שלך שאת נחושה ברצונך להוריד כחמישה קג, שיש לך מטרה ברורה ומוגדרת ביותר, ואת יודעת מה? אף היידי בת ההרים ואף שוויצרי נושא יודל לא יעצרו אותך אם את רוצה בזה. כי כשאנחנו רוצים וממש ממש רוצים- גם אם ישימו אותנו לעבוד כל היום במאפיה וחנות מימכר גבינות שוויצריות -אנחנו נירזה, אולי לא בקלות ואולי עם ירידות ועליות.. אבל בתהליך עצמו ננצח.
בהצלחה ותהני משוויץ. אני מודהשאני נהנה מהמדינה הזו מאוד.
edited by מטפס הרים on 10/15/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 17:36

כרובית
כרובית
שוויץ מדהימה ואני בטוחה שאחרי תקופת ההסתגלות תתחילי לצבור חוויות טובות, תיתרגלי למקום, לחנויות, לאורח החיים!! כל הכבוד על כח הרצון והנחישות...
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 17:33

dany
dany
בהצלחה לך שם בארץ היודלsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 17:03

הסמויה
הסמויה
את נשמעת לי מאוד נחושה ולכן גם אין ספק שתצליחי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 16:32

רבקה
רבקה
והנה יש לנו גם נציגות בשוויץ המקסימה
ואת אלבינה יקירה המשיכי להיות איתנו
את היעזרי בנו ואנו בך
ובאנרגיות כאלו ההצלחה מחכה לך כבר בפינה
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 14:17

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד על הנחישות!!!
רק כך מצליחים...
בהצלחהההנ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 12:03

נחושה
נחושה
Albina כתב:
הי לכולם,
מזה שלושה חודשים מאז שהתחלתי את הדרך עם מירי התרגלתי לשגרה של בלי פחמימות מ-5 מצאתי את המאכלים שאני אוהבת וניסיתי להצמד לתפריט. עברנו תקופה של חודש וחצי של טרטורים, מעבר מהדירה שלנו להורים ומההורים לשוויץ הקרירה בעקבות העבודה של בעלי. כרגע לתקופה של שנה, אולי שנה וחצי ואחר כך, אלוהים גדול.
יצאתי מאיזון בתקופה הזו, ניסיתי לא לאכול פחמימות מחמש ולאכול בריא, אבל לא פשוט פה בשוויץ. הכל בצרפתית- לך תנסה למצוא שמן קנולה כשלא קוראים לזה ככה כאן. אחרי 40 דקות מול מדף השמנים,המתרגם של גוגל וקצת הגיון מצאנו.
ריבוי הגבינות, מאכלי החלב המפתים, מליון סוגי הלח מים, העובדה שלחם מלא יקר פה בטרוף, כמעט כל הלחמים נמכרים לא פרוסים וקשה להעריך מה זה פרוסה וכמה קלוריות יש בה. לחם קל זה מושג שלא שמעו עליו והכי הכי הכי הזוי- אתן יושבות?
קילוגרם פלפל אדום (כן, כן זה שכולנו רגילות לאכול בערבים) נמכר פה ב- 24 שח! עוף טרי נמכר ב 48 שח ל100 גרם!
וגם קר, אז הגוף כל הזמן רוצה אוכל מנחם- פחמימות וכמה שיותר יותר טוב.
למחירים התרגלנו, גם ללכת לחנות 3-4 פעמים בשבוע, כי כאן אין מושג של קניה מרוכזת, קונים כל פעם קצת לכמה ימים הבאים. תרבות צריכה אחרת לגמרי- אבל בעיני עדיפה.
פלפלים קונים בשלשות, לפחות המיים פה זולים, אז קונים שישיה ב 6 שח. מצאתי פריכיות וקוטג' :-) והגבינה שלהם מזכירה יוגורט- אחוזי השומן בה הם 2% ויש 3 סוגים רק תחת ההגדרה הזו, רק לאחרונה אחרי חודש מצאתי גבינה שממותגת בלוגו של שומרי משקל העולמית והיא מזכירה סקי. כל הגבינות כאן במשקל של 200 גרם ולא 250 אבל גם זה לא נורא.
אני מנסה להקפיד לבשל אוכל בריא, אחרי תקופת הסגלות של שבועיים החלטתי שבערבים אוכלים סלט או דג. היום קניתי ברוקולי ואני מתכננת לעשות את הפשטידה של מירי למחר בערב. היום זה יום קיזוז.
החלטתי שאני חוזרת לתוכנית ויהי מה. אני רוצה להוריד 4-5 קילו עד הביקור שלי בארץ בעוד חודש. וגם יש לנו תכנון נוסף שבשבילו כדאי להוריד 5%-10% ממשקל הגוף Green Tongue.

אלבינה יקרה,
יופי שאת משתפת והחלטת שאין דבר כזה אי אפשר וגם בשוויץ את שומעת את הצפירה וממשיכה בלי פחממות מחמש.
מוזמנת לשתף אותנו יותרsmile...ולשלוח לנו גשם ומים wink, בהצלחה רבה לכם כמשפחה ולך כתלמידת מירי בלקין וכשנציגתנו בשוויץ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2012 10:35

Albina
Albina
הי לכולם,
מזה שלושה חודשים מאז שהתחלתי את הדרך עם מירי התרגלתי לשגרה של בלי פחמימות מ-5 מצאתי את המאכלים שאני אוהבת וניסיתי להצמד לתפריט. עברנו תקופה של חודש וחצי של טרטורים, מעבר מהדירה שלנו להורים ומההורים לשוויץ הקרירה בעקבות העבודה של בעלי. כרגע לתקופה של שנה, אולי שנה וחצי ואחר כך, אלוהים גדול.
יצאתי מאיזון בתקופה הזו, ניסיתי לא לאכול פחמימות מחמש ולאכול בריא, אבל לא פשוט פה בשוויץ. הכל בצרפתית- לך תנסה למצוא שמן קנולה כשלא קוראים לזה ככה כאן. אחרי 40 דקות מול מדף השמנים,המתרגם של גוגל וקצת הגיון מצאנו.
ריבוי הגבינות, מאכלי החלב המפתים, מליון סוגי הלח מים, העובדה שלחם מלא יקר פה בטרוף, כמעט כל הלחמים נמכרים לא פרוסים וקשה להעריך מה זה פרוסה וכמה קלוריות יש בה. לחם קל זה מושג שלא שמעו עליו והכי הכי הכי הזוי- אתן יושבות?
קילוגרם פלפל אדום (כן, כן זה שכולנו רגילות לאכול בערבים) נמכר פה ב- 24 שח! עוף טרי נמכר ב 48 שח ל100 גרם!
וגם קר, אז הגוף כל הזמן רוצה אוכל מנחם- פחמימות וכמה שיותר יותר טוב.
למחירים התרגלנו, גם ללכת לחנות 3-4 פעמים בשבוע, כי כאן אין מושג של קניה מרוכזת, קונים כל פעם קצת לכמה ימים הבאים. תרבות צריכה אחרת לגמרי- אבל בעיני עדיפה.
פלפלים קונים בשלשות, לפחות המיים פה זולים, אז קונים שישיה ב 6 שח. מצאתי פריכיות וקוטג' :-) והגבינה שלהם מזכירה יוגורט- אחוזי השומן בה הם 2% ויש 3 סוגים רק תחת ההגדרה הזו, רק לאחרונה אחרי חודש מצאתי גבינה שממותגת בלוגו של שומרי משקל העולמית והיא מזכירה סקי. כל הגבינות כאן במשקל של 200 גרם ולא 250 אבל גם זה לא נורא.
אני מנסה להקפיד לבשל אוכל בריא, אחרי תקופת הסגלות של שבועיים החלטתי שבערבים אוכלים סלט או דג. היום קניתי ברוקולי ואני מתכננת לעשות את הפשטידה של מירי למחר בערב. היום זה יום קיזוז.
החלטתי שאני חוזרת לתוכנית ויהי מה. אני רוצה להוריד 4-5 קילו עד הביקור שלי בארץ בעוד חודש. וגם יש לנו תכנון נוסף שבשבילו כדאי להוריד 5%-10% ממשקל הגוף Green Tongue.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא פשוט לגור בארץ אחרת..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!