הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתוק לו מתוק לו ולו רק....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/10/2012 08:58

אייריס
אייריס
טולי חמודה את מצחיקה אותי בפוסטים שלך. אחלה שיר וזמר שהערצתי אותו שהייתי ילדה.
שיהיה לך המשך חג שמח ויופי של טיפ עם ביסקויט הלוטוס
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 04:28

dany
dany
ירחק גם ירחק..............

אשירה כתב:
רעיונות נהדרים למי שיכול להסתפק בביסקויט אחד או קובית שוקולד אחתwinksmile

לכל השאר, שומר נפשו ירחקwinkupset
edited by אשירה on 10/1/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 02:13

אשירה
אשירה
רעיונות נהדרים למי שיכול להסתפק בביסקויט אחד או קובית שוקולד אחתwinksmile

לכל השאר, שומר נפשו ירחקwinkupset
edited by אשירה on 10/1/2012

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 09:01

dany
dany
ממש כך ............. יש לי בעל סכרתי בבית ואני קונה לו את התחליפים...... אם תבדקו היטב במרכיבים אז חוץ מנושא הסוכר הכל הכל שמן ומשמין!!!!!!!!!!

אקורדיאון כתב:
ושוב כל אחד וחולשותיו,אצלי גם עוגות התחליף משחקות תפקיד המתוק ולכן לא מכינה אותן כי הסוף ידוע מראש
הרבה דיאטה.
חג שמח ובשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
ושוב כל אחד וחולשותיו,אצלי גם עוגות התחליף משחקות תפקיד המתוק ולכן לא מכינה אותן כי הסוף ידוע מראש
הרבה דיאטה.
חג שמח ובשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/09/2012 23:40

EFF
EFF
טולי..לביסקויט הקטנצ'יק והחמוד שלך קוראים לוטוס...סתם להשלמת ההשכלה הקולינרית..
0 קישור קבוע (Permalink)
29/09/2012 21:16

מטפס הרים
מטפס הרים
בין שלל הקינוחים המדהימים שירוצו אצלנו מחר אין כרגע שום דבר דיאטתי... נראה לי בהחלט שאכין לעצמי את הגבינה עם הביסקוויט... תודה וחג שמח.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/09/2012 16:23

dany
dany
היום שמעתי את השיר והתענגתי עליוsmile
תודה לצירופים המתוקיםParty
0 קישור קבוע (Permalink)
29/09/2012 08:04

toly
toly
זוכרים את השיר הנפלא הזה של יגאל בשן?
אח היכן הימים שיר היה שיר מתוק היה מתוקsmile)
לא לא התחרפנתי חברים וחברות יקרים וטרם הסתערתי על המתוקים לסוכה
אבל בהחלט לאור צום יום הכיפורים שהיה הפעם לא קל או כפי שנוהגים לומר בעיירתנו: א-כעפור'ס למשקל
משהו שקניתי לתום הצום עלתה בדעתי את מחשבה הבאה
בקניות ליום הכיפורים קניתי בחנות הטבע רסק תפוחים ללא סוכר להפגת הצום אך הפעם לא קניתי ג'ערה גדולה לכל השכונה אלא יחידות קטנות וטבעיות ללא תוספת סוכר שממש היה טעים ומרווה כמתוק במקום עוגת היובש או העוגייה השיגרתית ואז דפדפתי במתכונים הותיקים והטיפים הנהדרים של מישהי אלמונית-קוראים לה מירי וגם פה בשלל המתכונים הדיאטתים ועלו לי מספר רעיונות למתוקים דלי קלוריות ופשוט טעימים שאפילו מישמיש תלקק את השאריות אם ישארוsmile)
אז ככה קחו עט ונייר ותירשמו:
1 במקום השטורדל המסורתי אני מציעה לקנות תפוחי גרנד או סמיט טובים לשים אותם בתנור(ז'ניה לא צריך להתענות ולהיאנח עם הקולפן ולנקות את הליבה והגרעינים- ככה עם כל הסחורה והטובין שבתפוח
אפשר למרוח טיפת חמאה מסביבם קורט קינמון סוכרלוז או מספר טיפות כמוסוכר עם זיגוג של תמצית רום או וניל ולימון שמוסיף המון(אני מגרדת גם קליפת לימון ןשמה בתנור ל20 דקות בחום גבוה
לאניני טעם ומעצבי דעת קהל אפשר להוסיף מספר אגוזי מלך לכל ראש תפוח לעיצוב האישיות או לפזר מעט שומשום והרי לך פריז שטורדל טבעי ובריא מהשאנז אליזה
אותו דבר אגב אפשר לעשות עם אגסים
ובאשר לאגסים-קניתי השבוע בשוק אגסים גדולים ומתוקים סוף הדרך לפיסגה
אפשר לחתוך אותם לחתיכות רחבות להטביל אותן קצת בברנדי משובח או תמצית רום איכותית(סורי חברים מי שרוצה תמציות משובחות זה רק בשוק לויניסקי או מעדניות או חנויות לתבלינים איכותיים-שווה להשקיע וגם זו חוויה נהדרת ללכת ללוינסקי או חנויות תבלינים בשווקים של תל אביב ירושלים רמלה ועכו-ססגוני מרהיב עין ואיכותי ברמות של לדבר על האווירה- אני חשה שם ממש פנינה רוזנבלום.....
ולענינינו
נעבור לתחפושת עוגת הגבינה עם הפירורים- זוכרים את עוגת הגבינה של מירי ל 5?
רגע לפני הצפירה את לוקחת כוכנה יקרה גבינת סקי %5 לא 3% מוסיפה לה קצת ממתיק קצת קינמון מערבלת היטב במו ידייך או בבלנדר
לוקחת ביסקוויט אחד ואחד בלבד שבא בצלופן ואינני זוכרת את שמם של הביסקוויטים הללו אבל גם פטיטבר או פתי בר אחד יחיד ומיוחד יכול לבוא בחשבון
מגרדת אותו לפירורים על מרקם הגבינה והרי לכם עוגת גבינה לסוכה
לאניני טעם אפשר להשתמש בגבינת ריקוטה טרייה של גד או כל גבינת קרם 5% ואם בא לכם ממש להתפרע אפשר להשתמש בגביע קטנטן של דניאלה בטעם תות או וניל או לפזר במקום הביסקוויט קובית שוקולד של הפרה ההיא שממש אינני רוצה להידמות לה אבל קחו בחשבון שזה יותר עשיר ובא על חשבון פחמימות אחרות והמבין יבין
ואם עדיין אתם כמהים למשהו מתוק אני מציעה ללגום מים עם נענע ולימון ולהתחיל לרשום את כל הסככה שהעמסתם בסוכה-לי זה עוזר נפלא בשעת נפילה או מצוקה
והעיקר והעיקר= ליהנות ולבלות בחג הנפלא הזה ונא לא לשכוח להזיז ישבנים וירכיים וזה בדיוק מה שאני עכשיו- לעשות
שבת נפלאה וחג שמח לכולם
טולי
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתוק לו מתוק לו ולו רק....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!