הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר של שקילה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/10/2012 07:41

בלונדה....
בלונדה....
ירידה בחגים זה באמת נחשב למחוננת..
בהצלחה בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2012 07:31

אייריס
אייריס
בוקר טוב יקרה. אין כאן שום גיבורי על יש אנשים כמוני כמוך שמנסים ומצליחים להפנים את הדרך והנה גם את כבר פה. אז מאחלת לך הצלחה בהמשך ומגמת ירידה. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 07:42

דרך המלך
דרך המלך
היי שח... וואלה את צודקת פסיכולוגית שיודעים שחגי תשרי נגמרו אנחנו נכנסים לדרייב...
בהצלחה רבה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 05:46

אקורדיאון
אקורדיאון
ירידה,תמיד רווח נקי.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 19:53

נחושה
נחושה
הכי טעים קילו פחות אבל כל גרם שיורד ולא חוזר ...נרשם!!!
לעבור את כל החגים ב 300 גר' זה מחוננות על smile המשיכי צעד צעד ובכיוון הנכון
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 17:30

dany
dany
שח אני מלאת הערכה על כך שאת מבינה שהתהליך הוא בעצם היעד והמטרה והבונוס הוא הירידה, אז כל גרם שיורד...............
גם לי חנוכה לא אומר כלום מבחינת האוכל, את החג אני מאד אוהבת......... סופגניות עושות לי רע מאד ובכלל מזון מטוגן הוא לא בבית ספרי....... חס וחלילה לא שזה לא טעים, זה פשוט לא אוהב אותי, איזה מזל!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 15:08

אשירה
אשירה
כל זמן שהמחוג בכיוון ירידה הכל בסדר!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 11:34

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
עם הרבה חששות, עליתי הבוקר על המשקל,
ידעתי ושיתפתי אתכם פה על כל ההחרגות והזיופים, שבוע של קטסטרופות - בלשון המעטה...
אבל בעיקר השתדלתי (יחסית נו..) להקפיד על שתייה - שתיתי המווווון,
אז............
300 גרם ! Thumbs Up
גילוי נאות - לפני מירי בלקין, אם הייתי יורדת בשבוע 300 גרם הייתי הורגת מישהו, בחיי!!!
300 גרם מבחינתי משמעותם רק שלילית, אכזבה, זה כישלון נחרץ, זו לא דיאטה, זה כלוםםםם upset
אבל אחרי חודש אצל מירי בלקין - מתחילה להפנים את השינוי בחשיבה, לאט ובטוח, אז
אוקיי אז לא ירדתי 2-3 קילו בשבוע (כן, זה היה ההספק הקבוע שלי בכל הדיאטות האחרות..)
אבל השבוע גם לא עליתי, שפתאום זה מקבל משמעות אחרת לגמרי! וקראתי את הפוסטים שלכם (שחלקם היו מאוד דומים לשלי בנפילות...) והתעודדתי שלא כולם פה גיבורי על wink
וקראתי את התגובות שלכם להודעות הקיטורים ושלי והתעודדתי עוד יותר!!! גם אם לא תמיד פנויה ומצליחה להגיב, אבל כל ערב מאוחר כשכולם אצלי ישנים,
אני עושה ויש על כל הפוסטים שפיספסתי פה במהלך היום ואין אין על הפורום התומך הזה!!
אז היום כבר התחיל טוב, בהחלטה שלי ושל בעלי שאת ארוחת החג האחרונה בהחלט - נעשה במתכונת מצומצת ופרטית,
רק אנחנו והילדים עם אוכל שאוהבים - אז השכמתי קום והכנתי על הבוקר קוסקוס עשיר וטעים ואני בהחלט מתחילה להרגיש טוב יותר, בראש,
(פסיכולוגית, רק מעצמם המחשבה שזהו, אין חגים בחצי שנה הקרובה, אני בהיייי! חנוכה מבחינתי הוא לא חג אני לא סובלת סופגניות...)
ואם אני אצליח למצוא לי היום שותף'ה להליכה ראשונה אז בכלל זה יסתמן כאחד ה-ימים!!!!!
שיהיה לנו יום חג אחרון קסוםםםםםם ביותר Toast
(ויאללה גשם איפה אתה?? אנחנו רוצים אותך גם!!!! אל תדלג על הדרום, מחכים לך בקוצר רוח!!!)

הי שח. אם אני לא טועה הצטרפנו בתאריכים קרובים לפורום של מירי.. אני בול כמוך. לרדת300? הייתי אוכל את מי ששקל אותי, בשבילי כמוך 2-3 בשבוע זה הקצב... ובול כמוך אני עכשיו מאושר מתהליך וכל גרף ירידת משקל גם של גראם אחד אני מקבל באהבה.. התהליך חשוב לי פתאום לא פחות מהתוצאה הרגעית..כנראה שגם אני מתחיל להפנים את השינוי.. אה.. גם אני לא סובל סופגניות.. אבל יכול לחסל מגש לביבות.. חח.. שיהיה לכם חג נעים, הגשם ששטף את גבעות ראש העין נעלם ורוח מאוד נעימה וריח של חורף עדין נמצא בחוץ.. גם אליכם הוא יגיע. גשם גשם בוא!!! להתראות.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 10:49

שח
שח
עם הרבה חששות, עליתי הבוקר על המשקל,
ידעתי ושיתפתי אתכם פה על כל ההחרגות והזיופים, שבוע של קטסטרופות - בלשון המעטה...
אבל בעיקר השתדלתי (יחסית נו..) להקפיד על שתייה - שתיתי המווווון,
אז............
300 גרם ! Thumbs Up
גילוי נאות - לפני מירי בלקין, אם הייתי יורדת בשבוע 300 גרם הייתי הורגת מישהו, בחיי!!!
300 גרם מבחינתי משמעותם רק שלילית, אכזבה, זה כישלון נחרץ, זו לא דיאטה, זה כלוםםםם upset
אבל אחרי חודש אצל מירי בלקין - מתחילה להפנים את השינוי בחשיבה, לאט ובטוח, אז
אוקיי אז לא ירדתי 2-3 קילו בשבוע (כן, זה היה ההספק הקבוע שלי בכל הדיאטות האחרות..)
אבל השבוע גם לא עליתי, שפתאום זה מקבל משמעות אחרת לגמרי! וקראתי את הפוסטים שלכם (שחלקם היו מאוד דומים לשלי בנפילות...) והתעודדתי שלא כולם פה גיבורי על wink
וקראתי את התגובות שלכם להודעות הקיטורים ושלי והתעודדתי עוד יותר!!! גם אם לא תמיד פנויה ומצליחה להגיב, אבל כל ערב מאוחר כשכולם אצלי ישנים,
אני עושה ויש על כל הפוסטים שפיספסתי פה במהלך היום ואין אין על הפורום התומך הזה!!
אז היום כבר התחיל טוב, בהחלטה שלי ושל בעלי שאת ארוחת החג האחרונה בהחלט - נעשה במתכונת מצומצת ופרטית,
רק אנחנו והילדים עם אוכל שאוהבים - אז השכמתי קום והכנתי על הבוקר קוסקוס עשיר וטעים ואני בהחלט מתחילה להרגיש טוב יותר, בראש,
(פסיכולוגית, רק מעצמם המחשבה שזהו, אין חגים בחצי שנה הקרובה, אני בהיייי! חנוכה מבחינתי הוא לא חג אני לא סובלת סופגניות...)
ואם אני אצליח למצוא לי היום שותף'ה להליכה ראשונה אז בכלל זה יסתמן כאחד ה-ימים!!!!!
שיהיה לנו יום חג אחרון קסוםםםםםם ביותר Toast
(ויאללה גשם איפה אתה?? אנחנו רוצים אותך גם!!!! אל תדלג על הדרום, מחכים לך בקוצר רוח!!!)
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר של שקילה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!