הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הקיסם שתרם לצום לפני הצום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/09/2012 09:53

dany
dany
טולינקה מקווה שאת כבר חשה בטוב.
הנה היה לך ערך מוסף...................
גמר חתימה טובה יקירה
צום קל
ואני בטוחה שעל המאזניים תראי יותר מאשר צל צילו של גרם............
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2012 05:35

אקורדיאון
אקורדיאון
ממש סיפורו אלף לילה.
יקירה טיפ,יש קיסמים מפלסטיק ואז אים סיכוי למקרה כזה.
ובכן עשית הכנה לצום מבלי לתכנן.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2012 18:10

מטפס הרים
מטפס הרים
טולי היקרה. שוב זה קרה. חיוך גדול לי תרמת. משלל עלילותייך בלילה בו לא נמת. ואחרי יום גדוש וחשיכה שהתחילה כה מוקדם. ואני עייף וכבר חצי נירדם. מגיע הפוסט שלך המגניב. כתיבה נעימה, קולחת בסגנון חביב. אז אני פשוט מוקסם. מסיפורי אלף לילה של הקיסם. תהני מהשלכות הצום המקדים. מאחל לך הלילה שינה עריבה ושזה לא יהפוך לתקדים. צום כיפור קל וחתימה טובה. מחכה לעוד פוסטים מלאים בהגנבה. .
edited by מטפס הרים on 9/24/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2012 17:11

toly
toly
חהרל'ך יקרים
אני מודיעה לכם קבל עם ועדה יש מישהו שם למעלה שהינו אחת מנציגיה טובי הלב של מירי בלקין ששפשוט משגיח עליי ואוהב אותי גם בנושא האוכל והשמירה על הפה
לא מבינים? סקרנים? קחו כוס לואיזה או נענע תתישבו ברוגע בכורסה הדקו חגורות והנה עוד רגע קט אנו ממריאים
אם משיהוא שם לב לא נמתי הלילה וכתבתי בפורום באישון לילה
הסיבה העיקרית שלא נמתי היא כתוצאה מקיסם קטן וממזר שבו נטקט שיניי לקראת יום הכיפורים והחליט להישאר במחיצת החך שלי ואחת משיניי ומיאן לצאת מהכרך החם(כבראה שכחו לספר לו שעל גדות הוולגה אין חום ופינוקיםsmile)
לא אלאה וחלא אדאיג אתכם אך מלחמת חניכיים אמיתית החלה לפנות בוקר ורק ציפיתי בכליון עיניים שיגיע שעות בוקר(ולעזאזל תסלחו לי עם שעון החורף הזה)
בטלפון של רופא השיניים המדהים שלי ואני לא מגזימה
ענה משיבון שמיקי היקר בחו"ל ובמקרה חירום יש לפנות כך וכך
טוב איחלתי לו במשיבון חופשה נעימה כי האמת עם פציינטים כמוני הוא באמת זקוק לחופשה
וכאן אסביר במאמר מוסגר למי שטרם שמע עליי בתור אישה אמיצה בשטח אני ילדה מתחת לגיל 4 אצל רופא שיניים ואין רופא שיניים בכרך הגדול שלא התשתי מרוב פוביה מרופא שיניים
אז כשאני אומרת שהרופא הזה הוא מדהים ויש לי אותו הודות למירי בלקין(תבורכי תבורכי אלפי ברכות יקירתי* אני ממש מתכוונת לזה ומעריצה את הסבלנות שלו כלםיי(מיקי תעלה את הכיסא תוריד את הכיסא אני צריכה הפסקה... וכיו"ב
אז אוף קייצר במקום להיות באירוע עם מאכלי גורמה וקוקטייל משובח עם מן הסתם קינוחים חובקי עולם
מצאתי עצמי בעזרה ראשונה של מכבי דנט
ומוכרחה לומר לכם שמאוד הופתעתי לטובה
ראשית שגבר צעיר עם עיניים ירוקות חדות מבט מסתכל לי בלבן של העיניים עם קול עמוק-נמסתי עוד לפני שנגע בי=להירגע פריז בחניכיי ושלף בשנייה את חלקו נזעיר של הקיסם שנתקע
טוב נוספו עוד מספר הוראות ותרופות ומברשת חשמלית(אני צריכה לתרום משהו גם לסופר פארם לא?smile)
טוב אחרי פתיחת בוקר שעזו וכמובן שאסור היה לי לאעול או לשתות ואפילו בבוקר לא לגמתי אפילו טיפת קפה נן שןחחן אמרתי לעצמי בואי נפנק את הנפש הדואבת ונהפוך את הבאסה לסבאבבה
מאחר והמרפאה שוכנת בתוך קניון לאן אתם חושבים הלכתי? ישר סמפרה דירטה כמו שאומרים במילאנו
לעשות מניקיור- צבע חדש לנפש ןנרגייה לציפורניים כולל גם פנפון לראש- אח כמה טוב להיות אישה נשית ועסיסית ( גם בחדר ניתוח עם חלוק לבן של בית חולים אני בסטייל-שיהיה על מה להסתכך כשאני ישנה") בודהיזם ובתרבות וורשה העתיקה נאמר שהאדם נועד לסבל ואצלנו במחוז זה מלווה לרוב בשלל אנחות בחושךsmile)
אצלי המוטו גם כשאני בכאבים אני בעד פינוקים והנאה עם חיוך על הפנים וכמה שיותר הלצות
אז לסיכומה של חוויה מה הרווחתי היום?
ראשית גיליתי מרפאת שיניים נהדרת עם רופא חתיך שזה בהחלט מוסיף לטיפול
שנית עד הצהריים צמתי תרתי משמע וגם בצהרים יותר לגמתי מרק פושר וביצה רכה רכה והרבה מים ובא לציון גואל בדמות אופטלגין ואנטיביוטיקה שתמיד איכשהוא מורידה לי לחלוטין את התיאבון
אז כך שאני את צום יום הכיפורים פתחתי היום ולא לדאוג אני לא איעלם מרוב רזון אך אם והיה ועל המשקל בתום הצום(רק בגלל שאין שקילה השבוע אני נשקלת בבית*
אם המשקל יראה איזה מינוסון קטנטון של אלפית הגרם-דייני והיה שווה את פרשת החניכיים
שיהיה לנו צום קל וקריר בע"ה ונציגיו בשטח
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הקיסם שתרם לצום לפני הצום

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!