הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה ובריאות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/09/2012 09:47

הסמויה
הסמויה
אין קיצורי דרך , לא בטיפוס על הר ולא בהורדה במשקל
הגעת למקום הכי טוב ואני בטוחה שאתה כבר יודע את זה
בהצלחה בהמשך הדרך
זו דרך שלעולם לא מסתיימת
ואנחנו בהתמודדות הזו לעד
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2012 09:43

dany
dany
כשמנמודים אמיתיים כולנו היינו רוצים ללכת לישון שמנים ולקום רזיםwink
זה לא עובד!!!!!!!!!!!
גם אותה גברת עם התרסיס היתה צריכה לחיות מ-500 קלוריות ליום ומי רוצה לחיות כך? ומה קורה ביום שמפסיקים ?
לדעתי משמינים הכל בחזרה, ובסרטים האלו היינו ולא רק פעם אחת.
אז להחליט שלוקחים את הזמן, לא נמצאים בשום מירוץ, להיפך האיטיות במקרה הזה משחקת לטובתנו, עוד זמן להפנים ולהטמיע.
מאחלת לכולנו שתהייה לנו שנה ברוכה בירידות נורמליות ושפויות ושנוכל להבא להחזיק את ההישגים מעבר לתקופה קצרה.
גמר חתימה טובה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2012 06:46

בלונדה....
בלונדה....
אכן אתה צודק!
אי אפשר לרזות כל כך מהר , בעצם אפשר אבל אחר כך הכל עולה בחזרה...
אכן במקום הזה שפוי ומעצים.
אנחנו בבית הנכון.
וכל השמנים ש"טוב" להם לדעתי שקרנים והכי עצוב שהם משקרים לעצמם.
יום טובבב
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2012 05:27

אקורדיאון
אקורדיאון
מטפס,למעשה סיכמת הכל בתובנה רבה.
השפיות כאן היא ההצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2012 02:49

ליאת של יוני
ליאת של יוני
אין ספק שלכל אחד יש הר אחר משלו.
גם אם אנחנו מגיעים ואחר שלבים שונים של טיפוס למיוחל, פסגת ההר, אנחנו עדיין כל הזמן מסתכלים על הנוף ונזכרים עד כמה טוב להיות בפסגה
ואולי גם המסע רק מכשל ואנחנו בטוח לומדים ממנו
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2012 21:11

1103
1103
מטפס הרים
ישנן שיטות שונות של דיאטה הקמות מידי יום.אפשר לרדת בכל אחת מהן השאלה האם אפשר להתמיד בהן,
האם הן בריאות ואיזה תופעות לוואי עלולות לצוץ בעיקבותן.והשאלה בה" הידיעה האם אותם אלה שמחפשים אינטנט הרזיה,
נשארים רזים ויכולים בעזרת אותן שיטות לשמור על המשקל אליו הגיעו.
אנחנו נמצאים המסגרת הטובה ביותר בארץ ואף בעולם.מסגרת שפויה מתונה שיש לה קבלות.אין זו דיאטה זה שינוי הרגלי אכילה
ואורח חיים נכון ובריא.
ערב נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2012 20:09

מטפס הרים
מטפס הרים
ערב טוב פורום יקר. זוכרים שסיפרתי לכם על קולגה לעבודה שהפך עם דיאטת הורמון הריון משמנמוד לרזמוד של ממש? ובכן, הייתי בפגישה עם גברת מכובדת. מעולם לא ניפגשנו קודם. בשלב מסוים שיחתנו התגלגלה למחוזות הדיאטה. היא סיפרה לי שעשתה את הדיאטה הזו וירדה 10 קג. ואז היא המשיכה ואמרה שהיא יודעת שזה לא בריא ושיש לה לאחרונה כמה תופעות שהיא חוששת שאולי הם פועל יוצא של הדיאטה, כמו רעידות באצבעות הידיים, ועוד... סיפרתי לה היכן אני נימצא, אולי בקרוב תהיה לנו חברה חדשה בפורום.. אז אני לא שופט כלום ואיש הישר בעיניו יעשה, אך אני אישית שמח שאחרי כל מיני הזיות שניסיתי בתחום , כעת אני מצוי במקום שפוי, סבלני, בריא ואפילו לשמחתי- מעצים. אי אפשר לדלג בקפיצה אחת מתחתית ההר לפיסגתו. זוהי אשליה לדעתי. אין מנוס, למי שרוצה להגיע לפיסגה ( ולדעתי כולם רוצים, גם אלו שאומרים שלא מעניינת אותם הרזיה, מתים להגיע לראש ההר.. ומסיבות מגוונות בוחרים שלא להיכנס לתהליך טיפוס) מצפה דרך ועליו לקבל אותה בהבנה. להתראות.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה ובריאות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!