25/09/2012 09:45
 dany Posts: 19819
|
אכן תרגול של מים אין דרך אחרת............ ובפרט ביום לפני צום צריך לשתות !!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 06:43
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה לכולם.... צום מועיל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2012 05:37
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש תירגול שתיה מחדש. תרגשנה טוב את והנסיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 14:13
 EFF Posts: 6409
|
בלונדה...אז זהו ..עלית על המסלול..וזה בכלל לא אמור להיות מסלול מכשולים..דרך ישרה וסלולה אל היעד...העיקר תרגישי טוב וגם היפיופה החמימה שלך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 09:13
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, קודם כל את נראית נהדר וראיתי אותך בחמישי שעבר. כמוך כמוני, אני ראיתי עלייה של קילו אחרי ראש השנה כי התארחתי וכמה ששמרתי עדיין האוכל היה בשר שמן והיו עוגות בערב החג ופעם בשנה אני מרשה לעצמי קצת לחרוג..אבל, מייד אחרי ערב החג חזרתי לעצמי, אומנם עשיתי קיזוז אבל ראיתי קילו עלייה כנאה שהחג עלה לי ביותר מקילו...(לפני הקיזוז) . בכל מקרה, אני נשקלת גם בבית, בגלל שאני אחרי ירידה גדולה מאוד של 25 קילו...אז הבוקר נשקלתי בבית על משקל דיגיטלי ומאוד מדוייק (המשקל מראה תמיד כמו אצל מירי , כך שאני תמיד יודעת מה מצבי...אין לי הפתעות)..והבוקר ראיתי כבר קילו פחות...ולמרות שאתמול בכלל לא קיזזתי אלא פשוט אכלתי רגיל ונורמלי...התחלתי קצת לשתות יותר מיים וממש עד 3 קפה ביום..אני מנסה לשתות כמה שפחות זירו (דיאט קולה..נו..ה-ZERO) כלומר, רק כוס אחת מדיאט קולה בצהריים כך שאני לא עוברת יותר מ-4 כוסות שמכילות קפאין ביום..(זה גם כך המקסימום...) והשאר תה צמחים (מעלים כמו מרווה, נענע ונוספים מהגינה של חמתי...השיחים שלה עוברים תספורת קלה בקצוות... על ידיי בעלי ואנוכי...בהסכמתה כמובן...) , וכמובןם מיים מינרליים ואפילו מיי ברז...העיקר לשתות. פעם לפי 3 שנים הייתי שותה הרבה יותר מיים, לוקחת איתי בקבוק מיים ושותה בין השיעורים....שהייתי הולכת לבתי תלמידים. היום אני מלמדת רק מהבית ואפילו נוח יותר לשתות..וכמובן שיש לי בקבוק פק"ל לסידורים (טפרוור) אבל הוא נשאר מלא בדר"כ...אז אני משתדלת בכ"ז כי אם לא...אז מתחילים לי חולשות וכאבי ראש.... בקיצור, נזכור לשתות מיים והרבה. שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה והשנה הבאה נלמד לשתות בתהליך ההרזייה. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 08:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
יפה שלייי גאה בך!!! זהו חזרת לעצמך ולשליטה ולשמירה כל הכבוד!!!! יכול מאד להיות שהכאבים מחוסר שתיה אז קדימה תתחילי לשתות
כל הכבוד!!! סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 08:00
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב בלונדה. מים חובה אז קדימה תעשי רישום או תתלי על המקרר כמו שדני עושה ומסמנת אפילו תזכןרת בפלאפון. בהצלחה רבה וכל הכבוד לשמירה האדוקה. בטוח תראי ירידה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 07:30
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בוקר טוב. טוב לשמוע שאת חדורה ברוח עשייה ונמצאת לך יפה בתהליך. הרעיון של לעבור יום ביומו, כל יום כיחידת זמן תהליך מאוד מתאים גם לי. לגבי מיים- לפני די הרבה שנים הייתי בתפקיד מאוד מלחיץ ותובעני ( מאוד). גם לי אין נטייה טבעית לשתיית מיים ואני די גמל ויכול להעביר יום שלם עם מעט מאוד שתיה. זה עלה לי בדלקת מסויימת שהביאה וו׳אחד כאבים במקום מסויים.. זה היה רע ואפילו אושפזתי ללילה ( עד כה האישפוז האחד ואני מאוד מקווה יחיד בחיי).. מאז אני פשוט שותה כל שעה שעה וחצי . משתמש בכוס לא גדולה מידי וזה מסייע. חייבים לשתות בלונדה, חייבים. פשוט להכריח את עצמנו לשתות. לי כוס קטנה עוזרת. שתי לרוויה . ותרגישי טוב. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2012 07:18
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם.. נכנסת היום ליום החמישי של שמירה הדוקה , ללא פחמימות וללא שטויות ואני אומרת לכם הבטן מצטמקת אט אט. כשאני עולה במשקל זה ישר לבטבונת הקטנה שצומחת לה. השמירה מתחילה להיות קצת יותר קלה כנראה באמת כשעוברים השלושה ימים הראשונים זה הופך ליותר קל. בקשר לכאבי בטן הייתי אצל הרופאה אתמול וכנראה דלקת במעיים, באסה.. והנסיכה שלי מאתמול בערב עם חום. בקיצור שישו ושמחו ואני???? אני חותכת סלט. בעיה קטנה ויחידה שקצת קשה לי איתה עדיין זה עיניין המים .. פעם הייתי פריקית של מים והיום אני בקושי שותה..חייבת להכניס לעצמי מים לגוף ושתבינו זה לא שאני שותה דברים אחרים..פשוט לא שותה. גם על זה אתגבר! מבטיחה!!! אז יום נפלא לכולם ובריאות ! בריאות! בריאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|