הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הי חברים...שלפתי את עצמי מהמיטה אחרי יומיים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/10/2012 07:21

כרובית
כרובית
אפי, תרגישי טוב!! מקווה שהכאב יחלוף ומאחלת לך המון הצלחה להיום!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2012 06:13

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
04/10/2012 04:46

דרך המלך
דרך המלך
אפי יקרה
מאד יתכן שכאבי הראש בגלל התזונה שהגוף כבר לא רגיל אליה.
מקוה שאת כבר במיטיבך ...
חיבוקים ונישוקים סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2012 15:34

EFF
EFF
תודה..אתם מתוקים - כאב הראש לא חמוד כמוכם ומסרב להתפנות לחלוטין..אולי הראש כועס על ארוחות שהוא לא רגיל אליהן???סת....ם ברור שלא!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2012 10:36

דרך המלך
דרך המלך
אפי יקרה
כל כך מבינה כמה סבלת ושמחה שאת אחריי...
יום נפלא מןתק
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2012 08:10

בלונדה....
בלונדה....
אפילה מקווה שאת.מרגישה הרבה יותר טוב...
כאבי ראש זה פשוט סיוט
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2012 08:04

אייריס
אייריס
אפי יקירה מקווה שעברת את ההתקפה ואת במיטבך. תתחזקי ותנוחי לקראת מחר. יום טוב ורגוע
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 23:42

toly
toly
אפיל'ה יקרה ואהובה
מקווה מאמוש שאת יותר טוב
אצלי גם מזג האויר שיבש מספר מערכות אבל אני יותר מאשימה את הפרה של טרה(מזל שיש את מי להאשיםsmile) בכאבי הבטן שלי היום שחזרו אחרי תקופת שקט
החלטתי אמש והיום לעשות שולם עם חלב הפרה אבל איזה שלום ואיזה בטיח-מחר דחוף קונה ארגז שלם של חלב אורז ושקדים וחבל שאין לשיווק חלב מבופאלו
לעומת הפרה שהנה יש לי עוד סיבה לא להידמות לה היצור החביב הזה ששמו בופאלו ממש ידידותי עם קיבתי ונראה לי שאקפוץ השבוע לחווה בדרום כי חסר הרבה מוצרים שלהם כרגע בחנויות טבע ובמרכולים
מדהים איך אנחנו הבתולות ישר מגיבות בעונות המעבר אה?
העיקר שנרגיש טוב ויופי יקרה שהלכת לצעוד בים ומקווה בשבילך שתצעדי בכייף בירושלים ביום חמישי-יתכן וגם אגיע לעודד אותך ואת קבוצתך
חיבוק גדול ובריא ממני
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 23:29

EFF
EFF
תודה על העידוד..אני מרגישה הרבה יותר טוב...ואכן מוכר לי הקשר בין תזונה למיגרנה, אלא שבזמן האחרון לא היו התקפים...(טוב שיש מזג אויר להאשים)..ומה עשה לי הכי טוב?? יצאנו לצעדה על חוף הים, הקפקפים בידיים והרגליים במים..היה ממש כייף..צעדנו כמעט שעה וחזרתי כמעט AS GOOD AS NEW..ביום חמישי צעדת ירושלים שלא אוותר עליה - (אני צועדת עם הקבוצה של מקורות),לפי התחזית יש שיפור ניכר, ובירושלים בטוח יהיה יותר נעים..
edited by EFF on 10/2/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 21:11

רבקה
רבקה
אפי'לה זה נורא ואיום
ואני מקווה שאת כבר אחרי הכל
את חייבת להתחזק הרי מחכה לך צעדת ירושלים בקרוב
תרגישי טוב ותייצגי אותנו בכבוד בצעדה
חג שמח יקירה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 19:54

מטפס הרים
מטפס הרים
ראשית אני מקווה שאת כבר מרגישה הרבה יותר טוב. זה נשמע דבר מאוד מעיק. יש לי חבר בעבודה ( קודמי בתפקיד) , היום הוא כבר לפני פנסיה אך כשהיה באמצע החמישים סבל מיגרנות איומות ולפי התאור שלו זה פשוט מוטט אותו. כלום לא עזר והסבל היה נורא . אשתו ( אשה מחוננת) קראה משהו על הקשר בין אכילת בשר למיגרנות. הם עברו למשהו בין צמחונות לטבעונות והאיש נרפא מהצרה הזו מהר מאוד. למשך כארבע שנים הם ניקו את הגוף ובהדרגה חזרו לאכול בשר. אני לא מציע לך את זה אלא רק מעלה את הקשר שיש מי שאומר שקיים בין תזונה כזו או אחרת למיגרנות קשות. תהיי בריאה וחזקה EFF
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 19:31

dany
dany
אז היית צריכה ללכת לקבל זריקה.

EFF כתב:
גם לא עזר - לקחתי כמה פעמים ומניחה שהקאתי אותו..ממש איבדתי שליטה..לא מצאתי לעצמי מקום..אף פעם לא היה לי התקף כזה..
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 18:37

EFF
EFF
גם לא עזר - לקחתי כמה פעמים ומניחה שהקאתי אותו..ממש איבדתי שליטה..לא מצאתי לעצמי מקום..אף פעם לא היה לי התקף כזה..
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 18:35

dany
dany
אפוש מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר . המיגרנות הללו הן ממש אסון, לקחת את הרילרט ולא עזר?

EFF כתב:
של התקפת מיגרנה שכמוה טרם היתה לי....לדעת הרופאה - באשמת מזג האויר..לא יודעת מי אשם - יודעת מי סבל....
מזג האויר באמת הזוי - ואני חשבתי שסינגפור נושאת בשיא הלחות/חום...לא ..סינגפור כבר כאן....והרבה יותר גרוע..
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 18:23

EFF
EFF
של התקפת מיגרנה שכמוה טרם היתה לי....לדעת הרופאה - באשמת מזג האויר..לא יודעת מי אשם - יודעת מי סבל....
מזג האויר באמת הזוי - ואני חשבתי שסינגפור נושאת בשיא הלחות/חום...לא ..סינגפור כבר כאן....והרבה יותר גרוע..
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הי חברים...שלפתי את עצמי מהמיטה אחרי יומיים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!