07/10/2012 06:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
אני חושבת שהפורום הוא בהחלט גלגל הצלה... ואני מאד שמחה שהצטרפו אליו חדשים זה עוזר לכולנו כאחד.... לגבי השיתוף .. הרי הרוב כאן בכינוי ולא בשמם האמיתי כך דזה די וירטואלי ולא כולם יודעים מי הוא מי... התחלתי כדרך המלך ולחתום כדרך המלך עם השנים זה בשמי הפרטי.... לגבי תמונה עדיין לא משוחררת מספיק כדי לשים... שיתוף.. את בוחרת מה לשתף מה מתאים לך... וזה עוזר בחיי הפורום הזה ממש מציל .. אותי אישית הציל כמה וכמה פעמים... חבל שיש מלא מלא קוראים ופחות מגיבים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 23:46
 EFF Posts: 6409
|
אני באמת לא מבינה מה מונע מאנשים להיכנס ולכתוב..הרי ההתכנסות שלנו כאן כל כך חשובה ומועילה..כמה טוב להתיעץ, ליעץ, לעזור, להעזר, ללמוד מנסיונם של אחרים, להתחלק בחוויות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 18:28
 כרובית Posts: 261
|
אני יכולה להעיד מניסיון, שאני הלוך ושוב הרבה זמן בפורום ותמיד מתקבלת בברכה!!! בהזדמנות זו-תודה רבה לכל החברים כאן!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 17:59
 dany Posts: 19819
|
עדיש יקרה לא צריך לפתוח מיד את כל הפצעים ולשפוך את הלב מהפוסט הראשון, גם אני שהתחלתי לפני שלוש שנים להשתתף בפורום זה היה בצעדים קטנטנים לאט לאט פתחתי את הדלת בתחילה בכלל לא הבנתי מי עם מי ........... אך באומץ הכנסתי רגל ועוד רגל עד שהתחלתי לשחות. מירי וחברות הפורום וגם 222 שהיה אז הגבר היחידי בפורום קיבלו אותי בחיבוק חם ואוהב ומיד הרגשתי שהגעתי הביתה ולא חששתי. אז מי שרוצה יכול לעשות זאת באותה דרך, לנסות להכניס משפט פה ומילה שם ורק שמרגישים בטוחים יכולים לצלול לתוך המים. בהצלחה לכל מי שמצטרף אלינו אנחנו כאן ממש24/7 בכדי לעודד, לנחם, לעטוף באהבה וממש בלי ביקורת. זה המקום שלנו הבית החם שלנו. שלכם מכל הלב דני
adish כתב:
לא כולם באמת יודעים או רוצים לשתף מכיוון שזו חשיפה של עצמך זה לפתוח פצע שכואב זה להתמודד עם רגשות זה להתמודד עם עצמך ולהודות שאתה לא מצליח כמו שרצית או מצליח ומפחד שברגע שתרשום את זה אז זה יגמר ותחזור לסורך אולי בגלל זה אנשים לא מרגישים בנוח לשתף ובאמת חבל..... כי אין על ההרגשה של העידוד שמקבלים מהפורום edited by adish on 10/6/2012 edited by adish on 10/6/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 16:10
 כרובית Posts: 261
|
לפעמים פשוט לוקח זמן לגבש עמדה. אצלי לפחות, עד שקראתי את פפריקה לא הצלחתי להבין מה אני מרגישה וחושבת על הנושא...אני מעדיפה לא לכתוב על ללכתוב משהו שאני לא מאמינה בו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 14:48
 adish Posts: 342
|
לא כולם באמת יודעים או רוצים לשתף מכיוון שזו חשיפה של עצמך זה לפתוח פצע שכואב זה להתמודד עם רגשות זה להתמודד עם עצמך ולהודות שאתה לא מצליח כמו שרצית או מצליח ומפחד שברגע שתרשום את זה אז זה יגמר ותחזור לסורך אולי בגלל זה אנשים לא מרגישים בנוח לשתף ובאמת חבל..... כי אין על ההרגשה של העידוד שמקבלים מהפורום edited by adish on 10/6/2012 edited by adish on 10/6/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 12:06
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נ כ ו ן..... כי באמת כל הגדולה של הפורום הזה היא השיתוף בקושי או בקלות של התהליך וכמובן אחר כך השמירה על ההשגים. כמה את צודקת. לוקח רק כמה דקות להשתתף בפורום הנפלא הזה, וזו גם הזמנות לי לאחל לכולם שבת שלווה שבת של אושר ושמחה. אני אחרי צהריים נוסעת עם חברה לפסטיבל אבו גוש. לוקחת איתי קופסה עם כריך קטן וירקות... אולי גם גביע גבינה כי אחזור כבר יהיה ערב. העיקר שיהיה לכולנו כיף בשבת
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2012 10:26
 dany Posts: 19819
|
אני מסתכלת על הרובריקה של צפיות ורואה כמה צפיות יש לנו......... מה חבל שכל אותם צופים רק מסתכלים וקוראים ולא מגיבים. חבל!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|