11/10/2012 09:22
 קרנושה Posts: 3420
|
אין ספק שאתה בטיפוס להצלחה. ואתה תקצור את הפירות של העמל כי מי ששואף לטפס תמיד למעלה וגבוה הוא גם מי שמגשים....ותחשוב על זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:50
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד לך!!!! מאחלת לך להחליף קידומת במהרה... תהנה בנסיעות וכנס לפורום זה בטוח יעזור לך... יום קסום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:47
 tal_f Posts: 900
|
וואו כל הכבוד! אני בטוחה שעם הנחשות שלך אתה תגיע ליעד שלך. תכין לך הגנות בכל מצב שיש בו סיכון לנפילה... אתה יודע מה עוזר לך .. ואם לא תעשה נסיונות... בחו"ל תשקיע זמן ותמצא לך את המאכלים היותר בריאים.. המון הצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:21
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
תודה רבה לכולם. הערב הייתי במיפגש חברתי שאני משתייך אליו, ניפגשים פעם בחודש, ויש גם שולחן שפותחים. היה לי קשה. היו לי זליגות לא איומות ונוראיות אבל זליגות.. הגעתי הביתה בחצות, עייף. בדרך מתל אביב לראש העין כבר החלטתי שלא אצעד שאני גמור... וכמו באופן ממוכן , כשהגעתי הביתה מייד עליתי על בגדי ספורט והרבצתי צעידה נמרצת 50 דקות. פגשתי בדרך גברת הריונית מאוד צועדת די לאט אך בנחישות עצומה במעלה גבעה, חשבתי שאני המשוגע היחיד בעיר אמרתי לה בחיוך.. ותשובתה היתה: אלו שישנים הם המשוגעים . ניפרדנו בברכת חיים טובים והמשכנו כל אחד אחת למסלול . אני לא מוכן לוותר לעצמי ואני כל כך רוצה להגיע למשקל היעד שלי. אני חושב שהרצון הזה הוא בלב הרצונות שלי לשנה הזו , להגיע לראש השנה הבא עם סך הכל 20 פחות ואם זה יקרה לפני אז לשמור על ההישג. אתם עוזרים לי מאוד מאוד ואני מבקש לשלוח לכל אחת את מלוא הערכתי על היותכן. edited by מטפס הרים on 10/11/2012
" ניפרדנו בברכת חיים טובים והמשכנו כל אחד אחת למסלול" - לכל אחד יש את מסלול חייו ותמיד יהיו בו מהמורות וחגיגות, נפילות ורגעי תהילה... לגבי השולחן הבא בעוד חודש אתה יכול להציע מגשי ירקות חתוכים וכוסות של שתיה חריפה ובתוכם מטבלי יוגורט או טחינה...קנקני מים קרים או לחילופין קנקני תה עם נענע או פלחי לימון... בטוחה שגם המארגן של החלק הקולינרי במפגש ירים את הכפפה....אפשר רולים של טופו או ירקות מוקפצים בתוך חסות...אפשר פלפלים בכל הצבעים אפויים בתנור עם גבינות.... לגבי הצעידה למרות היותך גמור מעייפות, שאפו, רווח נקי שלך....ובטוחה שכל צעידה כזאת מקרבת אותך למטרתך חיים טובים, זה מה שיהיה שכרינו על כל המאמץ, ההתאפקויוות, הויתורים, האומץ, תהליכי השינוי...וכן כל אחד מטפס את ההר בשביל משלו...במסלול חייו...בהצלחהההההההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 05:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח , 400 גר פחות ,רווח נקי. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 01:14
 מטפס הרים Posts: 1533
|
תודה רבה לכולם. הערב הייתי במיפגש חברתי שאני משתייך אליו, ניפגשים פעם בחודש, ויש גם שולחן שפותחים. היה לי קשה. היו לי זליגות לא איומות ונוראיות אבל זליגות.. הגעתי הביתה בחצות, עייף. בדרך מתל אביב לראש העין כבר החלטתי שלא אצעד שאני גמור... וכמו באופן ממוכן , כשהגעתי הביתה מייד עליתי על בגדי ספורט והרבצתי צעידה נמרצת 50 דקות. פגשתי בדרך גברת הריונית מאוד צועדת די לאט אך בנחישות עצומה במעלה גבעה, חשבתי שאני המשוגע היחיד בעיר אמרתי לה בחיוך.. ותשובתה היתה: אלו שישנים הם המשוגעים . ניפרדנו בברכת חיים טובים והמשכנו כל אחד אחת למסלול . אני לא מוכן לוותר לעצמי ואני כל כך רוצה להגיע למשקל היעד שלי. אני חושב שהרצון הזה הוא בלב הרצונות שלי לשנה הזו , להגיע לראש השנה הבא עם סך הכל 20 פחות ואם זה יקרה לפני אז לשמור על ההישג. אתם עוזרים לי מאוד מאוד ואני מבקש לשלוח לכל אחת את מלוא הערכתי על היותכן. edited by מטפס הרים on 10/11/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 00:31
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס יקר, אתה מחונן מארץ המחוננים, בתקופה כזאת עם כל כך הרבה חגיגות מסביב עצם הירידה זאת מחוננות לשמה ולא משנה בכלל כמה. המשך לטפס, אתה בשביל הנכון!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 22:26
 נחושה Posts: 6982
|
יפה ציינת מטפס יקר, ההתקדמות!!! כל זמן שזה בכיוון הנכון זה לא משנה 400 או קילו 400, העיקר שזה בכיוון. מאחלת לך נסיעות מהנות ומועילות ואל תשכח את עשרת הדיברות: בלי פחממות מחמש, מסביב יהום...., בלי אויבים בחדר במלון, מים מים בששון, כמויות שפויות, צלחת אחת טעימה, הרבה הליכה, שלוש ארוחות מסודרות ביום, קוואקר ותפוח ודנונה יש גם בחו"ל והכי הכי טעים קילו פחות. אנחנו מבטיחים לעודד אותך ברציפות ובנחישות עד שתשוב, בהצלחה רבה! וחיוך יקרה, כל הכבוד, עוד קצת עוד כמה צעדים ואת מגשימה חלום ומכאן עוברת לשמירה צמודה על כל הישגייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 20:27
 קסם Posts: 140
|
כול הכבוד אחרי תקופה של חגים לרדת במשקל מדהים זה לא משנה כמה העיקר הנחישות ההתמדה הסבלנות והמשך במגמת הירידה ואתה מטפס הרים אז אתה מבין על מה אני מדברת תראה את המטרה תמיד לנגד עינייך עד שתגיע בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 20:15
 toly Posts: 898
|
אפשר קצת אויר צח מלוצרן או מינכן? רגע לפני שהינך ממריא ומתחיל את חגיגת הפונדו והיודל יודל דו איך בין דו ) אז תזסורת קלה למזודה" ראשית כל ירידה היא משמעותית וחיובית ובמיוחד אחרי חגים שכאלה-הישג נפלא שאין לזלזל בו וזה גם הודות לצעידות שלך בגבעות שכונתך בנוסף כשם שחשוב לך להצליח בפגישותיך בחו"ל קבל החלטה אמיצה וברורה-אתה שומר ומקפיד כמו בביתך אין צורך להסתער על הנקניק והבעעקון מידי יום אין צורך בשנאפסים ובירות מידי ערב והשוקולדים על המיטה במלון- לילדים אפשר לאכול גם ירקות ודגים שיש בפרובינציות בללו ולא תאמין אפילו גבינות רזות התחילו לייצר שם ) אפשר גם אפשר לשמור כל ההישגים עד כה ואפשר גם לצעוד מסביב למלון באויר הקריר בציריך שתהיה לך נסיעה טובה ובשליטה בבקשה עם בקהוק מים למטוס בהצלחה רבה במיטינגז ובשינוי הקידומת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 14:24
 רבקה Posts: 8411
|
חיוך מהלב כתב:
למטפס היקר, כל הכבוד לך, פשוט אתה מודל לחיקוי. אחרי החגים קצת יותר קשה. בכל מקרה, גם אני מתלבטת עם מה שיקרה, כי בעלי ואני נוסעים ל-10 ימים לגרמניה. עלי לתכנן בקפידה כל יום מה אוכל ועל מה אוותר כי איני יודעת כיצד הבישול שם (כנראה שמן) או סתם לא לפי מה שאני עושה בבית. אבל אני מתכוננת נפשית החל מהארוחה במטוס וכמובן כל יום לגופו אם כי אלך הרבה ברגל. זה יהיה נפלא אם פשוט לא אעלה במשקל. החגים עברו עלי טוב מאד וסייימתי עם 1.3 פחות לגבי דידי זו הצלחה. אני מתקרבת ליעד שלי בערך עוד 3 ק,ג לאחריו מתחיל מסע אחר, מסע לכל החיים של שמירה על הקיים וכמו שאמרה מירי אתמול "פחד, שמא ההשגים שהשגתי ימסו ... לכן כל יום מחדש. בטוחני שאתה עם כוח הרצון שלך וההתמדה כמו גם העירונות ומודעות תעבור בשלום את נסיעתך והעיקר שתצליח בתוכנית האוכל וגם כמובן בעסקים.
חנה'לה ברכות וגאווה על הירידה הנפלאה האנרגיות שאת עכשיו משדרת יובילו אותך למטרה הנכספת חנה'לה תהני, תבלי וכמובן תשלטי נסיעה טובה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 14:22
 רבקה Posts: 8411
|
ראשית מטפס יקר מגיע לך את מיטב המחמאות על ירידה אחרי חגים כל כך צפופים ורבים סע בשלום וחזור בשלום ואני בטוחה שלא בא לך עכשיו לקלקל את הישגיך ובחזרתך המחוג גם כן יראה את ניפלאותיך הישמר והקפד על הכללים והחוקים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 12:08
 הסמויה Posts: 2467
|
שאפו ענקי ואתה בהחלט מודל לחיקוי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:57
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
למטפס היקר, כל הכבוד לך, פשוט אתה מודל לחיקוי. אחרי החגים קצת יותר קשה. בכל מקרה, גם אני מתלבטת עם מה שיקרה, כי בעלי ואני נוסעים ל-10 ימים לגרמניה. עלי לתכנן בקפידה כל יום מה אוכל ועל מה אוותר כי איני יודעת כיצד הבישול שם (כנראה שמן) או סתם לא לפי מה שאני עושה בבית. אבל אני מתכוננת נפשית החל מהארוחה במטוס וכמובן כל יום לגופו אם כי אלך הרבה ברגל. זה יהיה נפלא אם פשוט לא אעלה במשקל. החגים עברו עלי טוב מאד וסייימתי עם 1.3 פחות לגבי דידי זו הצלחה. אני מתקרבת ליעד שלי בערך עוד 3 ק,ג לאחריו מתחיל מסע אחר, מסע לכל החיים של שמירה על הקיים וכמו שאמרה מירי אתמול "פחד, שמא ההשגים שהשגתי ימסו ... לכן כל יום מחדש. בטוחני שאתה עם כוח הרצון שלך וההתמדה כמו גם העירונות ומודעות תעבור בשלום את נסיעתך והעיקר שתצליח בתוכנית האוכל וגם כמובן בעסקים.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:54
 dany Posts: 19819
|
מה שנותר זה פשוט לעשות והתוצאה בוא תבוא...... מקווה שתצליח גם שם בארצות הקור לשלוט ולנהל את האוכל. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:04
 1103 Posts: 5022
|
מטפס הרים כל ירידה הינה מבורכת,אני בטוחה שבמהרה תראה את המחוג במשקל מתחת לשלוש הספרות מאחלת לך הצלחה רבה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 10:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר כל גרם שיורדים הרי זה משובח... מאחלת לך בהצלחה ושבמהרה תבשר על החלפת קידומת... הרי אתה בדרך הנכונה ועכשיו שאתה במודעות ובמסגרת שום נסיעה לא תשבור אותך ... אז נסיעה טובה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 10:51
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נשקלתי הבוקר, ובשבוע הזה על שלל מהמורותיו בדרכי לפיסגה, עם ארוחת ליל שבת, ושבת עצמה.. וערב שמחת תורה וצהרי החג.. ירדתי 400 גרם .. שתבינו שמה שמפריד ביני לבין שלום ולא להתראות לקידומת שלש הספרות , זה ממש כלום.. משהו זניח שאולי כבר מחר יראה אחרת... והאמת שדי היה מעצבן לראות את הכלום כלום הזה על הסקאלה.. אבל , כמטפס הרים מושבע אני יודע שהעיקר שהתקדמתי קדימה.. שבוע הבא אני בשוויץ וגרמניה בנסיעות די מטורפות.. לא יהיה לי קל.. בכלל...איישם כל מכל שלמדתי ממירי ומכם. אני מאוד מקווה שאוכל לדווח על שינוי קידומת. הלוואי. יש לי הר לטפס, חייב לרוץ... edited by מטפס הרים on 10/10/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|