03/10/2012 14:41
 יולי Posts: 754
|
מתחדשת יקרה, אני מבינה ממך שהמצב לא פשוט בגזרת החג והמשפחתיות ובינתים המצב נרגע קצת...אני מצטרפת לעיצה של כדאי להבליג רק כדי לא להוסיף שמן למדורה אבל בהחלט לדבר עם בעלך בפרטיוות וביחידות אולי תוך כדי הליכה ולבקש ממנו לא לריב ליד הילדים. לפעמים יש הבדלי מנטליות או סתם מתחים בין המשפחות בתקופת החגים...לפעמים זה סתם מרוב הכנות ולחץ שהכל ייצא מושלם...לפעמים זה יותר מזה, יכולות להיות המון המון סיבות...בכל מקרה אני גאה בך שלא פנית לאוכל ובמקום זה כתבת לנו..כמובן, אני מצטררפת לזה ששקרן מי שאומר שאצו הכל דבש...כי אין דבר כזה חיכוכים קיימים בכל מקום בו ישנם אנשים.... אני מאחלת לך אורך רוח וסבלנות, ומקווה שחול המועד והחג הבא יעברו עלייך בכיף והנאה ושמה שהיה יחלוף כהרף עיין והכי חשוב את תמיד יכולה לכתוב לנו  גם שטוב וגם שפחות... חג שמח, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2012 18:35
 EFF Posts: 6409
|
מתחדשת יקרה, הסיפור העצוב שלך מחזיר אותנו לאחת הבעיות המרכזיות שלנו שהיא אכילה רגשית..אבל (ואלי תגידי "קל להגיד"..) דווקא המקרה הזה מוביל ל"הפוך ל הפוך" בו תראי לעצמך ולבעלך ששום גורם כזה לא יגרום לך לאבד ולבגוד ביקר לך מכל - בגוף שלך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2012 13:55
 רבקה Posts: 8411
|
מתחדשת יקרה אני בטוחה שאת התשובה את כבר קוראת כשהמצב רגוע אין דבר הטוב ביותר הוא לליבון הדברים בארבע עיניים והסבר אחד לשני ברגיעה אני מצדיעה לך על התנהגותך שלפחות בגיזרת האוכל המצב תקין הניצחון בשליטה מוביל להרגשה נפלאה ויכולת להתגבר על השאר מחזקת אותך שהכל יסתדר וישתפר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2012 11:07
 dany Posts: 19819
|
אכן הכל נאמר ולא נותר לי אלא לאחל לך שבשנה הזו דברים ישתנו וישתפרו וחייך יהיו קלים ונוחים יותר. וברור שבקטע של האכילה את פשוט מחוננת המשיכי כך!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2012 08:11
 אייריס Posts: 3744
|
הכל כבר נאמר יקירתי אז אני מחזקת אותל ושולחת לך חיבוקים חמים ובאמת את אמיצה שפרקת כאן ולא באוכל. יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2012 04:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מתחדשת יקרה הרי ידוע שקל לתת עצות אבל אני חושבת שכדאי לך לאחר החגים להזמין את אישך לבית קפה ולפתוח את אשר על ליבך כדי להגיע להבנה ולתקן. מחזקת אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 23:39
 דרך המלך Posts: 5707
|
היי מתחדשת צר לי לשמוע על המצב וכייף לשמוע שלא התנחמת באוכל. כל הכבוד על האומץ לחשוף חלק כבד מחיי הנישןאין.. לכולנו עליות וירידות בחיי הנשואין כל אחד מסיבותיו הוא... יכולה לספר לך שבעלי ואני בחרנו ללבן דברים תוך כדי הליכה בחוץ ולא ליד הילדים... לגבי חמתך וגיסתך אני למדתי עם השנים להבליג ולו למען ילדיי ולמען שלום בית... אל תשכחי שבסופו של דבר הוא הבן והוא גם האח שבעצם כבר לא בשליטה שלהן וקשה להן לקבל את היותו בעל משפחה משלו... אם לבעלך קשה להתאפק והוא פורק את כעסו מול הילדים תהיי את החכמה ואל תגיבי..... בכל מקרה אשרייך שלא ברחת לאןכל ובחרת לכתוב כאן.. מאחלת לך באמת שנה טובה ושהכל יסתדר לטובה ) סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 21:24
 שח Posts: 169
|
היי מתחדשת, לא יודעת מה בדיוק טיב יחסייך עם משפחתו של בעלך אך יכולה לרמוז לך בקצרה על שלי  כשעברתי את גיל 30 החלטתי שמה שספגתי מהם בחיים היה מעל ומעבר לגבולות ההיגיון הבריא, והודעתי באופן חד משמעי לבעלי (וגם להם-אני בנאדם מאוד ישיר..) שקיבלתי החלטה חדשה לשנה החדשה - אני מקרבת אליי את מי שעושה לי טוב ומרחיקה ממני את כל מי שעושה לי רע (או רוצה ברעתי) משמע, אני מתרחקת מהם כמה שיותר ואומנם ההתחלה הייתה לא קלה,אבל היום, אחרי כמה שנים, בעלי למד לחיות עם זה ולקבל את זה, ראה שזה עושה לנו טוב בזוגיות ובבית, ואם אנחנו רבים (כמו כל זוג נורמטיבי שחיי בארץ שלנו, החיים לא קלים ולא חסר על מה לריב חוץ מההורים ) אז לא רבים בגלל המשפחה שלו.. אבל הכי חשוב! הם לא נכנסים לי יותר בזוגיות (למרות שהם עדיין מנסים דרך בעלי) ואני בוחרת שלא לשמור איתם על קשר מינימליסטי, מהנחוץ ההכרחי.... (ואין מה לרחם עליהם כי הם הביאו את זה על עצמם, אז הם מבסוטים ואני מבסוטית..)
השאפו הענקי מגיע לך על החוזקה לא לברוח לחבר הכי טוב- האוכל!  זה מה שעושה אותך גיבורת על בעיניי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 20:24
 מתחדשת Posts: 57
|
וואו,כמה חום וחיזוקים ממכן,תודה,לא ציפיתי לכאלו תגובות חמות,כרובית,אשירה ובלונדה,חיזקתן אותי מאוד,שיהיה לכן ולכל משתתפי הפורום המדהים הזה שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 18:47
 כרובית Posts: 261
|
המשך מקודם...טעות... בהן כדאי לשמור על איפוק ולהשתדל לתקן את הדברים. שקרן מי שיגיד לך שאצל כולם הכל על מי מנוחות. הרבה כבוד מגיע לך על האיפוק עם האוכל, חברנו הקרוב לעת צרה..., אני מאחלת לך חיי זוגיות מאושרים.מניסיוני, הכל מתחיל ונגמר בתקשורת, הבנה האחד את השניה והרבה הרבה הבלגה! אני אוהבת ומעריכה את הכנות שלך בפוסט וההבנה שהיום יום הוא לא רק תהליך הדיאטה אלא בעיות נוספות לא פשוטות של חיי היום יום שלנו. מזדהה איתך מאוד! מה שלי מאוד עוזר בסיטואציות כאלו היא המחשבה על כך שהבעל והילדים הם משפחתנו העיקרית, תא השפיות שלנו...הבנתי שהמצב נרגע קצת ואני מקווה שישאר כך!! בהצלחה וצרור של כוחות מחודשים לימים קלים ופשוטים יותר..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 18:39
 כרובית Posts: 261
|
מתחדשת יקרה, כמו בכל מערכת יחסים, כך גם עם הבן זוג, יש תקופות קשות בהן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 17:29
 אשירה Posts: 4292
|
מתחדשת יקרה, הפוסט שלך נוגע ללב וצריך אומץ רב לכתוב בכזאת כנות. החלק הטוב שבו, כפי שכתבו כאן החברים, הוא יכולתך והכוח שלך לא לפנות לאוכל האהוב והמנחם ולפחות אינך מוסיפה נזק על נזק. אני שולחת לך חיבוק חם ואנרגיות חיוביות, את כותבת על דברים מאוד פרטיים וזה לא נשמע טוב, מצד שני מי אני שאתן לך עצות. אל תהססי לעמוד על שלך ואם צריך גם לקבל עזרה. אלה החיים שלכם ושל ילדיכם ולא כדאי לאף אחד מכם להעביר אותם בהרגשת אומללות. מאחלת לך להיות חזקה ולהצליח לשפר,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 17:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מתחדשת יקרה תקופת החגים היא באמת סיבה ומסיבה למריבות וויכוחים מיותרים. בתור אחת שעובדת עם ילדים שמביאים ליום יום שלהם את החיים מהבית זה באמת חשוב לא לריב בפניהם. חשוב מאוד שבעלך יבין את זה. כל הכבוד לך על השליטה ועל אי הליכה לאוכל. גאה בך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 15:17
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מתחדשת כתב:
תודה לכם מטפס הרים ונילי על התמיכה הרבה באמת תודה מכל הלב עכשו קצת נרגע פה
טוב שנרגע ועוד יירגע. המשיכי בעוצמותייך. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 14:51
|
תודה לכם מטפס הרים ונילי על התמיכה הרבה באמת תודה מכל הלב עכשו קצת נרגע פה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 13:05
 מטפס הרים Posts: 1533
|
ובכל זאת, מתחדשת יקרה, יש גם יש נימה אופטימית: למרות ואף על פי ועם כל המצב שאת מתארת, את לא בוחרת לעשות את מה שכל כך הרבה אנשים עושים במצבים דומים- לפרק מקרר ולגרד סירים.. ולהשמין בטירוף. לא, את מצליחה בכוחות ניפלאים ומופלאים בעיני, למנוע את זה ובכך עושה דבר עצום עבור עצמך. ועל זה אני רוצה לשלוח לך כל הכבוד. זה לא מובן מאיליו. יישר כוחך. ובתקווה לשנה רגועה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 12:51
 1103 Posts: 5022
|
1103 כתב:
מתחשדת יקירתי איזה פוסט עצוב.אני בטוחה שהלחץ והביחד האינטנסיבי בחגים גורם מתח כעסים ומריבות בין הרבה מאוד בני זוג מצב שמשליך על הילדים ולא משנה מהו גילם.מה שמשמח שלא פנית להתנחם בחבר הטוב -האוכל.לדעתי כדאי לך ולבעלך לשוחח ולהבהיר את הדברים ולהגיע להמסכנות כיצד למנוע זאת בעתיד למען המשפחה והילדים כדי שהם יאת בועלך תהנו מההתכנסות עם המשפחה ואילו ילדיכם ישאו עימם זכרונות טובים ויפים מבית ההורים ולא מרירות ותסכולים. קבלי חיבוק לחיזוק חג שמח נילי  תיקון טעות לא בועלך כי עם בעלך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 12:49
 1103 Posts: 5022
|
מתחשדת יקירתי איזה פוסט עצוב.אני בטוחה שהלחץ והביחד האינטנסיבי בחגים גורם מתח כעסים ומריבות בין הרבה מאוד בני זוג מצב שמשליך על הילדים ולא משנה מהו גילם.מה שמשמח שלא פנית להתנחם בחבר הטוב -האוכל.לדעתי כדאי לך ולבעלך לשוחח ולהבהיר את הדברים ולהגיע להמסכנות כיצד למנוע זאת בעתיד למען המשפחה והילדים כדי שהם יאת בועלך תהנו מההתכנסות עם המשפחה ואילו ילדיכם ישאו עימם זכרונות טובים ויפים מבית ההורים ולא מרירות ותסכולים. קבלי חיבוק לחיזוק חג שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2012 12:32
|
זה מה שבלב שלי...כמו כל חג שיותר מדי זמן נמצאים בו ביחד,כניראה הרבה הרבה יותר מידי מתחילות להתגבר המריבות הקשות ביני לבין בעלי הכי כואב לי שהוא לא יכול להתאפק והכל לעיני הילדים,הבת שלי הגדולה פורצת בבכי וזה הורס אותי....מתסכל שהוא לא מבין שאסור לעשות את זה,אסור לריב ככה ליד הילדים שלנו.בעבר הייתי רצה לאוכל,אהובי היקר,שתמיד מחכה לי שם ותמיד שם בשבילי אבל עכשו לא זה ולא שום דבר אחר יגרום לי לזה אלא להיפך,כל פעם שמשהו כזה קורה אני נכנסת לפורום או רואה שוב את ההרצאה של מירי ומחזקת את עצמי.כל כך כואב לי על ביתי הגדולה,ומתסכל כל כך שהוא ממשיך להתנהג ככה.מחכה שהחג הזה ייגמר.זה כל כך מייאש הבלגן איתו עם חמתי וגיסתי ה "מקסימות" שבוחשות עוד ועוד,נמאס כל כך.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|