הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר יום שישי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/10/2012 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
תותית יקרה ,כידוע לך אם היה קל לא היינו כאן.
תודה על התמיכה והעידוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/10/2012 16:14

tutit
tutit
בדיוק !הכל בראש
כל הכבוד טלוש שעמדת בהחלטותייך המוקדמות כולנו יודעים שזה לא פשוט לביצוע
כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2012 08:52

אייריס
אייריס
מעולה ורק ככה מצליחים. כל הכבוד וחג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 05:31

1103
1103
מטפס הרים כתב:
כל הכבוד, אקורדיאון יקרה, איזה יופי של תובנות רשמת לנו.. הנה אני עומד ועושה לך גל עם הידיים. זו שליטה נהדרת שאין ספק שמקורה כמו שכתבת בהפנמה עמוקה , משמעותית שהפנמת . שהאוכל הוא לא חזות הכל, שמותר לנו למנוע מראש מכשולים שמונחים לפיתחנו, לחשוב על עצמנו בלי להרגיש עם עצם המחשבה הזו שום בעיה מיוחדת, לדעת להינות מרגעים יפים ומשמחים גם בלי בליסה מאסיבית לצידם וגם כשיש אוכל מפתה מולנו.. המון תובנות בפוסט שלך. אשתדל ליישם חלק כבר היום במסעדה מאוד אהובה שבה חוגגים לילד 18.. שבת שלום ובטוח בהצלחתך.
edited by מטפס הרים on 9/28/2012

מטפס הרים
מכל מלמדי השכלתי בכל פוסט יש תובנות המחכימות אותנו ונותנות לנו עוד כלים להתמודדות בדרך לאושר.
מזל-טוב ליום ההולדת של בינך..גיל 18 איזה גיל מקסים אני מאחלת לו הצלחה רבה בהמשך דרכו.
חג שמח
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2012 05:12

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה יקירי על התמיכה והעידוד.
מטפס,ראשית המון מזל טוב ליום ההולדת של הבן.
אכן תובנות שהפנמתי אומנם לאחר הרבה מאוד שנים במסגרת הברוכה הזאת .
בהצלחה לכולנו ונעבור את החגים שנותרו בשלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 17:19

dany
dany
מזל טוב לבן ליום ההולדתhappy birthday

מטפס הרים כתב:
כל הכבוד, אקורדיאון יקרה, איזה יופי של תובנות רשמת לנו.. הנה אני עומד ועושה לך גל עם הידיים. זו שליטה נהדרת שאין ספק שמקורה כמו שכתבת בהפנמה עמוקה , משמעותית שהפנמת . שהאוכל הוא לא חזות הכל, שמותר לנו למנוע מראש מכשולים שמונחים לפיתחנו, לחשוב על עצמנו בלי להרגיש עם עצם המחשבה הזו שום בעיה מיוחדת, לדעת להינות מרגעים יפים ומשמחים גם בלי בליסה מאסיבית לצידם וגם כשיש אוכל מפתה מולנו.. המון תובנות בפוסט שלך. אשתדל ליישם חלק כבר היום במסעדה מאוד אהובה שבה חוגגים לילד 18.. שבת שלום ובטוח בהצלחתך.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 10:48

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 07:47

dany
dany
גם אני אתכן בנות,
מסובבים את הבורג בראש!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 05:59

דרך המלך
דרך המלך
אקו כל הכבוד!!!!
רק ככה ננצח את השומן האכזרי... גם אני החלטתי שהחגים מאחוריי למרות שמתארחת בסוכות כמעט כל יום במקום אחר...
כל הכבוד תמשכי ככה!!!
יום נפלא נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 05:57

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד טלוש!!
שבת שלום ומבורכת
0 קישור קבוע (Permalink)
28/09/2012 05:40

אקורדיאון
אקורדיאון
כבר כאן שישי שבת ומיד שוב ערב חג מסוכן בגזרת האוכל ולכן נאחל לעצמנו
שליטה.
אני סיכמתי עם עצמי שהחגים מבחינתי הסתיימו ואף העזתי לסרב להזמנות,ממש לא בא לי להעמיד את עצמי בנסיון.
הבטחתי להכין עוגה ולשלוח ומכאן אני ממש חוזרת לשיגרה.
כל כך כל כך הכל בראש,אתמול סעדתי במסעדת דגים ,הסלטים לסוגיהם לחמניות חמות הונחו על השולחן ואני חברי טעמתי פה ושם כמובן ללא
לחם כי החלטתי מראש לא ליפול לבור הזה והאמינו לי אכלתי יפה ומשביע את הדג ואפילו התענגתי,חלקתי עוגה שהסתכמה בכמה נגיסות
ובזה נגמרה החגיגה ובאמת חשתי חגיגה,הגעתי הביתה וחשבתי לעצמי כמה ניתן להנות מהאוירה ,החברה ואפילו מארוחה שפויה.
שתהיה לנו שבת שלום וכאמור בשליטה.
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר יום שישי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!