הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי הצימר...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/10/2012 08:34

אייריס
אייריס
בוקר טוב כרובית וחג שמח. כל הכבוד שיצאת לצעוד וזה כבר צעד ראשון לקבל חזרה אנרגיות ומוטיביציה ולחזור לתהליך. תמשיכי ככה ושיהיה בהצלחה הלאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 08:14

בלונדה....
בלונדה....
כרובית יקרה
כל הכבוד שיצאת לצעוד ושאת משתדלת להמשיך הלאה.
עוד קצת וזה נגמר...ואז חוזרים לשיגרה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 08:06

אקורדיאון
אקורדיאון
כרובית כתב:
אקורדיאון כתב:
כרובית יקירתי לא צריך לקנא שהרי כולנו באותה סירה ומכירים היטב עליות ומורדות.
כנאמר,מנגבים את הפירורים ,משלמים חוב אם צריך וממשיכים.

המון בהצלחה.

אקורדיאון, כשכתבתי שאני מקנאה, אני מקווה שהובנתי נכון....הכל מכוונה טובה!! הרי יש תקופות שאני ברזל בתהליך, הלוואי שאחזור לכך.

ברור לחלוטין.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 07:16

כרובית
כרובית
מטפס הרים כתב:
כרובית כתב:
תודה לכולם!! אכן יצאתי לצעוד ואפילו לקחתי איתי את הילדודס, הקטן האופניים והגדולה שקצת העלתה לאחרונה, הלכה לצידי....אפשר לדווח על שיפור בהרגשה! את הנעשה אין להשיב ואת המציאות יש להכתיב, משפט חזק ביותר, זה הסלוגן החדש שלי

יופי. על זה שצעדת ועוד יותר על הצעידה עם הילדים. אין לי ספק שהצעידה תיתן את האות לשובך לתהליך מסודר. גם אני צעדתי לפני הארוחה . וחשבתי לעצמי וקיויתי שאת גם צועדת אי שם. שמח שעשיתי זאת. היה חם ולח מאוד בראש העין, לא היה לי קל, אבל.. קדימה צעד. שיהיה לך בהצלחה רבה, את חוזרת בגדול להכתיב את המציאות!!! חג שמח
edited by מטפס הרים on 9/30/2012

במקרה שלי הצעדות ממש משפיעות על מצב הרוח והנפש שלי! אם יש כמה ימים שאני לא צועדת, זה גורם לי להיות אדם מאוד לא רגוע. איזון שכזה. שמחה לשמוע שיצאת גם לצעדה...למרות הלחות.שיהיה יום מוצלח
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 07:12

כרובית
כרובית
אקורדיאון כתב:

המון בהצלחה.

אקורדיאון, כשכתבתי שאני מקנאה, אני מקווה שהובנתי נכון....הכל מכוונה טובה!! הרי יש תקופות שאני ברזל בתהליך, הלוואי שאחזור לכך.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 05:08

אקורדיאון
אקורדיאון
המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 01:57

אשירה
אשירה
כרובית יקרה,
איך מירי אומרת? לנגב פרורים ולחזור לשיגרה המבורכת,
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 23:42

מטפס הרים
מטפס הרים
כרובית כתב:
תודה לכולם!! אכן יצאתי לצעוד ואפילו לקחתי איתי את הילדודס, הקטן האופניים והגדולה שקצת העלתה לאחרונה, הלכה לצידי....אפשר לדווח על שיפור בהרגשה! את הנעשה אין להשיב ואת המציאות יש להכתיב, משפט חזק ביותר, זה הסלוגן החדש שלי

יופי. על זה שצעדת ועוד יותר על הצעידה עם הילדים. אין לי ספק שהצעידה תיתן את האות לשובך לתהליך מסודר. גם אני צעדתי לפני הארוחה . וחשבתי לעצמי וקיויתי שאת גם צועדת אי שם. שמח שעשיתי זאת. היה חם ולח מאוד בראש העין, לא היה לי קל, אבל.. קדימה צעד. שיהיה לך בהצלחה רבה, את חוזרת בגדול להכתיב את המציאות!!! חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 19:23

כרובית
כרובית
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 17:40

dany
dany
כרובית חביבה
מה שהיה היה, וחוזרים למוטב , ורצוי שניה אחת קודם!!!!!!
אני עכשיו בדרך לארוחת חג ומסיבת יום הולדת לביתי הגדולה, ואני יודעת שאצלה השולחן תמיד מלא מלא מטעמים.
ואני מעכשיו כבר משננת לי שרוצה להיות קילו פחות אחרי החג הזה!!!!!!!!!!!!!
חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 17:38

קרולין
קרולין
כרובית יקרה
זאת כוחה של המסגרת שלנוsmile
תמשיכי בתהליך ותחזרי לשיטה והכל יהיה לך בסדרsmile
חג שמח לך ולכל באי הפורום הנפלא שלנוsmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 16:35

רבקה
רבקה
כרובית יקירה את לא לבד במערכה
לכולנו לא קל בתקופת החגים במיוחד כשהם מופיעים בצרורות
אנחנו חייבים להשתדל לעשות את המינימום שאפשר,
לצעוד, לשתות הרבה, וכמובן כמה שאפשר להמעיט באכילה הלא מבוקרת
גם אני אהבתי את המשפט של אפי'לה יקירתינו
קחי נשימה ארוכה וצאי לדרך חדשה וקלה בשליטה
ואז המיצבורים יהיו מזעריים
צעידה קלה ודרך צלחה והעיקר שיהיה חג נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 16:28

מטפס הרים
מטפס הרים
EFF כתב:
כרובית יקרה...הרגשת הנפיחות היא תמיד סמן עבורי לפצוח בהקפדה יתרה על מה שנכנס לפה...את הנעשה אין להשיב, את העתיד אפשר להכתיב...

איזה משפט מצויין: את הנעשה אין להשיב , את העתיד אפשר להכתיב.. מתאים מאוד בעוד מישורי חיים חשובים ביותר. תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 14:11

EFF
EFF
כרובית יקרה...הרגשת הנפיחות היא תמיד סמן עבורי לפצוח בהקפדה יתרה על מה שנכנס לפה...את הנעשה אין להשיב, את העתיד אפשר להכתיב...
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 12:35

מטפס הרים
מטפס הרים
הי כרובית. כולנו איתך! מה שאת חווה הוא חוויה קולקטיבית של כולנו. אין לי ספק שאת תצליחי לשוב מהר לשיגרת התהליך.. וגם אם זה יקרה עוד יום יומיים לא קרה אסון, הרי זה תהליך, ויש לנו סבלנות וכבוד למילה תהליך. יהיה ניפלא אם תצעדי הערב ובזכותך גם אני אצא לצעוד לפני החג.. חג שמח. להתראות. ל
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 11:19

כרובית
כרובית
חג שמח לכולם!
השנה אין מנוחה וזמן לקיזוזים...מסופ"ש לחג ועוד חג וכד'...
בנוסף, חזרנו משלושה ימים בצימר בגליל התחתון. היינו שם שלושה משפחות מהצד של משפחתו של בעלי.
אין קשר ולו הקטן ביותר בין תזונה נכונה לבין משפחתו של בעלי, שכולם אגב זקוקים בדחיפות להגיע למירי.... הבעיה הקשה היא שהביאו לשם כמויות של אוכל שמוקצה מפורום זה!!
כמובן שביום הראשון עוד הצלחתי להיות ילדה טובה! אבל....מהר מאוד הירקות שהבאתי נשארו בחדר ושכחתי איך קוראים לי.
חזרנו אתמול לפנות ערב והבטחתי לעצמי כבר בנסיעה הבייתה שמספיק עם החגיגות....הקושי הוא שנכנסים עכשיו לעוד חג....הבוקר אני על תפוח ומספר אגוזי קשיו(מישהו הביא לעבודה ונשברתי.....מה יהיה איתי???.....)
אני קוראת את הפוסטים שלכם והאמת, מקנאה. אבל במובן הטוב של המילה, גם אני רוצה להדבק חזרה באמביציה ובחוזק הפנימי שאבד לי בדרך....
אני מרגישה כבר די מנופחת ובצעדים לחזור למצב השמן מאוד שלי וזה מפחיד......
החלטתי שלפנות ערב אלך לצעוד שלפחות את האגוזים אני אקזז.....
חג שמח לכולם!
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!