04/10/2012 06:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן ללא ספק ההתארגנות תורמת להצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 07:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
ליאתי כל כך מבינה אותך.... וכמו שלפניי רשמו התארגנות מראש מןנעת אסון .... לא קל אך אפשרי... סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 07:42
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב ליאתי. זה כל כך מוכר באמת לפעמים אין חשק להכין ואז אנחנו נופלים בפח והלופ הזה ממשיך אם לא עוצרים בזמן. טוב שהחלטת להכין מראש סלט ושיהיה בהצלחה לגמרי לא קל עם הילדודס. סומכת עלייך שתתעשתי ותחזרי למסלול. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 07:24
 כרובית Posts: 261
|
בוקר טוב, איך אפשר למעוד כל כך בקלות....תחושה מוכרת. רעיון טוב להתחיל את היום בהכנת הסלט אני אאמץ את זה בשניה שאחזור היום מהעבודה.... בהצלחה היום!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 07:10
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בוקר טוב ליאת של יוני. אין ספק שאחד מהמפתחות החשובים לעבור יום מוצלח שה התארגנות- התארגנות -התארגנות. לעיתים אם אני מגיע בערב מהעבודה ואין לי את אותו סלט מוכן מראש או ביצה קשה , בחמש דקות של רעב אני מסוגל להרוס יום שהיה עד כה ממש מעולה, ואני פתאום שואב שטויות... או בעבודה , אם אין לי למשך היום את הכריכים הקלים אני פשוט אוכל שטויות. טוב מאוד שהתחלת את היום בהתארגנות . משוכנע שזה יסייע לך משמעותית ומאחל לך שהערב כשתלכי לישון תוכלי לסכם שהיה לך יום דיאטתי ונישלט. להתראות ובהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2012 06:34
 ליאת של יוני Posts: 189
|
אתמול ארחנו זוג חברים בסוכה. כל כך לא הייתי במוזה של הכנת כיבוד קל והתוצאה: ביסלי, דוריטוס וופלים לקינוח מעשה ידי יוני . לא רק זה, גם הגעתי לסוכה רעבה כי לא הספקתי לאכול את ארוחת הערב. ולאחר האירוע המשכתי גם לבלוס את הנותר וקינחתי בפירורים  להיות בבית עם הבנות ומטבח מזמין זה אסון. הבוקר אקצוץ סלט שיספיק גם לערב, שלא יהיו תירוצים. יום נעים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|