הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה אחרי ארצות הברית

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/10/2012 09:08

קרנושה
קרנושה
תודה אהובות יקרות! תודה על כל מילה חמה שלכן שלא מובנת מאליו בעליל..
זה מדהים כמה ששנים שאני אצל מירי אני מבינה שההתנהגות שלנו בחיים היא זו שהניעה אותי ללמוד פסיכולוגיה.
וההתנהגות שלי באוכל, וזה שאני כבר לא עושה מזה ענין, שהכל בסדר וגם להחזיר חובות זה בסדר - זה באמת פרי עמל של הפנמה והבנת החומר הנלמד בבית הספר הזה.

אנחנו הולכים לקראת שינוי, בין אם יקח חודשים ובין אם שנים. העיקר שייש תנועה לשינוי, העיקר ההתמדה והרצון והתקווה והאמונה. ומירי מן הסתם בראש הרשימה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2012 04:33

יולי
יולי
היי קרנושה,
כל הכבוד על המקום. לטוס לארה"ב מגדיר את אחד החלומות שלי שעדיין לא מימשתי אבל בהחלט מתכוונת...במיוחד לממפיס טנסי וגרייסלנד (דני יודעת על מה מדובר ..אחוזתו של אלביס פרסלי, הבנתי שגם היא מעריצה שלו) ....אבל בכלל ארה"ב מדהימה וכל החלום האמריקאי ומה שהיא מייצגת...אנחנו כחברה דיי הולכים אחרי ארה"ב מהרבה בחינות...ואנחנו שאצל מירי לא מבחינת האוכל. כל הכבוד שאת על
המקום. הלאווין חג מדהים עם כל הדלועיות והילדים על תכסיס או ממתק (סדרות טלוויזיה...איך לא) שוב אנחנו בשליטה וחוזרות לשיגרה , שוב,
כל הכבוד,
אני מצטרפת לבשל לנו קילו ירידה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2012 00:57

אשירה
אשירה
קרן מתוקה,
מחוננת אמיתית את, לחזור מחו"ל על המקום זה נפלא,
ולבשל קילו פחות זה רעיון בכלל לא רע, קניתי,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 14:57

רבקה
רבקה
קרנ ושקה איזה כייף לראותך כאן שוב איתנו
ברוכה השבה והעיקר עם המון חוויות מרגשות
ארה"ב ממכרת ומאוד
פעם אחת ורוצים עוד ובעזרת השם יהיה עוד הרבה
את אלופה על שליטתך וחזרתך על המקום היש נפלא מזה?
שוב שיגרה ושוב שליטה וכולנו בהצלחה גדולה
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 10:44

הסמויה
הסמויה
מחוננת מחוננת מחוננת
אי , אין עלייך
גאה בך מאוד smile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 10:14

1103
1103
קרנושה יקרה
ברוכה השבה
ברכות וצהלולים לתוצאת השקילה המדהימה לאחר חופשה כה מהנה להשאר במקום אין נפלא מזה
שאפו ענק
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 10:05

קרנושה
קרנושה
תודה יקרים שלי!!! יומקסים לכולם!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 08:05

אייריס
אייריס
אלופהההה.... מצטרפת בשמחה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 07:43

בלונדה....
בלונדה....
איזה כיף!!!!
אלופה!!!
גם חגים ! גם חול ועל המקום!!!
כל הכבודד
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 06:52

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה את פשוט מחוננת שאפו שאפו... גאה בך!!!אין עלייך...
חיוך מהלב עוד צעד קטן ואת שם בפסגה... בהצלחה
בהצלחה בנות
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 06:14

מטפס הרים
מטפס הרים
קרנושה שיחקת אותה. בהחלט עולה על הגל איתך וממש כל הכבוד לך. חיוך מהלב- עשית עוד צעד בדרך להגשמת חלום ויעד אישי ואת גיבורה. כל הכבוד
edited by מטפס הרים on 10/10/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 06:00

נחושה
נחושה
חנהל'ה - הנה את כבר רואה את נוף הפסגה של ההר שכבשת במו רגלייך...צעד צעד
קרנושה יקרה- איזה כיףףףףףףףףףףףףףף שנהנית ובטוחה שסובבו אחרייך את הראש, חתיכה הורסת....ומחוננתApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 05:43

dany
dany
כל הכבוד חנהל'ה
את ממש פסיעה מהשגת יעד ראשון להגיע למשקל היעד ואז מתחיל יעד ב' שהוא מורכב יותר......... לשמור פור אוור..........
אני בטוחה שתצליחי לשמור גם בנסיעתך, כי הכל הכל בראש , ואם החלטת שאת שומרת אז כך יהיה.
בהצלחה

חיוך מהלב כתב:
לצערי הייתי צריכה לרוץ אחרי החוג. כל הכבוד לך קרן, לחזור מארהב עם אותו משקל ממש ברכה. אני הצלחתי להשיל עוד 1.5 ק"ג ממני, ומתקרבת ליעד שלי שיש לי עוד כ-3 ק"ג להגיע אליו. אחרי יום עבודה כל כך מפרך להגיע ולעמוד בפני התוצאות גם על כך מחיאות כפיים לך יקרה.
אני לעומת זאת נוסעת בשבוע הבא לתקופה של 10 ימים לאירופה ודי פוחדת מהאוכל שם. כמו שאמרה מירי הפחד לעלות בחזרה הוא מנהל אותה. אני באותה סירה ממש. אחרי כל ההשגים שלי אין מצב שאקלקל ולכן, עלי להיערך בהתאם ולחשוב על כל מה שיוגש לי בבתי מלון ו/ מסעדות כי בסוף הטיול זה כבר מתקרב לסוף אוקטובר וגם אני אגיע להשקל אצל מירי ולהסתכל לה בלבן של העיניים כפי שהיא אומרת. לכן, אם את רוצה לחלוק איתנו כיצד הצלחת לשמור למרות שגם אני אלך הרבה בלי ספק בטיול כזה, אבל אפשר לעלותב משקל גם אם הולכים הרבה ואוכלים הרבה אח"כ.
לגבי ההרצאה של מירי אכן זו חוויה מסוג אחר. התובנות תמיד במקום ויש עם זה המון המון חומר למחשבה וגם ל"עבודה" בראש של כל אחד ואחת מאיתנו איך לעבור כל יום בשלום כשיש פיתויים מסביב.
העיקר שנמשיך להיות במסגרת הנפלאה הזו כי לי אין ברירה אני "שמנה כרונית" והחבל דק מאד ואפשר ליפול בקלות, לכן הפחד גם כן מוליך אותי בדרך הזו. ותמיד אפשר לקחת דוגמה ממירי וכוח הרצון שלה כי ברור שהיא תשיל את הקילוגרמים המיותרים בזמן קצר ועבודה אינטנסטיבית... נשיקות לך יקרה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 05:41

dany
dany
קרנושה יפה
איזה כייף ואיזו תחושת הצלחה וניצחוןsmile
הידדApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 04:50

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושי ממש שאפו וחיוך שאפו ענק .
כבר אמרתי,אין מחיר למסגרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 23:20

EFF
EFF
איזה יופי קרנושה...עשית את זה "כמו גדולה" שאפו שאפו
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 21:13

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לצערי הייתי צריכה לרוץ אחרי החוג. כל הכבוד לך קרן, לחזור מארהב עם אותו משקל ממש ברכה. אני הצלחתי להשיל עוד 1.5 ק"ג ממני, ומתקרבת ליעד שלי שיש לי עוד כ-3 ק"ג להגיע אליו. אחרי יום עבודה כל כך מפרך להגיע ולעמוד בפני התוצאות גם על כך מחיאות כפיים לך יקרה.
אני לעומת זאת נוסעת בשבוע הבא לתקופה של 10 ימים לאירופה ודי פוחדת מהאוכל שם. כמו שאמרה מירי הפחד לעלות בחזרה הוא מנהל אותה. אני באותה סירה ממש. אחרי כל ההשגים שלי אין מצב שאקלקל ולכן, עלי להיערך בהתאם ולחשוב על כל מה שיוגש לי בבתי מלון ו/ מסעדות כי בסוף הטיול זה כבר מתקרב לסוף אוקטובר וגם אני אגיע להשקל אצל מירי ולהסתכל לה בלבן של העיניים כפי שהיא אומרת. לכן, אם את רוצה לחלוק איתנו כיצד הצלחת לשמור למרות שגם אני אלך הרבה בלי ספק בטיול כזה, אבל אפשר לעלותב משקל גם אם הולכים הרבה ואוכלים הרבה אח"כ.
לגבי ההרצאה של מירי אכן זו חוויה מסוג אחר. התובנות תמיד במקום ויש עם זה המון המון חומר למחשבה וגם ל"עבודה" בראש של כל אחד ואחת מאיתנו איך לעבור כל יום בשלום כשיש פיתויים מסביב.
העיקר שנמשיך להיות במסגרת הנפלאה הזו כי לי אין ברירה אני "שמנה כרונית" והחבל דק מאד ואפשר ליפול בקלות, לכן הפחד גם כן מוליך אותי בדרך הזו. ותמיד אפשר לקחת דוגמה ממירי וכוח הרצון שלה כי ברור שהיא תשיל את הקילוגרמים המיותרים בזמן קצר ועבודה אינטנסטיבית... נשיקות לך יקרה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 20:38

קרנושה
קרנושה
אני שפחדה מוות לעלות וממש עמדתי על זה להגיע היום לשקילה. אחרי שכל הלילה התהפכתי כמו סטייק על המנגל במיטה שלי...
ואני סחוטה מעייפות, אחרי יום שלם של עבודה שחיכו לי רק 300 מיילים..הלכתי להישקל!
ואני על המקום. נכון שזה שוק?! גמני בהלם גמור! ואיזהההההההה כיף על המסגרת, על המודעות, השליטה, ההרגשה הנפלאה ומה לא???
ומירי עם הסיפורים והחוויות שלה תמיד שופכת עלינו פנינים של תובנות, מסקנות והמלצות חמות
על מקומות בעולם, על היופי שאנחנו לא רואים כי כל היום קבורים פה בעבודה או במיליון מטלות אחרות, לימודים, ריצות מהנה להנה והנה.

אז מראש מירי אמרה לי שאלך המון ברגל ולא אעלה והנה, צדקה הגורו שלנו כמו תמיד.
הלכתי קילומטרים גם בניו יורק וגם בווגאס, אני יכולה בהחלט לומר עכשיו שאני משוועת לראות עוד חלקים בארצות הברית המדהימה
אבל אני גם יכולה להגיד לכם שאני, הרגליים שלי והעיניים שלי הלכנו ביחד לכל מקום!! וזה סוחף לעוד ועוד וכך עברו להם שבועיים של הנאה,
מה להגיד ואיך לתאר, הכל בגדול, הכל מיוחד ולרגל ההלואין בכל מקום דלעות (פאמפקינס) ותאמת עשו לי חשק לעשות דלעת בתנור..עם פילטים של דגים,
התגעגעתי לירקות שלנו ולקוטג' שלנו, אנחנו ברי מזל על השפע שלנו. ארץ זבת חלב ובהחלט טעים למי שעושה דיאטה. אין אצלנו מסכנות.

אז מאד טעים לי לעמוד על המקום השבוע אחרי טיול כזה ומאד טעים יהיה לשבוע הבא לבשל איזה ירידה של קילו...מה דעתכם? מי עולה על הגל יחד איתי?

נשיבוקים לכולם♥מתחילים דף חדש עד פסח..
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה אחרי ארצות הברית

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!