12/10/2012 20:01
 אייריס Posts: 3744
|
ברוך הבא למקום האמיתי. בהצלחה בהמשך ויופי שאתה משתף. ואחלה ירידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 14:48
 רבקה Posts: 8411
|
ברוך הבא לגבר השני שמצטרף אלינו לפורום, כן ירבו ברכות על הירידה וכמובן עם המון הקפדה והתמדה אתה תוביל את עצמך להצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 11:19
 1103 Posts: 5022
|
היי לירן ראשית ברכות על הצטרפותך לפורום הנפלא שלנו התומך והמעודד.זהו בית חם ומפרגן. אני מאחלת לך הצלחה רבה בתהליך ההרזיה שבנוסף לכל הכללים יש להעזר בסבלנות באורך- רוח בהתמדה ונחישות. לשאלתך אפשר לאכול לפי התפריט פעם בשבוע שווארמה רצוי בצלחת עם סלט ומעט טחינה או בפיתה אך לעולם לא בלאפה. נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 10:43
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה כתב:
liranliber כתב: הורדתי הורדתי ק"ג אחד ומאה גרם. לדעתי ההתפרעות אתמול אכן גרמה לשינוי כלשהו, אבל התגובות שלכם אכן מעודדות ותומכות! תודה רבה לכם! וחייב לציין - אני גבר!! לא בחורה תודה חברים!!!! ברוך הבא ובהצלחה
תיסלם, יפה מאוד. מאחל לך המשך תהליך מוצלח. אני לא סתם בחרתי בכינוי מטפס הרים. דרך מורכבת, לא קלה אבל עם המון סיפוק על הישגים שמצטברים עד לפיסגה. והירידה שלך הבוקר היא בהחלט עוד שלב קדימה. מה שחשוב ששזו דרך ממשית, ממוקדת, מחושבת ומניבה תוצאות. ואגב, כמו שאתה רואה, אני זיהיתי שאתה בן.. לא רגילים כאן בפורום לצערי לבנים שמגיבים ופעילים, יאללה כן ירבו. השמנמודים - בואו הצטרפו ורק תרוויחו. אחלה פורום שבעולם ומירי אחת ויחידה. edited by מטפס הרים on 10/10/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 09:01
 נחושה Posts: 6982
|
liranliber כתב:
הורדתי הורדתי ק"ג אחד ומאה גרם. לדעתי ההתפרעות אתמול אכן גרמה לשינוי כלשהו, אבל התגובות שלכם אכן מעודדות ותומכות! תודה רבה לכם! וחייב לציין - אני גבר!! לא בחורה תודה חברים!!!! ברוך הבא ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 08:58
 liranliber Posts: 4
|
הורדתי הורדתי ק"ג אחד ומאה גרם. לדעתי ההתפרעות אתמול אכן גרמה לשינוי כלשהו, אבל התגובות שלכם אכן מעודדות ותומכות! תודה רבה לכם!
וחייב לציין - אני גבר!! לא בחורה  תודה חברים!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 07:18
 דרך המלך Posts: 5707
|
שלום רב
לדעתי אם שומרים היטב לא יהיה נזק.... אבל להבא לוותר על הלאפה והטחינה ולדחות סיפוקים בהצלחה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 05:37
 dany Posts: 19819
|
לא נותר אלא לראות את השקילה על מנת לספק את הסקרנות ............. אך זה ממש לא נורא, כפי שכתבו לך כאן אנחנו בתהליך ........... וצדיקים ומלאכים יש רק בשמיים למעלה........ פה בני אדם טובים שעושים את המיטב ולומדים. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2012 04:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ראשית ברוכה המצטרפת ובהצלחה. מאוד תלוי מה אכלת מעבר לאותה מנה יפה ויחד עם זאת לא קרה אסון השיטה היא לנגב את הפה ולהמשיך מכאן במסלול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 23:55
 מטפס הרים Posts: 1533
|
liranliber כתב:
האם "התפרעות" על מנת שווארמה בלאפה עם המון המון המון טחינה, יכולה לעשות הבדל משמעותי בשקילה? הצטרפתי לתוכנית הדיאטה של מירי לפני 6 ימים, שבהם הלכתי לפי התפריט והרגשתי ממש טוב כי במקביל גם התאמנתי ועשיתי הליכות. ופתאום היום היה לי חשק מטורף לשווארמה, ודי "התפרעתי" קצת כמו שאומרים. מחר בבוקר זהו יום השקילה שלי, ורציתי לשאול אם הרסתי לעצמי עם הזלילה הזו או שזה לא ממש יהיה משמעותי?
קודם כל ברוך הבא. אני בתכנית חדש ושבוע, ממליץ לך מאוד להיכנס לפורום שמאוד תומך ומסייע ונותן הרבה כוח להמשיך קדימה, להתקדם עוד שעל ועוד צעד ולדעת גם להנות מהתהליך. אחד הדברים המעולים שקרו לי בזכות הפורום זה הצעידה היומית, הרגע חזרתי מחמישים דקות, ותאמין לי אם אני צועד אז פעמי משיח נשמעים בהרי יהודה... אני ממש לא חושב שמנת שווארמה תעשה נזק כזה שיחרב שבוע של עשייה. אם אכן עבר עליך שבוע של תכנית מוקפדת אז זה לא מה שיעשה את ההבדל לדעתי. וגם אם זה ישבש במעט, אז זה הפואנטה כאן: אנחנו בתהליך ולא בזבנג וגמרנו, וכן, אנחנו מאוד אוהבים גם שאוורמה ובטח ובטח עם טחינה זה חלק מהמונח הזה שנקרא תהליך , וברגע שמבינים שזה אכן תהליך, זה מתחיל לזרום. ובכל מקרה, גם אם יש מעידה כזו או אחרת, לא לתת לה להשתלט עלינו ויאללה באלגן. לא! היה קרה, ניגמר ויש את המחר! עלה והצלח..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 23:27
 EFF Posts: 6409
|
לילי יקרה, אצל מירי ישנו משפט מפתח - מה שעולה מהר יורד מהר...יתכן שהמאזניים יראו נסיגה בירידה או אולי עלייה - אבל להמשיך בדיאטה מבלי להסתכל אחורה זו השיטה..הרי בסופו של יום - את הנעשה אי אפשר להשיב...בהצלחה רבה והישארי איתנו כאן בפורום !!!!♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 22:33
 liranliber Posts: 4
|
האם "התפרעות" על מנת שווארמה בלאפה עם המון המון המון טחינה, יכולה לעשות הבדל משמעותי בשקילה? הצטרפתי לתוכנית הדיאטה של מירי לפני 6 ימים, שבהם הלכתי לפי התפריט והרגשתי ממש טוב כי במקביל גם התאמנתי ועשיתי הליכות. ופתאום היום היה לי חשק מטורף לשווארמה, ודי "התפרעתי" קצת כמו שאומרים. מחר בבוקר זהו יום השקילה שלי, ורציתי לשאול אם הרסתי לעצמי עם הזלילה הזו או שזה לא ממש יהיה משמעותי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|