25/09/2012 11:56
 אייריס Posts: 3744
|
טוב לפחות את מחזיקה מעמד יפה. כל הכבוד על זה כי בכל אופן קשה בחופש לשמור. קאזה דה ברזיל המקום הנכון מטפס צודק בהחלט. בהצלחה הלאה וגמר חתימה טובה לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 11:04
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
כמה טוב שהזוגיות בינכם היא כה חזקה שאפשר לספר , להתלונן, לפתוח את הלב, בורכת יקירתי. גמר חתימה טובה לך לגיתי ולתומריקו המתוק-סוכריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 09:56
 dany Posts: 19819
|
כמה טוב שהזוגיות בינכם היא כה חזקה שאפשר לספר , להתלונן, לפתוח את הלב, בורכת יקירתי. גמר חתימה טובה לך לגיתי ולתומריקו המתוק-סוכריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 05:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכלי אמרו לך התמיכנ ופירגון הכל. נסי לנצל את שנותר להנאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 22:20
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מיכל שרון כתב:
ובכן לכל המסנגרים תהיו רגועים.. היום בערב ( אחרי שהחזקנו במפתיע כל היום על ארוחת הבוקר העשירה) הלכנו למען שלום הבית לג׳ירף.. היה שמנוני כצפוי אבל גיתי יצא מרוצה ושבע ומחוייך אז גם אני (:
ולעניין הביקורת.. בואו נהיה אמיתיים.. אני לא ראיתי פה (ותאמינו לי שחיפשנו) עדיין שום מסעדה מיוחדת, שום דבר שווה או אחר או מיוחד שאין לי בבית. הרשתות אותן רשתות, הג׳אנק אותו ג׳אנק ובתקופה כזאת טובה בדיאטה אין פה שום דבר ששווה לי לאבד שליטה ולהיכנס ממנו לסחרור.. מלבד והנה מה שכולם חיכו לו - ארוחת הבוקר! בבית אין לי וופל בלגי או פנקייק לארוחת בוקר.. אין לי לחמניות ולחמים מסוגים שונים אין לי ריבת חלב ושוקולד אין לי קורנפלקס מחמישה סוגים שונים (!!!) אין לי כאלה גבינות ואין לי כאלה סלטים
על ארוחת הבוקר אני לא מוותרת!!! לא חוסכת קלוריה ולא מנסה לשניה לשמור על שליטה.. וזה בעיני מצדיק אכילה שכולה הנאה, בלי התחשבות בקלוריות ובלי חשבונות לדיאטה.. כל השאר? עניין של החלטה בעיני אם סתם להתחזר ואם זה באמת שווה את זה..
בכל אופן סיכום היום השני מוצלח מאוד, היה כיף ונעים ומוצלח ומחוייך ואפילו עם הברך הדפוקה היה לנו יום נפלא.
לילה טוב לכולם (:
הי מיכל. אם אתם חובבי בשר משובח מאוד אז יש את קאסה דה ברזיל. זה יקר! אז עדיףיך להגיע בזמן העיסקיות . בשר מכל הסוגים שמגיע ללא הפסקה לשולחן ישר מהברביקיו ועוד תוספות נהדרות שגם מגיעות כמה שרוצים. הבנים שלי מתים על זה. מאוד טעים. מאוד הרבה. לא דיאטה אבל אז כשנמצאים באילת חוגגים.., מה לעשות, מעלה חיוך. בעצם, את יכולה שם להזמין סלט גדול עם פרגיות וגיתי יוכל לחגוג בחגיגת הבשר ... ה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 21:45
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ובכן לכל המסנגרים תהיו רגועים.. היום בערב ( אחרי שהחזקנו במפתיע כל היום על ארוחת הבוקר העשירה) הלכנו למען שלום הבית לג׳ירף.. היה שמנוני כצפוי אבל גיתי יצא מרוצה ושבע ומחוייך אז גם אני (:
ולעניין הביקורת.. בואו נהיה אמיתיים.. אני לא ראיתי פה (ותאמינו לי שחיפשנו) עדיין שום מסעדה מיוחדת, שום דבר שווה או אחר או מיוחד שאין לי בבית. הרשתות אותן רשתות, הג׳אנק אותו ג׳אנק ובתקופה כזאת טובה בדיאטה אין פה שום דבר ששווה לי לאבד שליטה ולהיכנס ממנו לסחרור.. מלבד והנה מה שכולם חיכו לו - ארוחת הבוקר! בבית אין לי וופל בלגי או פנקייק לארוחת בוקר.. אין לי לחמניות ולחמים מסוגים שונים אין לי ריבת חלב ושוקולד אין לי קורנפלקס מחמישה סוגים שונים (!!!) אין לי כאלה גבינות ואין לי כאלה סלטים
על ארוחת הבוקר אני לא מוותרת!!! לא חוסכת קלוריה ולא מנסה לשניה לשמור על שליטה.. וזה בעיני מצדיק אכילה שכולה הנאה, בלי התחשבות בקלוריות ובלי חשבונות לדיאטה.. כל השאר? עניין של החלטה בעיני אם סתם להתחזר ואם זה באמת שווה את זה..
בכל אופן סיכום היום השני מוצלח מאוד, היה כיף ונעים ומוצלח ומחוייך ואפילו עם הברך הדפוקה היה לנו יום נפלא.
לילה טוב לכולם (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 15:16
 1103 Posts: 5022
|
מיכל יקירתי תרשי לי להצטרף הפעם לדעתן של אפי ובלונדה.אמנם הצטידת בכל הדרוש כדי לא ליפול לפיתויים שעלולים לעלות ביוקר, אך האם הערכות הזו היתה בעצה אחת עם גיתי?חופשה כוללת בתוכה אוכל שונה מזה שיש לנו בביתינו.איננו יוצאים כל שבוע או כל חודש לחופשה.עם כל הרצון הטוב,והנחישות שלך,גרם לגיתי להרגיש חסך התוצאה תהיה הפוכה ממה שהתכוונת אליה.אפשר להחליט שאוכלים ארוחה או שתיים בחוץ כמובן בחשיבה נכונה ובשליטה. תמשיכו להנות ביתר הזמן שנותר מהחופשה, מכל מה שאילת יכולה להעניק לנופשיה ובסיכומו של יום תחזרו הביתה שמחים ומאושרים. גמר חתימה טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 14:31
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי תנסו להנות.ממה שנשאר.. כל הכבוד לך על יוזמת האוכל, אני בסיטואציה הפוכה לא חושבת שהייתי לוקחת איתי אוכל... המשך יום נפלאא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 14:19
 EFF Posts: 6409
|
מיכל את צודקת - אבל תסלחי לי אם אעמוד הפעם לצידו של גיתי...יציאה לחופשה הינה סוג של פריקת עול והתנתקות מהשיגרה (שיש לה כמובן מעלות משלה..) דווקא פסק זמן כזה יכול להוות מנוף להמשך במרץ רב יותר.. אכילה רגשית ?? לרובנו יש את הכבוד להיות בתוך זה....אמנם יש כאלו שרגשית הם מסוגלים לחיות עם "גולה" בגרון ןלא לאכול כלום - זה כנראה לא בבית מדרשנו..אצלנו הרגש קשור בעבותות ללוע....
חופשה נעימה לכם..ראיתי תמונות בפייסבוק..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 13:26
 מטפס הרים Posts: 1533
|
זוגיות היא דבר מופלא, מיוחד במינו , ויש לזוגיות, כמו במכלול החיים שלנו, כמו בתהליך ההרזיה שלנו , טופוגרפיה משל עצמה: גאיות, נהרות ,הרים, מישורים, עמקים וימים שצריך לחצות.. ביחד. שמח מאוד על השליטה המופלאה והמעוררת השתאות של כבוד שאת מפגינה באילת. אין ספק שזה ישתלם לך בקרוב מאוד על אותו מכשיר שקוראים לו משקל...הלוואי ואגיע לרמות כאלו של בגרות תזונתית. מאחל המשך נעים ורגוע לכם בעיר השמש הניצחית, ומאחל אפס כאבים ומכאובים לגיתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 10:35
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יום שני לנופשון שלנו וכבר ברור לי שלצד השמש, הים, הבריכות, החדר המפנק וארוחת הבוקר המושקעת והשווה הנופשון הזה ייזכר אצלי בגלל דברים אחרים..
אתמול בערב.. אני מגלה שליטה מדהימה.. מסרבת לאכול בחוץ.. מהבוקר אוכלת רק מהצידניות שארזתי בבית.. וכמה שאני נחושה וחזקה ועומדת מול הפיתויים ככה גיתי שלי נכבה לי מול העיניים.. פתאום אני מגלה כמה עמוק הקשר וההקשר שלו בין חופש וחופשת זלילה.. הוא הרגיש שאני גוזלת לו מהנאת הנופש כי אני לא רוצה פיצה או המבורגר.. ואני הרגשתי אכזבה פנימית כזאת.. באסה משותפת ירדה על שנינו.. אני רק רציתי לרצות אותו ולראות אותו שוב מחייך ובו זמנית הרגשתי את עצמי מתרחקת ממנו.. הרגשתי שהוא מוריד אותי למקומות נמוכים שאני לא רוצה להיות בהם.. איזה ערב מדכא זה היה!
בסוף לא הלכנו למסעדה.. לא הזמנו משלוח של טעימות לחדר.. זה נגמר בגלידה פיצוי שקניתי לו במכולת של המלון.. אתם מבינים שמצאתי את עצמי אתמול בערב בזמן שמחכים לי במקרר פלפלים וגבינה וביצה קשה מחפשת את הטעימות המספקת לבעלי בין שלל עוגות ועוגיות ופיצוחים וגלידות ועושה משחקי כדאי לי או לא? שווה לי או לא עם עצמי והאוכל? באמת שמגיע לי צלש על אתמול... האמת? מגיע גם לגיתי שאחרי הגלידה ואחרי שנרגעה קצת הבאסה והוא יכל לצאת מהמקום הילדותי שלו, הצליח לחשוף את האמת ולגלות שהמקור האמיתי היה אכילה רגשית..
פתאום גיליתי כמה דברים מעיקים עליו.. כמה תסכולים הוא לא חולק איתי.. כמה נחמה הוא מוצא באוכל ובאכילה בימים קשים אלו שאפילו ההליכות נמנעו ממנו בגלל הברך (רצועה ארורה!!!)
הלכתי לישון אתמול ברגשות מעורבים.. שמחתי שסוף סוף הוא פתח את צפונות ליבו בפניי.. התבאסתי על העיתוי שדי חירב את המצב רוח הכללי.. שמחתי על השליטה היחסית שגיליתי (היום הראשון עבר עם הרבה דיאטה אמנם, אבל בלי אויבים מובהקים או סמויים.. ועדיף הרבה דיאטה על בלי דיאטה בכלל לא?) אבל התאכזבתי מההשפעה השלילית שלה על גיתי.
היום המצב רוח המוזר הזה נמשך.. ארוחת הבוקר שיפרה קצת את המצב והיה נראה שהולך להיות לנו יום טוב.. ואז שוב ״ברחה״ לגיתי הברך והבאסה חזרה.. הוא בקושי הולך.. אז אנחנו די מוגבלים מבחינת האפשרויות בילוי שלנו היום..
בקיצור מין נופש מוזר כזה.. לא מצטערת על כלום.. הוא היה מאוד פוקח עיניים עד כה.. ואני תמיד אומרת שעדיף להיות מודעים ולהסתכל לאמת בלבן של העיניים מאשר האלטרנטיבה.. ואם הייתי צריכה להגיע עד אילת בשביל זה.. אז זה היה שווה!
פיץ התעורר בדיוק.. ובנימה מהורהרת זו נסיים כעת..
שיהיה לכולנו יום נפלא (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|