10/10/2012 07:41
 אייריס Posts: 3744
|
ברוך בואך קרנושה וכמה כייף שנהנית והיית בשליטה ממש לא קל בחופשה. גאה בך ובהצלחה הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 23:17
 EFF Posts: 6409
|
נכון..השיבה הביתה משמחת אותנו תמיד...מנפלאות השיגרה...העיקר שהתרעננת, נהנית ואהבת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 07:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה המהממת שמחה מאד מאד בשבילך שנהניתת ושמחה שהטיול שכל כך חיכית לו הצליח לך... ברוכה השבה לישראל הקטנה והחמה.... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 06:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה יקרה וכל חברי הפורום המדהים שלי.... איזה כף היום נפגשים....וגם מחר.....והעיקר חוזרים לשיגרה למסגרת השפויה אוהבת ומתגעגעת שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 05:37
 אקורדיאון Posts: 16381
|
היי יקירה ברוכה השבה ,אין לי שום ספק שההנאה היתה שלימה ,אני מכוננת לעשות זאת בנובמבר בפעם המי יודע כמה,יישר כח על השפיות באוכל זה ממש ממש לא קל. יום נפלא,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 04:36
 dany Posts: 19819
|
ברוכה השבה ילדה מתוקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2012 00:10
 אשירה Posts: 4292
|
קרן יקרה, עברת לי היום בראש כשנכנסתי לפורום ותהיתי מתי את חוזרת, שמחה שנהנית כל כך ושהיה לך טיול מוצלח. מאחלת נחיתה קלה ושתהיה לך שנה נפלאה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2012 21:35
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי. נשמע שהיה לך טיול מעולה. איזה יופי. ארצות הברית ארץ מדהימה. וכל הכבוד על מידה של שליטה ואיפוק מול השפע הזה..ממש כל הכבוד. כאן היה חודש של פסטיבל אחד גדול.. בהצלחה. edited by מטפס הרים on 10/8/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2012 21:13
 קרנושה Posts: 3420
|
שלום לכל החברים היקרים, לפורום הנפלא, אתמול בערב הגעתי, אחרי 15 שעות טיסה. מה אני אגיד? ארה"ב מדהימה!! יש כל כך הרבה מה לראות, לעשות, לרכוש, להנות מתרבות, מופעים והצגות, להנות בגדול ולהנות מאד! היה לי טיול כייפי בניו יורק המדהימה, ממש משאירה לב פועם..אין מילים. משם המשכתי לווגאס הנוצצת ומלאת החיים והשואו, היה מדהים לא פחות. מבחינת הגדלים של האנשים שראיתי, בחיים לא האמנתי עד שראיתי, ווגאס מלאת הוביסים על סקוטרים, מקועקעים ובכלל טיפוסים שזו הצגה גדולה ולא צריך לשלם עליה בכדי לראות. מספיק שהגעתי למלון והמיטה שלי הייתה עם שקע רציני ארוזה עוד לפני שנכנסתי למיטה...ואז הבנתי שאני במדינה גדולה מאד. מכל הבחינות הבנתי כמה אני והעודף שלי הוא יחסי לעומת אחרים הלכתי כל כך כל כך הרבה ברגל, בבוקר ובערב, מדיי פעם רק לשבת קצת כי בכל זאת, המון, אבל הרגשה מצוינת. הקפדתי לאכול ארוחת צהריים טובה ובערב ללא פחממות. לא חסכתי מעצמי הנאות באכילה אבל גם לא יכולה לומר שהתפרעתי כי בכל זאת הייתי צנועה, עם כל רשתות הענק של הסינבון, הקאפקייקים, הגלידות ומה לא בעצם?? ממש שמחה, מאושרת ומסופקת אני חוזרת לשגרה, בסופו של דבר אין כמו בבית, אין כמו הפינה שלך ועם המשפחה והחברים שמחכים וכמובן החוג שלנו. המשך שבוע מהמם שיהיה לנו ונשתמע בהמשך♥נשיבוקים חמים לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|