11/10/2012 13:58
 רבקה Posts: 8411
|
צרת השמנמודים זו הצרה של כולנו כל סיפרה מתקדמת מהר מאוד לספרה הבאה בתור וכל זאת על אף שכולנו יודעים את התורה אך הפעם השנה הזאת אנחנו נמגר את התופעה ונוביל את הספרות שלפני למטרה ולהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 11:11
 dany Posts: 19819
|
מטפס יקר ההתנהלות שלך היא אופיינית לשמנמודים כרוניים. הייתי במקום הזה כבר כל כך הרבה פעמים שממש אי אפשר לספור זאת....... גם היום אני עם + די גבוה........ ורצון שוב למגר את התופעה. והלוואי שזאת הפעם תהייה האחרונה לתמיד!!!!!!!!!! וללמוד לשחק על השניים ולא יותר.
מטפס הרים כתב:
שלום בסמויה יקרה. כמו שכבר כתבתי לך, אין לי ספק שהשלה האלה יהיו הסטוריה בקרוב מאוד. המפוסט האחרון שלך הזכיר לי מצב מסויים שהייתי בו כבר כמה פעמים, ואני בטוח שאת במחוננותך לא תהייי כמוני. אחרי שני קילו עליה , אף אלד לא רואה ואני ממשיך להרגיש ולהיחשב פתאום כרזה . ואז ה2 הופכים ל4, ועדיים הסביבה לא רואה ורק אני מרגיש שהבטו השטוחה מתחיל לחפש לה מקורות לגדול.. והכפתו רהבמיכנס ניסגר יופי אבל התחושדה היא של צפוף.. ואז 6 וכבר אולי קצת רואים עלי ואני אומר לעצמי יהיה בסדר אחרי שהעפת 22 קדג שישה זה טיפה בים. והטיפה בים לא מוכנה להישאר בודגה ויחידה והיא מבקשל להיקוות למאגר מיים משלה שכבר רושם את הסיפרה 8 ואז כבר ניראה שהשמנתי , והתחושה הרעה מתחילה.... ובקצב מסחרר אני טיס מה8 פלוס ל12 ול17... אצלי זה קורה מהר .הפעם הזו אחרי שאגיע למישקל היעד שלי שהוא 2 קג פחות מהישקל שחשבתי עליו, אני מתכוון לעשדות כל שביכולתי שאותה זחילה במשקל למעלה , בהתחלה לאט טוזניח אורי זה במהירות מטורפת- לא תתרחש שוב. לא עוד. בטוח שאת תצליחי מהר מאוד לחזור למישקל היעד שלך ואני גם בטוח שאת יודעת הייטב כמה אסור תכלית האיסור להתנה כמו שדאני התנהלתי... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 10:32
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שלום בסמויה יקרה. כמו שכבר כתבתי לך, אין לי ספק שהשלה האלה יהיו הסטוריה בקרוב מאוד. המפוסט האחרון שלך הזכיר לי מצב מסויים שהייתי בו כבר כמה פעמים, ואני בטוח שאת במחוננותך לא תהייי כמוני. אחרי שני קילו עליה , אף אלד לא רואה ואני ממשיך להרגיש ולהיחשב פתאום כרזה . ואז ה2 הופכים ל4, ועדיים הסביבה לא רואה ורק אני מרגיש שהבטו השטוחה מתחיל לחפש לה מקורות לגדול.. והכפתו רהבמיכנס ניסגר יופי אבל התחושדה היא של צפוף.. ואז 6 וכבר אולי קצת רואים עלי ואני אומר לעצמי יהיה בסדר אחרי שהעפת 22 קדג שישה זה טיפה בים. והטיפה בים לא מוכנה להישאר בודגה ויחידה והיא מבקשל להיקוות למאגר מיים משלה שכבר רושם את הסיפרה 8 ואז כבר ניראה שהשמנתי , והתחושה הרעה מתחילה.... ובקצב מסחרר אני טיס מה8 פלוס ל12 ול17... אצלי זה קורה מהר .הפעם הזו אחרי שאגיע למישקל היעד שלי שהוא 2 קג פחות מהישקל שחשבתי עליו, אני מתכוון לעשדות כל שביכולתי שאותה זחילה במשקל למעלה , בהתחלה לאט טוזניח אורי זה במהירות מטורפת- לא תתרחש שוב. לא עוד. בטוח שאת תצליחי מהר מאוד לחזור למישקל היעד שלך ואני גם בטוח שאת יודעת הייטב כמה אסור תכלית האיסור להתנה כמו שדאני התנהלתי... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:54
 tal_f Posts: 900
|
אני מבינה אותך הק"ג שנוספו משפיעים אפילו שלא רואים אותם ... אני גם במצבך בדיוק... ואני בטוחה שיחד כולנו נתחיל מחדש מתוך המסגרת לשמור יותר הדוק על המשמעת... אני התחלתי מאתמול... לסדר את המחשבה, לארגן את האוכל למשך היום והכי חשוב להיות עם מצב רוח חיובי!! המון הצלחה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 05:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
נכון , אני בשלב השמירה וממש לא רואים עלי את השלושה שעלו ראיתם אותי חפני כמה ימים עם שמלת המיני השחורה אבל המשקל לא משקר וצריך בכל זאת להוריד את מה שעלה
יפיפית הכוכבים,בטוחה שהחוב יוחזר ובמהרה וזו הדרך לשמירה,לשלם מיד את החוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 00:29
 אשירה Posts: 4292
|
מה שעלה ירד, סומכת עלייך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 22:27
 נחושה Posts: 6982
|
הסמויה כתב:
עם החיזוקים שאתם מרעיפים אין סיכוי לא להצליח ואין סיכוי שלא אדווח על ירידה בשקילה הבאה תודה
SAY NO MORE
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 18:20
 הסמויה Posts: 2467
|
נכון , אני בשלב השמירה וממש לא רואים עלי את השלושה שעלו ראיתם אותי חפני כמה ימים עם שמלת המיני השחורה אבל המשקל לא משקר וצריך בכל זאת להוריד את מה שעלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 14:17
 רבקה Posts: 8411
|
הסמויה יקירתי מסתבר שאנחנו שפויים בהחלט עלייה לא נורא חוזרים לשליטה והופ שוב לשמירה כוחה של מסגרתינו משתלטת עלינו ואת החובות מעיפים מתוכנו כמו שהספקתי להכירך אין סיכוי ששלושת הקילוגרמים לא ינשרו בהצלחה ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 12:42
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט כן... את כבר בשלב השמירה שכולנו מייחלים להגיע לשם... אז עלית שלושה קילו והם יירדו במהרה כי את מסוגלת ויכולה ובהחלט דוגמא..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 12:30
|
סיגל אוווו אני מודל לחיקוי ? אם כך לא יכולה לאכזב ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 12:19
 דרך המלך Posts: 5707
|
סמויה יקרה את תצליחי ובגדול כי את מודל חיקוי לכולם כאן בפורום.. והחג הזה הוציא את כולנו מאיזון ויחד נצליח שוב מחדש... בהצלחה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 12:08
|
עם החיזוקים שאתם מרעיפים אין סיכוי לא להצליח ואין סיכוי שלא אדווח על ירידה בשקילה הבאה תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:51
 dany Posts: 19819
|
סומכת עליך יקירתי שתחזרי לעצמך ולמוטיבציה. בהצלחה מותק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:51
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי סמויה. יום אחד בשליטה יביא עימו עוד יום ועוד יום, ואחר כך יבוא שבוע של שליטה ותזונה בריאה. ושלשת הק"ג יהיו כלא היו. את המוטביציה שלך ניתן להרגיש עד לכאן, ועם מוטיבציה כזו - רק מנצחים. בהצלחה. edited by מטפס הרים on 10/10/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:31
 1103 Posts: 5022
|
הסמויה יקירתי בהצלחה בהמשך התהליך אל דאגה אני בטוחה ששלושת הק"ג ינשרו ממך כמו שעלו ובמהרה תחזרי לעצמך סופ"ש נפלא בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:19
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירה, תשנני-מה שעולה מהר יורד מהר! נכון, אנחנו מתבאסים על זה אבל את מחוננת והכל קטן עלייך... מלאן נשיבוקים♥יומקסים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:16
|
אז ככה... בשנה שעברה יצאתי מהחגים עם שלושה קילו פחות , כן כן , פחות והשנה אני עם שלושה קילו יותר לא רק מהחגים , העליה היא מדצמבר אבל ביחד כאן עם כולכם חזרתי למוטיבציה במלוא הכוח ובמלוא המרץ ואתמול כבר עבר יום אחד בשליטה בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|