22/09/2012 11:41
 אייריס Posts: 3744
|
אשירה יקרה שנים הייתי כך נותנת מעצמי 100% לכל הסביבה הקרובה והמורחבת. עדיין כך אבל דברים השתנו בי עקב ההצטרפות למירי בלקין זכיתי ללמוד דברים נוספים למרות שבתוכי ידעתי ולא יישמתי. היום עדיין עושה ונותנת אבל לא שוכחת את עצמי וזה מתבטא בפינוקים לגוף ולנשמה שהכי מפרים אותי ביציאות להרקדות שלי וגם אם לא בא לבשל סוף שבוע אז לא קורה אסון יוצאים ומתפנקים בחוץ וכולם נהנים או שפותחים מנגל בכייף. העיקר שיהיה לי קודם טוב שקט ושלווה והיתר באמת מסתדר. המשך שבת שלום והעיקר לעשות מה שטוב לנו ובדיאטה בכלל לכן חייבים להמשיך קדימה ולרדת במשקל וכל ירידה עושה אותנו הרי הכי מאושרות/ים זה בטוח ואז כל הסביבה שמחה. בהצלחה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 10:51
 אשירה Posts: 4292
|
מתוק להפליא!!! dany כתב:
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 10:47
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 10:29
|
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 10:16
 dany Posts: 19819
|
מודה שגם לי יש בעיה חמורה בנושא הרגיש הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 07:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אכן הגיעה השעה ליישום!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 07:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירוש כמה אנחנו אומרים זאת אפילו כאן בפןרום ונכון שלא תמיד מיישמים אז באמת הגיעה השעה ליישום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 06:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
אשירה יקרה כל כך מבינה מה את אומרת ומבחינתי להגיד סליחה לעצמי זה להתחיל לשנות... לא הכל לילדים לא הכל לבעל ולא הכל לבית... אני ואני ושלי יהיה טוב לכל הבית יהיה טוב... ברגע שנשתנה בעצם נסלח לעצמנו.. כך אני רואה זאת... ובהזדמנות סליחה מראש שאני לא בפורום הרבה כבעבר.. זה יחזור ...... חתימה טובה נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 21:30
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה יקירה, ראשית תמיד תאמרי לעצמך שעשית את הכי טוב שיכולת בנסיבות הקיימות שנית, אין כמו כתיבה אינטואיטיבית, לשבת מול בלוק כתיבה או מחשב ופשוט להוציא את הכול על הכתב...להניח בצד ולקרוא לאחר מספר ימים נניח על ספסל מתחת לבית או בגינה ליד ופשוט לשבת לנשום עמוק, לבקש מעצמך סליחה (עם יד על הלב, פיזית או מטאפורית) ולומר לעצמך שזה לא בריא לסחוב את הנטל הנפשי הזה ולהשאירו בגינה/ספסל.... לשתות מים או לשטוף פנים ולהתחיל מכאן והלאה ומה שהיה בטל ומבוטל  בהצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 19:35
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי אשירה. את מעלה לדיון נושא מאוד מעניין , מאוד מיוחד. אנחנו נותנים, מעניקים, כל כך הרבה מעצמנו, מדמנו וחלבנו, לילדינו למשל. מוכנים לחצות מידבריות בשבילם, להוריד שמיים לארץ כדי להבטיח את עתידם... ובשלב מסויים אנחנו שוכחים את עצמנו. את תחביבינו, את מה שיכול לגרום לנו להרבה שימחה ואין לו שום קשר לסובבים אותנו אלא רק לעצמנו. זה נושא מאוד מאוד מעניין ואני אהרהר בו לעומק.. מניח שהרהורים יבשילו לכדי פוסט בהמשך.. תודה! שבת נעימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 19:10
|
יצא לי לשמוע היום תכנית רדיו של דיאטנית ידועה. היא דיברה על מנהג בקשת סליחות מכל קרובינו ומיודעינו ובהמשך לכך הביעה את דעתה בקשר לבקשת סליחה מעצמנו. כדוגמה היא תיארה אשה נורמטיבית אשר מקדישה את מלוא הכוח ותשומת הלב לעבודתה, לבעלה, לילדיה, להוריה, לנקיון הבית, לבישולים, דואגת להכין לכל אחד את המאכלים והמלבושים האהובים עליו, דואגת לרווחתם של יקיריה. ומה איתה????? לכך כבר לא נשאר זמן, לא כוח, לא סבלנות, ומרוב עייפות ותסכול מחפשת נחמה במה שהכי בהשג יד והכי זמין, ולרוב באותו דבר ישנו נזק רב לעצמה. מאוד התחברתי למה שהיא אמרה, ראיתי בתיאור שלה את עצמי, זו אשמתי ואחריותי בלבד, כל הסובבים אותי באמת רוצים את טובתי. אני לא יודעת איך עושים את זה, לא יודעת איך מבקשים סליחה מעצמי. קל לי מאוד לבקש סליחה אם חלילה פגעתי במישהו, אפילו אם רק נדמה לי שמישהו עלול להיפגע ממשהו שעשיתי או אמרתי אני ממהרת להסביר ולבקש סליחה למקרה שנפגע. אבל איך אני מבקשת סליחה מעצמי אני ממש איני יודעת ו
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|