הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סטרס=השמנה=שמחה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/10/2012 07:52

אייריס
אייריס
בוקר טוב טולי גם אצלי בזמן האחרון ומחוסר שינה מוצאת את עצמי מתרוממת מהמיטה הנוחה והמזמינה ויוצאת לצעוד מוקדם בבוקר שבחוץ עדיין נעים (פרט לזבובים הטורדניים) זה מה שאותי כרגע מרגיע והלוואי ואגיע לשקילה ולא אתבדה. יום נפלא ורגוע.

אפוש כרגיל קולעת בול שיר נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
03/10/2012 01:23

toly
toly
[רבקל'ה
את ענקית-בנשמה ובפרגון ואגב סקס אינו מילה מגונה ובעל ערך חיובי בנושא סטרס
לפעמים יוצר רוגע ולפעמים לא....
ומקווה שהצנזור הראשי של בני ברק לא יקטול את שתינו...:smile)
שנצחק כל הדרך ובענטוזים למשקל בשבוע הבא

ote=רבקה]מאמ'לה דווקא לא התכוונתי לזה אכן זה מרגיע
אך לא אפרט את סוגי המאכלים המשביעים ומרגיעים את הנשמה
נשיבוקים ויאללה לנענע בזומבהWiggleAngel Wings
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 23:51

toly
toly
אוח אפוש
איזו בחירה נפלאה ובעיתוי כל כך נכון
פשוט מתמצת את כל הפוסט שלי באופן הכי חיוהי
וזה מאוד מתאים לי היום אחרי שלקחתי ללב עניין מסויים ביומיים האחרונים-כנראה חלק מהסיבה לכאבי הבטן
נו טוב אף אחד לא מושלם אבל החשיבה החיובית והאופטימיות עוזרת
תודה רבה אני מאוהבת בשלום שנים רבות וממש התרגשתי מהשיר
חיבוק
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 23:35

EFF
EFF
טולי קראתי את מה שכתבת ועלה בראשי השיר הזה...שימי לב שהוא ממליץ בעקיפין על שימוש בדמיון ...

למה לי לקחת ללב
שלום חנוך
מילים: אריק איינשטיין ושלום חנוך
לחן: שלום חנוך

למה לי לקחת ללב -
יש לי דברים חדשים בראש,
יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח.

למה לי לקחת ללב -
יש לי הרבה לאהוב מראש,
יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח.

תן לצעוק, תן ללמוד,
תן לצחוק ותן לשמוע.
תן לחיות ותן לטעות
תן לעצמך לסלוח.
פשוט לאהוב.

זה מה שרציתי לכתוב -
לך עם זה לאט,
ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה.

למה לי לקחת ללב -
יש לי דברים חדשים בראש,
יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 16:29

dany
dany
גם את יקירה סמל ודוגמאsmile

חיוך מהלב כתב:
סטרס ידוע שאינו עוזר בכלום בחיים. גם עלי עברו כמה שעות של תסכול נקרא לזה כך. קודם כל לקחתי אנטיביוטיקה ואמנם לא הרבה אבל זה עושה לי בעיות כאבי בטן דוקא אחרי שהפסקתי. אז הנה סיבה לאכול כדי להרגיע. אך איני יכולה להרשות לעצמי. חוץ מזה הייתי אצל הרופאה שלי בבית החולים. היא מאד מאד מרוצה מתוצאות כל הבדיקות והירידה המסיבית במשקל אבל היא מאד מאד מחמירה ולכן המחאמאות שלה ובכלל הדברים שהיא אומרת תמיד הולכת ל"הכי גרוע" מה יכול להיות. בדרך כלל כל מה שהיא "חוששת " ממנות תודה לאל יוצא בסדר מאה אחוז. היא מגזימה וקצת קיצונית אבל למדתי לסנן דברים שלה, ולקבל את הטוב שבה, הרצון לבדוק כל דבר מכל פינה ומכל כיוון, כי אז אני רגועה באמת כי ההכל נבדק ותודה לאל בסדר.
אבל גם היה עוד משהו שהרגיז ותסכל אותי ולא יכולתי להכיל אותו וגם לדבר עם חברה לא כל כך עזר. מיכה בעלי לוקח דברים קצת אחרת והרגשתי שאני רוצה לבכות. במקום זה הלכתי לברית שהוזמנו אליה כפי שסיפרתי. אכלתי במתינות, אמנם טעמתי מעט מאד כפית מקינוח זה ואחר, אבל עמדתי ביעדים שהצבתי לעצמי. עכשיו אני אוספת את כל כוחותי לצאת לצעדה בלחות המטורפת שיש בחוץ למה? כי לי אין ברירה. לא אלאה אתכם איזה מחמאות קיבלתי כי אני משננת לעצמי צ נ י ע ו ת וענווה כי כל מה שעושה אני זה למען עצמי בלבד ובריאותי... אוהבת את כולכם ותמיד תמיד שואבת כוח מכל מה שאני קוראת כאן.כל הכבוד לך דני. מסירה את כל הכובעים הרי בעוד כשבוע אעמוד על המשקל ואני רוצה להמשיך לחייך....
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 16:21

חיוך מהלב
חיוך מהלב
סטרס ידוע שאינו עוזר בכלום בחיים. גם עלי עברו כמה שעות של תסכול נקרא לזה כך. קודם כל לקחתי אנטיביוטיקה ואמנם לא הרבה אבל זה עושה לי בעיות כאבי בטן דוקא אחרי שהפסקתי. אז הנה סיבה לאכול כדי להרגיע. אך איני יכולה להרשות לעצמי. חוץ מזה הייתי אצל הרופאה שלי בבית החולים. היא מאד מאד מרוצה מתוצאות כל הבדיקות והירידה המסיבית במשקל אבל היא מאד מאד מחמירה ולכן המחאמאות שלה ובכלל הדברים שהיא אומרת תמיד הולכת ל"הכי גרוע" מה יכול להיות. בדרך כלל כל מה שהיא "חוששת " ממנות תודה לאל יוצא בסדר מאה אחוז. היא מגזימה וקצת קיצונית אבל למדתי לסנן דברים שלה, ולקבל את הטוב שבה, הרצון לבדוק כל דבר מכל פינה ומכל כיוון, כי אז אני רגועה באמת כי ההכל נבדק ותודה לאל בסדר.
אבל גם היה עוד משהו שהרגיז ותסכל אותי ולא יכולתי להכיל אותו וגם לדבר עם חברה לא כל כך עזר. מיכה בעלי לוקח דברים קצת אחרת והרגשתי שאני רוצה לבכות. במקום זה הלכתי לברית שהוזמנו אליה כפי שסיפרתי. אכלתי במתינות, אמנם טעמתי מעט מאד כפית מקינוח זה ואחר, אבל עמדתי ביעדים שהצבתי לעצמי. עכשיו אני אוספת את כל כוחותי לצאת לצעדה בלחות המטורפת שיש בחוץ למה? כי לי אין ברירה. לא אלאה אתכם איזה מחמאות קיבלתי כי אני משננת לעצמי צ נ י ע ו ת וענווה כי כל מה שעושה אני זה למען עצמי בלבד ובריאותי... אוהבת את כולכם ותמיד תמיד שואבת כוח מכל מה שאני קוראת כאן.כל הכבוד לך דני. מסירה את כל הכובעים הרי בעוד כשבוע אעמוד על המשקל ואני רוצה להמשיך לחייך....

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 15:33

dany
dany
אכן הסטרס עושה בנו שמות , וטולי נשמתי לעיתים ממש זה לא מגיע מהרדיו ומהבחוץ אלא מבפנים מהבנתוכו של הנשמה..........
אז לדאבוני ימים כאלו בשבוע האחרון יש לי למכביר, ואני כמוך משננת לעצמי כי עוד קילו על המשקל ממש לא יוסיף לי טוב ורוגע.
יש רגעים שזה עוזר ויש רגעים "שאחרי המבול".
היום יום מאד לא רגוע שם בפנים בין הסרעפת לקיבה ....... אך לא נכנעת......... לשום הורמון ולשום כימיקל פנימי........ כי אחרת אני יודעת איפה זה נגמר..............
שיהיה לנו ערב נפלא ומועדים לשמחה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 14:44

רבקה
רבקה
מאמ'לה דווקא לא התכוונתי לזה אכן זה מרגיע
אך לא אפרט את סוגי המאכלים המשביעים ומרגיעים את הנשמה
נשיבוקים ויאללה לנענע בזומבהWiggleAngel Wings
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 14:36

toly
toly
רבקל'ה יקרה שלי
אותי הדבר ההוא שאני חושבת שהתכוונת לא רק שלא מרגיע אלא ישר לעונג הבא - סקס- סידורים קניות וספונג'ה smile) חחחח
ולשאלתך כשאני שוב במצוקה רגשית אני חוזרת לשנן מנטרות אלא ואחרות או פשוט פותחת מוזיקת לטינית סוערת ורוקדת בהנאה עם הרבה חיוכים לעצמי
או עושה יוגה צחוק עד שהבטן מתפוצצת מרוב צחוק ואז פותחת את הדלת לחתיך מחוייכת רגועה ורכה כאילו לא היו לחצים מעולם.....
ואם הוא לחוץ ועצבני אני מצמידה אותו לחיבוק גדול וטנגו סוער,,,,עד כאן מזירת הזומבהsmile)
רבקה כתב:
טולינקה, לא אפרט לך כאן מה אותי מרגיע ומשביע ח ח ח ח
אך החחברתי מאוד לחשיבה החיובית שהצגת כאן
אני כבר אחרי צעידה ובה נסיתי לשנן את המנטרות
השאלה רק מה קורה בעוד כמה שעות כשהחשיבה היא ממנה והלאה
טולינקה שיהיה לנו חג שמח והשתדלות אין סופית ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 14:19

רבקה
רבקה
טולינקה, לא אפרט לך כאן מה אותי מרגיע ומשביע ח ח ח ח
אך החחברתי מאוד לחשיבה החיובית שהצגת כאן
אני כבר אחרי צעידה ובה נסיתי לשנן את המנטרות
השאלה רק מה קורה בעוד כמה שעות כשהחשיבה היא ממנה והלאה
טולינקה שיהיה לנו חג שמח והשתדלות אין סופית ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 13:48

toly
toly
לא סתם נאמר בחג הזה "ושמחת בחגך"
כי הסטרס או מתח בעברית או לחץ בלשון סגי נהור הפך לחלק משיגרת חיינו ובמיוחד לאור החדשות הכלכליות והבטחוניות והאלימות ההולכת וגוברת בחברתנו-קשה שלא להיכנס ללחץ
ולחץ חברים חקרים עבורנו זה רעל אמיתי כי סטרס נפשי על פי מחקרים רבים וחדשים בתחום תזונה ומחלות פנימיות גורם דירקטלי להשמנה מחמ"ל מבצעים של המוח(ההיפופיזה)
לא איכנס פה לפרטים של כל התהליך הפיזיולוגי וההורמונלי הקשור להורמון הקורטיזול ועוד מספר הורמונים המופרשים בשעת סטרס
מירי באחת מברצאותיה הנפלאות בעבר המחישה זאת נפלא ופשוט ואני בטוחה שהיא תשוב לדבר על כך בקרוב
הפואנטה היא חברים יקרים איך מפחיתים את הסטרס הזה שאותנו או לפחות אותי מוביל דירקטלי למקרר עם תשוקה למתוק חמוץ מלוח ורק לא מר כי הנפש נעשית מרירה מרוב סטרס...
אז אחד הפתרונות שמצאתי לאחרונה שאני ממש משתדלת לא לפתוח בבוקר חדשות בטלביזיה או ברדיו אלא רק פעם אחת ביום ואם אפשר בערב באינטרנט
לא תמיד מצליח לי אבל משתדלת
מצאתי שבעיקר הליכה בטבע במיוחד לים ועל הים מרגיעה את כל מערכת העצבים והדאגות של ממשלת וורשה
מדיטציה או נשימות גם עוזרות לי אבל מודה שלאחרונה לא כל כך מצליחה להתחבר לראש ריק
שיטה נוספת שאימצתי היא דמיון מודרך כשאני מתרגלת משפטי חיזוק ועידוד במוחי
כך למשל בעניין האכילה אני משננת לעצמי את המנטרות הבאות בזמן צעידה או דיווש:

-אני נהנית מהאוכל שאני אוכלת ומרזה מיום ליום
= אני אוכלת לפי רעב ושובע ומרזה מיום ליום

=אני לומדת להקשיב לגוף ולנפש ולהיענות לצרכיי גופי
- אני משחררת את הדאגות והלחצים ובוחרת
ליהנות מהכאן ועכשיו

מניסיוני האישי השילוב של חשיבה חיובית בשינון מנטרות אלה יחד עם הליכה יוצרות מרגוע בראשי ורוגע לקיבתי ושמתי לב שאכן בזמנים בהם אני רגועה ושלווה אני אוכלת פחות יותר אנרגטית וגם יש יותר תוצאות במשקל לכיוון היריגה

אז מה אותכם מרגיע ומשביע את הנפש???
ושמחתם בחגכם
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סטרס=השמנה=שמחה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!