14/10/2012 18:14
 EFF Posts: 6409
|
עליות..עליות..עליות...כולנו חווינו...העיקר שאנחנו כאן - בגדוד שנלחם ותמיד מנצח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2012 16:48
 spunkil Posts: 111
|
בלונדה אני באותה הסירה, הקיץ הזה עלה לי ב 3.5 קילו!!
אני מתחיל ועושה מאמצים לחזור עכשיו לשגרה ולהחזיר חובות
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2012 08:37
 ליאת אקרון Posts: 28
|
מירוש יקרה, גם לי הוא עלה לא מעט.. ואני מבינה את הייאוש והתסכול- שוב מתחילים מחדש, וזה קשה שוב להתחיל ..אבל אנחנו גם יודעים שזה אפשרי (כי כבר עשינו את המבצע הזה), אין על ההרגשה שתהייה אחרי והמחמאות והתחושה הפנימית הטובה, בואי נתחייב להתחיל וכל יום נתחזק מחדש... אוהבת ומתגעגעת!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2012 06:40
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אמת נכתב,לפני שנה היית בשיאה של מוטיבציה שהניבה תוצאה מדהימה,אין לי ספק שאת מסוגלת להחליט שהיום זה היום לחזור לשם. בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2012 00:50
 tutit Posts: 2431
|
הי בלונדה יקרה! גם אני אחרי עליה מהקיץ ,רוצה להחזיר חובות ובהקדם אז בהצלחה לכולנו..............מתחילים שוב דףף חלק נשיקות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2012 19:58
 אייריס Posts: 3744
|
מירי אהובה זהו נגמרו החגיגות ברוך השם. עכשיו יצאנו לדרך שוב. מקווה שאת בשליטה וחייבים להמשיך קדימה למטרה. בהצלחה יפתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 00:22
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה יקרה, מה שהיה היה, כעת דף חדש וחלק, כאילו את מתחילה מהתחלה, עם כל המוטיבציה וכל ה"דרייב" שאת יודעת לתת. בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 22:32
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
בלונדה מתוקה לפני שנה היית הקטר המוביל והמניע של כולנו. אז אין מצב שהשנה זה לא יהיה בידיוק אותו הדבר!!!!!! למעשה היום מתחילה השנה החדשה, נגמרו החגים, נגמרו החופשות, נגמרו התירוצים. וכולנו כאן בדרייב מטורף לעשות ולהצליח. נשיבוקים והמון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 14:39
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה זה הזמן וזה המקום להתחיל את התהליך שוב כי שישה זה לא עשרה ואת איתנו שוב בפורום בלי הפסקה וואו איזה ירידות יהיו בשבוע הבא ♥♥♥♥♥ חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:49
 dany Posts: 19819
|
בלונדה מתוקה לפני שנה היית הקטר המוביל והמניע של כולנו. אז אין מצב שהשנה זה לא יהיה בידיוק אותו הדבר!!!!!! למעשה היום מתחילה השנה החדשה, נגמרו החגים, נגמרו החופשות, נגמרו התירוצים. וכולנו כאן בדרייב מטורף לעשות ולהצליח. נשיבוקים והמון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:02
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה אני מאמינה שחזרת לדרך המלך ולמסגרת המבורכת אני בטוחה שהשקילה אתמול הכניסה אותך למוטיבציה ומאחלת לך בהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 10:56
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב לכולם.. אז ככה אתמול בבוקר הלכתי לשקילה ואין כמו לראות את מירי ואת בנות החוג שרובן הגדול היה חסר אתמול אבל ברוך השם חוזרים לשיגרה המבורכת. אז ככה תקופת החגים עלתה לי בקילו יותר וזה אומר שאתמול סגרתי עלייה של שישה קילו ממרץ שהייתי בארה"ב. חורף שעבר בדיוק לפני שנה ובדיוק אחרי החגים נכנסתי לדרייב מטורף וירדתי תישעה קילו בחודשיים וחצי!! זה אפשרי וזה רק עיניין של כח רצון. בגדי החורף כבר נמדדו ובצער רב הם לא יושבים יפה בכלל..הג'ינסים לוחצים מאוד והבטן נשפכת לכל הצדדים ולא כיף בכלל  . אז אני יחד איתכם רוצה מאוד לצאת לדרך חדשה שתגרום לשינוי והורדה דחופה!!!! אוהבת אתכם מאודדדדד בלונדה יקרה. אני זוכר ותמיד אזכור איך שלחת לי עידודים כשרק התחלתי .. והנה אני כבר עם כמעט שישה ק"ג פחות, ועשיתי את זה בדיוק כמו כתבת לי בפוסטים ההם: להאמין שזה אפשרי, להבין שזה תהליך, ולקבל החלטה שאני עושה את זה. אז אני מרשה לעצמי בפעם הזו לכתוב לך- את מאמינה שזה אפשרי , את מבינה שיש כאן מסלול חיים , ובעיקר את החלטת וזה ניכר בפוסט שלך. את הולכת להצליח ובגדול. להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 10:56
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקירתי בהחלט שאת מסוגלת וכמן שאמרת הוכחת זאת בעבר... מעכשיו קדימה לעבר ההצלחה ואת תצליחי... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 10:52
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה אהובה שלי כמו שאמרת , את יודעת שזה אפשרי ואני סומכת עלייך שתוכיחי לך ולנו שהשיטה עובדת ושתצליחי להוריד את מה שעלה ואני איתך לכל אורך הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 08:50
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם.. אז ככה אתמול בבוקר הלכתי לשקילה ואין כמו לראות את מירי ואת בנות החוג שרובן הגדול היה חסר אתמול אבל ברוך השם חוזרים לשיגרה המבורכת. אז ככה תקופת החגים עלתה לי בקילו יותר וזה אומר שאתמול סגרתי עלייה של שישה קילו ממרץ שהייתי בארה"ב. חורף שעבר בדיוק לפני שנה ובדיוק אחרי החגים נכנסתי לדרייב מטורף וירדתי תישעה קילו בחודשיים וחצי!! זה אפשרי וזה רק עיניין של כח רצון. בגדי החורף כבר נמדדו ובצער רב הם לא יושבים יפה בכלל..הג'ינסים לוחצים מאוד והבטן נשפכת לכל הצדדים ולא כיף בכלל . אז אני יחד איתכם רוצה מאוד לצאת לדרך חדשה שתגרום לשינוי והורדה דחופה!!!! אוהבת אתכם מאודדדדד בהצלחההההה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|