הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שתדעו שהחג הזה עלה לי יקר, יקר מאוד אפילו :(

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/10/2012 13:32

רבקה
רבקה
שח יקירה עניתי לך בפוסט אחר
בו את כבר ארגנת לעצמך את תפריט היום כהלכתו
וכולי תקווה שתמשיכי כך כדי לראות ירידות והצלחות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 13:23

dany
dany
בהצלחה נשמע שאת כבר על המסלול להצלחה.

שח כתב:
היי בננות, ומטפס הרים יקר! Cool
תודה רבה על המילים החמות והעידוד!! ראיתי גם שחלקכן פירסמתן הבוקר פוסטים מאוד דומים לשלי (מי אמר צרת רבים נחמת טיפשים...? wink
בכל אופן, שכחתי להגיד שקיבלתי לפני יומיים מחזור (אחרי חודשיים שהוא נעלם לו לאי שם) אז זה בוודאות - עוד דבר שהוסיף על הקרייבינג המטורף למתוקים שחוויתי בחג,
והוא כבר תכף נעלם, אבל! די תירוצים - הבוקר - קמתי חדשה!
שתיתי קפה, 2 פרוסות לחם קל עם גבינה ועגבניה,ב 11 אגס קטן ועכשיו מתארגנת לצהריים, ירקות מוקפצים ברוטב סויה עם חזה עוף...
עוד בתוכנית להיום: קפה בחמש עם צנים וריבה ולערב - הליכה (ראשונה שלי נקווה שתצא לפועל!!) וכשאחזור - סלט ירקות ענקי עם טונה וביצה- נשמע טוב לא?
בגזרת השתייה נשארתי חייבת בגדול - אני רק עם 2 כוסות מהבוקר....
מחזיקה אצבעות לכולם וגם לעצמי, לשיפור וחזרה למוטב במהרה smile
המשך יום מדהים שיהיה Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 12:52

שח
שח
היי בננות, ומטפס הרים יקר! Cool
תודה רבה על המילים החמות והעידוד!! ראיתי גם שחלקכן פירסמתן הבוקר פוסטים מאוד דומים לשלי (מי אמר צרת רבים נחמת טיפשים...? wink
בכל אופן, שכחתי להגיד שקיבלתי לפני יומיים מחזור (אחרי חודשיים שהוא נעלם לו לאי שם) אז זה בוודאות - עוד דבר שהוסיף על הקרייבינג המטורף למתוקים שחוויתי בחג,
והוא כבר תכף נעלם, אבל! די תירוצים - הבוקר - קמתי חדשה!
שתיתי קפה, 2 פרוסות לחם קל עם גבינה ועגבניה,ב 11 אגס קטן ועכשיו מתארגנת לצהריים, ירקות מוקפצים ברוטב סויה עם חזה עוף...
עוד בתוכנית להיום: קפה בחמש עם צנים וריבה ולערב - הליכה (ראשונה שלי נקווה שתצא לפועל!!) וכשאחזור - סלט ירקות ענקי עם טונה וביצה- נשמע טוב לא?
בגזרת השתייה נשארתי חייבת בגדול - אני רק עם 2 כוסות מהבוקר....
מחזיקה אצבעות לכולם וגם לעצמי, לשיפור וחזרה למוטב במהרה smile
המשך יום מדהים שיהיה Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 11:13

dany
dany
שח מתוקה
אז את רואה לא כולם מחוננים ותלוי מתי קוראים את הפוסטים.
חלק מהזמן מצליחים וחלק נופלים. מה לעשות זה בידיוק מה שגורם לנו לא להעלם מרוב רזון.
אז ממשיכים זהו המוטו, איך מירי אומרת אתם בעשיה.
לצום????? אף אחד לא התייחס כי זה ממש לא בבית ספרנו, אין לצום, את יודעת מה עושה צום, עושה בולמוסים!!!!!!!!!
אז אוכלים כרגיל, מקפידים על הכללים ומתקנים ומשפרים. מה שלא ירד השבוע ירד שבוע הבא!!!!!!
בהצלחה
+1 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 08:04

אייריס
אייריס
בוקר טוב שח יקרה אז כולנו כאן ממש כמוך באותה הסירה. נשאר לנו עוד מכשול של חג וזהו חוזרים לשגרה המבורכת. ומאחר ואת כבר יודעת איך מתנהלת הארוחה אז לחג הבא תכנני אולי נכון שזה לא קל ולמה לי לוותר אבללללל רק בגלל ההרגשה והכבוד העצמי אולי תנסי להתנהג אחרת. (ושתדעי שכולנו איתך וגם אנחנו לא מחוננים כמו שאת חושבת ואפילו שצועדים זה לא אומר שאנחנו לא אוכלים). אז בהצלחה רבה חמודה ושיהיה לך יום נפלא ומלא שליטה מעכשיו.
02/10/2012 06:58

בלונדה....
בלונדה....
שח יקרה
כמוך כמוני.
גם אני לא גיבורה !!! ואני כבר עשר שנים אצל מירי ועדיין נופלת.
אבל היום יום חדש ושוב החלטתי לחזור למסלול....
שיהיה לך שבוע טוב ואמן ורק.דברים שמחים ומאושרים...
02/10/2012 04:49

אקורדיאון
אקורדיאון
האמיני לי שח יקירה שיגיע הרגע שגם את תבחרי להזיז את הכסא ותבחרי למה לשלוח את היד
וגם תהיה הבחירה בידך אם לאכול כפי היכולת ,להנות ,לשלם חוב אבל להחזירו במיידי.
בהצלחה בדרך.
02/10/2012 00:16

כרובית
כרובית
היי שח,
הפוסט שלך מזכיר לי קטע שמירי הקריאה בעבר, על החוכמה של לבחור ללכת בדרך אחרת אחרי שבדרכים האחרות לא צלחנו(בדרך אחת נתקל האדם באבן, הדרך השניה גם לא צלחה...)כך שהחוכמה היא לקום ולהמשיך בדרך גם אם היא ארוכה יותר....נהנית, אכלת קצת יותר, לא קרה שום אסון!! תשתדלי יותר בימים הקרובים לעשות את המיטב שלך. אני משננת כל הזמן בראש את המשפט מהדף שמירי חילקה-"שמן? זו הבחירה שלך" זה משפט שעוזר ברגעים של זלילות מיותרות ובכלל.... בטוחה שתהיי בסדר והעיקר שאת במודעות ועשייה...
01/10/2012 23:49

דרך המלך
דרך המלך
היי שח
גמני כמוך מחכה שהחגים יסתיימו מארוחה לארוחה מהזמנה להזמנה ואני בינתיים לא גיבורה לא מחוננת ורק משמינה...
כאילן לא תלמידה של מירי כאילו כלום... מחכה כבר לשקילה לבדוק מה מצבי ומה הנזק כי יש נזק גדוללללל..
כמו שרשמת מאכלים שלא אוכלים כל יום קשה לוותר עליהם ...
סיגלsmile)
01/10/2012 22:16

מטפס הרים
מטפס הרים
הי שח. אתמול בערב החג והיום עד הערב- הייתי גיבור על, שילוב של בר כוכבא, סופרמן , איירונמן וסטיב אוסטין.. תותח. בטח לא רק שלא עליתי אולי אפילו ירדתי. והערב פו הדב, חזרזיר ואבא דובינשטיין החליפו את כל הגיבורים ואכלתי רע... בטוח יעלה לי המון. אז זהו זה, שהפעם אני כבר לא עושה ניתוחים פסיכולוגיסטיים מדוע ולמה, ולא מכה על שום חטא. אני ״שמנמוד בתהליך״ והמילה תהליך אוצרת בתוכה את הכל: עליות, ירידות, הצלחות, כשלונות והמון סבלנות.. היה. ניגמר, ויש את המחר!!! שיהיה לנו המשך מוצלח.. נעיף את מה שעלה ונוריד עוד ועוד.להתראות. ו
edited by מטפס הרים on 10/1/2012
01/10/2012 21:13

שח
שח
יקר יותר בקילו וחצי שלמים!!! Bong
מצד אחד, אני הייתי המארחת, אז הכנתי סלטים בשפע, כל סוג שעולה על הדעת, טרי,מבושל,מוקפץ וכווווווולם היו אצלנו בסוכה והיה כל כך כייף, הרעש, האווירה, הצחוקים,
אבל ביחד עם זה ולא ממש בנפרד - גם האוכל, שהיה פשוט טעים ברמות! אמא שלי השפית התותחית, הכינה מטעמים שאין דברים כאלו! ואצלה האוכל לא מטוגן בשמן, לא שוחה בשמן
ולא מריח משמן, פשוט תענוג לחיך... עברתי על כל השולחן לברור לי מה לאכול, אבל צלחת, צלחת, אין דבר אחד שנחשב יומיומי או רגיל, כזה שמירי אומרת לוותר עליו ולאכול רק מה
שמיוחד ולא יוצא לנו לאכול ביום יום, אז יצא שאכלתי מהכלללללל ורק באורז לא נגעתי... upset
זה אמיתי?! אני אמיתית?! אני קוראת כאן את סיפורי הגבורה שלכם, איך אתן מרחיקות את הצלחת,לוגמות כמויות של מים, יוצאות לצעדות בוקר
ואני ירוקה מקינאה ואדומה מבושה!!! כולכן פה גיבורות על (עם גיבור על אחד wink )
אני כאילו איתכן אבל לא ממש, איתכן בלב ובנפש ברצון העז לעשות ולשנות, אז איך זה שעדיין זה לא ממש הגיע אצלי לשלב של מעצור בפה upset
אין לי מילים לתאר כמה נהנתי והיה לי כייף של יומיים רצופים עם המשפוחה המורחבת שלי, שאת חלקם לא ראיתי הרבה זמן וצחקנו ושיחקנו ואכלנו ועוד אכלנו ועוד נישנשנו
(כן שכחתי לציין את גזרת המתוקים, הפיצוחים ושות'...) כמה כייף וכמה (שאלוהים יסלח לי ) חיכיתי שהם יילכו היום ולמה?
כאילו איתם יילכו כל ייסורי המצפון, האוכל הטעים, תחושות האשמה ו.... השליטה תחזור לידיי! shake head
תגידו לי, מהי הוכחה לשליטה עצמית אם לא בקרב הסובבים אותך? מה החוכמה לאכול "ביי דה בוק" במשך שבוע שלם יפה ולהתנהג לפי הכללים
ואז לראות שירדתי קילו !!!! Cool ותוך יומיים למחוק את זה... להעלות קילו וחצי? Whaaaaa?
והכי עצוב לי שאני סופרת את הימים עד שכולנו שוב ניפגשים כי..אוטוטו שוב ערב שישי ואז שוב ערב חג שני ואני מתה מפחד מה יהיה אז?
מחמש וחצי, כשכולם היום התפנו אני כבר על 3 כוסות תה עם נענע.... וחושבת מה לעשות??? אולי לצום עכשיו 3 ימים לפני מבול האוכל חג הקרוב...?

Ton of Bricks
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שתדעו שהחג הזה עלה לי יקר, יקר מאוד אפילו :(

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!