06/10/2012 02:04
 אשירה Posts: 4292
|
שח יקרה, כל הכבוד על יומיים שליטה מוחלטת, עוד מעט החגים נגמרים ונחזור לשיגרה המבורכת. בעניין המים גם אצלי כאשר הכמות מרוכזת בבקבוק אני מוצאת את עצמי מקפידה יותר, בכוסות אני לפעמים שוכחת ויכולה למצוא את עצמי אחר הצהריים כששתיתי רק בבוקר ואחר כך הייתי עסוקה ופרח מזכרוני. אז תודה שהזכרת לי. בנוגע לשקילה זה עניין מאוד אישי. בשבילי לא להישקל כל יום זה מתכון לאסון, אני חייבת את זה למרות שאני מבינה שאולי זה לא טוב. ואחרון אחרון חביב מאחלת לך חג שמח וקל בשמחת תורה ובאוכל,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 18:58
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה יקרה!פוסט מקסים ואמיתי שממש הזדהיתי עם רובו,לגבי המים כל הכבוד.....רק תזכרי שיש אזהרה לגבי הקפאה של בקבוקי פלסטיק ....חוץ מזה שתהיה לכולנו הצלחה בשליטה בסופשבועעע הארוך הזה....עם האוכל באמת פרויקט לא פשוט....:-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 09:27
 אייריס Posts: 3744
|
שח יקרה את כל כך צודקת בהתחרפנות הזו. גם אצלי קורה בדיוק אותו הדבר ואם אני זוללת אז למחרת או מייד אחרי חושבת לי איזה בזבוז וכמה חבל והרגשות אשמה נוראיות עולות לי שלא עצרתי בזמן זה כל כך מוכר וידוע ואיכשהו נופלים שוב לסחרור הזה. בכל אופן בהצלחה בחגיגות ואולי יעצור אותך השקילה לפני הארוחה ואז תהייה לך המוטיבציה לעצור ולא להתפרע בארוחות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 08:51
 dany Posts: 19819
|
שח יקרה מזמן הגענו למסקנה שהכל בראש. אז חשיבה חיובית, הגדרת מטרה, תכנון ראוי, אמא יכולה לבשל נהדר אבל מתאים. ליד השולחן לא לאבד את ההכרה ואת הראש, ותמיד לזכור זה עכשיו התור שלי לעשות למעני.....!!!!!! "יותר משאני אוהבת לאכול אני שונאת להיות שמנה" בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 06:46
 דרך המלך Posts: 5707
|
חמודה נשפכת מכל ליבך כל הכבוד על יומיים שליטה זה ממש לא מובן מאליו וממש לא קל והצלחת ןמגיע לך שאפו. לגבי המשקל -היתה לי אובססיה להשקל בוקר צהרים וערב... ככה זה היה בשנה הראשונה אצל מירי .. בעלי החליט להעלים את המשקל מהבית ואין משקל... השקילה היחידה פעם בשבןע אצל מירוש... עכשיו שלושה שבןעות לא נשקלתי אין לי מושג מה המשקל (עלה )אבל כמוך בשליטה כבר יומיים שלושה.... סופש הקרוב קשה מאד ושתי הרבה מים מבקבוק מכוס זה לא משנה ובאמת תכיני לבד נענע ולימון בלי תרכיז.... הנחישות שלך להצליח תביא אותך לעשיה ולהצלחה אנחנו איתך בחג 24/7הפורום פתוח.. בשבילך בשבילי ובשביל כולנו.... יום טןב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 05:26
 כרובית Posts: 261
|
מכירה את ההרגשה הטובה הזו...פתאום הנפיחות קצת יורדת ומרגישים טיפה קלילים יותר. לגבי המים,בדיוק גם אני החלטתי לקחת את הנושא חזק, קניתי בקבוק מים ממש שווה(אופיס דיפו)ובימים אלו התחלתי להקפיד יותר. בהצלחה בימים הקרובים!!!!! אולי תילבשי בגד צמוד צמוד? ???כמו שמירי תמיד אומרת, אפילו עם חגורה???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2012 05:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מאחלת לך לעבור בשלום ובשליטה את ארבעת הימים שבהחלט לא קלים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2012 20:38
 toly Posts: 898
|
מבינה שמאוד קשה לך כרגע ובמיוחד רצף ימי החג הנוספים שמגיעים על כוחותינו וזה מזכיר לי משפט חכם מאישה מאוד חכמה ובעלת ניסיון רב קוראים לה מירי בלקין והמשפט הינו-מסביבי יהום הסער ואני חותכת סלט אז כן בזמן שאת מכינה לאורחים הכענע לעצמך סלט יפה עם ביצה קשה וגבינה מעניינת של 5%0 סלט קטן ונחמד ספיישלי עבורך ואם את חשה מצוקה שלפי אותו מהמקרר לגמי לפני אכילתן תה נענע עם מעט לימון וממתיק ולאחריו עוד כוס תה רצוי חם(מרגיע את הקיבה ומשביע) ואפרופו תרכיז לימונענע- את יכולה להכין משל עצמך טבעי ללא חומר משמר והרבה יותר טעים ואפילו חיסכון כלכלי-יש לך מתכון פה בפורום וגם כתבתי באחד הפוסטים האחרונים פה למטפס העיקר שיהיה לך חג כייפי בשליטה ורוגע וטעים טולי נ"ב: פעם הייתי נשקלת מידי יום כמוך מאז שאני אצל מירי- נשקלת רק פעם בשבוע ואצלה בלבד אבל כל אחד כמיטב הבנתו ושיקול דעתו-בהצלחה לך )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2012 19:19
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי שח. בסך הכל נשמע שאת מצליחה יפה מאוד לנווט בים הפסטיבלים של החגים. וזה יופי. לגבי שקילה כל בוקר : גם אני בקטע הזה. לרוב זה מאוד עוזר לי כי יום שאני רואה עליה אני ממש עובד חזק ומייד.. ואז ביום שאחרי רואה שיפור. מצד שני (וזה בדיוק מה שקרה לי היום),, אם אני רואה ירידה נאה מאוד אני עלול לשחרר רסן ותן לו בזלילה כי ירדתי. כנראה שבאמת הכי נכון לנו להישקל רק פעם בשבוע, לא יודע. מאחל לך ולכולנו ניווט שפוי מאוד בסופש חג הבאים עלינו לטובה. להתראות. edited by מטפס הרים on 10/4/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2012 13:07
 שח Posts: 169
|
אז אחרי שבכיתי לכם פה על הקילו וחצי שהתווסף לו בדיוק בפרונט שלי, בבטן במרתון חגים המטורף הזה,אני ממש שמחה לבשר שאני בשליטה מלאה כבר יומיים!! (טפו,טפו,טפו,מלח,מים,שום,בצל) וזה לא קל לי בכלל כי יש כרגע בביתנו אי אלו תהפוכות ועיניינים לא קלים שממש מעלים בי את הרצון לרוץ להתנחם בבצקים מתוקים ומלוחים.... אבל! אני כבר יומיים שולטת בעצמי ואת זה רק אתם תוכלו להבין, כי אחר יאמר "כולה יומיים על מה ההתרגשות?!" אבל זה יומיים שלמים!!!! ויומיים שהרמתי את עצמי בכוחות עצמי ועשיתי קאט לאכילה המטורפת החגיגית הזו שכבר גרמה לי להרגיש קוצר נשימה... ואפילו שאין אצלי בבית אורחים וחברים וזה "רק" אני בבית עם הילדים , הם כמו שואבי אבק קטנים , כל היום אוכלים ואוכלים, שזה גם לא ממש עוזר...
חייבת להתוודות: בכל בוקר, אחרי צחצוח שיניים ושירותים, אני נשקלת, משקל מצויין, מדוייק מאין כמותו עד רמת הגרמים, מומלץ/לא מומלץ להישקל בכל יום, אותי - זה מה שמשאיר מפוקסת, לראות עלייה של 200 גרם מכניס אותי למצב מלחמה מהבוקר, לדעת במה עוד אני מקצצת היום או ירידה של 600 גרם שנותנת לי תקווה ליום חדש נפלא שהולך לבוא (ברור לי שזה לא תמיד מראה מציאות נכון ומדויק כי יש מחזור ויש נוזלים שנאגרים אבל זה ממש עוזר לי.... )
עוד גיליתי שעוזר לי בעיקר ההקפדה על שתייה, קניתי לי שישיית מים של אקווה נובה של 2 ליטר (וכזכור לכם שונאת מים אנוכי) אז קניתי ביחד עם זה גם תרכיז דיאט לימונענע טעים מאוד, ובכל בוקר אני מכינה לי בקבוק אחד קר/קפוא שכזה עם התרכיז ומתחייבת לעצמי לסיים אותו עד לפני שאני הולכת לישון, כמובן בין לבין כוסות קפה ותה עם נענע אותם אני לא סופרת, והנה כבר יומיים שזה ככה וכבר יומיים שזה עובד (להפתעתי הגמורה), אבל ממש יותר קל לי לשתות מבקבוק (אפילו אם הוא קצת כבד ו 2 ליטר) זה לא כמו למלא בכל פעם כוס, ששוכחים, מתעצלים, כאילו הבקבוק עושה לי יותר חשק לשתות...
בכל אופן, מחר סופשבוע, שוב נפתחות חגיגות קולינריות של 4 ימים ברצף, שישי+שבת+ראשון-ערב חג שני+שני וכוווווווווווולם אצלי! אמא היקרה מבשלת ואני מארחת...  אני מתה מפחד לא ליפול שם בקטנות (כי כבר הצלחתי להוריד 400 גרם מהקילו וחצי שעלה) אבל בכל זאת, אלו שוב ארבעה ימים שלמים של משפחתיות, כייף והמווווווון אוכל!! אז אני פשוט מהבוקר בחירפון עצמי, איך אני עושה הכל כדי לא להישבר, באותו רגע הכל טעים לי ושווה את זה ובבוקר שלמחרת אני לא יכולה להסתכל על עצמי מרוב שאני מאוכזבת מעצמי ברמה האישית, שלא ידעתי לעצור בזמן ולהגיד ל הזה שיושב לי על הכתף - "לא!!!!!!!!"
טוב, סתם פוסט שיתופי על כל מה שעבר לי בראש מהבוקר ... הולכת לארגן ארוחת צהריים טעימההההה ביי ביי בינתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|