05/10/2012 22:11
 1103 Posts: 5022
|
היי עופר {222} אני מסכימה שאסור לשפוט אדם לפי מראה עיניים.לצערי הרבה מאוד אנשים בעלי משקל עודף מתקשים להתקבל למקומות עבודה ויהיה להם רזומה מדהים עם כישורים של גאון.הם אינם מקובלים בחברה ומאוד קשה להם למצוא בני זוג. הבנתי שאותה שדרנית טלויזיה קבלה את המייל מאותו צופה בהודעה פרטית ולא מובן לי מדוע בחרה להציג זאת בשידור חי במקום לענות לו בהודעה פרטית.לדעתי לאותו צופה לא היתה כל כוונה לפגוע בה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 21:07
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שלום 222. יש בפוסט שלך יותר ממשפט מפתח אחד או כמו שמקובל לומר בכתיבת פרוזה, משפט הצפון, על משקל כוכב הצפון שהוא משפט אחד שמהדהד את הטקסט ולוקח את הקורא כמו כוכב הצפון למקום מאוד מסויים. אחד המשפטים האלו הוא האוירה הפנימית הידידותית בתוכנו.. משפט חזק! והמשפט הזה שלך לוקח אותי למחשבות ובונה תובנות. תודה ובהצלחה רבה. edited by מטפס הרים on 10/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 20:12
 222 Posts: 87
|
. תודה לכל התגובות, מקווה שבהמשך יכנסו עוד ראיות (מלשון: מה אנו רואות/חושבות) על הנושא. . אכן נכתב בתגובה הראשונה כי קבלת האירוע הוא ברגשות מעורבים. . בגלל היותו של הנושא מורכב הוא יוצר את השיחה המעניינת. יש כאן שיעור לראייה והערכה עצמית והמחט לכאן או לכאן זזה כל הזמן... . אני אישית, כאחד הנמצא בבעיית משקל קשה ביותר, יכול להכריז עד כמה אני רוצה ומנסה ונאבק באותה ה-בעייה. לבנתיים החיים עוברים להם ואני חש יום יום ודקה ודקה את ה"עיניים האלה", המעריכות רק את נושא ממד המשקל, איך כל שאר הדברים והתכונות האחרות נעלמות להן... . יהיה נכון לקחת את זה למקום הבא = ראשית לעמוד על מקומנו (בכל מצב שהוא כרגע) ולא להעלם ושנית לקבל מזה מוטיבציה לפעול ולרדת במשקל. שהרי אין ויכוח שמשקל מוגזם הוא מסוכן. . ולסיום דברי: משפט הסגירה שאמרה, קנה אותי ברמה היותר גלובאלית שלו: לחנך את עצמנו (אני מוסיף) והיא מתכוונת אומרת לחנך את הילדים לאווירה יותר אדיבה ופחות ביקורתית. כוונתי היא שאווירה פנימית אישית חיובית (של כל אחד מאיתנו בתוך עצמו), תעזור מהותית בתהליך הירידה. אני עובד על זה, על לחזק את האווירה החיובית, בסביבה החיצונית שתתמוך בי, ובתוך אני העצמי. . יש להניח שיכנסו תגובות נוספות אחרי צאת השבת והחג. הנושא גם הוצג במהדורות החדשות - מה שמעיד שהוא באמת שיח חשוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 17:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לא יודעת אם זה אמיתי או לא אבל אהבתי בתשובתה שהזכירה לי את תשובתי לא אחת למעירים,האם אני לא רואה?לא יודעת ? שמחתי שלא הסתתרה מאחורי המשפט טוב לי כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 16:15
 dany Posts: 19819
|
אין לך שום בעיה יש כמה וכמה כתבים שמנמודים בערוצים, ואפילו כתבות שמנמודות חמודות. שהפלא ופלא עושים יופי של עבודה למרות הקילוגרמים המיותרים..............ברור שהשומן לא מפריע לך לעשות עבודה טובה, יסודית, מוצלחת, חכמה. אידיוט מי שחושב אחרת. וייתכן מאד שהבחור הזה שהוציא את המייל הוא כל כך פריק של מראה גוף שהפריע לו שהיא לא עושה מאמץ לרדת, למרות שהוא לא יכול לדעת באם היא עושה או לא זה רק היא יכולה לדעת. בכל אופן שני הצדדים קיבלו חשיפה גדולה .
ובכל זאת משהו מרגיש לי לא אמיתי עם כל הסיפור הזה ואולי זו רק התחושה שלי. אתה יכול להאמין לי שאני נגד אפליה על כל בסיס שהוא. בין אם הוא מיגדרי או גזעי או דתי. פה במקום הזה יש לי איזו תחושה פנימית שזה לא כל כך טהור. אולי אני טועה, מהרגע הראשון כתבתי ל-222 שרגשותי מעורבים.
מטפס הרים כתב:
הי דני. שלחתי את הפוסט בטעות מהר מידי, וכבר שלחתי גירסה מתוקנת שלו. מה שהכותב אמר לה זה שהוא שם לב שהיא טרם שיפרה את הופעתה השמנה ובכך היא משדרת מסר לא ראוי כמי שנמצאת בקידמת הבמה. לדעתי אלו מילים מאוד מאוד מקוממות, עזבי את היותן פוגעניות ברמות. הכותב בעצם אומר שאשה שמנה שלא מצליחה לרזות לא יכולה להיות שדרנית כי היא מעבירה מסר שלילי בעולם שנלחם בהשמנה.אני פשוט לא מסכים לזה אבל לא מסכים לחלוטין!!! מה הקשר? האם רק הרזים או רק הבלונדינים או רק אלו שגובהם מטר תשעים ממעלה או רק אלו שעינהם ירוקות או רק אלו.. ורק אלו.. ישמשו כמובילי ציבור? ( קצת מזכיר לי ימים אפלים ) ומה אם היא היתה נשיאת ארצות הברית? האם מנהיגותה נימדדת באי יכולתה לרזות? אני מנסה להעביר שבמה שהכותב הזה כתב יד מסר סמוי ולדעתי מאוד מסוכן... ולכן אמרתי שזה הרבה הרבה מעבר לשמנה או רזה.. זה דיון סביב היות החיצוניות היפיופית שולטת גם על חשבון מקצועיות מובהקת.. אני מסכים שזה דיון שווה.. אגב, אנחנו כאנשים ונשים שכן נילחמים בשומן ורואים בו אוייב, יכולים אולי להבין כמה כמה כמה קשה לה ואולי כל נסיונותיה עד כה כשלו.. אולי כדאי לה לחבור אלינו. האמת? נראה לי שזה תרגיל יחסי ציבור מעולה, לא יודע, היא לא נישמעת לי תמימה.. בכל אופן תודה ל222 שהרים לנו להנחתה ופתח, לפחות עבורי, שרשור מעניין בהחלט. שתהיה שבת שלום. אני שוקל לרוץ ולהגיש את החדשות עם יונית, עכשיו כשאני כבר שמנמוד בתהליך אולי ירשו לי להופיע בטלויזיה. חחח... א
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 12:54
|
הי דני. שלחתי את הפוסט בטעות מהר מידי, וכבר שלחתי גירסה מתוקנת שלו. מה שהכותב אמר לה זה שהוא שם לב שהיא טרם שיפרה את הופעתה השמנה ובכך היא משדרת מסר לא ראוי כמי שנמצאת בקידמת הבמה. לדעתי אלו מילים מאוד מאוד מקוממות, עזבי את היותן פוגעניות ברמות. הכותב בעצם אומר שאשה שמנה שלא מצליחה לרזות לא יכולה להיות שדרנית כי היא מעבירה מסר שלילי בעולם שנלחם בהשמנה.אני פשוט לא מסכים לזה אבל לא מסכים לחלוטין!!! מה הקשר? האם רק הרזים או רק הבלונדינים או רק אלו שגובהם מטר תשעים ממעלה או רק אלו שעינהם ירוקות או רק אלו.. ורק אלו.. ישמשו כמובילי ציבור? ( קצת מזכיר לי ימים אפלים ) ומה אם היא היתה נשיאת ארצות הברית? האם מנהיגותה נימדדת באי יכולתה לרזות? אני מנסה להעביר שבמה שהכותב הזה כתב יד מסר סמוי ולדעתי מאוד מסוכן... ולכן אמרתי שזה הרבה הרבה מעבר לשמנה או רזה.. זה דיון סביב היות החיצוניות היפיופית שולטת גם על חשבון מקצועיות מובהקת.. אני מסכים שזה דיון שווה.. אגב, אנחנו כאנשים ונשים שכן נילחמים בשומן ורואים בו אוייב, יכולים אולי להבין כמה כמה כמה קשה לה ואולי כל נסיונותיה עד כה כשלו.. אולי כדאי לה לחבור אלינו. האמת? נראה לי שזה תרגיל יחסי ציבור מעולה, לא יודע, היא לא נישמעת לי תמימה.. בכל אופן תודה ל222 שהרים לנו להנחתה ופתח, לפחות עבורי, שרשור מעניין בהחלט. שתהיה שבת שלום. אני שוקל לרוץ ולהגיש את החדשות עם יונית, עכשיו כשאני כבר שמנמוד בתהליך אולי ירשו לי להופיע בטלויזיה. חחח... א
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 12:32
|
מטפס אנא עבור על הפוסט ועשה הגהה קשה קצת להבין מה שכתבת, אני מבינה שיש כאן איזו סערת רגשות. אוקי אני אסביר את עצמי שוב. אין ספק שיש כאן אישיו באם אדם נשפט על משקלו ולא על מעשיו, תכונותיו, יצירתו, כישרונותיו. באם כל אלו מושמים בצד ונפסלים ורק המשקל עומד בפני עצמו והוא הגרום המכריע. ברור שאני מסכימה שממש אי אפשר לנהוג כך. ובהחלט אני מסכימה עם כך שזה מעליב ופוגע ברמות לפנות למישהו ולא חשוב כרגע עם הוא שדרן או כל אדם אחר באשר הוא ולומר לו בפרצוף "אתה שמן" ואי לכך.................... ושוב אני לא חושבת שהוא הטיל ספק בכשרונותיה כשדרנית הוא רק חשב שהיא כאשה שנמצאת בחזית ורואים אותה יום יום מהווה איזו דוגמא ולדעתו דוגמא של אשה שמנה היא לא יצוגית לא מבחינת מראה אלא מבחינת מסר "תראו אותי שמנה וגם אתם יכולים להיות שמנים" ולמסר הזה הוא מתנגד. עכשיו מותר גם לו לטעות, ויכול להיות שבאמת מי שרואה אותה בתחנת הטלויזיה המקומית שבה היא משדרת בכלל לא מקבל כזה מסר, אלא כפי שאנחנו אומרים פה היא שדרנית טובה, ואין שום קשר למשקלה בנושא. ןאם אתה עוקב אחרי הפרסומים ורואה שעכשיו יורדים על ליידי גאגא על כך שהשמינה ועוד כל מיני פיגורות בעולם הסלבריטיס האמריקאי שלא מצליחות להשאר במידות של אנורקסיות, כי הן יודעות לאכול ואוהבות לאכול ויום אחד נשבר לכולם מדיאטות רצחניות. כך שנושא ההשמנה נמצא כל הזמן בראש הכותרות. מה אומר לך מטפס יקר הלוואי וידעתי את התשובה האמיתית, אני ממש חצויה בתוכי.
מטפס הרים כתב:
להערכתי היא לא בחרה לעשות מזה אישיו כי זה אישיו ועוד איזה. להערכתי היא בחרה לחשוף מייל פרטי כי הוא הטיל דופי וספק במי שהיא בעולם העבודה וכי היא יודעת שיש ציבור עצום ורב שאולי קולו לא יישמע אך הוא באותה סערה איתה. כמובן שהעא חא דחמה עם עצמה.. תראו לי שמן איד ששחם עם עצנו. גם אהי אביה הרבה יותר שחם עם עצמי בעוד 15 פיות.. אבל נכאןנוכד חהטיף לי או חה שטרם שיםרתי הופעתי ושאהי משנש דטגמה שלילית. הגברת הזו עשתה בחשיפתה האישית כל כך שירות עצום לדיון הציבורי סביב תרבות הנוצץ והקונפטי. לדעתי היא ראוייה להערכה רבה.. על שהציפה את הנושא על פני הקרקע. אחא אם הכל כאן מבויים כחלק מתרגיל יחסי ציבור של התכנית שלה ואני לא פוסל את זה..אך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 12:21
|
להערכתי היא לא בחרה לעשות מזה אישיו כי זה אישיו ועוד איזה. להערכתי היא בחרה לחשוף מייל פרטי כי הוא הטיל דופי וספק במי שהיא בעולם העבודה וכי היא יודעת שיש ציבור עצום ורב שאולי קולו לא יישמע אך הוא באותה סירה איתה. כמובן שהיא לא שלימה עם עצמה.. תראו לי שמן אחד ששלם עם עצמו. גם אני אהיה הרבה יותר שלם עם עצמי בעוד 15 קג פחות.. אבל מכאן ועד להטיף לי על שטרם שיפרתי הופעתי ושאני משמש דוגמה שלילית. מרחק רב. הגברת הזו עשתה בחשיפתה האישית כל כך שירות עצום לדיון הציבורי סביב תרבות הנוצץ והקונפטי. לדעתי היא ראוייה להערכה רבה.. על שהציפה את הנושא על פני הקרקע. אלא אם הכל כאן מבויים כחלק מתרגיל יחסי ציבור של התכנית שלה ואני לא פוסל את זה.. edited by מטפס הרים on 10/5/2012 edited by מטפס הרים on 10/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 11:52
|
אני בהחלט לא חושבת שהאריזה הנוצצת עושה את האדם לטוב יותר, או מתאים יותר. ובהחלט לא רק על פי זה יש לשקול את הדברים. אך לדעתי באם היא היתה שלמה עם עצמה היא לא היתה מתקוממת בדרך שהתקוממה, וגם מפרסמת את זה ברבים כי היא זו שפרסמה את הזה המייל הגיע אליה באופן פרטי לתיבת המייל שלה ולא ליוטיוב. כך שמי שעשה מזה אישיו זאת היא ולא הכותב . מבינים שיש לי רגשות מעורבים נכון?
אשירה כתב:
גם אני בדעה שיש לבדוק כישורי אדם לתפקיד מסוים על פי הקריטריונים שהתפקיד דורש וכאן מדובר על שדרנית טלביזיה ולא על דוגמנית. תמהה אני על חלק מהדעות שהובעו כאן. אין לי ספק שגם אותה שדרנית הייתה מעדיפה לוותר על עודף משקלה, אבל לא על זה מדובר, מדובר על המסר שאנו מעבירים. תאמרו עלי שאני מדברת כך כי אני עצמי לא מצליחה להיפטר מעודפי המשקל, אז נכון, אתם צודקים, התיסכול באמת רב, אף אחד מאיתנו לא מושלם אבל רק אנו לא יכולים להסתיר זאת. מכירה אני לא מעט אנשים עם חסרונות לא קטנים אבל הכל ארוז באריזה יפה ונוצצת, אז מה? אז זה עושה אותי פחות טובה מהם? לא! אז למה אני מרגישה כך? כי זה המסר החברתי שמועבר, אנחנו סוג של מיעוט שחווה רגשי נחיתות והשפלה בשל היותו מיעוט. זה נכון שיש בידינו לשנות את המצב וזאת הפריבילגיה שניתנת לנו לעומת מיעוטים אחרים בחברה, בגלל זה אנחנו לא מוותרים ולפחות מנסים לעשות מעשה וליצור שינוי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 11:49
|
לכן אמרתי שהכתבה הזו מעוררת בי רגשות כפולים עם לא משולשים, גם אני לא הייתי רוצה שעל סמך מראה גופי יקבעו את כישורי או את יכולותי, או אפילו אולי יחשבו שאני טיפשה כי יש לי עודפי משקל. אך בכל זאת יש כאן גם מסר ואני לא לגמרי מסכימה עם מטפס בעניין הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 11:42
 אשירה Posts: 4292
|
גם אני בדעה שיש לבדוק כישורי אדם לתפקיד מסוים על פי הקריטריונים שהתפקיד דורש וכאן מדובר על שדרנית טלביזיה ולא על דוגמנית. תמהה אני על חלק מהדעות שהובעו כאן. אין לי ספק שגם אותה שדרנית הייתה מעדיפה לוותר על עודף משקלה, אבל לא על זה מדובר, מדובר על המסר שאנו מעבירים. תאמרו עלי שאני מדברת כך כי אני עצמי לא מצליחה להיפטר מעודפי המשקל, אז נכון, אתם צודקים, התיסכול באמת רב, אף אחד מאיתנו לא מושלם אבל רק אנו לא יכולים להסתיר זאת. מכירה אני לא מעט אנשים עם חסרונות לא קטנים אבל הכל ארוז באריזה יפה ונוצצת, אז מה? אז זה עושה אותי פחות טובה מהם? לא! אז למה אני מרגישה כך? כי זה המסר החברתי שמועבר, אנחנו סוג של מיעוט שחווה רגשי נחיתות והשפלה בשל היותו מיעוט. זה נכון שיש בידינו לשנות את המצב וזאת הפריבילגיה שניתנת לנו לעומת מיעוטים אחרים בחברה, בגלל זה אנחנו לא מוותרים ולפחות מנסים לעשות מעשה וליצור שינוי.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 10:57
|
הדיון הזה מעניין ומכיל לעניות דעתי הרבה יוצר מענייני שמנים ורזים. לעצם העניין עצמו: אסור בתכלית האיסור לדעתי, שחיצוניותו של אדם תהווה גורם לשיטת או דרך הבקרה על תפוקותיו ויכולותיו המקצועיות. זה המוטו המרכזי. אם היא היתה מתמודדת למישרת מאבטחת ראש הממשלה אז יש קשר בין היותה אישה שמנה לבין יכולתה למהר ולרוץ כדי להגן על המאובטח שלה אבל כדי להיות שדרנית מצטיינת יש קריטריונים רבים ואני לא מכיר בזה שאחד מהם הוא מראה של דוגמנית. כבר יצא לי לראות מקרוב, לשבת ואף לנהל ועדות כח אדם או פורומים בכירים מצומצמים שצריכים לברור ולקבוע בין מועמדים סופיים למישרה ניהולית כזו או אחרת. מעולם, מעולם לא הסכמתי שמראה חיצוני ישמש גורם מכריע. וניסיתי בכל מאודי שמראה כזה או אחר לא ישפיע על קביעותי ( וזה אני חייב לומר לא קל) והיו מקרים והם זכורים לי היטב של מועמד מעולה עם בגדים דוחים או מועמדת מעולה עם מראה ולבוש שיכולים להיחשב בעיני רבים כפרובוקטיביים או מועמד מדהים חרדי עם כל משמעות העניין, או מועמד מוביל בן מיעוטים.. ראיתי ושמעתי לעיתים מילים שקוממו אותי. השיפוט של תפקוד מקצועי חייב להתבצע במשקפיים של אמות מידה רלבנטיות. בלבד. אל לנו לתת יד לגישה הגורסת שחיצוניות האדם היא המרכיב הראשי בקביעת הצלחתו המקצועית . בעיני זה פשוט פסול. לגבי העמדה שאומרת שהיא בתפקיד טלויזיוני ועליה לשמש דוגמה למליוני צופי הרשת : נהפוך הוא!! היא תשמש דוגמה בעצם היותה מגישה מצויינת!! מוטב לי שילדי יראו שהעולם שלנו אינו מורכב רק מחטובים ודקיקים, שיש עימנו ובתוכנו אנשים רבים עם איכויות ענקיות , ושהם יכולים להתקדם ולהגיע לעמדות מפתח גם אם חיצוניותם כלל לא ניפלאה. אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.. משפט עוצמתי וחשוב. אני רק בכל זאת מקווה שדווקא ובגלל המייל הזה, ורק למען בריאותה האישית ולא למען הציבור ממש לא, שאולי עכשיו היא תחליט להיטיב עם עצמה (שוב, אני מדגיש, לא עם צופיה כי זה לא רלבנטי כלל) ותרד במשקלה וניראה לי שזה יקרה. להתראות.2... edited by מטפס הרים on 10/5/2012 edited by מטפס הרים on 10/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 09:17
|
היא קיבלת את המייל בדואר פנימי שלה , זה לא פורסם בפייס בפני כל מה שאומר שהיא זו היא שבחרה להעלות את זה לשידור, היא יכלה להגיב לו גם בדואר אישי. והוא טוען שהוא רואה אותה כבר הרבה זמן ואין שינוי ז"א שהוא היה מצפה מאישיות טלוויזיונית שאולי נותנת איזו דוגמא אישית , לנסות לעשות איזה שינוי. נכון שהוא לא מכיר אותה אישית ואולי יש לה בעיות פיזיות או כרוניות שגורמות לה להיות במשקל עודף, אך שוב מי שהעלתה את זה לדיון פומבי היתה היא, שהיא מנסה להפוך את האישיו לעניין של נימוס . לא יודעת אמרתי יש לי רגשות מעורבים , הרי אני לא רוצה שיגדירו בן אדם לפי משקלו, ובוודאי לא את יכולתו המקצועית, אני מניחה שהיא שדרנית טובה שאם לא כן היא לא היתה נשארת בתפקידה. אך אני גם מבינה את המקום שלו, שאומר את אשה עם תפקיד שנמצא בעין הציבורית כל הזמן, מדברים עכשיו על מגפת ההשמנה, מנסים לעשות איזה שינוי , במיוחד בארה"ב ששם האוביסיטי היא ממש אסון לאומי. אז הוא היה מצפה ממנה......כפי שכתבתי. אני מסכימה עם המקום הזה של הערה פוגעת, אבל אולי דווקא ההערה הזאת תביא אותה להארה, אולי???????? יש איזו התממות בתגובה שלה. ואולי אני כל כך בתוך המקום הזה שמגדיר אותי עצמי בקילוגרמים ולכן לא מוכנה לקבל את זה שמישהו טוב לו עם העודפים הללו. והיא באמת באיזה משפט מוסגר אמרה שזה לא טוב לה. 222 כתב:
לא כולם חייבים להסכים עם מה שהיא אומרת. הדגש שלי הוא שלא חייבים להעלם כאשר מישהו מעיר או מעריך אותך על פי מדותיך החיצוניות בלבד.
לא התכוונתי שראוי להיות או לחיות במידות גדולות ומסוכנות, זה בוודאי שלא.
תאמיני לי שגם השדרנית לא התכוונה או רוצה לחיות כך. אך היא גם לא נהנת לקבל ביקורת ביטול רק בשל צורתה החיצונית. . אך כאמור בתחילת דברי - לא כולם חייבים להסכים עם מה שהיא אומרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 09:14
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב. אתה צודק בקטע שלא לשפוט אדם על פי מראו החיצוני זה לגמרי לא משקף את פנימיותו זה לגמרי נכון. ויחד עם זאת להיות שמן זה מסוכן בהחלט. יום נפלא ושבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 09:06
|
לא כולם חייבים להסכים עם מה שהיא אומרת. הדגש שלי הוא שלא חייבים להעלם כאשר מישהו מעיר או מעריך אותך על פי מדותיך החיצוניות בלבד. לא התכוונתי שראוי להיות או לחיות במידות גדולות ומסוכנות, זה בוודאי שלא. תאמיני לי שגם השדרנית לא התכוונה או רוצה לחיות כך. . כמו כן, אהבתי את המסר הנוסף והוא שמגיע לנו לחיות בחברה קצת פחות ביקורתית ויותר אדיבה. אני יכול לנחש לדגש הזה אין התנגדות... . אך כאמור בתחילת דברי - לא כולם חייבים להסכים עם מה שהיא אומרת. . . . edited by 222 on 10/5/2012 edited by 222 on 10/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 08:44
|
יש לי רגשות מעורבים בעיניין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 08:24
|
. הכוכבת שלי להיום היא - ג'ניפר לויונגסטון. . הנה קטע יו-טיוב שמסביר הכל. מדובר בשדרנית טלוויזיה (חו"ל) שננזפה ע"י אחד הצופים בשל המראה שלה. הפעם היא לא שתקה והעבירה מסר בתוכנית שלה:
2 דגשים מדבריה: . I am much more then a number on a scale . We need to teach our kids how to be kind not critical
לחצו כאן לקישור לעמוד ב YouTube .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|