הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי שאוהב את עצמו עוזר לעצמו - נכון???!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/10/2012 01:51

אשירה
אשירה
חיוך יקרה,
מסכימה איתך בעניין הקשר בין אהבה עצמית לעזרה עצמית.
מנסיון חיי למדתי שיש כאלה הנולדים עם אהבה עצמית הנטועה בדי אן איי שלהם, זאת כמו שאומרים מתנה מן הטבע.
ישנם אלה הסופגים תכונה זאת מהסביבה הקרובה להם ובראש ובראשונה הוריהם היודעים להעניק להם אהבה ללא תנאי ולנטוע בהם אהבה עצמית, ביטחון עצמי ודימוי עצמי גבוה.
וישנם אחרים שלא קיבלו את המתנות האלה ואז עליהם לעשות את העבודה בעצמם. לגדל את עצמם מחדש וללמוד לתת לעצמם את האהבה העצמית, תחילה אולי באופן מלאכותי עד שזה הופך להרגל.
אני מאוד מקווה שחברתך תושפע מהשינויים הנפלאים שאת עוברת ותידבק ב"חיידק". לפי תאורך היא באמת נמצאת במקום לא טוב, אני גם די בטוחה שהיא לא מאמינה לתרוצים של עצמה אלא אומרת אותם כדי לסבר את האוזן וכדי שירדו ממנה כי היא מאוד חלשה ואין לה כוח להרים את עצמה ולהתחיל להתמודד.
ולך אני מאחלת להגיע ליעד שהצבת לעצמך כי את כבר מבינה שאת יכולה ולהנות מההשקעה שאת משקיעה בעצמך,
כל טוב ובהצלחה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 22:19

מטפס הרים
מטפס הרים
הי חיוך.הפוסט שלך ממחיש באופן ברור ובלתי משתמע שרצון להעיף שומן מיותר אשר אינו משולב עם , באמת, שינוי תפישתי- הכרתי- במידה רבה נפשי לא יצליח ״לתפוס מיים״ לאורך זמן.. הרזיה בפני עצמה ללא שינוי קו המחשבה סביב תזונה ואוכל- לדעתי לרוב לא תישאר. בשנים האחרונות ירדתי פעמיים 20 ו22, מהר . אבל המוח לא חשב בריאות, לא חשב שליטה ולא חשב דחיית סיפוקים והכל עלה כלא היה. הפעם זה באמת אחרת. המוטיב הפיסי מלווה במחשבות עמוקות מאוד סביב הרעיון של להיות רזה או לא להיות יותר שמנמוד . ולך מגיע כל הכבוד, עלי והצליחי בדרכך למשקל הרצוי, את מודל ודמות לחיקוי בעבורי.. להתראות .
edited by מטפס הרים on 10/5/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 19:56

כרובית
כרובית
היי, אני הבנתי שמי שרוצה שינוי בחייו ובעיקר שינוי כזה, של ירידה במשקל, כדאי שזה יבוא ממנו, אחרת זה לא ילך...אני מקווה שחברתך תגיע לתובנה שאיכות חייה מתחילה ממה שהיא אוכלת! ולגבי פתרון אינסטנט של הניתוח...מסכימה איתך לחלוטין. בהצלחה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 09:37

אייריס
אייריס
בוקר טוב ויום נפלא חיוך. תרגישי טוב במהרה ולך שאפו ענק להשגת היעד המתקרב. לגבי חברתך בלה בלה בלה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. חבל מאוד במיוחד עם המחלות שיש לה. אולי היא תידבק ממך כי הרי את משמשת לה דוגמא נהדרת
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 08:47

dany
dany
אכן לא ניתן לשכנע אנשים שלא רוצים!!!!!!!
ומה שחשוב שאת עושה למען עצמך.
תרגישי טוב מותק.
ובהצלחה בהשגת היעד הבא.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 07:24

דרך המלך
דרך המלך
תרגישי טוב ובהצלחה ביעדים שהצבת לעצמך.
החברה שפגשת כנראה טעונה יותר מידי ומאשימה את כל העולם חןץ מאת עצמה... היא חולה במחלה שנקראת תרצת.. ולצערי לאנשים כאלה אי אפשר לעזור... הם יתעוררו לבד ולעיתים זה כבר יהיה מאוחר....
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2012 07:05

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אמש פגשתי חברה שלא ראיתי זמן רב. היא בהחלט שמנה מאד, אבל מעבר לכך גם חולה, סכרת ועוד כל מיני דברים, היא לא הולכת לרופא גם כשצריך אבל "הרופא לא טוב" בקושי נותן בדיקות וגם לא מתריע כשמשהו לא בסדר". למה את לא מחליפה רופא? כי ללכת למרכז אין שם חנייה ... למרכז הרופאים האחר. אני לא צועדת כי אני פוחדת יש אצלנו ברעננה הרבה אריתריאים"... אני לא מתעמלת כי אין לי כוח, בקיצור שמעתי במשך חצי שעה שלל תירוצים שהקפיצו לי את לחץ הדם. אמרתי לה. תני לעצמך מתנה לשנה החדשה, תלכי למסגרת ותרדי במשקל. לטענתה היא לא אוכלת כמעט כלום. אם כך למה היא נראית כפי שהיא? ישבתי והקשבתי לה על המשפחה שלה ובכלל... מה הפלא שאחת מבנותיה עשתה ניתוח בקיבה ירדה יפה מאד אבל עדיין אוכלת כמו שמנה, יש להניח שתעלה הכל בחזרה עם ריבית זה יגיע. ביתה השניה השמינה מאד אחרי הלידה דוקא... והבן?? עליו לא שמעתי דבר. אני יודעת שהרבה דברים דוקא למדתי מבני הצעיר שבבית, על התמדה על עיקביות ודבקות במטרה. הבחור ממוקד מטרה בכל עניין ודבר בחייו. כשהוא מחליט הוא מבצע כל דבר. יש לו גוף של דוגמן קוביות בבטן וכל יום בשבוע הוא רץ כ-5 ק"מ או הולך למכון כושר אין שבת או חג. נכון, משך שנים לא הייתי דוגמה טובה לנושא דיאטה ועיקביות כי זגזגתי פעם עליתי ופעם ירדתי קצת פה וקצת שם.אבל היום יש לי כבוד לעצמי, יש לי בטחון עצמי בנושא זה שנבנה בעמל רב טיפין טיפין ויש לי עוד יותר יעד שעלי להגיע אליו ולהשאר שם, שזה הכי לא פשוט כמובן. עוד 4 ק"ג ואני מגיעה... הבטחתי לעצמי עד יום הולדתי המתקרב בדצמבר..... גם אני הייתי חולה - חיידק בגרון כאבים והרגשה לא טובה וגם לקחתי אנטיביוטיקה אבל תודה לאל אני בסדר. זו העונה שצריך להזהר ביותר וביום ג' אלך להתחסן נגד השפעת. נקווה לטוב ושתהיה שבת שקטה טובה והרמונית עם שמחה לכולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי שאוהב את עצמו עוזר לעצמו - נכון???!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!