הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח אונליין מגוב אריות.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/09/2012 05:22

dany
dany
טולינקה רק הרעיון להתחיל שוב הכל מחדש............ אוי ויי כל כך מעייף כבר עדיף לא להדרדר לתהום.
אצלי אתמול היה בקטנה, לאחר ביקור מתיש בביטוח לאומי, בוועדה מגעילה......... קראתם את כל הכתבות על ביטוח לאומי והועדות הרפואיות, אז כן באחת כזאת שמחליטה באם אתה חולה באמת או כל אנציקלופדית המסמכים שהבאת היא המצאה של כל הרופאים שמטפלים בךupset
לשמחתי או או אולי לא........ אני במקרה הזה רק מלווה את בעלי ולא הנידונה עצמה, לשמח את ליבנו נסענו לקניון, כבר הגיעה שעת האכילה של הסכרתי שלי........... יש לנו כרטיס חבר בקפה קפה אז מה מזמינים??????? ואני רבותי ממש משתדלת אבל ממש....... למרות שיש ימים שזה לא הולך ממש לפי הספר........ אבל בכל זאת לא אעשה גליצ'ה בידיוק בקניון ולפני בעלי שידוע לכם הוא שומר הסף שלי!!!!!!!!!!!!!!!!
אז סלט טונה עם רוטב בצד, אני בלי לחם, כבר אחרי חמש וכוס תה צמחים...........ובעצם עם זה סגרתי את היום עוד כוס תה עם חלב לפני השינה וזהו...... ככה שרוצים אז גם אם לפני רצות כל מיני מנות שלא רוצה אפילו להזכיר את שמן ואת יופין............... הכל פימו.
והבטן הבוקר?????????? שטוחה עד כמה שניתן!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/09/2012 04:49

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח, כך מגיעים לפיסגה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 21:58

מטפס הרים
מטפס הרים
toly כתב:
לביא אמיתי אתה מטפס יקר
וואהו לאיזה כבוד זכיתי ממך
אני בכלל רוצה להמליץ לך על טיפ לרגעים שבירים שכאלה ומי כמוני מבינה ומזדהה כי מחר יש לי גם אירוע דןמה עם קייטרינג גורמה באיזו לישכה מכובדת שם יגישו גם משקאות קוקטייל לרגל השנה חדשה וקצת יהיה קשה חהסתובב עם מים בלבד עי זה עשוי להעליב אנשים מחו"ל מסוימים
לגופו של גופה וגיזרה
אני מציעה לך לשים את מירי בדמיונך על כתפך לדאוג אם אפשר לביצה קשה בפלפל לפני- עדיף אם אפשר לפני והרבה מים
ובמידה ואני משמשמת כזאת השראה וכבוד הוא לי אז תחשוב ותדמיין שאני עומדת בפינת החדא ומשקיפה עליך יחד עם מירי ואנחנו מסמנות לך בחיוך אסרטיבי זה פימו נא לא לגעת
וקח בחשבון שראש מטות הים היבשה והאוויר של וורשה כאשר היא כועסת- זה ממש לא נעים...
היום חש זאת על בשרו פקיד בעיריית תל אביב ומייד קרא למנהל האגף שמיהר להתנצל ושאל בחשש:את עורכת דין נכון? האפ תהיי מוכנה לא להגיש תביעה משפטית?
השבתי לו שלרגל יום הכיפורים אשקול זאת בחיוב
אבל במקרה שלך אם תחרוג מטפס יקר אין הנחות או אנחות אצלנו במחוז....
תצטרך לקדת לתחתית ההר ולהתחיל לטפס מחדש את כל מעלה השביל שכבר היית בו או שהינך מעדיף עלייה עם אופניים לפיסגת הר החרמון? או רכיבה עד אילת? זה אגב משימתי נהאה באופניי כביש
אז שיהיה לך בהצלחה רבה השבוע
טולי

טולי, הפוסט שלך בא בזמן. יום עם פגישות מורכבות, ארוכות ומעייפות ( אך מוצלחות) ואז לקרוא את הפוסט שלך ופשוט לצחוק ולהנות.. אין, מתאים לי לאללה. תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 19:03

toly
toly
לביא אמיתי אתה מטפס יקר
וואהו לאיזה כבוד זכיתי ממך
אני בכלל רוצה להמליץ לך על טיפ לרגעים שבירים שכאלה ומי כמוני מבינה ומזדהה כי מחר יש לי גם אירוע דןמה עם קייטרינג גורמה באיזו לישכה מכובדת שם יגישו גם משקאות קוקטייל לרגל השנה חדשה וקצת יהיה קשה חהסתובב עם מים בלבד עי זה עשוי להעליב אנשים מחו"ל מסוימים
לגופו של גופה וגיזרה
אני מציעה לך לשים את מירי בדמיונך על כתפך לדאוג אם אפשר לביצה קשה בפלפל לפני- עדיף אם אפשר לפני והרבה מים
ובמידה ואני משמשמת כזאת השראה וכבוד הוא לי אז תחשוב ותדמיין שאני עומדת בפינת החדא ומשקיפה עליך יחד עם מירי ואנחנו מסמנות לך בחיוך אסרטיבי זה פימו נא לא לגעת
וקח בחשבון שראש מטות הים היבשה והאוויר של וורשה כאשר היא כועסת- זה ממש לא נעים...
היום חש זאת על בשרו פקיד בעיריית תל אביב ומייד קרא למנהל האגף שמיהר להתנצל ושאל בחשש:את עורכת דין נכון? האפ תהיי מוכנה לא להגיש תביעה משפטית?
השבתי לו שלרגל יום הכיפורים אשקול זאת בחיוב
אבל במקרה שלך אם תחרוג מטפס יקר אין הנחות או אנחות אצלנו במחוז....
תצטרך לקדת לתחתית ההר ולהתחיל לטפס מחדש את כל מעלה השביל שכבר היית בו או שהינך מעדיף עלייה עם אופניים לפיסגת הר החרמון? או רכיבה עד אילת? זה אגב משימתי נהאה באופניי כביש
אז שיהיה לך בהצלחה רבה השבוע
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 18:39

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כל הכבוד לכוח הרצון ולביצוע והיישום ההרגשה אחר כך היא הרבה יותר טובה מטובה, הרגשה של כוח, של שליטה שאין דומה לה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 16:21

הסמויה
הסמויה
מורידה את הכובע בפניך
אין דבר העומד בפני הרזון
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 16:18

אייריס
אייריס
שאפו ענק. בהצלחה הלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 08:38

נחושה
נחושה
מטפס יקר,
יפה כתבת ויפה פעלת, אין כמו תמיכה מבית כשנכנסים לגוב האריות...אני בטוחה שבמשך כל הערב "דיברת עם עצמך" ולא רק איתנו כדי להבין שאתה לא באמת זקוק או חייב להישאב למתוקים/מלוחים/פיתויים ויש בך הכוחות הנחוצים להתגבר ולהמשיך הלאה ולא להוריד לשניה את עינייך מהמטרה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 08:27

מיכל שרון
מיכל שרון
שמחה לשמוע (:
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 07:11

1103
1103
מטפס הרים
כל הכבוד שהצלחת לעמוד מנגד ולא להתפתותApplause
זה לא קל ולא מובן מאליו
שבוע טוב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 06:57

מטפס הרים
מטפס הרים
בלונדה.... כתב:
כל הכבוד מטפס!!!!
לא קל להימצא במקומות שקשים לנו ועברת את זה מצוין!
שבוע טוב

בוקר טוב. החיזוקים הטובים שלכן זרמו אלי ומצאו אותי זקוק להם וקשוב אליהם. לא טעמתי דבר ולא חצי דבר. האריות לא ויתרו וניסו לטרוף אותי אבל יחד עימכן יצאתי שלם וללא פגע. תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 06:10

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד מטפס!!!!
לא קל להימצא במקומות שקשים לנו ועברת את זה מצוין!
שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 05:46

דרך המלך
דרך המלך
מרווה שהערב צלח הצלחה בגוב האריות ואכן זה פימו ופלסטיק...
מחכים לעדכון
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 05:26

אקורדיאון
אקורדיאון
מקווה שהערב עבר כשידך על העליונה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 05:20

dany
dany
הכל אבל הכל פימו ופלסטיקwink
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 21:55

מיכל שרון
מיכל שרון
המנטרה לשעתיים הקרובות: הכי טעים קג פחות!
הכי שווה זה להחליף קידומת!

סומכת עליך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 21:40

מטפס הרים
מטפס הרים
מיכל שרון כתב:
תהיה חזק מטפס יקר.. אתה במקום טוב מדי כרגע בשביל למעוד על כמה ביסונים..
חזק ואמץ!!!

ואם קשה נורא.. לך לבדוק משהו ששכחת באוטו ותנשום קצת אוויר צח נטול ריחות מגרים ותתאפס על עצמך..

בהצלחה (:

הי מיכל. תודה!! עומד בפרץ. לחשוב איך הייתי מתנהג בערב כזה לפני חודש... שינוי עמוק, משמעותי ומבורך. תודה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 21:32

מיכל שרון
מיכל שרון
תהיה חזק מטפס יקר.. אתה במקום טוב מדי כרגע בשביל למעוד על כמה ביסונים..
חזק ואמץ!!!

ואם קשה נורא.. לך לבדוק משהו ששכחת באוטו ותנשום קצת אוויר צח נטול ריחות מגרים ותתאפס על עצמך..

בהצלחה (:
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 21:17

מטפס הרים
מטפס הרים
בהמשך לדיון העמוק והמועיל בסוגיית כן או לא להימצא באיזורים מועדים, בשדות מוקשים מחרבי דיאטה... אז אני מדווח מארוע בעבודה. יש כאן קוקטייל מדהים של מיטב המיטב של כל הפינגר פוד שאני חולה עליו ובשפע ..ארוחה שלימה ממש....אין לי בריירה אלא להימצא כאן. מוקף בשדים שמנסים להפילני... למסעדה מזרחית אני יכול לבחור שלא להיכנס וזו דעתי בשלב הכל כך שברירי בו אני מצןי בתהליך...... אבל כאן אני חייב להיות... קשה לי. אבל רוחה האיתנה של טולי היקרה שורה עלי... טולי אני הולך בעקבותייך!! את לא נגעת במתוקים ( יש כאן מתוקים דרמטיים) ואני לא נוגע במלוחים.. כח רצון פרופר. להתראות מגוב אריות...
edited by מטפס הרים on 9/22/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח אונליין מגוב אריות.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!