22/09/2012 10:19
 dany Posts: 19819
|
שבתשלום וגמר חתימה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 08:37
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיוך מהלב אין כמו לתרגל ולהתאמן קשה בקרב קל במלחמה לא?אנחנו עדיין בקרב.... וצריך להמשיך לתרגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2012 07:37
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בהצלחההההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 17:34
 נחושה Posts: 6982
|
 שבת שלום חיוך יקרה, המשיכי לתרגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 16:09
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי צודקת. השינוי שאנו עושים כשאנו יורדים במשקל הוא בכל שטחי החיים. זהו שינוי שדורש תירגול יומיומי ואכן מידי בוקר אני מתכננת את האוכל לאותו יום פחות או יותר כדי שאעמוד ביעדים שהצבתי לעצמי. כשאנו מרוצים מעצמנו במראה כשאנו נותנים לעצמנו אהבה אמיתית יש בנו יותר ויותר שאפשר להעניק לאחרים סביבנו. כמו שמירי אומרת. מי שהוא ילד שמן ולומד לאכול נכון ולרדת במשקל ידע גם לנווט את חייו ביתר נחישות ועוצמה כמו גם עצמאות. האם לכך יש מחיר? אפשר לקחת לחיים הרבה מאד תובנות יחד עם השליטה באוכל. זהו יש לי שבועיים להיות טובה לעצמי לא להגזים למרות החגים ולדעת שב-9.10 שוב אשקל ולבטח איני רוצה להרגיש רע עם עצמי. להזכיר לעצמי כל יום את הדברים עוזר לי להתמודד ולאכול נכון. תודה לאל אני גם אוהבת את מה שאני אוכלת ומבשלת לעצמי. אז זהו השבת מתקרבת, אחריה יהיה שוב יום כיפורים שלי ישי בעיה איתו כי אני לא מאמינה בו מאז מלחמת יום הכיפורים אבל זה הקטע שלי. בכל מקרה אני מתכוננת לעשות לעצמי טוב ולבשל דברים טעימים אך בהחלט "נכונים" עבורי וכל המשפחה. מאחלת לכל האנשים הטובים שכותבים כאן שבת מבורכת הרמונית ושקטה. העיקר להנות להמשיך לחייך ולהרגיש טוב כל אחד לעצמו אוהבת את כולכם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|