13/10/2012 06:47
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
נשמע מאד טעים. שווה ניסוי. אקורדיאון כתב: כרובית לא גדולה,להרתיח במים עם הפרחין כלפי מטה כעשר דקות ,להעביר לתבנית,למרוח כף מיוקל-הלמנס לייט על כל הכרובית,מלח,מעט פפריקה מתוקה ומעט גרגרי צילי[בזהירות זה חריף] לאפות בחום בינוני כ-40 דקות,לקבל מעטפת שחומה.
אכן ממש טעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2012 09:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
צלחת גדולה עם חתיכות ירקות מכל המינים ובאמצע קערה עם מיטבל של יוגורט שום שמיר ותלולית קוטג מעדן....מעסיק....ומשביע מאד כוס תה צמחים גדולה והחיים יפים אוהבת אתכם שבת שלום מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2012 09:02
 tal_f Posts: 900
|
תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2012 06:50
 dany Posts: 19819
|
נשמע מאד טעים. שווה ניסוי.
אקורדיאון כתב:
כרובית לא גדולה,להרתיח במים עם הפרחין כלפי מטה כעשר דקות ,להעביר לתבנית,למרוח כף מיוקל-הלמנס לייט על כל הכרובית,מלח,מעט פפריקה מתוקה ומעט גרגרי צילי[בזהירות זה חריף] לאפות בחום בינוני כ-40 דקות,לקבל מעטפת שחומה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2012 05:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כרובית לא גדולה,להרתיח במים עם הפרחין כלפי מטה כעשר דקות ,להעביר לתבנית,למרוח כף מיוקל-הלמנס לייט על כל הכרובית,מלח,מעט פפריקה מתוקה ומעט גרגרי צילי[בזהירות זה חריף] לאפות בחום בינוני כ-40 דקות,לקבל מעטפת שחומה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 20:44
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס הרים כתב:
שקשוקה עם הרבה פלפלים אדומים וכתומים?
אחלה ארוחה , בתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 18:54
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שקשוקה עם הרבה פלפלים אדומים וכתומים?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 18:34
 tal_f Posts: 900
|
הי תזרקו רעיונות לארוחת הערב היום. בא לי קצת לשנות ולנסות דברים חדשים. יש רעיון?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|