11/10/2012 09:38
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה לכולכן... כבר אחרי צעדה של 50דקות.... יושבת לאכול ולשתות קפה ולאקשן... יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 09:01
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד סיגלי! אלופה! רק בריאות והמון אהבה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי אלופה!!! מקווה שהוא מרגיש בסדר ואת כמובן מחוננת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:56
 tal_f Posts: 900
|
כל הכבוד! המון בריאות לבנך ואין על ההרגשה של השליטה , נכון? אני מתגעגעת אליה אחרי החג אבל היא תחזור אלי במהרה.. את ממש עלית כיתה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 07:53
 נחושה Posts: 6982
|
סיגלי בוקר טוב, אני מקווה שהוטב לבנך שיהיה לכם סופשבוע רגוע. מסתבר שאפשר כל הכבוד לך שלא נפלת על פחממות או מתוקים וסימנת לעצמך עוד V גדול בדרך להצלחה. השתדלי היום להיצמד למים מים בששון ושלוש ארוחות ביום כדי שלא יבוא משברון של עייפות. נשבוקיםםםםםםםםםםםםם, נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 07:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
עד חמש הייתי מחוננת לפי הכללים ושמעתי את הצלצול בנייד שאמר "די נגמר להיום פחמימות מחר יום חדש"בעודי מתיישבת על הספה.. הגיע הבן הגדול מנופח משתעל בקושי נושם... קוצר נשימה .. תגובה אלרגית שבשבוע האחרון כמעט כל יום... רצנו למיון ושם זה שעות על גבי שעות... יצאתי בלי מים בלי כלום.. ממש במהירות..... הבן טופל וברוך השם בבית והכל בסדר.... יש באוויר פריחה שגורמת לאלרגיה ומכיוון שהוא אלרגי למלא דברים הוא מקבל את האלרגיה הזאת ברמה גבוהה.. שלא נזדקק לרופאים אבל טוב שהם קיימים.... מרוב הדאגות אפילו לא חשבתי על אוכל רק שתרד הנפיחות והנשימה תוסדר.... חזרנו הביתה ואני עם מיגרנה חזקה.. נכנסתי למקלחת ושיצאתי על השולחן חיכו לי בסבלנות 2חצאים של גמסה אדומה עם גבינה וביצה קשה..... ואני התענגתי על האוכל כאיל אוכלת פיתה עם חומוס..... יום נפלא ושולט לכולם... והעיקא בריאות סיגלו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|