28/09/2012 06:13
 דרך המלך Posts: 5707
|
סליחה זוהי באמת מילה חזקה ולא רק בכיפור ביום יום שעה שעה.. סליחה מהילדים מהבעל מההורים מחברים... צריך לדעת להודןת בטעויות ובאמת לבקש סליחה מהלב ולהתכוון אליה... אשירה בריאות לבעלך והרבה נחת חיוך הלינק מרגש ביותר ומקוה שעכשיו את מרגישה טוב יותר והגרון עבר.. סליחה פורום שטני לא נמצאת כאן הרבה
גמר חתימה טובה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/09/2012 05:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
רבקה כתב: אשירה כתב: רבקה יקירתי, צדקת בכותרת, סליחה היא מלה ששווה אלף מילים ויותר, אני באופן אישי לא זקוקה ליום כיפור כדי להעריך מילה זו ולהשתמש בה, יום כיפור בעיני הוא יום מאחד ומיוחד גם אצל חילונית מובהקת כמוני, מאחלת רק טוב לך ולאהובייך, אשירה אישה יקרה כמוך כמוני חילונית שאת יום הכיפורים רואה בעיני כיום מיוחד מאוד ומקווה שאם פגעתי במודע או שלא במודע אכן יום זה יכפר על הכל אנחנו בבית צמים כדת וכדין ומקווים שהצום אכן יועיל מה שלום בעלך ? ואיך את מתמודדת? שתהיה לכם גמר חתימה טובה ושוב תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה ♥♥♥ סוף סוף אנחנו בבית, הניתוח עבר ועושה רושם שבהצלחה, ייקח קצת זמן עד שיעלמו תופעות הלוואי ונדע לבטח. שמחה לחזור לשיגרה עם עוד כמה תובנות שאספתי השבוע ושאני מקווה לישם אותן כמו גדולה, נשיקות,
איזה יופי,החלמה מהירה.שתהיה לך שנה נפלאה ובריאה לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 20:49
 dany Posts: 19819
|
שהסליחה באה באמת מהלב ולא רק מהפה לחוץ, אמיתית וכנה היא מזככת ומטהרת. וקודם כל שנלמד לסלוח לעצמנו,
אשירה שמחה לשמוע שהבשורות נכון לרגע זה הן טובות, ומקווה שגם ההמשך וההתקדמות יהיו משביעים רצון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 20:09
 אשירה Posts: 4292
|
רבקה כתב:
אשירה כתב: רבקה יקירתי, צדקת בכותרת, סליחה היא מלה ששווה אלף מילים ויותר, אני באופן אישי לא זקוקה ליום כיפור כדי להעריך מילה זו ולהשתמש בה, יום כיפור בעיני הוא יום מאחד ומיוחד גם אצל חילונית מובהקת כמוני, מאחלת רק טוב לך ולאהובייך, אשירה אישה יקרה כמוך כמוני חילונית שאת יום הכיפורים רואה בעיני כיום מיוחד מאוד ומקווה שאם פגעתי במודע או שלא במודע אכן יום זה יכפר על הכל אנחנו בבית צמים כדת וכדין ומקווים שהצום אכן יועיל מה שלום בעלך ? ואיך את מתמודדת? שתהיה לכם גמר חתימה טובה ושוב תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה ♥♥♥
סוף סוף אנחנו בבית, הניתוח עבר ועושה רושם שבהצלחה, ייקח קצת זמן עד שיעלמו תופעות הלוואי ונדע לבטח. שמחה לחזור לשיגרה עם עוד כמה תובנות שאספתי השבוע ושאני מקווה לישם אותן כמו גדולה, נשיקות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 14:46
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה, אכן כן אין כמו סליחה מהלב לעצמנו ולסובבים אותנו שיהיה לך ולכולנו רק טוב אמן. ושנדע לסלוח. נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 14:28
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה כתב:
רבקה יקירתי, צדקת בכותרת, סליחה היא מלה ששווה אלף מילים ויותר, אני באופן אישי לא זקוקה ליום כיפור כדי להעריך מילה זו ולהשתמש בה, יום כיפור בעיני הוא יום מאחד ומיוחד גם אצל חילונית מובהקת כמוני, מאחלת רק טוב לך ולאהובייך,
אשירה אישה יקרה כמוך כמוני חילונית שאת יום הכיפורים רואה בעיני כיום מיוחד מאוד ומקווה שאם פגעתי במודע או שלא במודע אכן יום זה יכפר על הכל אנחנו בבית צמים כדת וכדין ומקווים שהצום אכן יועיל מה שלום בעלך ? ואיך את מתמודדת? שתהיה לכם גמר חתימה טובה ושוב תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 14:22
|
חנה'לה קראתי בעיון את הכתבה המרגשת ואפילו דמעה זלגה על לחיי לצערינו המציאות מאוד כואבת אך מסתבר שהחיים חזקים מהכל תודה לך על השיתוף וסביבך תמיד שישרור אושר ושמחה מקווה שאת מרגישה היום טוב יותר רק בריאות והצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 08:25
|
רבקה יקירתי, צדקת בכותרת, סליחה היא מלה ששווה אלף מילים ויותר, אני באופן אישי לא זקוקה ליום כיפור כדי להעריך מילה זו ולהשתמש בה, יום כיפור בעיני הוא יום מאחד ומיוחד גם אצל חילונית מובהקת כמוני, מאחלת רק טוב לך ולאהובייך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 08:15
|
חנה יקרה, סיפורך נוגע ללב וזהו סיפורה של הארץ שלנו על בניה הגיבורים ונשותיהם שהן גיבורות בפני עצמן, אני מאושרת בשבילך ששיקמת את עצמך ובנית משפחה לתפארת יחד עם כיבוד זכרו של בעלך הראשון שנתן את חייו למעננו. אכן יש צורך לתקן עוולות שנעשות עם חלק מקרובי הנספים, אלה שלא עומדים ב"קריטריונים" ולשנות ולהגמיש את אותם קריטריונים. מאחלת לך שנה טובה ונחת ממשפחתך ומאהובייך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 08:15
 אייריס Posts: 3744
|
חנה מקווה שהבוקר את מרגישה טוב והכל מאחורייך. שיהיה לך יום טוב וקל ותודה ללינק מרגש ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2012 08:03
 נחושה Posts: 6982
|
חנהל'ה מה שלומך הבוקר?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2012 20:54
 EFF Posts: 6409
|
כל כך מרגש ♥♥♥♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2012 20:30
|
חנה יקרה העליתי את הפוסט שלך גם לפייסבוק. גמר חתימה טובה ושנה נפלאה אמן!!!!!!!!!!!!!!
חיוך מהלב כתב:
נכון שמילה אחת היא שווה יותר מכל כשהיא באה מהלב ואתן הרי אתן כולכן לב ונשמה טובים. מהיכן אתם מצרפים קישוטים כל כך יפים. תמיד ביום הכיפורים אני חושבת על "שנאת חינם" שהרסה לנו את בית המקדש וגרמה לכל העם לגלות להרבה מאד שנים. נכון שמדברים על כך, אבל כמה אנשים באמת באמת מתכוונים ועושים בעניין אהבת חינם? בפורום הזה אני פוגשת אנשים יפים גם חיצונית וגם פנימית. כנראה שלא משנה מה המשקל, בלב יש מעיין חבוי של אהבה אמיתית אנושית לכל אחד ואחת, וזה הכי חשוב. המעיין הזה, ממנו אנו יונקים כל המשתתפים בפורום המיוחד הזה. אני קמתי היום אחרי יומיים של כאבי גרון ולא יכולה לבלוע מרוב כאבים. משתדלת לשתות חם, לקחת כדורי ויטמין סי וכמובן למצוץ גם סוכריות נגד כאבי גרון. טוב שיש לי יום שאני יכולה לנוח ממש, לא לעשות שום דבר מעייף במיוחד ולהתאושש. מחר בכל זאת אלך לרופא לוודא שאני לא זקוקה לאנטיביוטיקה. מקווה שכך פני הדברים. גם צרודה. טוב לא צריך לדבר הרבה ביום כזה. לנוח ולשתות הרבה. אם יהיה לי כוח אחר הצהריים גם אלך לצעוד בכל זאת כי מה לעשות? הגוף שלי ממש מבקש כל יום לצעוד. בתקווה שיהיה לי כוח. לכל מי שצם, מאחלת צום לא קשה והנה כבר אחרי 10 בבוקר ואין עוד הרבה שעות עד סיום הצום. כל הכבוד לכם צמים. אני לא צמה. אחרי שכל כך עודדתם אותי. אני מעבירה כאן את הלינק שיקר אתכם לווי נט שם הופיעה הכתבה גם על בעלי הראשון קובי אשבל ז"ל שנפל במלחמת יום הכיפורים. אוהבת את כולכם וגם מבקשת סליחה אם אי פעם שלא בכוונה פגשתי במישהו או מישהי, סילחו לי. שלכם חנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284927,00.html
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2012 10:11
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון שמילה אחת היא שווה יותר מכל כשהיא באה מהלב ואתן הרי אתן כולכן לב ונשמה טובים. מהיכן אתם מצרפים קישוטים כל כך יפים. תמיד ביום הכיפורים אני חושבת על "שנאת חינם" שהרסה לנו את בית המקדש וגרמה לכל העם לגלות להרבה מאד שנים. נכון שמדברים על כך, אבל כמה אנשים באמת באמת מתכוונים ועושים בעניין אהבת חינם? בפורום הזה אני פוגשת אנשים יפים גם חיצונית וגם פנימית. כנראה שלא משנה מה המשקל, בלב יש מעיין חבוי של אהבה אמיתית אנושית לכל אחד ואחת, וזה הכי חשוב. המעיין הזה, ממנו אנו יונקים כל המשתתפים בפורום המיוחד הזה. אני קמתי היום אחרי יומיים של כאבי גרון ולא יכולה לבלוע מרוב כאבים. משתדלת לשתות חם, לקחת כדורי ויטמין סי וכמובן למצוץ גם סוכריות נגד כאבי גרון. טוב שיש לי יום שאני יכולה לנוח ממש, לא לעשות שום דבר מעייף במיוחד ולהתאושש. מחר בכל זאת אלך לרופא לוודא שאני לא זקוקה לאנטיביוטיקה. מקווה שכך פני הדברים. גם צרודה. טוב לא צריך לדבר הרבה ביום כזה. לנוח ולשתות הרבה. אם יהיה לי כוח אחר הצהריים גם אלך לצעוד בכל זאת כי מה לעשות? הגוף שלי ממש מבקש כל יום לצעוד. בתקווה שיהיה לי כוח. לכל מי שצם, מאחלת צום לא קשה והנה כבר אחרי 10 בבוקר ואין עוד הרבה שעות עד סיום הצום. כל הכבוד לכם צמים. אני לא צמה. אחרי שכל כך עודדתם אותי. אני מעבירה כאן את הלינק שיקר אתכם לווי נט שם הופיעה הכתבה גם על בעלי הראשון קובי אשבל ז"ל שנפל במלחמת יום הכיפורים. אוהבת את כולכם וגם מבקשת סליחה אם אי פעם שלא בכוונה פגשתי במישהו או מישהי, סילחו לי. שלכם חנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284927,00.html
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 16:59
|
סליחה ומחילה באם פגעתי צום קל וגמר חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 15:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקוש יקירתי,גמר חתימה טובה לך ולכל בני משפחתך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 13:41
|
אייריס כתב:
רבקוש גמר חתימה טובה וצום קל ושתהיה שנה קלה קלה.
אמן כן יהיה רצון !!!!! חיזוק עם חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 13:40
 אייריס Posts: 3744
|
רבקוש גמר חתימה טובה וצום קל ושתהיה שנה קלה קלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 13:21
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|