הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לקראת חג הסוכות הבא עלינו לטובה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/10/2012 02:04

אשירה
אשירה
תודה לך, נילי יקרה,
תבורכי גם את כפל כפליים בכל הברכות שהרעפת עלינו,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 17:36

קרולין
קרולין
חג שמח לכל באי הפורום הנפלא שלנוsmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 16:37

רבקה
רבקה
חנה'לה ברכות על הירידה
אין כמוך בשליטה ובמוטיבציה שמביאה להצלחה
חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 15:13

1103
1103
חיוך יקרה
שאפו לקילו שנשר כל הכבוד.
הפורום שלנו אין כמוהו בעולם בכל פוסט שמובא כאן יש טיפים שעוזרים לכולנו.תודה על הרעיון להקדים תרופה למכה,
כתיבה בפורום כדי למנוע אכילה מיותרת.
חג סוכות שמח
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 12:50

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
מחוננתApplause

חיוך מהלב כתב:
אני מאד אוהבת את חוש ההומור שלך מטפס יקר. המשך ככה. כל הכבוד לך. אני שולחת את בעלי עם רשימה לסופר ורק מה שצריך הוא קונה. צריך לעבור דרך "חתחתים" כדי לא לקנות דברים שאיננו צריכים בבית. הבוקר אני חוגגת פחות 1 ק"ג וחושבת על יום ג' בשבוע הבא.... סופסוף חזרה לשיגרה הברוכה. בינתיים יש סידורים הרי הכל במתכונת יום שישי, אז בהחלט כשבא לנו לאכול משהו שלא מן המניין כדאי במקום זאת להכנס לפורום הנהדר הזה ולכתוב כמה מילים. חג סוכות מאושר לכולנו

חג שמח עם הרבה חיוך בלב ובנשמה, לך חיוך יקרה ולכל משפחתך. הרעיון של לכתוב בפורום לפני! שבולסים ולא רק אחרי- אחלה רעיון. ותמיד יש בפורום מישהו או מישהי, מיני דן ועד באר שבע, שיחזק.. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 12:11

dany
dany
מחוננתApplause

חיוך מהלב כתב:
אני מאד אוהבת את חוש ההומור שלך מטפס יקר. המשך ככה. כל הכבוד לך. אני שולחת את בעלי עם רשימה לסופר ורק מה שצריך הוא קונה. צריך לעבור דרך "חתחתים" כדי לא לקנות דברים שאיננו צריכים בבית. הבוקר אני חוגגת פחות 1 ק"ג וחושבת על יום ג' בשבוע הבא.... סופסוף חזרה לשיגרה הברוכה. בינתיים יש סידורים הרי הכל במתכונת יום שישי, אז בהחלט כשבא לנו לאכול משהו שלא מן המניין כדאי במקום זאת להכנס לפורום הנהדר הזה ולכתוב כמה מילים. חג סוכות מאושר לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 11:04

רבקה
רבקה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 09:51

חיוך מהלב
חיוך מהלב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 21:49

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס הרים
כל החלטה קוגנטיבית שנעשת על ידינו הינה סוג של שליטה,וכשאנו נהנים מהאכילה, איננו ניזוקים ממנה.
אני שמחה שנהנת מהקינוח.
שבת שלום
ניליDrink

מאוד נכון, נילי. ולכן גם כשחרגתי היום, בהחלטה, עדיין הין לי שומרים ומגנים מפני המעבר מ״חגיגה״ ל״התחזרות״. חגגתי, ויהיה קנס , אך לא התחזרתי. אולי ממש בקטנה, היו אולי רגעי חזרזירון אך לא היה חזיר. ובשבילי זה גם סוג של שינוי. למשל כמעט ולא לגעת בלחם הבית של החברה האלה ...ואני ,רק תני לי לחם חם וחמאה..ובזה אישית אני רואה הישג ואני שמח על כך, וכעת לעבודה קשה לשלם את הקנס ... להתראות. כך..
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 21:29

1103
1103
מטפס הרים
כל החלטה קוגנטיבית שנעשת על ידינו הינה סוג של שליטה,וכשאנו נהנים מהאכילה, איננו ניזוקים ממנה.
אני שמחה שנהנת מהקינוח.
שבת שלום
ניליDrink

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 20:34

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס הרים יקר
אני מקווה שלפחות חלקת את הקינוח ולא אכלת את כולו לבדך
נילי

הי נילי. כן, חלקתי.. ואז התברר שזה חלבי אז בני המרכזי ( לימדו אותי לא להגיד יותר בני האמצעי..) ששומר ענייני חלב בשר לא נגע אז התחלקנו פחות... זה לא שלא יכולתי להימנע. מהקינוח או אלמנטים אחרים בארוחה הזו. יכולתי, אך החלטתי ללכת על זה. האם עשיתי מעשה ״טוב״ או ״רע״? אני מתלבט.. עשיתי מה שרציתי.. כי אם הייתי רוצה אחרת זה היה קורה אחרת. כוונתי היא שלא היתה כאן נפילה או מעידה- היתה כאן החלטה קוגנטיבית שלי, וניזכרתי במה שכתבה מיכל שרון ידידתינו על ארוחות הבוקר באילת... ובאיזה שהוא מקום הידיעה שמחר אני אקזז חד חד משמעית ובשבוע הבא כולל ערב חג מאוד אשתדל מאוד, סייעה לי להחליט לחגוג...אגב, עבורי זו דוגמה קלסית של התהליך שלי: תהליך עם המון אתגרים והמון סבלנות.. להתראות..
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 20:13

1103
1103
מטפס הרים יקר
אני מקווה שלפחות חלקת את הקינוח ולא אכלת את כולו לבדך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 20:01

דרך המלך
דרך המלך
נילוש תודה על הברכה המקסימה..
מטפס יקר הרווחת פעמים גם הליכה וגם סכך...
חג שמייח
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 19:36

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
חחחחחחח קיבלת מיד תשלום!!!!!!!!!!!!!
רק בשמחות אמן.

ועוד איזה תשלום. וברוח הימים האלה אפשר לומר: ״מלצר, אפשר חשבון? ( נפש,,,) להתראות.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 19:10

dany
dany
חחחחחחח קיבלת מיד תשלום!!!!!!!!!!!!!
רק בשמחות אמן.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 18:55

מטפס הרים
מטפס הרים
חג שמח נילי , תודה על הברכה.היום אחרי צעידה לא קלה ב7 וחצי בבוקר, כשאני בדרכי הביתה פגשתי יהודי נחמד שהוריד מעץ תמר כפות לסכך. ניזכרתי שבבית כבר יש לנו סוכה נהדרת ומוארת אבל עדיין לא ירוקה כי טרם השלמתי את חובתי השנתית לסכך אותה.. ובכן אותו אדם נתן לי כמות יפה של כפות תמרים. זה היה בערך 300 מטר מביתי. וכך, כשאני מזיע את נשמתי אחרי הצעידה גררתי את הסכך עד הבית. אמרתי לעצמי: יאללה תראה את זה כהמשך של הצעידה. אתם רואים פורום יקר מה אתם גורמים לי לעשות? עד לפני חודש הספורט היחידי שעשיתי היה שכיבות שמיכה- להרים ולהוריד את השמיכה כשאני שוכב מכורבל מול הטלויזיה.. ועכשיו אני ממש הולך.. מי יודע אולי זה יקזז במעט את הארוחה המצויינת ומאוד הלא שיגרתית מבחינת התהליך שלנו, שאכלנו במסעדה היום.. די במודע החלטתי לחגוג . החלטתי להנות איך שבא לי. ונהניתי מאוד. מודה ומתוודה. ועוד בסוף בקינוחים פינקו אותנו באיזה קינוח ענק ניפלא כפיצוי על עיכוב בהגעת אחת המנות.. היתה חגיגה. ועכשיו כמו גדול, חוזר להר.. חוזר לתהליך. חג שמח.
edited by מטפס הרים on 9/2קופונים זה נושא אדיר, אני אכתוב על זה סיפור. 8/2012
edited by מטפס הרים on 9/28/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 17:20

dany
dany
חג שמח נילי יקרהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 16:56

1103
1103
[font=times new roman]חג סוכות שמח,[/font]
[font=times new roman]שהכל סביבנו יהיה פורח.[/font]

[font=times new roman]כמו האתרוג תהיו מלאים במצוות ובמעשים טובים,[/font]
[font=times new roman]כמו הערבה תכו שורשים, ותהיו תמיד חזקים![/font]
[font=times new roman]כמו ריח ההדס תנעימו,[/font]
[font=times new roman]כמו הלולב תמירים תהיו.[/font]
[font=times new roman]וכמובן שחג זה יהיה מלא תקווה,[/font]
[font=times new roman]חג של חום, אור ואהבה![/font]
[font=times new roman]חג של שגשוג ופריחה,[/font]
[font=times new roman]חג של מנוחה.[/font]
[font=times new roman]ששלווים יהיו חיינו, [/font]
[font=times new roman]והמזל ידפוק תמיד על דלתנו. [/font]
[font=times new roman]שהחיוך לא ימחק מעל שפתינו,[/font]
[font=times new roman]והאושר ישרור תמיד בבתינו..[/font]

[font=times new roman]וכמו שחזל היו אומרים[/font]
[font=times new roman]אין דג בלי עצמות[/font]
[font=times new roman]אין אדם בלי צרות[/font]
[font=times new roman]תתגבר על כל המכשולים[/font]
[font=times new roman]ותחייה הרבה שנים[/font]
[font=times new roman]חג שמח[/font]
[font=times new roman]נילי[/font]

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לקראת חג הסוכות הבא עלינו לטובה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!