הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בקשר ליום הכיפורים ומלחמת יום הכיפורים !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/09/2012 20:42

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברות וחברים יקרים לפורום הנפלא הזה. רציתי לשתף אתכם במשהו. אני לצערי הייתי נשואה כ-6 שבועות ובעלי הראשון נהרג בקרבות מלחמת יום הכיפורים כשהיה רק בן 24 וגם אני צעירה מאד בת 21 רק הייתי. תודה לאל אני שיקמתי את חיי יש לי משפחה לתפארת תודה לאל בעל נפלא שאין כמותו, 2 בנים טובים ו-3 נכדים. כשפנו אלי כתבת מטעם ווי נט לראיון הסכמתי מכמה סיבות.
הסיבה הראשונה היא הצורך לזכור ולא לשכוח את הנופלים קובי אשבל ז"ל היה בחור מיוחד במינו ממש מלח הארץ ולצערי נפל כמו שאמרתי רק אחרי 6 שבועות של נישואין איתי, ובן 24 שנים.
הסיבה השניה היא שקולן של אלמנות שנותרו ללא ילדים כמעט ולא נשמע. הזכרון של התקופה הלא ארוכה שבה היינו זוג נשוי אך היינו חברים כמעט שנה וחצי מייד יום נפגשנו והעמקנו את הקשר בינינו, בדרך כלל חושבים שאלמנה ללא ילדים קל לה יותר. ובכן לא כך פני הדברים. להפך אלמנה שנותרה ללא ילדים לא היה לה בשביל מה לקום בבוקר וכל חייה נהרסו. והסטטיסטיקה מוכיחה יש על כך נתונים שדוקא אלה ששכלו בעל ונותרו עם ילד או יותר, השתקמו יותר מהר. היה להם צורך לקום בבוקר ולהמשיך ולהלחם.
הסיבה השלישית היא שאלמנות ללא ילדים נאלצו לעבור טקס משפיל מאד וקשה מאד שנקרא חליצה מכיון שאין להם ילדים. כל אלה וגם כל מה שעברתי בתקופה הלא ארוכה ההיא נצרבו בליבי ובמוחי ושתדעו לכם זה משאיר רישום כלשהו לכל החיים למרות שעבר זמן רב והאושר הגדול שלי הוא משפחתי שמאד מאד מכבדת את עברי.
אלה הסיבות. ובכן, ראיינו אותי ל-ווי נט והראיון יפורסם בערב יום הכיפורים המתקרב אלינו. אם מישהו רוצה לקרוא ואף לכתוב רשמיו יבורך או תבורך.
שיהיה לכולנו שבוע נפלא מלא בשורות טובות ושיעבור לו בשליטה זה הכי חשוב נכון??? אוהבת את כולכם וכולכן
חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בקשר ליום הכיפורים ומלחמת יום הכיפורים !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!