21/09/2012 17:32
 נחושה Posts: 6982
|
רפואה שלמה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 17:31
 נחושה Posts: 6982
|
מיכל שרון כתב:
מטפס יקר.. Couldn't say it better!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 17:04
 מטפס הרים Posts: 1533
|
toly כתב:
תודה מאמוש אכן מים- מצילי חיים לא יודעת עדיין ממה זה קרה מקווה מאטד שזה לא מהכלבה האהובה עליי שעדין לא שלי ואני מתכננת יוד שנה לקחת את מישמיש היפה(אומרים שאנחנו דומות- שתינו בלונדיניות עם עיניים זהות ושמדמודות  ) כשתץא לפנסיה בתור כלבת נחייה ותעבור כפי המתוכנן אליי. טוב נבדוק זאת בתסמיני עור בשבוע הבא. חיבוק ונישוק טולי טולי- לחיים. השמפניה של הטבע. תרגישי טוב!! EFF] טולי..צר לי לשמוע על התקף האלרגיה..שמרי על עצמך ממי..באשר ללגימת מים - אני עברתי אך ורק אליהם אחרי שנים שכל טיפת מים שנכנסה לגרוני העלתה בי בחילה איומה..אנחנו שותים מים ממכשיר תמי 4 - הם טעימים לנו..לא סתם קוראים למים - מים חיים...אז המשך סוף שבוע ריחני, נעים ורטוב (עם הרבה מים..)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 17:02
|
מיכל שרון כתב:
תודה. טולי בדבריה על המיים החיים, המרפאים, המרגיעים- הביאה לי את ההשראה לסיפורו של עומר ראובני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 16:39
 מיכל שרון Posts: 1318
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 16:31
|
בכפר קטן על ראש ההר היה זקן בא בימים . כל בוקר היה הזקן מעמיס על גבו שני כדי חרס גדולים ויורד עימם אל הנחל, שם מילא מיים בכדים והיה מטפס לאיטו אל הכפר למכור את המיים הצוננים לכפריים. כד אחד היה חדש, מצוייר, שמור ומעוטר ואילו הכד השני היה ישן, דהוי , מצולק וסדק ארוך בו לכל אורכו. כל יום היה הכד היפה והחדש מקניט את חברו: אתה כבר חסר תועלת, לא יופי לך ולא יכולת. כל המיים שהזקן ממלא בך נוזלים דרך הסדק.. עדיף לזקן לזרוק אותך ולקנות כד מהודר ומעולה כמוני. עם הזמן חילחלו דברי הכד החדש אל הכד הישן. אולי באמת כבר אין בי עוד צורך בעולם הזה? אני מכוער, חסר חן ואני סדוק כל כך... בוקר אחד, בטרם התחיל הזקן את דרכו מראש ההר אל המעיין פנה הכד הישן לזקן ואמר לו: למה אתה מחזיק בי? קח לך כד חדש , יפה, שלם במקומי, הרי כל פעם כשאתה עולה אל הכפר המיים נוזלים ממני וכמעט אין לך מה למכור בגללי.. חייך הזקן ואמר אל הכד, כשהוא ניצב ומשקיף מראש ההר אל המעיין שבעמק. אתה רואה את השביל הארוך והמפותל מהמעיין למטה עד לכאן לראש ההר? רואה אמר הכד הישן בלב כבד. אתה רואה, המשיך הזקן, את כל הפרחים הצהובים והכתומים שפורחים בטור ארוך בצד ימין של השביל? רואה אמר הכד , עצוב ונוגה כמי שחושב שבא סופו.. ובכן, אמר הזקן. פרחים ניפלאים אלו פרחו וגדלים רק בזכות המיים שנוזלים ממך אל האדמה. כל םעם כשאני מטפס אל ראש ההר, אל הכפר, וקשה לי הדרך עד מאוד, אני מביט בפרחים , וצבעם הענוג ויופיים המיוחד נותן לי כח להמשיך קדימה ולא להפסיק לצעוד למעלה. אתה, כד ישן, אתה מצולק וסדוק, ואתה הוא סוד כוחי בטיפוס היומיומי...( מספר הסיפורים עומר ראובני)... מניח שהאלגוריה , המשל והנימשל ברורים לכל. ואני מוצא בסיפור הזה עוד סממן חשוב לענייננו- כשאנחנו עולים ומטפסים מעלה מעלה אל הפיסגה בתהליך שלנו, קשה לנו הדרך ולעיתים יכולה לייאש... כמה חשוב לנסות, תוך כדי הטיפוס במעלה התלול, לנסות ולהנות מהדרך, מרגעים קטנים ויפים שיש בה למרות היותה מפרכת.. רגעים קטנים המפוזרים לאורכה כמו הפרחים בשבילו של הזקן.. והם נותנים כח להמשיך , להמשיך, יש ללכת ללכת.. שבת שלום ומלאה מיים חיים. edited by מטפס הרים on 9/21/2012 edited by מטפס הרים on 9/21/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 16:20
 toly Posts: 898
|
תודה מאמוש אכן מים- מצילי חיים לא יודעת עדיין ממה זה קרה מקווה מאטד שזה לא מהכלבה האהובה עליי שעדין לא שלי ואני מתכננת יוד שנה לקחת את מישמיש היפה(אומרים שאנחנו דומות- שתינו בלונדיניות עם עיניים זהות ושמדמודות ) כשתץא לפנסיה בתור כלבת נחייה ותעבור כפי המתוכנן אליי. טוב נבדוק זאת בתסמיני עור בשבוע הבא. חיבוק ונישוק טולי EFF]טולי..צר לי לשמוע על התקף האלרגיה..שמרי על עצמך ממי.. באשר ללגימת מים - אני עברתי אך ורק אליהם אחרי שנים שכל טיפת מים שנכנסה לגרוני העלתה בי בחילה איומה.. אנחנו שותים מים ממכשיר תמי 4 - הם טעימים לנו.. לא סתם קוראים למים - מים חיים... אז המשך סוף שבוע ריחני, נעים ורטוב (עם הרבה מים..)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 15:26
 EFF Posts: 6409
|
טולי..צר לי לשמוע על התקף האלרגיה..שמרי על עצמך ממי.. באשר ללגימת מים - אני עברתי אך ורק אליהם אחרי שנים שכל טיפת מים שנכנסה לגרוני העלתה בי בחילה איומה.. אנחנו שותים מים ממכשיר תמי 4 - הם טעימים לנו.. לא סתם קוראים למים - מים חיים... אז המשך סוף שבוע ריחני, נעים ורטוב (עם הרבה מים..)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2012 15:16
 toly Posts: 898
|
איזה יופי שהגיע יום שישי אלו הן השעות והיום שאני הכי אוהבת הכל כבר ממורק ומצוחצח לקראת שבת(ותודה לעוזרתי המופלאה שעמלה קשות היום ואני מאוד שמחה כשהיא מגיעה ועוד יותר כשהיא מסיימת והבית כולו עטוף ריח של פסיפלורה לימוןושאר ירקות ) פרחים טריים בכד ונרות השבת ליד מוכנים להדלקה ואווירת שבת אוטוטו נכננסת ויחד עימה תוכניתו המקסימה של ערון אנוש ברשת ב' לכל חובבי יוון ומוסיקה של פוליקר-אני ממלצה כי הוא משמיע הרבה את אהןבי פוליקר וגם יש תמיד קטע קבוע עם גיצ'ה כוכנה-פולניה עם חשיבה שלילילית-להתפקע מצחוק שאני בטוחה שכל בנות הקהילה שהנני גם נמנית עליה מאוד נהנות מהסטנדאפיסטית הנפלאה שמאחוי הדמות המשעשעת ולענייננו-מים ועוד מים היום כשראתה העוזרת שלי את כל שישיות המים(18 בקבוקים)היא כמעט התעלפה- מה את שותה כל כך הרבה מים? שאלה המתוקה באנגלית כן השבתי לה וזה גם כבר לקראת יום כיפור לקראת הצום וכאן אני רוצה לציין משהו בעניין המים שנים שאינני שותה מים מהברזים בשל חיידק שתפשתי פעם ממי הברז לא יודעת עד כמה באמת המים הללו בבקבוקים הינם מי עדן מגן עדן או סן בנדטו מהרי אירופה המושלגים אבל כשיש ליד בקבוק של ליטר וחצי מול העיניים וצמוד למקלדת או בתיק אני יודעת שאני שטתה לפעמים אני מוסיפה עלי נענע טריים ולימון פלח שמוסיף המון לאישיות ולטוכע'ס ) עם שקית אחת של סוכרלוז ו אז יש לי "שייק" על הבר בכלל מים זה דבר נפלא לגופנו שאגב מורכב ממים במידה רבה אחד היתרונות הנהדרים שלו שהוא דל קלוריות מרווה מעניק לחות לעור ומיטיב עם עור הפנים(נחמה זה יחסוך לך בוטוקס וחומצה הילרונית) שנית הוא תורם מאוד בעיכול ומשפר יציאות( מקדם ניקיון וג'יפה של הגוף) ואחד היתרונות הגדולים שלו שהוא נרגיע את הנפש ואף את הגוף בזמן אלרגיה או גירוד חריף השבוע עברתי זאת על בשרי-חטפתי התקף אלרגי חמור שכלל קוצר נשימה ופנים אדומות עם צוואר מגרד בטירוף לא אלאה אתכם בכל הפרטים עד שהגעתי למיון בבית החולים הצמדתי בקבוק מהפריזר וכל הזמן לגמתי מים0והשבח לאל זה נאוד עזר עד לקבלת טיפול במיון רופא בכיר שנכח בחדר הטראומה ציין לשבח את פעולתי המיידית כי מים מרגיעים את מערכות הגוף בזמן מצב של סטרס פיזי והודות למים לא נכנסתי ללחץ וטוב שכך כי רק מהלחץ של לשכב בניידת נט"ן עם 4 פאראמדיקים חתיכים ויד אחת עם מחט והשנייה מחוברת למד סטורציה -רק מזה אפשר להתעלףאפשר לפעמים להחזיר ציוד ) בחיי שיש מישהוא שם למעלה שאוהב אותי ושומר עליי אז הנה עוד סיבה לשתות מים והרבה וברוך השם אני בסדר ומצויידת בתרופה וזריקה לשעת חירום -שלא נזדקק אלא רק לבקבוק מים שבת שלום שלווה ורגועה ובשליטה טולי edited by toly on 9/21/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|