הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום יבוא קרב ובא הוא כבר פה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/10/2012 13:38

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בעניין החורף. לצערי עדיין לא כאן. אבל אני ילדת חורף אמיתית נולדתי בדצמבר ואוהבת מאד מאד את החורף שלנו גם אם הוא אנמי לטעמי ורק בשנים כמו בשנה שעברה הוכיח שיכול להיות "חורף אמיתי". אוהבת את האוירה והאויר אחרי הגשם הכל נקי יותר, יש ריח מיוחד של אחרי הגשם. אוהבת את החורף כי פחות או כמעט לא מזיעים ואוהבת מאד את חג החנוכה אם כי לא משתתפת בחגיגת הסופגניות כבר כמה שנים. בקיצור מאחלת לכולנו חורף אמיתי שגם נרטבים בו, שאפשר ללבוש מעיל הגון ובעיקר להנות מהירוק שצומח אחרי הגשמים.
שיהיה לכולנו רק טוב בחורף המתקרב. אני כבר קיבלתי היום זריקה נגד שפעת הלואי שאף אחד לא יקבל המחלה הזו או אף מחלה אחרת אוהבת את כולכם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 07:47

דרך המלך
דרך המלך
גמני טיפוס של חורףף .. אפשר לחשוב כמה חורף כבר יש לנו והקצת שיש אני מתה עליו... smile)
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 05:33

אקורדיאון
אקורדיאון
אני חשתי אתמול בבוקר את הגשם עד לשד עצמותי,ירדתי ליום שמש נעימה ובדכי חזרה נפתחו ארובות השמים ומבול
החל לרדת,האמת שלמעט השיער ממש היה לי נעים,ריח גשם ראשון העושה קצת נקיון.
מטפס אני בהחלט מצטרפת אליך לאהבת חו"ל החורף מהפך שקרה לי רק בשנים האחרונות.
שיהיה לנו חורף נפלא ובשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2012 04:39

dany
dany
קשה לי להאמין שיש מי שמאוהב בקיץ הישראלי בלי שום קשר למוצא הגנים..................חחחחחחחחחחwink

מטפס הרים כתב:
toly כתב:
עמה אנשי חורף יש לנו פה חחחחח
האמת שאני אוהבת כל עונה ויחודה למעט אובך שאז אני נאלצת להיכנס לממ"ד והמזגן בפול ווליום של מינוס סיביר(אגב מטפס יקר אהבתי לסיביר נובעת מגנים של רוסיה הלבנה ולא מגדות וורשה יש איזון בין הגניםsmile)

אומנם כשאני מרזה רזה נעשה לי פתאום קר(עוד סיבה נפלאה להיצמד לחתיך עם הפרווה מתחת לפוךsmile)
אבל אני אוהבת חורף או יותר נכון גשם ופחות שלג כי:
קל לי אישית יותר לשמור על הפה ולהיות בשליטה באמצעות מרקים ותבשילים חמים ומשביעים(אוי החמין החמין איזה מין תבשיל מדהים וגראד ארדירsmile)
בחורף הים נראה עוד יותר יפה ופשוט כייף אדיר לשוט והחוף נעים יותר להליכה ביום שמשי לאחר גשם(על הדק לא בחול הבוצי)
בחורף אפשר להתלבש יותר יפה ומחוייט שמטשטש את הטיירונים והאיפור אינו נוזל ואפשר לצמוח לגובה בזכות מגפוניי הבוקרים ואז בר רפאלי מאחורייsmile)
בחורף אפשר לצעוד עם מטריה ולקפץ בין השלוליות

בחורף אפשר לטבול במעינות חמים ולנסןע לצימר בצפון וברמת הגולן עם ספא צמוד ולחוש חו"ל אמיתי ללא סופות שלגים
בחורף אפשר לגלוש על הטוכע'ס ואחרי זה להיכנס לפוך עם מרק עשים טוב ומהביל

בחורף כייף לעשות יותר ספורט בשטח ובמיוחד אופניים
בקייצר יש לי סיבות ונסיבות למכביר לאהוב את החורף ונספחיו עד בוא השמש שוב לעירי....
שיהיה לכולנו בהצלחה בשקילה השבוע
ווחורף חמים ורזה
טולי

טולי, אין כמו לחזור לשיגרה אחרי שנקרעתי מצחוק בפוסט שלך. בר רפאלי- נושפים בעורפך, תיזהרי. והממד עם המזגן בחורף, והחמין.. קטעים שחבל״ז. אגב גם אצלי יש גנים מאותה רוסיה לבנה בשילוב פולניה ורומניה.. קוקטייל קוקטייל... חורף. יאללה שיבוא. א) ...
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 23:33

מטפס הרים
מטפס הרים
toly כתב:
האמת שאני אוהבת כל עונה ויחודה למעט אובך שאז אני נאלצת להיכנס לממ"ד והמזגן בפול ווליום של מינוס סיביר(אגב מטפס יקר אהבתי לסיביר נובעת מגנים של רוסיה הלבנה ולא מגדות וורשה יש איזון בין הגניםsmile)

אומנם כשאני מרזה רזה נעשה לי פתאום קר(עוד סיבה נפלאה להיצמד לחתיך עם הפרווה מתחת לפוךsmile)
קל לי אישית יותר לשמור על הפה ולהיות בשליטה באמצעות מרקים ותבשילים חמים ומשביעים(אוי החמין החמין איזה מין תבשיל מדהים וגראד ארדירsmile)
בחורף הים נראה עוד יותר יפה ופשוט כייף אדיר לשוט והחוף נעים יותר להליכה ביום שמשי לאחר גשם(על הדק לא בחול הבוצי)
בחורף אפשר להתלבש יותר יפה ומחוייט שמטשטש את הטיירונים והאיפור אינו נוזל ואפשר לצמוח לגובה בזכות מגפוניי הבוקרים ואז בר רפאלי מאחורייsmile)

בחורף אפשר לטבול במעינות חמים ולנסןע לצימר בצפון וברמת הגולן עם ספא צמוד ולחוש חו"ל אמיתי ללא סופות שלגים

בקייצר יש לי סיבות ונסיבות למכביר לאהוב את החורף ונספחיו עד בוא השמש שוב לעירי....
ווחורף חמים ורזה
טולי

טולי, אין כמו לחזור לשיגרה אחרי שנקרעתי מצחוק בפוסט שלך. בר רפאלי- נושפים בעורפך, תיזהרי. והממד עם המזגן בחורף, והחמין.. קטעים שחבל״ז. אגב גם אצלי יש גנים מאותה רוסיה לבנה בשילוב פולניה ורומניה.. קוקטייל קוקטייל... חורף. יאללה שיבוא. א) ...
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 17:39

toly
toly

ווחורף חמים ורזה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 15:13

אשירה
אשירה
גם אני בן אדם של חורף ואף פעם לא קישרתי זאת לשורשים הפולנים שלי, נקודה למחשבה.
בכל אופן יש בבית חילוקי דעות בעניין וחוסר הסכמה לגבי העדפת עונות השנה, מזל שזה לא בידנוwink אחרת גם פה הייתי צריכה לוותר לכולםupset

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 14:31

EFF
EFF
איזה ברי מזל אתם - טיפת גשם לא נצפתה אצלנו.....עדיין מחכים לו..מילא - נצטרך לרחוץ את המכונית בתחנת הדלק (וכאילו שחשבתי שהגשם יעשה את זה..) אגב, גם אני בעד החורף - אוהבת אותו...
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 10:37

מטפס הרים
מטפס הרים
אני חושב לעשות סנפלינג , טולי.. כנראה שכל נושאי הגנים הוארשאיים אוהבים חורף ... אני פשוט אוהב את החורף. מסתדר נהדר במינוסים של אירופה ובשטוקהולם במינוס 15 שנה שעברה נראה לי הייתי היחידי שיצא לרחובות.. חורף ישראלי הוא לא רציני עבורי אני אוהב אותו כי הוא שלי וזה מה יש אבל תני לי שלג! למרות שאחרי כמה שנים שחיינו בניו גרסי עם סופות איומות, בית שממש מתכסה בשלגים וצריך לעשות שאבלינג מטורף כדי לצאת ולהוציא רכב מחנייה, עצים שנופלים ואין חשמל כלומר אין חימום וזה די ברוטאלי שם בלי חימום!!! וכבישים נחסמים עם החלקות הזויות ולוקח ארבע שעות להגיע מנקודה לנקודה כשהמרחק בינהם ביום רגיל חצי שעה.. אז באמת התגעגתי לחורף הישראלי הרטוב לעיתים מאוד אך תמיד מתון בהשוואה .. אז יאללה שיגיע חורף שלנו כבר ויעיף ת׳קייץ הזה שעליו אני מוותר בקלות ( לפעמים נידמה לי שביולי אוגוסט אני פינגוין כי אניפמשוט חי במזגן, ממש עובר דירה למזגן...
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 10:26

נחושה
נחושה
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2012 10:15

toly
toly
הנה הוא הגיע בשעה טובה ומבורכת=הגשם הפציע הבוקר במרפסתי שטף את כל שרידי האבק שלא הצלחתי לקרצף מהעבר השני של המרפסת(סנפלינג עשיתי פעם אחת וגם זה היה מיותר....)
מצד מזרח מעט שמש במערב ויפות גשם אטשר הלכו והתרבו מצפון רוח מנשבת פשוט גן עדן לנשימתי
ממש חיכיתי כל השבועיים הללו לבוא הממטרים
אפילו הפלפלפלים בערוגת גינתי האדימו והבשילו מרוב עונג
אני כל כך אוהבת חורף מבעד לזכוכית החלון ועוד יותר בישיבה בחורף בים
זה כל כך רומנטיקו עם שמיכת הפוך מעל ומזגן שעובד על מינוס 16 מעלות
ומען הסר ספק אני כבר צעדתי הבוקר מוקדם מוקדם ועכשיו חותכת סלט לסלט ים תיכוני שאביא עימי לצהרים לחברים המארחים בסוכתם בגינה-בץקןןה שלא נרטבה ונשברה
אח איזה יום יפה ובשליטה אה??
טולי
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום יבוא קרב ובא הוא כבר פה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!