הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי הזיז את עוגת הגבינה/התפוחים/השמרים שלי???

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/09/2012 18:43

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כשמדובר בבריאות כל מה שאני יכולה לומר זה רק בשורות טובות. העיקר שהכל יעבור בשלום וההחלמה תהיה מהירה וטובה מאד גמר חתימה טובה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה יקרה הרבה הצלחה לבעלך.
נשיבוקים לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 05:03

dany
dany
אשירה יקירה
שוב איחולים מקרב לב לבעלך שיעבור את הניתוח בהצלחה וללא כל מכשולים מיותרים.
לשמחתי גם אני עם כל הטיפולים שבעלי ואני עברנו בשנים האחרונות מרוצה ממערכת הבריאות שלנו. מקווה שגם כך יימשך לכם.
ותמיד נמצאים כאן בשבילך
גמר חתימה טובה
נשיקות והמון המון אהבה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 01:01

מטפס הרים
מטפס הרים
אשירה כתב:
ראשית טולי, מרוב היסחפות לא אמרתי לך כמה את מחוננת, אני באמת חושבת כך ומקווה שתסלחי לי וגם שקצת מהמחוננות שלך תידבק גם בי.
וכעת תודה למגיבים, אני מתנצלת אם אני מעט נסחפת לאחרונה, בשבילי זהו סוג של תרפיה ולא צריך עכשיו להתאמץ הרבה כדי לגרום לי לפתוח את חרצובות לשוני כי במילים אני טובה (מה שלא כל כך במעשיםwink).
בכלל אני כעת בתקופה של לא מעט מתח ולחצים והפורום בשבילי הוא סוג של מפלט, לכן אני מרשה לעצמי להשתמש בכתיבה בפורום כדי להימלט מעט מהדאגות והפחדים עד יעבור זעם.
מחר מוקדם מאוד בבוקר אנו מתייצבים בבית החולים כדי ללוות את בעלי לחדר ניתוח ואני מקווה שיהיו לי רק בשורות טובות לספר לכם. ההרגשה הכללית דווקא טובה כי שלא כמצופה בית החולים מפתיע לטובה הפעם וכל ההתנהלות עד כה הייתה מאוד רצינית, יסודית ואחראית. זה אפרופו מה שקורה לאחרונה במדינה שלנו בכלל ובבתי החולים בפרט, דבר שמביא אותנו לידי כך שאם מישהו עושה את מלאכתו כמו שצריך איננו יודעים את נפשנו מרוב הכרת תודה, במקום שזו תהיה הנורמה השלטת. אני מקווה שזה יהיה כך גם בהמשך והכי חשוב שהניתוח יעבור בהצלחה וללא כל סיבוכים.
מאחלת לכולכם לילה טוב, שבוע טוב, הרבה בריאות ושמחת חיים,
edited by אשירה on 9/23/2012

בשורות טובות, אשירה יקרה.
edited by מטפס הרים on 9/23/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
23/09/2012 00:51

אשירה
אשירה
ראשית טולי, מרוב היסחפות לא אמרתי לך כמה את מחוננת, אני באמת חושבת כך ומקווה שתסלחי לי וגם שקצת מהמחוננות שלך תידבק גם בי.
וכעת תודה למגיבים, אני מתנצלת אם אני מעט נסחפת לאחרונה, בשבילי זהו סוג של תרפיה ולא צריך עכשיו להתאמץ הרבה כדי לגרום לי לפתוח את חרצובות לשוני כי במילים אני טובה (מה שלא כל כך במעשיםwink).
בכלל אני כעת בתקופה של לא מעט מתח ולחצים והפורום בשבילי הוא סוג של מפלט, לכן אני מרשה לעצמי להשתמש בכתיבה בפורום כדי להימלט מעט מהדאגות והפחדים עד יעבור זעם.
מחר מוקדם מאוד בבוקר אנו מתייצבים בבית החולים כדי ללוות את בעלי לחדר ניתוח ואני מקווה שיהיו לי רק בשורות טובות לספר לכם. ההרגשה הכללית דווקא טובה כי שלא כמצופה בית החולים מפתיע לטובה הפעם וכל ההתנהלות עד כה הייתה מאוד רצינית, יסודית ואחראית. זה אפרופו מה שקורה לאחרונה במדינה שלנו בכלל ובבתי החולים בפרט, דבר שמביא אותנו לידי כך שאם מישהו עושה את מלאכתו כמו שצריך איננו יודעים את נפשנו מרוב הכרת תודה, במקום שזו תהיה הנורמה השלטת. אני מקווה שזה יהיה כך גם בהמשך והכי חשוב שהניתוח יעבור בהצלחה וללא כל סיבוכים.
מאחלת לכולכם לילה טוב, שבוע טוב, הרבה בריאות ושמחת חיים,
edited by אשירה on 9/23/2012

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 22:44

רייצל
רייצל
אני קוראת את הפוסטים של כולם וכיף,כיף גדול להיות חלק מהפורום הנפלא הזה
תלמידים מחוננים של מירי
המשך שבוע נפלא בשליטה מוחלטת
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 21:29

מיכל שרון
מיכל שרון
אשירה הפוסט שלך מדהים בכנותו והתגובות של מטפס ונחושה מדהימות לא פחות..
אני נפעמת מהפוסטים שרצים פה בפורום בשבוע האחרון.. עמוק זאת מילה קטנה מדי לכל מה שאתם מעלים כאן.. פשוט זכיתי שאני חלק מזה!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 20:13

נחושה
נחושה
אשירה כתב:
טפסן יקר,
אתה נוגע בלב ליבה של הבעיה, ממש בקישקעס, והבשורות אם תשאל אותי באופן אישי, וזו דעתי הפרטית בלבד, אינן ממש טובות. ממרום גילי המופלג אני יכולה לספר שכבר ידעתי תקופות של חוזקה ושל הימנעות מוחלטת מסוכרים, ממאפים, ממוצרי חלב, ועוד כהנה וכהנה מרעין בישין שלא מיטיבים עם הגוף וגם עם הנפש. באותן תקופות הרגשתי על גג העולם, באמת הרגשתי שכבר פיצחתי את הגנום השמנמודי ומי יכול לי? ואז.....בהבזק כלשהו של חולשה או הסחת דעת קורית איזו מעידה קטנה, לפעמים פצפונצת, ופתאום כאילו מישהו, איזו יד נעלמת, שואבת מתוכי את את כל הכוח והחוזקה שהיו בי, וכבר ידי נשלחת לעוד משהו קטנטן, ועוד אחד, וכבר חוזרים השדים הישנים לשלוט בכיפה וכבר כאילו לא היו דברים מעולם, ואני חוזרת לביאוס ולאכילה הלא ראויה. ומה שהכי מפחיד זו ההרגשה שאני בעצם חוזרת הבייתה, למקום הטבעי שלי בו הכי נוח לי עם עצמי. מפחיד, לא???? רק עכשיו כשאני כותבת אני נותנת את דעתי לעובדה זו שנוח לי בבאסה, ששם אני מרגישה איזה סוג של ביטחון, שמפחיד אותי לעשות שינוי, שמפחיד אותי להצליח. ואני הייתי שם, עד גיל שלושים וקצת הייתי בן אדם רזה ללא כל בעית אכילה. וכבר חקרתי ודרשתי ואני אפילו חושבת שאני מבינה את הסיבות ואיזה רווח משנה יש לי מהמצב הנוכחי, ולמרות זאת ולמרות שאני גם מאוד מודעת לנזק הבריאותי של מצבי, אני לא מצליחה לחולל את המהפך.
אז אם שאלת לגבי יכולת התאפקות בסביבה "עויינת", יש בינינו מחוננים שבוודאי מצליחים ועד שנגיע למקומם בינתיים כדאי ושווה להימנע, לא להכניס אויבים הבייתה ובכלל להתרחק מהם וממקום הימצאם.
מטפס חביב, תראה לאן הבאת אותי, אולי אני קצת מגזימה בחשיפה האישית שלי, אבל בעצם לשם מה התכנסנו כאן אם לא בשביל קבוצת תמיכה שזה כולל הכל, גם עידוד חיזוק ותמיכה הדדית וגם שיתוף אמיתי במה שעובר עלינו, בטוב וגם ברע. אני מאמינה שהתעמתות עם האמת הפנימית עושה רק טוב וגם ואפילו אם הקילוגרמים לא נושרים להם הרי הנפש מזדככת.
תודה ובהצלחה רבה,

יקירה,
פוסט מכונן ומרגש ואמיץ. אכן חשפת את שורש העניין, אנחנו נלחמים על המקום המוכר והבטוח במחיר דמים....החלק הכי קשה במסע הוא להביט פנימה ולהתייצב בלי פחד עם חרב ביד ולהרוג את כל הדרקונים שמגיחים באפלה. באומץ מבלי לדעת מה מחכה לנו בצד השני, מבלי לשאול שאלות או להיות מעורבים רגשית, פשוט לעזוב את המבצר ולצאת למסע.
מדוע אנחנו לא עושים זאת, רק בגלל הפחד. לא בגלל הפרסומות בטלויזיה, לא בגלל שלא יהיה לנו מה ללבוש, לא בגלל שיגידו לך שגם הפעם את לא תצליחי...אנחנו לא עושים זאת כי השמנמודים קושרים הכול לאוכל. הכול רגשי /ילדותי/ בלי דחיית סיפוקים ועם רצון לפיצוי ונחמה מיידיים...
אנחנו נצליח רק ברגע שהחשבון שלנו עם האוכל יהיה זניח...רק כשנלמד שהמסע הזה הוא שלנו ולא של אף אחד אחר, רק כשנבין שזאת המשמרת שלנו ונרדמנו בשמירה ולכל דבר יש מחיר....
אנחנו נצליח רק כשנתעלם מהקולות שמתרוצצים בראשנו ומכשילים אותנו כל פעם מחדש...בעשרת הדיברות לא כתוב לא תאכל!!! בספרי הרפואה לא כתוב שעוגת שמרים או פיתה עם שומשום הם חלק מתהליך חילוף החומרים שלנו...
לכן מירי כל הזמן מדברת על תהליכי שינוי בחיים ולא על דיאטה וזה עושה את כל ההבדל...תחשבו על זה!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 16:50

מטפס הרים
מטפס הרים
אשירה כתב:
טפסן יקר,
אתה נוגע בלב ליבה של הבעיה, ממש בקישקעס, והבשורות אם תשאל אותי באופן אישי, וזו דעתי הפרטית בלבד, אינן ממש טובות. ממרום גילי המופלג אני יכולה לספר שכבר ידעתי תקופות של חוזקה ושל הימנעות מוחלטת מסוכרים, ממאפים, ממוצרי חלב, ועוד כהנה וכהנה מרעין בישין שלא מיטיבים עם הגוף וגם עם הנפש. באותן תקופות הרגשתי על גג העולם, באמת הרגשתי שכבר פיצחתי את הגנום השמנמודי ומי יכול לי? ואז.....בהבזק כלשהו של חולשה או הסחת דעת קורית איזו מעידה קטנה, לפעמים פצפונצת, ופתאום כאילו מישהו, איזו יד נעלמת, שואבת מתוכי את את כל הכוח והחוזקה שהיו בי, וכבר ידי נשלחת לעוד משהו קטנטן, ועוד אחד, וכבר חוזרים השדים הישנים לשלוט בכיפה וכבר כאילו לא היו דברים מעולם, ואני חוזרת לביאוס ולאכילה הלא ראויה. ומה שהכי מפחיד זו ההרגשה שאני בעצם חוזרת הבייתה, למקום הטבעי שלי בו הכי נוח לי עם עצמי. מפחיד, לא???? רק עכשיו כשאני כותבת אני נותנת את דעתי לעובדה זו שנוח לי בבאסה, ששם אני מרגישה איזה סוג של ביטחון, שמפחיד אותי לעשות שינוי, שמפחיד אותי להצליח. ואני הייתי שם, עד גיל שלושים וקצת הייתי בן אדם רזה ללא כל בעית אכילה. וכבר חקרתי ודרשתי ואני אפילו חושבת שאני מבינה את הסיבות ואיזה רווח משנה יש לי מהמצב הנוכחי, ולמרות זאת ולמרות שאני גם מאוד מודעת לנזק הבריאותי של מצבי, אני לא מצליחה לחולל את המהפך.
אז אם שאלת לגבי יכולת התאפקות בסביבה "עויינת", יש בינינו מחוננים שבוודאי מצליחים ועד שנגיע למקומם בינתיים כדאי ושווה להימנע, לא להכניס אויבים הבייתה ובכלל להתרחק מהם וממקום הימצאם.
מטפס חביב, תראה לאן הבאת אותי, אולי אני קצת מגזימה בחשיפה האישית שלי, אבל בעצם לשם מה התכנסנו כאן אם לא בשביל קבוצת תמיכה שזה כולל הכל, גם עידוד חיזוק ותמיכה הדדית וגם שיתוף אמיתי במה שעובר עלינו, בטוב וגם ברע. אני מאמינה שהתעמתות עם האמת הפנימית עושה רק טוב וגם ואפילו אם הקילוגרמים לא נושרים להם הרי הנפש מזדככת.
תודה ובהצלחה רבה,

אשירה יקרה. את מחוננת על!! אמיתית, ריאלית, למודת נסיון ומלאת תקווה. סל תכונות ניפלא להצלחה בתהליך. דברייך על תחושת הבטחון שיש לנו דווקא בבאסה של האכילה, כאילו אנחנו חותרים אל הבאסה כי יש בה הגנה מסויימת לא רציונלית- אלו דברים עוצמתיים ביותר מעבר להיותם כנים כל כך. זה אכן קיים. זה מזכיר לי אדם שיש לו תאוות גרוד, הוא יודע שהגרוד גורם לו לדמם אבל לא מפסיק לגרד... אנחנו הרי יודעים שהאכילה הרעה החזירית גורמת לנו לדמם... ובכל זאת... השינוי שאנחנו עושים כעת הוא אולי בראש ובראשונה להתגבר על התאווה לבאסה... להתגבר על הרצון לגרד עד זוב דם. זהו שינוי עמוק מאוד, פסיכולוגי , וטוב מאוד שהצבעת עליו בכזה אומץ!!!!! ה
edited by מטפס הרים on 9/22/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 13:14

dany
dany
בהצלחה מותק

toly כתב:
דני יקרה וכל המגיבים והשותפים למסע
כתבתם דברים כל כך נכונים ואמיתיים שאני מסכימה ומזדהה עם כל המשפטים והתובנות שהועלו פה בנדון ופשוט תענוג לקרוא את שלל התגובות
ובאשר ליצר וכיבושו אני חייבת לומר דבר מה
נכון עכשיו אני בתקופה של נחישות מוטיבציה ועמידה איתנה אבל מה יקרה מחר? עוד חודש? אינני יודעת מה שאני כן כבר יודעת שאי אפשר להיות כל הזמן נזירים ולפעמים החסך במשהו מביא להתפרצות הר געש ואז במהירות רבה מאבדים גובה ואופס המאזניים קופצים עד שמיים והמשקל מודיע לך"נא לעלות אחד אחת....

אוכל על כל גווניו הינו אחד מהנאות החיים והפך לחלק אינטגרלי מתרבות הפנאי וההוויה הבינלאומית
יש לי הרבה אירועים עסקיים וחברתיים בתקופה הקרובה הבאה עלינו לטובה כך שמה שחוב לי ללמוד איך להתאפק ויחד עם זאת גם ליהנות
זה שאני בהקפדה ובשמירה על הלע שלי לא אומר שאפסיק לארח זה לא אומר שאפסיק לבשל תבשילים טעימים ואפנק במתוקים את אהוביי ויקיריי
אבל בתקופות שבריריות כפי שהגדיר זאת מטפסנו אני לא מכניסה אויבים הבייתה-בשביל זה יש שכנים וכלבים וחתולים....

ואפרופו לביאה אני חשה יותר כמו לברדורית או פודל טרייר מול עוגת שמרים או גבינה עם פירורים וזר ודק לא יבין זאת-אנחנו פה השותפים לתהליך ולמסע הארוך רב השנים-מבינים החטב אחד את השני
ולכן חיוני ומהותי שנתמוך פה אחד בשני גם בתקופות השפל ולא רק כשאנו במעלה ההר ובפיסגה
המשך יום נפלא לכולנו
לצעוד לשתות לדווש לשתות לרקוד את החיים....
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 12:33

toly
toly
דני יקרה וכל המגיבים והשותפים למסע
כתבתם דברים כל כך נכונים ואמיתיים שאני מסכימה ומזדהה עם כל המשפטים והתובנות שהועלו פה בנדון ופשוט תענוג לקרוא את שלל התגובות
ובאשר ליצר וכיבושו אני חייבת לומר דבר מה
נכון עכשיו אני בתקופה של נחישות מוטיבציה ועמידה איתנה אבל מה יקרה מחר? עוד חודש? אינני יודעת מה שאני כן כבר יודעת שאי אפשר להיות כל הזמן נזירים ולפעמים החסך במשהו מביא להתפרצות הר געש ואז במהירות רבה מאבדים גובה ואופס המאזניים קופצים עד שמיים והמשקל מודיע לך"נא לעלות אחד אחת....

אוכל על כל גווניו הינו אחד מהנאות החיים והפך לחלק אינטגרלי מתרבות הפנאי וההוויה הבינלאומית
יש לי הרבה אירועים עסקיים וחברתיים בתקופה הקרובה הבאה עלינו לטובה כך שמה שחוב לי ללמוד איך להתאפק ויחד עם זאת גם ליהנות
זה שאני בהקפדה ובשמירה על הלע שלי לא אומר שאפסיק לארח זה לא אומר שאפסיק לבשל תבשילים טעימים ואפנק במתוקים את אהוביי ויקיריי
אבל בתקופות שבריריות כפי שהגדיר זאת מטפסנו אני לא מכניסה אויבים הבייתה-בשביל זה יש שכנים וכלבים וחתולים....

ואפרופו לביאה אני חשה יותר כמו לברדורית או פודל טרייר מול עוגת שמרים או גבינה עם פירורים וזר ודק לא יבין זאת-אנחנו פה השותפים לתהליך ולמסע הארוך רב השנים-מבינים החטב אחד את השני
ולכן חיוני ומהותי שנתמוך פה אחד בשני גם בתקופות השפל ולא רק כשאנו במעלה ההר ובפיסגה
המשך יום נפלא לכולנו
לצעוד לשתות לדווש לשתות לרקוד את החיים....
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 10:45

dany
dany
טלינקה אני מורידה בפניך את הכובע, שאפווווווווווווווווווווווווווווווו
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 10:44

dany
dany
הדוגמה של אדם דתי היא טובה מאד, לא יעשן בשבת, יאכל כשר.
מטפס יקר אדם דתי גדל עם דנא של האיסורים הללו, זה בכלל לא נמצא בגנום שלו הרעיון לסטות מדרך הישר באלו המקרים.
ולכן הוא בכלל לא עומד במצב שלנו. נוח לנו לעשות את ההשוואה. אך תשאל אדם דתי שמן למה הוא יכול לעמוד בכל איסורים הללו ובכל זאת לא יכול לעמוד בפני הזלילה הרי הוא יכול לעשות השלכה מנושא אחד לשני, ועובדה שגם הוא לא יכול.
וכפי שאשירה כתבה יש תקופות ויש תקופות. גם אצלי היו שנים רזות ואפילו רזות מאד, ותקופות של שנים לא מעטות, והייתי בטוחה שאני כבר מוגנת כי הפנמתי את התורה.........ממש שיניתי את המבנה הגנטי שלי....... לאכזבתי זה ממש לא קרה, וכפי שאומרים לאדם שהפסיק לעשן לא לקחת אפילו "שאכטה" אחת כי הכל ילך לאיבוד, כך גם אצלנו, נפילונת קטנה יכולה להביא למפולת הרים!!!!!!!!!
אז לדעתי באמת אם רוצים לא להשמין יותר צריך להתנזר אך מי יכול? זו באמת רק תיאוריה שגם אני לעולם לא אוכל לעמוד בה. אז בתקופות "חלשות" אני נמנעת ..... ושאני קצת יותר חזקה אני מרשה לעצמי יותר. לעיתים זה עובד והרבה פעמים ממש לא!!!!!! כל חיינו ניסוי וטעייה ותהייה.
בהצלחה לכם יקירי ומקווה שבזו הפעם כן נוכל כולנו להתרווח לאחור בשמחה ולהודיע הצלחנו!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 07:30

אקורדיאון
אקורדיאון
ללא ספק עדיף לקחת מרחק כל אחד מהחלושס שלו ואנחנו כל כך יודעים מהן.
טולי יישר כח.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 07:27

בלונדה....
בלונדה....
באמת אלופה ! כל הכבוד!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 06:43

דרך המלך
דרך המלך
טולי יקרה
את אלופה ובאמת כל הכבוד על חלוקה לשכנים .. כל הכבוד על ההתאפקות אני אישית מזמן הייתי נופלת על קוראסון ועוגיה ועוד ועוד...
מטפס הרים אמנם אנחנו לא מכירים אך בטוחה אני ששום דבר לא יהרוס לך בתקןפה זאת.. מעצם כתיבתך ניתן להבחין ברצינות ובנחישות שלך להשיל מעלייך את המיותר.. כל שנותר לי לומר זה בהצלחה רבה ואתה תצליח.. ראה אתה מלך בין כל הבנות כאן.... smile)
אני אישית אכנס למסעדה איטלקית לדוגמא והלך על הדיאטה הלך על הנחישות הלך עליי...
אך מה לעשות?אנחנו חיים עם מסעדות אירועים חברים משפחה וצריך להיות חזקים ובהחלט לומר איזהו הגיבור הכובש את יצרו...
שבת שלום
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 03:04

אשירה
אשירה
טפסן יקר,
תודה ובהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 02:50

מיכל שרון
מיכל שרון
מטפס אני רואה שאתה וגיתי חולקים אותה אהבה וחולשה.. לכל אחד יש את החלושס שלו בדיאטה..
לדעתי יש דברים שפשוט צריך לדעת לוותר עליהם for good..

אני למשל הייתי מכורה קשות לקורנפלקס.. לכאורה לא משהו היסטרי.. עד שגיתי גילה (איזו בושה!) שאני מחסלת אותם על בסיס יומי!!!
אם תשאל אותי היום מה אני יעשה כשתומר יגדל? אני אגיד לך מה.. הוא יצטרך להסתפק במה שיהיה אצל חברים.. כי אמא שלו חזרזירה..

עונה על שאלתך? וזה לא קשור לאופי.. לטעמי זה קשור רק לאותם דברים ספציפיים שאיתם הכי קשה לך, שמולם אתה הכי מטומטם בעולם ולא מסוגל אפילו לשקול התאפקות..
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 01:04

מטפס הרים
מטפס הרים
tutit כתב:
כל הכבוד טולי יקרה
לא פשוט לעמוד בקונדטוריה ולא לקנות כלום לעצמך ,את ממש מכוונת מטרה
ואני גאה בך....בהצלחה בהמשך הדרך....נהניתי לקרוא...

אין ספק שכבוד לטולי על העמידה האיתנה אל נוכח פיתויים שכאלו. אישית, אני חושב שלי מאוד לא נכון להימצא במקומות שהם עבורי לפחות, כמו מכשול כבד ורציני לפני עיוור. אז מתוקים לא עושים לי את זה אבל כבר שמעתם על חיבתי העזה למסעדות מזרחיות... אז למה לי להיכנס לשם כשאני בשלב כך כך שברירי? או מסעדת בופה חופשי עם אורז, סושי, מטוגנים ועוד שבשבילי זה מתן רשיון להפוך לחזרזיר.. עדיף לי להדיר רגלי ממקומות כאלו. גם ככה , בסביבה נייטראלית כמו הבית אני נאחז בציפורניים, בזיזים של המצוק שעליו אני מטפס כדי שלא להתכתב עם המיטבח והמקרר ... מדוע אנחנו , אנשים עם בעיה אמיתית של נטייה לאכילה מאוד לא בריאה ושקולה, ואני משתמש במילים עדינות ביותר, צריכים להיכנס לגוב אריות שיכול לעלות לנו, בכמה דקות, במחיר כבד ומיותר. כמה אנרגיה אנו משקיעים על כל גרם שעף מאיתנו וכמה מהר אנחנו עלולים להחזיר את הגרם הזה++++++, שכל כך עבדנו קשה להיפטר צמנו, שכל כך צהלנו על עזיבתו אותנו, שוב לגופנו. יכול להיות שזה אישי, שיש ביננו חזקים משמעותית יותר מאחרים, ואולי זה עניין של זמן.. אני יודע שאם אמצא במקום בו יהיו מאפים מלוחים מטוגנים ומוצרי לחם למיניהם, אני עלול להתרסק. ממש לחרב לי תהליך שלם תוך דקות... זה שווה את זה? ודרך אגב, גם כשאגיע לפיסגה , גם אז, המקומות האלו עבורי יהיו קשים מנשוא, ואולי לא אכנס אליהם, יכול להיות שהם יהיו עבורי מחוץ לתחום. אני אהיה פרסונה נון גרטה בהם. אישיות לא רצויה.טולי, את ממש לביאה שיצאה מגוב אריות. ממש כך אני חש. מגיע לך כבוד גדול שאת מסוגלת לזה. בשלב הזה , אני שברירי מידי. אני מניח שאותי האריות ( הבורקסים ופיתות שומשום למשל) היו פשוט מחסלים.. מעניינת אותי מאוד דעתכם. האם במשך הזמן כשכבר אהיה נגיד עם עשרה קג פחות השבריריות תתחזק או שאולי לשמנמודים יש מקומות שהם מחוץ לתחום? אולי כמו שאדם דתי לא ייכנס למסעדת בשר לא כשרה גם אם יתהפך עולם וגם כשהוא ממש רעב כך לנו אסור להיכנס לגוב אריות משלנו? האם אלו הם חיינו ועלינו ללמוד להתאפק, להימנע, ולהיכנס גם לאזורי סכנה, סוג של שדות מוקשים, או שיש מקומות שהם לא בשבילנו?? ר
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 23:05

tutit
tutit
כל הכבוד טולי יקרה
לא פשוט לעמוד בקונדטוריה ולא לקנות כלום לעצמך ,את ממש מכוונת מטרה
ואני גאה בך....בהצלחה בהמשך הדרך....נהניתי לקרוא...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי הזיז את עוגת הגבינה/התפוחים/השמרים שלי???

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!