11/10/2012 13:53
 רבקה Posts: 8411
|
יולי יקרה מאחלת לך להרגיש טוב במהרה ומקווה שאת כבר חזרה בשליטה בריאות ראשון במעלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 11:13
 dany Posts: 19819
|
תהיי בריאה והחלמה מהירה
יולי כתב:
היי נילי, קודם כל תהני מהחופשה ובלי קשר גם אם את אכלת יותר מהרגיל מה שעולה מהר יורד מהר. אני, לצערי לא יכלתי להגיע היום לחוגים כי אני חולה כבר שבוע וחצי...משתעלת ללא הפסקה (ומרגישה כמו סטרטר מקולקל)...אני יודעת שעליתי חצי קילו כי נשקלתי בבית, ואני עוקבת בכל מקרה וזה...גם בגלל חלב ודבש בנסיון (נואש) להפסיק את השיעול...הייתה הקלה (זמנית מאוד) אבל השיעול וכאב הגרון לא מרפים ממני..קיזוז..כמובן לא עשיתי כי אני חולה ולא נראה לי נכון בזמן מחלה..אבל ירדתי מהחלב והדבש כי זה לא יעיל מאוד כרגע והנזק גדול יותר מהתועלת...הייתי במוקד כבר פעמיים בחול המועד וביום שני והרופא התעקש לא לתת לי שום תרופה כי זה אמור לעבור לי לבד..בינתיים זה רק מלמיר כל השיעול ועכשיו אני גם לא מצליחה לישון כי אני רק משתעלת....מחר אני הולכת לרופאת המשפחה שלי...בחול המועד גם הרופאים עבדו במתכונת של חצי יום ובכלל לא היו תורים פנויים...מנפלאות קופת החולים...(הקופה לבריאים בלבד...)בכל מקרה...בקשר לדיאטה..היום כבר חזרתי לעצמי כי מראש השנה אני סוחבת עלייה לא מחמיאה של קילו וחצי...שזה קילו עלייה מהשקילה האחרונה של לפני החגים...שהספיק לקדת מתישהו בין חג ראשון לשני, בקילו הזה חזר בגדול אחרי חג שני ובגלל חוסר שינה שעלת וחלב טדבש עוד חצי התווסף לו....ממש נורא. אז בכל מקרה היום כבר חזרתי לנוהל נורמלי של 600 קל' פחמימה + 2 כפיות דבש (אבל נראה לי שזה לא עוזר בכלל...ונראה לי שאפרוש...זה לא תרופה...פשוט נואשתי מזה שלא נתנו לי שומדבר והסבל נוראי..בנסיון להקל...לא שווה קילו וחצי...לכן לא אוותר ומחר על הבוקר אלך לרופאה ואני בטוחה שהיא תיתן לי משהו נגד השיעול הטורדני שאפילו מיים הששון לא יכולים לו.... חופשה נעימה, ואני אגיע בשבוע הבא לשקילה ולחוג, יולי edited by יולי on 10/11/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 10:29
 1103 Posts: 5022
|
חברות וחבר יקרים תודה לכולכם על תגובותיכם ותמיכתכם זהו כוחו של הפורום להתעודד ולעודד. יולי יקירתי החלמה מהירה ובריאות טובה אוהבת ומתגעגעת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 10:29
|
חברות וחבר יקרים תודה לכולכם על תגובותיכם ותמיכתכם זהו כוחו של הפורום להתעודד ולעודד. יולי יקירתי החלמה מהירה ובריאות טובה אוהבת ומתגעגעת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:53
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נילי יקרה תעשי חיים!! את נראת מעולה ויודעת את התורה קצת לצאת מהשיגרה זה לא נורא.. סומכת עלייך. יום טובב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:43
 tal_f Posts: 900
|
נילי ... תהני מהחופשה ותחזרי עם כוחות מחודשים ... המון המון הצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:24
 נחושה Posts: 6982
|
נילוש, אני בטוחה שכשתחזרי החובות המינוריים יוחזרו ותחזרי לשיגרה הברוכה, תעשו חיים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 04:57
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נילוש תנהי מהחופשה ובטוחני שתחזרי לשיגרה כמו שאת יודעת,אנחנו כאן וגם נפילות פה ושם לא מפחידות. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 03:48
 יולי Posts: 754
|
היי נילי, קודם כל תהני מהחופשה ובלי קשר גם אם את אכלת יותר מהרגיל מה שעולה מהר יורד מהר. אני, לצערי לא יכלתי להגיע היום לחוגים כי אני חולה כבר שבוע וחצי...משתעלת ללא הפסקה (ומרגישה כמו סטרטר מקולקל)...אני יודעת שעליתי חצי קילו כי נשקלתי בבית, ואני עוקבת בכל מקרה וזה...גם בגלל חלב ודבש בנסיון (נואש) להפסיק את השיעול...הייתה הקלה (זמנית מאוד) אבל השיעול וכאב הגרון לא מרפים ממני..קיזוז..כמובן לא עשיתי כי אני חולה ולא נראה לי נכון בזמן מחלה..אבל ירדתי מהחלב והדבש כי זה לא יעיל מאוד כרגע והנזק גדול יותר מהתועלת...הייתי במוקד כבר פעמיים בחול המועד וביום שני והרופא התעקש לא לתת לי שום תרופה כי זה אמור לעבור לי לבד..בינתיים זה רק מלמיר כל השיעול ועכשיו אני גם לא מצליחה לישון כי אני רק משתעלת....מחר אני הולכת לרופאת המשפחה שלי...בחול המועד גם הרופאים עבדו במתכונת של חצי יום ובכלל לא היו תורים פנויים...מנפלאות קופת החולים...(הקופה לבריאים בלבד...)בכל מקרה...בקשר לדיאטה..היום כבר חזרתי לעצמי כי מראש השנה אני סוחבת עלייה לא מחמיאה של קילו וחצי...שזה קילו עלייה מהשקילה האחרונה של לפני החגים...שהספיק לקדת מתישהו בין חג ראשון לשני, בקילו הזה חזר בגדול אחרי חג שני ובגלל חוסר שינה שעלת וחלב טדבש עוד חצי התווסף לו....ממש נורא. אז בכל מקרה היום כבר חזרתי לנוהל נורמלי של 600 קל' פחמימה + 2 כפיות דבש (אבל נראה לי שזה לא עוזר בכלל...ונראה לי שאפרוש...זה לא תרופה...פשוט נואשתי מזה שלא נתנו לי שומדבר והסבל נוראי..בנסיון להקל...לא שווה קילו וחצי...לכן לא אוותר ומחר על הבוקר אלך לרופאה ואני בטוחה שהיא תיתן לי משהו נגד השיעול הטורדני שאפילו מיים הששון לא יכולים לו.... חופשה נעימה, ואני אגיע בשבוע הבא לשקילה ולחוג, יולי edited by יולי on 10/11/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 01:03
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נילי הי. תעשי חיים. את אלופה , מנוסה וראש חץ שלנו. הכל יסתדר ואני בטוח שהשקילה תהיה טובה ואם בכלל תהיה עליה את תטפלי בה טיפול נימרץ והיא תיעלם. תבלי היטב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 00:58
 אשירה Posts: 4292
|
נילי יקרה, חופשה נעימה ומהנה לכם!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 14:36
 רבקה Posts: 8411
|
נילי יקירתי תהני אך גם תשתדלי ובטוח שמה שיעלה נתפוש בזמן וזה יירד חופשה נעימה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:50
 dany Posts: 19819
|
שבוע הבא תחזרי למסגרת ולשפיות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:33
|
סמויתי היקרה תודה על העידוד הבעיה אינה רק החופשה אלה כל שלושת שבועות שלא נשקלתי ואיני יודעת מה מצבי. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:14
 הסמויה Posts: 2467
|
נילי יקרה תהני בחופש ואגם אם תעלי את הרי יודעת שמה שעולה מהר יורד מהר וסומכת עליך שהכל בסדר ושאת בשליטה גם כשחזרת מקנדה לא עלית העיקר שתהני יקירה מהחופשה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:12
|
אך אצלי החגיגה עדין לא נגמרה,אני נמצאת בחופשה מערב שמחת תורה,וחוזרת לביתי ביום ראשון. אני לא פריקית של אוכל בבתי מלון אך איך שלא יהיה אני אוכלת יותר ממה שאני רגילה לאכול בחיי היום יום. עדיין לא נשקלתי מאז השקילה האחרונה לפני יציאתה של מירי לחופשה וכמובן שאשקל רק בשבוע הבא. להתראות ושתהינה לכולנו רק בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|