הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צעידה רביעית השבוע!!!!! רביעית!!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/09/2012 10:21

הסמויה
הסמויה
שאפו ענקי ...תמשיך כך ...מקנאה בך ...
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 10:20

dany
dany
הידד וכיפאק הייwink
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 08:36

כרובית
כרובית
כל הכבוד! מתי שעושה לך טוב לצעוד אז קדימה...אני הבנתי שאם מנסים בכח משהו שאיננו נח זה לא מהנה ולא מחזיק לאורך זמן....כך שאם שעות הערב או אחה"צ מהנות ונוחות עבורך...מה טוב!!העיקר העשייה וההרגשה הטובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 07:25

אקורדיאון
אקורדיאון
בלונדה.... כתב:
כל הכבוד! איזה כיף!!!

בוקר טוב לך יקירתי,מתגעגעת.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 07:24

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד! איזה כיף!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 07:23

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח,החשוב ביותר "תחושה טובה."
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 06:56

דרך המלך
דרך המלך
מטפס הרים..
כל הכבוד על ההליכה והמוזיקה..
חייבת לומר לך שיש לי הליכון בבית ואני צועדת בחוץ בטבע כי זה משחרר ויש לך אנרגיה לכל היום... תמשיך ככה ותראה בלי להרגיש אתה על הפסגה....
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 21:23

נחושה
נחושה
הופה היי
מקהלת צדיקוב
מילים ולחן: נעמי שמר

אנו הולכים ברגל,
הופה הי, הופה הי,
אנו הולכים ברגל,
הופה הי!
אין פה סיסמה ודגל,
הופה הופה הופה הי!
אנו הולכים ברגל,
הופה הי!

מהר הנחושת האפור
עד, עד הרי השלג,
כבר באנו ואנחנו פה
עם שתי רגלינו אלה:

אנו הולכים ברגל...

אם המכונית קלה יותר,
אז היא גם מתקלקלת.
אין דרך מעולה יותר,
משתי רגלינו אלה:

אנו הולכים ברגל...

הו ארץ חילזון וצב,
הו ארץ חום ותכלת,
את שפע אבקך נאהב,
עם שתי רגלינו אלה:

אנו הולכים ברגל...
edited by נחושה on 9/21/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 21:20

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
פורום יקר ומכובד. שבתי זה עתה מצעידתי הרביעית השבוע. אני חוזר וכותב: צעידתי הרביעית!!! המסלול שלי בהתאם לטופוגרפיה של ראש העין היה עליות מתונות פלוס וירידות לחילופין. מוסיקה שמזמן לא שמעתי ואני כה אוהב ניגנה באוזני ורוח ערב מערבית של ליל שבת ליטפה אותי. יכול להיות שנהניתי????? יש מצב???? בשלב מסויים התחלתי לשיר עם המוסיקה, כמה אנשים שחלפו על פני הביטו בי בהשתאות... לצערי איני ציפור בוקר מוקדמת כמו כמה מידידי החדשים בפורום , אם אני קם לפני רבע לשבע אני אפוף כל היום, ( אני גם לא נירדם לפני חצות מינימום גם גשאני באמת עייף.. אוהב את השעות השקטות כשכל הבית כבר שקט וחרישי.. ויש בטלויזיה דרמות אנגליות משובחות...) וזו גם הסיבה שאני כמעט לא טס בכל טיסותי המרובות טיסות לילה וכאלו , אני ממש לא אוהב את זה...ובכלל הבוקר שלי מרגע קימתי מעורב בענייני הילדים.. לא רואה עצמי צועד בבוקר , אולי בשבת... אז היו ברוכים וברוכות. יש לי תחושה טובה מאוד עכשיו. שבת שלום. ה.
edited by מטפס הרים on 9/21/2012

פרס ישראל בדרךApplause
משהחלטת אכן הביצוע קל יותר ויש לך צליל מנדולינה בלבApplause
כמוך, כמוני, אני אוהבתתתתתתתתתת את השקט של הלילה יותר מזה של הבוקר ולכן לא התמדתי בשחיה ב 05:30 עם בעלי שמדליק כל בוקר את השמשwink
ההליכה הבוקר בשמונה ובדר"כ בסבייבות 18:00 חביבות עליי מאוד ומחכה כבר למחרSugar High
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 19:52

מטפס הרים
מטפס הרים
פורום יקר ומכובד. שבתי זה עתה מצעידתי הרביעית השבוע. אני חוזר וכותב: צעידתי הרביעית!!! המסלול שלי בהתאם לטופוגרפיה של ראש העין היה עליות מתונות פלוס וירידות לחילופין. מוסיקה שמזמן לא שמעתי ואני כה אוהב ניגנה באוזני ורוח ערב מערבית של ליל שבת ליטפה אותי. יכול להיות שנהניתי????? יש מצב???? בשלב מסויים התחלתי לשיר עם המוסיקה, כמה אנשים שחלפו על פני הביטו בי בהשתאות... לצערי איני ציפור בוקר מוקדמת כמו כמה מידידי החדשים בפורום , אם אני קם לפני רבע לשבע אני אפוף כל היום, ( אני גם לא נירדם לפני חצות מינימום גם גשאני באמת עייף.. אוהב את השעות השקטות כשכל הבית כבר שקט וחרישי.. ויש בטלויזיה דרמות אנגליות משובחות...) וזו גם הסיבה שאני כמעט לא טס בכל טיסותי המרובות טיסות לילה וכאלו , אני ממש לא אוהב את זה...ובכלל הבוקר שלי מרגע קימתי מעורב בענייני הילדים.. לא רואה עצמי צועד בבוקר , אולי בשבת... אז היו ברוכים וברוכות. יש לי תחושה טובה מאוד עכשיו. שבת שלום. ה.
edited by מטפס הרים on 9/21/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צעידה רביעית השבוע!!!!! רביעית!!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!