13/10/2012 06:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אייריס כתב:
תודה לכולם על התמיכה. הדרייב ממשיך עד כה בסדר. בהצלחה לכולנו יחד.
אמןןן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2012 19:54
 אייריס Posts: 3744
|
תודה לכולם על התמיכה. הדרייב ממשיך עד כה בסדר. בהצלחה לכולנו יחד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:41
 tal_f Posts: 900
|
מסכימה עם כולם... החג הזה אני חושבת שהיה לי קשה במיוחד. אבל כמו שהוא בא כך הוא הלך... ועכשיו אני עם מצב רוח טוב... העיקר לצאת מהבית עם הרגשה טובה שאני משקיעה ועושה משהו למען עצמי ולא רק נגררת אחרי הזמן שרץ.
מאחלת לכולם דרייב חדש והמון הצלחה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 08:30
 נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
היי לכולם וזהו כבר לא אומרים חג שמח או מועדים לשמחה הכל מאחורינו וטוב שכך מבחינתי. עדיין לא נשקלתי ולפי מצב הרוח וכובד הגוף מרגישה עלייה ניכרת. מה שברצוני לחדד לעצמי שזה מדהים איך אני בשליטה בימים של שגרה וברגע שאין מסגרת ואין שקילה שבועית אז אני נותנת דרור לעצמי ובכלל לא נמצאת בתהליך למרות שיש איזשהו בתת מודע מין פעמון פצפון שמאותת לי משהו אבל בהינף יד או טלטול ראש אני מנערת אותו ושולחת אותו הרחק ממני רק שלא יפריעו לי בחגיגות. לכן אני שמחה ביותר שחזרנו לשגרה ולפחות יש מי שיגן עליי בהמשך וזאת סיבה נוספת להמשיך בכרטיס זהב מחודש וחלילה להפסיק גם אם ישנן עליות אני יודעת שגם יגיעו ירידות. הינני כאן ולהרבה זמן כי אין לי ברירה אחרת. יום טוב ובהצלחה לכולם. ואני התחלתי היום קיזו יקירה חבל שלא נשקלת, חבל שהפסדת סיפורים ותובנות...כנראה שלא הסתדר לך.... תעלי היום על המשקל לפני הסופ"ש ותתחייבי לעצמך שאת חוזרת לשלוש ארוחות מסודרות ובלי פחממות מחמש....ככל שתכנסי לסופשבוע נחושה וחזקה כך ייטב.... אנחנו אנשי פ"ת נשקלנו ברביעי בערב וביום ראשון בערב כבר מתייצבים מחדש....כמו שמירי אמרה, הסיפורים והתובנות של החגים זה מה שהיה, השקילה וההרצאה והתובנות של השבוע החדש זה מה שיהיה.... כדאי לבוא מוכנים ומלאי מוטיבציה להתחיל את אחרי החגים והכניסה לעבודת חורף ולא לתרדמת חורף בכושר ובשמחה. בהצלחה אהובה, סומכת עלייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 04:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן החגים מאחורינו וכולנו במוטיבציה מחודשת ללא תרצת נפוצה. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 04:24
 יולי Posts: 754
|
היי איריס, אישית לא הגעתי כי אני חולה ומשתעלת ללא הפסקה...כבר שבוע וחצי ולא היה לי נעים להשתעל כל ההרצאה ולהפריע לכולם לשמוע ולהנות מההרצאה...דווקא מאוד היה חסר לי ואני גם יודעת שעליתי וגם כמה (חצי יותר משקילה אחרונה ...בדקתי...) אני גם הרשיתי לעצמי יותר כי אני לא יכולה בלי החוג..ובחג יש כ"כ הרבה פיתויים ומאכלים שאין בדר"כ...ולמרות שאני נשקלת גם בבית זה לא אותו בדבר כי ההרצאות חסרות מאוד...זה שעליתי רק חצי אומר שמשהו מהדהד בכ"ז...כבר מהיום חזרתי לעצמי יחסית הרבה יותר ועשיתי בדק ביית לגבי דברים נקודתיים שמונעים ממני ירידות במשקל ואניהולכת לפעול לגביהם (דווקא לא אוייבים מהסוג הרגיל אבל היו כמה חריגות, לא משהו שאי אפשר להסתדר בלעדיו..למשל "לחמית" לא כזה מעורר תיאבון (זה לא עוגה או עוגייה אבל זה כאילו בריא ומלא...טוב..לא בשבילי....למשל גבנ"צ 9 אחוז נורא נחמד...אבל לא כל יום....דבש לעיצוב האישיות ולהקלת שיעול...לא בבית ספרנו ולא באמת עוזר...זה עדיין לא רשום כתרופה ב-FDA ...וחלב...אומנם ..פעם לפני שנים רבות הייתה פרסומת חביבה לחלב..אי שם בשנות ה90 ואני עדיין אוהבת חלב...אבל אני בטוחה שבגילי המופלג אני כבר לא אמורה לשתות חלב כבגיל הינקות....בכל מקרה, זה שאני מודעת ללמה...ולבעייה נותן לי כבר חצי פיתרון. אוייבים...כבר מזמן אין לי בבית...אז כמו כל שמנמודה מבית טוב נהייתי יצירתית...ובכן, נגמרו החגים, נגמרה החגיגה ואיך שכתבת על דרייב מחודש הרגשתי ששתי המילים הללו ממש מניעות אותי לפעולה. קודם כל, אני הולגת להבריא כי מחר אני הולכת לרופאה ואין מצב שהיא לא נותנת לי משהו לשיעול הנוראי הזה...ודבר שני, כן עליתי, אני יודעת אבל החוג נורא חסר לי ברמת ההרצאה..ברמת הלצאת מהבית ולהתלבש יפה (כמו תמיד ובכ"ז..) ( וברמת ה...כבר להבריא...כמה כבר אפשר להיות חולה..) וההתרגשות לקראת השקילה (אני מקווה שחיובית הפעם)...בקיצור, המסגרת אכן שומרת עלינו ומהחופש פשוט גיליתי עד כמה אני מעגלת פינות (כבר שנתיים) וזו הסיבה שאני 6 קילו יותר ממה שהייתי לפני שנתיים ושלוש...אומנם, כן, אני שומרת ואני בדיאטה ומגיעה, אבל...מרשה לעצמי להקל על עצמי ( בדיוק גם הייתה לי היום שיחה עם בעלי שגם הוא שמנמוד חביב והוא אמר לי בפירוש שאני מעגלת פינות, מחפפת עם גבנ"צ וחלב, ו...שזה מדבק...שרואים מישהו שאוכל ומעגל פינות...גם הוא מעגל פינות וככה שנינו נהיינו עגלגלים...פתאום ככה, שהבנתי שהוא "נדבק" ממני הבנתי שעליי לדבוק בדיאטה ולא רק למעני... אכן, המסגרת שומרת עלינו ומכניסה הרגלים טובים הבייתה. ברור לי שאם לא הייתי במסגרת לא הייתי מעגלת פינות אלא פורצת את הגבולות ולא מעלה קילו או חצי ואח"כ מרזה אותם אלא הכל היה עולה חזרה...אבל החגים נתנו לי פרספקטיבה אחרת ואני פתאום מבינה שהשינוי בידיים שלי . אותן ידיים שמגלות פינות יכולות לחתוך סלט ולבשל טעים ודיאתטי יותר...אותו הפה שאוכל גבנ"צ יכול בחלט להנות מסלט ויוגורט...וגם...שמעתי פעם פתגם...יש לנו 2 אוזניים ופה אחד כדי שנקשיב יותא מאשר נדבר...אז הנה...אומנם השבוע נבצר ממני להגיע אבל 2 מילים שלך דרייב מחודש בהחלט עשו לי משהו ופתאום התחלתי להיזכר בכל הדרך הארוכה שעשיתי אצל מירי, כל ההשג היפה (כמעט 30 פחות....היום פחות מזה....) אבל אני מאמינה ויודעת שכל דבר ניתן לשינוי והנה הסתיימו החגים אז זה הזמן לחזור לדיאטה, לתלם, להקשיב יותר להרצאות בלי התנגדויות, לתת לפה לעבוד פחות ולאוזניים יותר ולחזור להיות תלמידה טובה (או מחוננת) כמו שמירי אומרת. אז עם מוטיבציות כאלו לשינוי אני בטוחה שגם אני וגם את עם כרטיס זהב מחודש של שתינו נעשה את השינוי בכיף , מחזיר חובות ונמשיך לרזות. לילה טוב (או שכבר בוקר...השתעלתי כל הליילה ואי אפשר לישון ככה) יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2012 01:01
 אשירה Posts: 4292
|
איריס יקרה, את לא יחידה שהמסגרת שומרת עליה, זה קורה לרובנו, לכן חשוב כל כך לא לוותר על המסגרת, ואפילו רק כדי לא לעלות עוד, בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 14:31
 רבקה Posts: 8411
|
איריס מתוקה אני בטוחה שאת אחת מתוך רבות שכשאין מסגרת אנחנו בחופשה גדולה מהשליטה אתמול האמיני לי לא רציתי ללכת כמו אומרים קודם אוריד קצת ואחר כך....... התקשרתי לחברתי היקרה טלי ושאלתי אותה מתי היא הולכת כי אם קובעים אז צריך לקיים וללכת והיום אני יודעת שעשיתי את הצעד הכי חשוב והמדהים נהנתי מאוד ממירי שלנו וחיבוקה נתן המון כוח קיבלתי מוטיבציה מטלי שהוכיחה שגם בחגים אפשר לרדת והיום אני את וכולנו שוב בשליטה ומורידות את ההצטברות לשקילה הבאה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:53
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה לכולנו כאן כפי שאת כותבת בדרייב חדש ומחודש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:06
 1103 Posts: 5022
|
אייריס יקירתי אני מאחלת לך לראות תוצאות חיוביות בשקילה הקרובה בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 10:45
 הסמויה Posts: 2467
|
כן , כן דרייב מחדש כי אין לנו דרך אחרת ב ה צ ל ח ה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 09:06
 נחושה Posts: 6982
|
סופרת את השעות עד לשקילה ולהרצאה הערב
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 09:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
איריס יקרה היית חסרה אתמול כל השורה שלכן לא הייתה.. שנחה שנכנסת לדרייב מחדש ... יחד נצליח נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 08:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אייריס יקרה אשמח מאד עם תגיעי היום ותסחפי איתך את מירי ונירית הרצאה חשובה מצחיקה ומעוררת מוטיבציה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 08:43
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איריס אהובה בהצלחה !! כולנו יחד איתךךךך נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 08:34
 אייריס Posts: 3744
|
היי לכולם וזהו כבר לא אומרים חג שמח או מועדים לשמחה הכל מאחורינו וטוב שכך מבחינתי. עדיין לא נשקלתי ולפי מצב הרוח וכובד הגוף מרגישה עלייה ניכרת. מה שברצוני לחדד לעצמי שזה מדהים איך אני בשליטה בימים של שגרה וברגע שאין מסגרת ואין שקילה שבועית אז אני נותנת דרור לעצמי ובכלל לא נמצאת בתהליך למרות שיש איזשהו בתת מודע מין פעמון פצפון שמאותת לי משהו אבל בהינף יד או טלטול ראש אני מנערת אותו ושולחת אותו הרחק ממני רק שלא יפריעו לי בחגיגות. לכן אני שמחה ביותר שחזרנו לשגרה ולפחות יש מי שיגן עליי בהמשך וזאת סיבה נוספת להמשיך בכרטיס זהב מחודש וחלילה להפסיק גם אם ישנן עליות אני יודעת שגם יגיעו ירידות. הינני כאן ולהרבה זמן כי אין לי ברירה אחרת. יום טוב ובהצלחה לכולם. ואני התחלתי היום קיזו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|