04/10/2012 21:07
 מתחדשת Posts: 57
|
כרובית יקרה מצב מוכר ,לי מאוד עזר ו כמה דברים:רעיון שלקחתי ממיכל שרון כאן בפורום-דווקא ימים יותר קשים-להתחיל בצעידה בבוקר,פשוט אחר כך חבל הרבה יותר לקלקל עם טעימות של כל מיני דברים וכשחשבתי על זה אז זה עזר לי מאוד גם כי זה כניראה מאזן את רמת הסוכר בדם ופחות רעבים לפחממות,עוד משהו שהציל אותי זה עצה של מירי מאחת ההרצאות-להשתדל לא לעשות את הקניות בסופר אלא לבקש ממישהו אחר,פשוט כבר 3 שבועות כמעט ולא מתקרבת לסופר וזה עזר לי מאוד מאוד,כי פיתויים שרואים שם אחר כך גורמים לחשק לאכול אותם ואם לא רואים ולא מריחים אז זקוקים לזה הרבה פחות.שיהיה לך בהצלחה מכל הלב ואני בטוחה שתצליחי לחזור למסלול במהרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2012 06:07
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2012 06:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כרובית ,היה ונגמר וכרגע יש לשלם ומיד את החוב כדי שלא תשלמי גם ריבית. חזרה למסלול כי אין לנו דרך אחרת. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 22:40
 קסם Posts: 140
|
דחוף לחזור למסלול לא חבל לקלקל לעצמך את ההרגשה את הכייף לא חבלללללללל? אני סומכת עלייך אחרי נפילה כזו קמים מחוזקים בייחוד שנמצאים במסגרת מדהימה כזו גם אני במצבך מזה יומיים אני עורכת רישום והבנתי שבשום פנים אני לא מפסיקה לרשום ויהי מה אני רושמת ואני כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 17:36
 כרובית Posts: 261
|
נכון מאוד!! זהו זה הזמן לרדת במשקל...ולא לעגל פינות. רמזור אדום!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 15:30
 EFF Posts: 6409
|
לא !!!!!!! זכרי את ההרצאה של מירי על "הרמזור האדום" - כל שבירת קידומת היא בעבורנו אות אזהרה - הדרך למעלה נסללה...זה הזמן לחזור לשביל ולעבודה על גופנו האהוב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 14:31
 יולי Posts: 754
|
היי כרובית, האמת היא שגם אני התעגלתי ....יש לי לרזות 5-6 קילו כדי לחזור למה שהייתי עד לפני שנתיים. אני כל הזמן על המקום, קילו עלייה קילו ירידה...בראש השנה עליתי קילו אחרי כמה ימים ירדתי אותו ושוב אחרי סוכות עליתי חזרה את הקילו המעצבן. כמוך, כמוני אבל אנחנו לא מתייאשות, חוזרות לחתוך סלט ונשמור הפעם בערב החג השני ננסה לאכול בלי פחמימות כי מרוב שיש אוכל באירוח וכל הזמן מתארחים בחג בטוח שנצליח לאכול מנה בשית עם ירקות כי סלטים לא חסרים בחג...הפעם נתעלם מהעוגות והסורבה וברור שאת הפיצוחים גם לא נכניס לפה...אפשר לעשות קיזוז או פשוט לחזור לאכילה רגילה כי כל מה שנשאר לנו זה רק הערב חג השני ו...אנחנו יכולות לחגוג ולאכול פחות...אז נהייה חזקות מול האוכל ופשוט נוותר על כל המיותר והמחוג יראה את הקילו ירידה, והשאר...בתהליך עם הזמן יירד...העיקר להתמיד והכי חשוב לא להישבר. חג שמח, ובהצלחה, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 13:17
|
היי מיכל שרון, את יודעת מה?? מסכימה איתך בכל מילה!! אין ספק שבטוח אכלתי יותר מהרגיל....ועכשיו דף חדש להמשך...אני עכשיו מארגנת לי סלט וחוזרת ברצינות לתהליך!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 10:53
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כרובית כתב:
תודה לכולכם! אני באמת בטוחה שהיום הוא היום לשנס מותניים ולחזור לשפיות של השמירה!! בינתיים בעלי היה בסופר וקנה לי מלא ירקות...אחזור הבייתה להכנת סלט ענקי וטעים. אני נזכרת שאת רוב הקילוגרמים ירדתי כשבראשי חשבתי כל הזמן- אני כבר רזה...וכרזה אני לא אוכל את זה ואת ההוא....ככה החלטתי היום לחזור למחשבות ההם...
מעולה. בהצלחה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 10:27
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כרובית יקרה, את כבר אחרי הבאסה ונראה שכבר התאוששת.. אז אני רק רוצה להתעכב על דבר אחד שממש תפס אותי וגרם לי לחשוב.. שאלת איך דווקא כשאני כל כך משתדלת הצלחתי לעלות? ובכן לדעתי פה בדיוק הבעיה.. הרי אנחנו לא עושים רישום.. ובתקופת החגים כשכולם מסביב פותחים שולחן מימין ומשמאל וכל ארוחה נהפכת לסעודה וכל ביקור נהיה אירוח אז ההשתדלות שלנו נראית לנו ומרגישה לנו בעיקר כאילו אנחנו צדיקים למרות שבפועל אם היינו רושמים את האמת.. ובודקים את עצמנו לאחר מעשה היינו מגלים שאולי יחסית ליכולות שלנו ולמבחר שהיה ושפע האפשרויות היינו ממש צדיקים.. אבל בתכל'ס.. עדיין עיגלנו פינות, עדיין הרשינו לעצמנו כל יום קצת יותר פה וקצת יותר שם וככה.. גם כשאנחנו בתחושת של השתדלות ואיפוק אנחנו בעצם לא ממש עושים דיאטה.. אפילו אני אוסיף ואומר שעל חשבון ההרגשה המוטעית והכוזבת של "עשינו מעל ומעבר" כעבור יומיים-שלושה אנחנו מרשים לעצמנו באמת להתפרע.. מה? גם לנו מגיע לא? כבר כמה ימים שממש השתדלנו.. ובלי קשר.. גם להליכות ובמיוחד בחגים יש את אותו אפקט.. פתאום נוח לנו רק לזכור שהן עוזרות לקזז חטאים קטנים שאנחנו שוכחים לספור בראש או חלילה וחס) לרשום בנייר.. אנחנו שוכחים שמירי תמיד אומרת שהליכות יותר קשורות לחיטוב ולהרגשה כללית טובה וממש לא לירידה עצמה ולדיאטה עצמה שדורשת עבודה בלי קשר למצב התנועתיות שלנו במהלך היום.. נראה לי שהבנת את כוונתי נכון יקרה? נראה לי שאת וגם אני וגם סיגל כולנו יחד בדרך הנכונה.. מתאפסות ומתכיילות מחדש עם המטרה ומתחילות לאט לאט להרגי שאת הפרפרים.. שבוע הבא מתקרב לו במרץ ואיתו השקילה השבועית שלנו.. אם לא נתחיל לפחד ממנה כבר עכשיו.. בדקה ה-90 לא נוכל לעשות הרבה.. שיהיה לנו המשך יום מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 10:15
|
תודה לכולכם! אני באמת בטוחה שהיום הוא היום לשנס מותניים ולחזור לשפיות של השמירה!! בינתיים בעלי היה בסופר וקנה לי מלא ירקות...אחזור הבייתה להכנת סלט ענקי וטעים. אני נזכרת שאת רוב הקילוגרמים ירדתי כשבראשי חשבתי כל הזמן- אני כבר רזה...וכרזה אני לא אוכל את זה ואת ההוא....ככה החלטתי היום לחזור למחשבות ההם...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 08:51
 מטפס הרים Posts: 1533
|
לדרך המלך- ממש כל הכבוד על עמידה איתנה כזו. שיחקת אותה והיה לך יום קיזוז מעולה ובטוח תוצאותיו מצטברות למאזן חיובי עבורך. יופי לכרובית- לא קרה שום אסון. קיבלת עם הג'ינס הזה תמרור עצור, ואת מנוסה ובעלת הבנה מספיק מעמיקה לדעת איך לנתב את עצמך מאיזור התמרור הזה לאיזור של דרך סלולה. אין לי ספק שאת תצליחי. אני יודע הייטב שזה מבאס ובפרט כשדווקא אנחנו שומרים, ככה לחטוף קילו , אבל מהפוסט שלך מצטיירת לי דמות שיודעת בדיוק מה עליה לעשות כדי לא רק להעיף את הקג הזה חזרה אלא גם בהדרגה להשתחרר מאותם 4 שנוספו. את יכולה כי את מודעת!!!! יש כל כך הרבה כאלו שפשוט לא מודעים לזה שהם יכולים. והם, בניגוד אלייך, לא היו עוצרים באותו תמרור עצור אלא ממשיכים אל עבר איזור הסכנה והקג הזה היה מכפיל ומשלש את עצמו תוך זמן קצר. אשרייך שאת בתהליך ושאת כה מודעת. ואת תצליחי בהחלט. להתראות edited by מטפס הרים on 10/3/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 08:14
 אייריס Posts: 3744
|
מתסכל באמת אבל היי לא יעזרו לנו הרחמים העצמיים והצודקים אז קדימה עשו סוויץ' ותנו הזדמנות לגוף להרגיש ולהיראות טוב. הכל כאמור אצלנו בראש מתי נפענח את החידה הזו אלוהים יודע ועד אז חייבים לעבוד על עצמנו ולהשקיע שלא נלך אחורה וההישגים שלנו לא ייראו. מאחלת לכם לי ולכולנו בהצלחה רבה ושליטה מלאה.
סיגל חברתל התנהגה יפה שלא דחפה לך בכוח עוגה כל הכבוד לה ולך שעמדת בפיתוי. יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 07:45
 דרך המלך Posts: 5707
|
כרובית יקירה כמוני כמוך... אני גם עולה ועולה בלי להרגיש וכמו שאמרת שבסוף אני זו שמתעגלת אז בהחלט בסוף אני גודלת וגודלת וזה מפחיד... אתמול חזרתי שוב לעצמי והתחלתי עם יום הקיזוז כדי שיחזיר אותי במהרה לתלם.... במהלך היום חברה הזמינה אותי והלכתי.. השולחן היה פיצוחים זה החולשה שלי ועוגת סברינה... תאכלי זה טעים שמעתי את הרזה המעצבנת אומרת לי... ואז נעמדתי הסתובבתי ואמרתי לה שבמצבי אני לא יכולה להרשות לעצמי אפילו ביס.... והרזה פצחה בצחוק כי בחיים לא עשתה דיאטה ולא מבינה את הקושי של השמן לעמוד מול האוכל.... ישבתי הוצאתי מים מהתיק ואמרתי לה להתחיל לעזור לי ולא לקלקל לי .... קיבלתי חיבוקי שאמר הכל... וכך עבר לו יום הקיזוז בשלום.... לכן כרובית יקרה כל יום הוא יום נפלא להתעורר ולהתחיל מחדש... בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 07:38
|
דווקא כשהייתי בטוחה שאני בכיוון הנכון, לא התפרעתי בחג...נכון שאכלתי טיפונת יותר אבל סה"כ אני בסדר...לא בבולמוסים לא בשקרים עצמיים או חטאים גדולים מדיי...אפילו דואגת לצאת להליכות לפחות 3 פעמים בשבוע ובחגים אפילו יותר!! והבוקר, בעת שנכנסתי בקושי רב לג'ינס שלי ותהיתי לעצמי האם הקושי הוא בגלל שיצא מהכביסה או שאני התרחבתי לפני כביסה.....החלטתי להישקל...ולצערי גיליתי שעליתי קילו! בימים אחרים הייתי מקבלת אותו בברכה רק שהבעיה גדולה יותר!הוא מצטרף לעוד 4 קילו שהעלתי לאחרונה ועכשיו אני שוברת קידומת לכיוון הלא נכון בכללל!!! איזה אבסורד! אז זהו....בזה נגמר הסיפור אני לא מוכנה לחזור להיות שמנה כשהייתי לא עוד לא נעים מהמארחים לא עוד לא נעים מהאורחים, לא עוד עיגול פינות כי בסוף היחידה שמתעגלת זו אני. הגוף זוכר טוב ממני וכנראה שעיגלתי יותר מדי.... אני קצת חרדה מזה שעליתי כיוון שאצלי השומן ישר מקרין על הבטחון עצמי, העצבים ותחושת כישלון קשה. איך הצלחתי להדרדר דווקא כשאני כל כך משתדלת!!! אוףףף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|