23/09/2012 16:16
 אייריס Posts: 3744
|
תבלו ותהנו אנחנו רק חזרנו משם וההחלקה קרח מדליק. יופי של מקום. אחלה התארגנות מראש בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 11:49
 רבקה Posts: 8411
|
איזה כייף , איזה כייף אילת המקום בו באמת אפשר לכייף להנות מעיר הקיט הקסומה מיכלי, גיתי ותומריקו תעשו חיים , נוחו ותהנו מכל רגע ואני אישית מצדיעה לך על כל ההתארגנות המופלאה ולא אשכח לברך אותך במלאת לך 28 סתווים ונצלו כל מה שאתם יכולים גצר חתימה טובה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 09:31
 tal_f Posts: 900
|
מיכל תהני מכל רגע... כל הכבוד על האירגון .. אין דברים כאלו !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 08:47
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקרה, הכול כבר נכתב, וכל הכבוד על הפוסט הנרחב בטוחה שתהני יקירה ותעשי חיים גמח"ט וד"ש לגברברים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 06:16
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי תהנו!! כל הכבוד על ההכנות מראש רק כך מצליחים לא ליפול.. שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 05:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הנאה לכולכם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 04:52
 dany Posts: 19819
|
מיכלי מתוקה שתחגגי יום הולדת בשמחה אל דאגה ברכה תצא בתאריך המדוייק!!!!! תבלנו ותהנו באילת היפה מאד אוהבת את המקום הזה והייתי בו די הרבה ובכלל אתם כבר מגיעים לשם במזג אוויר נפלא החום כבר נרגע אך עדיין ממש ממש לא קריר...חחחחחחחחח ויש המון מה לראות ולעשות. אז גמר חתימה טובה ברכות על ההתארגנות, אני למען האמת הייתי יוצאת ממש כמו מלכה בלי כלום............ מה שנקרא אחרי המבול. נשיבוקים גם לתומריקו וגיתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 01:35
 tutit Posts: 2431
|
מיכלי וגיתי יקרים! תהנו באילת....הייתי ברויאל גרדן לא מזמן מטעם העבודה....כל המלון הוא סוויטות תעשו חיים קניות בילויים והמון מים דרך אגב פתחו את הקניון החדש שבמרכזו יש הוקי קרח ....מקסים... נשיקות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 00:53
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שיחקתם אותה. רויטל גארדנס מצויין, היינו בו השנה וגם שנה שעברה. הילד וגם אתם תחגגו בבריכת חול הים הניפלאה. ואני כבר רואה את תומר נידהם אל מול קסם המיצפה התת ימי. לכו בזמן המופע של הצוללן שמאכיל את הדגים. תהיה לכם יופי של חופשה. וכן, המיטבח המאובזר בהחלט מאוד יסייע לך . חופשה נעימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2012 00:13
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל וגיתי, תהנו בחופשתכם, אין כמו אילת להרגשת חופש והתנתקות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 22:52
 1103 Posts: 5022
|
מיכל וגיתי תבלו ותהנו באילת תנוחו ותנצלו את הנופשון נמתין לקרוא חוויות שבוע נהדר נסיעה טובה ובטוחה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 22:36
 רייצל Posts: 339
|
מיכל תהני באילת יש המון אטרקציות לראות כך שהאוכל הוא באמת משני לצעוד זה מוקדם בבוקר ואחרי הצעדה יש הרגשה נפלאה ספרי לנו איך היה שבוע נפלא רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 22:04
 לייסי Posts: 623
|
שבוע טוב מיכל היקרה! קודם כל - מזל טוב ליום ההולדת - הרבה בריאות, אושר ושמחה עש 120!  תהני באילת עם משפחתך המקסימה וכל הכבוד על השליטה באוכל אפילו שם. חןפש נעים וגמר חתימה טובה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 20:45
 מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר.. הנה פוסט אילת המובטח.. מוכנים? זה יהיה ארוך.. שיחזיק אתכם עד שאחזור.. אז ככה.. השבוע אני עומדת לסגור 28 סתוים (עאלק.. סתיו בספטמבר..) ותאמינו או לא עדיין לא הייתי באילת מעולם! מחר לראשונה בחיי אני והעיר הדרומית ניפגש לראשונה.. גיתי מכין אותי כבר שנים לזה שזה לא כזה וואו (בגלל זה לא נסענו עד כה) ועדיין.. אני מתרגשת! הכל התחיל בזה שכל המשפחה של גיתי נסעה לה לחו"ל לחגים ורק אנחנו מטעמי הריון ובעיקר ממון לא! ואז אני בתחושת מקופחות ומסכנות אמרתי שבכל זאת.. חגים כל החודש.. מגיע גם לנו איזה נופשון קטן לנשמה.. אז גיתי מצא קופון (השבח לאלוהי בולגריה והקופונים) לישרוטל אגמים במחיר אטרקטיבי לכל הדעות.. יש! לפני שבועיים התקשרו לומר שהמלון סוגר את השבוע הקרוב בגלל כיפור ומעבירים אותנו במקום לרויאל גרדן.. וכדי לפצות על אי הנעימות משדרגים אותנו לסוויטה וכל זה ללא תוספת של שקל אחד!!! הצל"ש מבולגריה כבר נשלח בדואר אקספרס.. גיתי בעננים.. המערכת נדפקה... ואנחנו מרוויחים! הרווח הגדול ביותר מבחינתי הוא שבסוויטה הובטח לנו מטבח מלא.. תרגום בגוף הסרט למתקשים = שליטה באוכל!!! אז מחר יוצאים השכם בבוקר.. בדרך עוצרים לטייל ואני כאן.. כל התיקים כבר ארוזים.. ואיך לא? אני הרי תלמידה מחוננת.. הכנתי מבעוד מועד צידניות.. מבעוד מועד הכנתי היום אנטיפסטי קר שאפשר לקחת לצהריים+פשטידת טונה נטולת פחמימות ששורדת כל אקלים+ סלט ירקות גדול. אז יש צידנית אחת לצהריים עם כל האמור לעיל ועוד אחת לשאר ימי הנופש לארוחות הערב כדי שיהיו אכן על טהרת הדיאטה שלנו - נטולות פחמימות: יש פלפלים ושאר ירקות, גבינות, ביצים קשות שהוכנו מבעוד מועד, עוד קופסה עם פשטידה ובכל זאת.. בשביל הנשמה והחופשה.. בירה לגיתי (מה? שיעשקו אותנו מחיר מופרז במלון? never!). חוץ מזה נשטפו הרבה תפוחים כדי שלא נחשוב אפילו לפזול לפירות אסורים אחרים לשעות אחה"צ רגע לפני הצפירה או לנשנושים במהלך היום או ליד הבריכה.. ומה לגבי השאר? אז הנה ההתחייבות שלי לעצמי (שתיכף תקבל משנה תוקף באמצעותכם): 1. אני צועדת גם באילת.. לרגליים לא אכפת איזה שבילים הן כובשות.. נעלי ההליכה כבר ארוזות וגם האוזניות.. טיילת אילת.. get ready.. 2. בארוחות הבוקר אני אשתדל עד מאוד לקחת באמת (אבל באמת.. בלי ש-ק-ר) רק צלחת אחת (לא כולל הצלחת של הקורנפלקס.. בכל זאת חופש... וזאת החולשה שלי). 3. בארוחות הצהריים אשתדל עד מאוד לקמץ בפחמימות כי יש לי הרגשה שבבוקר אני אגמור + גרעונות את ה - 600 קלוריות פחמימות.. אז כדאי לא לחיות בסרט ולהיות ריאלית. 4. לזכור שהעיקר זה הנופש שכבר שנה לא יצאנו אליו והאוכל הוא שחקן משנה.. 5. להנות והמון!!!! אז זהו.. אני תיכף הולכת לסיים את ארוחת הערב שלי - פשטידה שעדיין חמה מהתנור עם קצת קוטג' וירקות חתוכים.. מקלחת ולמיטה! מקווה שיעבור לכולכם שבוע נפלא.. שלא תתפתו לחשבן אוכלים ע"ח הקיזוז המתבקש ביום כיפור.. אין קשר בין שמיטה להר סיני.. אל תחפשו אותו גם.. במלון ה - wifi הוא בתשלום אז אני לא יודעת כמה אוכל להתחבר מהאייפון.. בכל מקרה אחרי כיפור אני אשוב אליכם בגדול.. שיהיה שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|