הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך זה ש....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/09/2012 11:53

אייריס
אייריס
בלונדה יפתי בכלל לא נעים להרגיש ככה ודי מעצבן ולא ברור למה אנחנו הורסות לעצמנו כל הזמן!!!! הרי באמת אנחנו יודעים את התורה אז מה הקושי ליישם?!! אבל בכל אופן נראה לי שעכשיו באמת הצלחת לעשות סוויצ' ואת תוכלי ליישם ולמשוך אותנו אחרייך בכל הדרייב. בהצלחה יפתי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 10:44

אשירה
אשירה
שח יקרה,
מורגש שכעת את ממוקדת מטרה ואין ספק שגם תצליחי.
לגבי נסיון אחרון לדיאטה אחרונה אני מעדיפה אף פעם לא להצהיר הצהרות ובטח לא בנושא זה.
אני עד יומי האחרון לא אפסיק לנסות כי אני פשוט יודעת שבנושא המשקל אין מצב של אמצע. גם כדי להישאר במשקל קיים, ולא משנה מה המשקל, צריך מסגרת וצריך עשייה ואם איננו בעשייה כלשהי המשקל רק יעלה ויעלה וזה אומר שאנו גוזרים על עצמנו בריאות לקויה ואיכות חיים ירודה.
לגבי הג'ינס זה ממש רעיון מעולה, ואם לא ג'ינס למי שאינה מעיזה אז לפחות מכנסיים ללא גומיwink.
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 10:23

dany
dany
רעיון נפלא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שח כתב:
היי,
ג'ינס הוא בהחלט בגד מפקס מוכר וידוע, עם השנים נטשתי אותו לאנחות ועברתי לטייצים וטוניקות, מעניין למה...? wink

אז אשתף כאן במשהו....
לפני כמעט חודש,כשהחלטתי לעשות כבר ניסיון אחרון לדיאטה אחרונה שטרם ניסיתי-מירי בלקין, נכנסתי לג'אמפ, במודע ובכוונה תחילה,
קניתי משם 2 ג'ינסים מהממים (במבצע מהמם גם.. wink ) במידה חמש, שזה בול עליי, עלייה של 100 גרם והכפתור יעוף upset
נשבעתי לעצמי שממירי בלקין (שהתחלתי כיום אחרי) הג'ינסים האלו לא יירדו ממני!!!
אני הולכת איתם לעבודה,יום כן, יום לא, ובימים לסירוגין, עם טייץ כאשר אני מתה מפחד בכל בוקר שאחרי הטייץ, לעלות על ג'ינס ולראות שהוא עולה ונסגר עליי...
אז לשימחתי, אחרי 3 קילו, עכשיו שניהם נסגרים ממש בקלות (בלי כל מיני טכניקות מיוחדות חחחח) ואפילו נהיה קצת מרחב להכניס חולצה במכנסיים,
וברגע שהם ייפלו ממני ממש, אני רצה לקנות שניים חדשים במידה פחות wink

היה לי לא מזמן פוסט דומה לשלך, אז איך אמרו לי פה - אל תחמירי עם עצמך כל כך!! וזה נכון!
אצלי השבתות הם פשוט פורקן נוראי שאני ממש מתעלה על עצמי כדי לא לזייף יותר מדי, כי לזייף זה כבר ודאי, השאלה אם אני עוצרת את עצמי בזמן אחרי ביס אחד...

גם לקטר מותר לעצור בתחנת עצירה,לשתות,לנוח ולהתפקס...
עצם זה שכתבת פה את שעובר עלייך אומר שאת ממש עוד רגע עולה שוב על המסילה ויוצאת מתחנת העצירה להוביל! Gavel
סומכת עלייך, בהצלחה!!! grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 10:22

שח
שח
היי,
ג'ינס הוא בהחלט בגד מפקס מוכר וידוע, עם השנים נטשתי אותו לאנחות ועברתי לטייצים וטוניקות, מעניין למה...? wink

אז אשתף כאן במשהו....
לפני כמעט חודש,כשהחלטתי לעשות כבר ניסיון אחרון לדיאטה אחרונה שטרם ניסיתי-מירי בלקין, נכנסתי לג'אמפ, במודע ובכוונה תחילה,
קניתי משם 2 ג'ינסים מהממים (במבצע מהמם גם.. wink ) במידה חמש, שזה בול עליי, עלייה של 100 גרם והכפתור יעוף upset
נשבעתי לעצמי שממירי בלקין (שהתחלתי כיום אחרי) הג'ינסים האלו לא יירדו ממני!!!
אני הולכת איתם לעבודה,יום כן, יום לא, ובימים לסירוגין, עם טייץ כאשר אני מתה מפחד בכל בוקר שאחרי הטייץ, לעלות על ג'ינס ולראות שהוא עולה ונסגר עליי...
אז לשימחתי, אחרי 3 קילו, עכשיו שניהם נסגרים ממש בקלות (בלי כל מיני טכניקות מיוחדות חחחח) ואפילו נהיה קצת מרחב להכניס חולצה במכנסיים,
וברגע שהם ייפלו ממני ממש, אני רצה לקנות שניים חדשים במידה פחות wink

היה לי לא מזמן פוסט דומה לשלך, אז איך אמרו לי פה - אל תחמירי עם עצמך כל כך!! וזה נכון!
אצלי השבתות הם פשוט פורקן נוראי שאני ממש מתעלה על עצמי כדי לא לזייף יותר מדי, כי לזייף זה כבר ודאי, השאלה אם אני עוצרת את עצמי בזמן אחרי ביס אחד...

גם לקטר מותר לעצור בתחנת עצירה,לשתות,לנוח ולהתפקס...
עצם זה שכתבת פה את שעובר עלייך אומר שאת ממש עוד רגע עולה שוב על המסילה ויוצאת מתחנת העצירה להוביל! Gavel
סומכת עלייך, בהצלחה!!! grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 08:44

דרך המלך
דרך המלך
בלונדה היפה

כמו שנחושה רשמה לך הפוסטים שלך מתחלים ביששששששששששש...ומאמינה בך שישובו במהרה..
בהצלחה דרלינג תתחילי להוביל שוב
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 07:36

אקורדיאון
אקורדיאון
בלונדוש שתינו יודעות שאת מסוגלת להחליט שמרגע זה,אז בבקשה להחלים מהתרצת ולהחליט שמרגע זה עולה על הפסים.
בהצלחה יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/09/2012 07:31

בלונדה....
בלונדה....
תודה אנשים יקרים!!!
על כל התמיכה ואהבה שאתם מעניקים פה..
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 15:16

EFF
EFF
בלונדה יקרה....כולנו שטים יחד באותה ספינה מטלטלת...כולנו יושבים יחד באותו גלגל ענק...פעם למעלה ופעם למטה..(חחח..עם השאיפה לא להתקע למעלה..)ממרומי נסיוני עם מירי היו לי כבר תקופות שממש שנאתי את עצמי על כך שאינני עומדת בהחלטות - למרבה המזל - וזה בודאי יהיה גם מזלך - זה חולף והשפיות חוזרת למקומה במוחנו הקודח....
שתהיה לך שבת טובה ונעימה וקדימה - חזרי לראש הטור - שם מקומך..
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 13:44

רבקה
רבקה
ב לונדה יקירתי
את חוזרת לזה בגדול כמו שאת יודעת
אנחנו מחכים לך שוב כדי ללכת אחרייך להצלחה
כל צה שתיארת בפוסט ידוע לכולנו
שעוברים זאת לא פעם ולא פעמיים
זהו טעמת מהכל ועכשיו בואי חיזרי לטעם האמיתי
קילו פחות טעים יותר (זכויות זמורות למיכלי )
שבת קסומה על שליטיה מרובה
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 10:39

נחושה
נחושה
יששששששששששששששששששששששששששש
זאת היתה תמיד הכותרת שלך, ואני מאמינה שהיא תחזור בקרוב....
כפי שכתבו לך חבריי המלומדים והמנוסים
טוב שקיבלת כאפה
טוב שכעת כשהגעת באומץ לשקילה ולא אחרי החגים
תצליחי משעה משעה מיום ליום, אל תחשבי על גודל החוב שלך, הוא לא יקדם אותך בכלל
רק מעשים, הצלחות קטנות התמדה ונחישות
ולגבי יום השקילה, התייחסי אליו כמו לכל יום ביומן רישום האכילה שלך
בלי פרסים ובלי הנחות....כדי שלא תהיינה אנחותwink
והכי חשוב, תהיי הרבה בפורום, תשתפי, תקבלי תמיכה ואהבה
כמו שרק אנחנו יודעים לתת בזמנים קשים.....נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתת
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 10:06

dany
dany
מתוקה ,
כפי שאשירה כתבה עד לפני זמן לא רב היית הקטר שלנו שהוביל את הרכבת בטורבו.............
אז תנסי להתחבר שוב להרגשות שהיו לך אז. מה נתן לך אז את הכוח ואת המוטיבציה, אולי אפשר לגלגל את הפורום עד לאותם תאריכים בכדי שתוכלי לחזור ולראות מה כתבת לנו.
ובכל מקרה כפי שכבר ציינו כאן קחי לך מועדים קצרים של התמודדות, לעיתים שעה ועוד שעה ....... לעיתים יש כוח ליותר. תבדקי על מה את נופלת, תעשי רישומים, תשתי יותר מים, תעשי יותר פעילות גופנית עד כמה שאני זוכרת את אוהבת לרקוד נכון?
אז יקירה המון המון בהצלחה ומחכה לך כאן בראש הטור......................
שבת שלום ונשיבוקים יפה שלי
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 09:29

מיכל שרון
מיכל שרון
יקירתי.. כבר היית בסרט הזה.. ככה זה כשאנחנו מתחילים להרגיש בנוח.. משלים את עצמנו שהכל בסדר.. ובאמת עם שמלות קיץ מתנפנפות הכל מרגיש בסדר ומשוחרר ונוח.. איך לא?

טוב שחזרת לג'ינס, טוב שקיבלת כאפה.. כולנו צריכים כאפה פעם בכמה זמן כדי להיכנס חזרה לתלם, לקבל פרופורציות ולהניע את עצמנו..
את הרי יודעת שהכי קל להכינס לדיאטה מתוך המסגרת ואני שמחה מאוד לשמוע שזה בדיוק מה שעשית.

קחי כל יום בפני עצמו.. אל תהיי עסוקה במה היה אלא רק במה יהיה..
וכל פעם שאת מרגישה שהקרקע שוב נשמטת.. שימי את הג'ינס.. זה יאפס אותך for sure... (;

שבת שלום וסופשבוע מוצלח ובשליטה יקירתי
+1 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 08:58

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן בלונדה. מאז שאני הצטרפתי קיבלתי ממך כמה וכמה חיזוקים שמאוד עזרו לי לצלוח בשלום את משבר הכניסה לתהליך או כמו שאת מכנה זאת ובצדק סוג של גמילה. אז אם יש בכוחותייך לחזק אחרים ולהקל עליהם- אין ספק בליבי שיש לך גם יש לך את הכח לסייע לעצמך. את נשמעת לי לא רק מאוד מודעת ויודעת אלא גם מאוד משימתית ועניינית. וזה שילוב מנצח לתהליך נכון. אני חושב שמאוד נכון לך אכן לראות כל יום בפני עצמו כיחידת זמן עצמאית. לא לחשוב בסדר גודל של מעבר ליום אחד שאת רוצה לסיים אותו בתחושה טובה. ויום מצטיין ועוד יום מצטיין הרי הם כבר יומיים . דבר נוסף: אולי אחרי יום שקילה את צריכה לעשות משהו לא שיגרתי: סתם רעיונות: ללכת למופע אומנותי, לצאת לטיול ערב בטיילת, להתחדש בקנייה עבור ולמען עצמך, להתחיל ספר חדש.. אולי בימי ג את צריכה קצת רענון.. אני בטוח בהצלחתך. יש לך את כל המרכיבים לסופר הצלחה בתהליך!!! ותודה על החיזוקים שלך אלי. שבת שלום.
edited by מטפס הרים on 9/21/2012
+1 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 08:28

אשירה
אשירה
בלונדה יקרה בוקר טוב,
זכור לי היטב שרק לא מזמן את הובלת את כולנו והיית החלוץ בראש המחנה,
שזה אומר שאת יכולה!!!
אל תנסי יותר מידי להבין את עצמך, זה לא חשוב, נסי רק להתחבר אל מה שהניע אותך אז.
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 07:55

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טוב לכולם..
שבת שלום.
חייבת לשתף אתכם במשהו שמתבשל אצלי על אש קטנה כבר כמה שבועות.
אני לא מבינה את עצמי לפעמים, למה אחרי כל יום שני של שקילה והרצאה מהממת אני יוצאת בהרגשה כל כך טובה שהשבוע יהיה שינוי והשבוע אני מצליחה והשבוע אני לא נופלת ואזזזז
מגיע לו יום שלישי וכאילו כלום, כאילו לא הגעתי להחלטות ותובנות בדיוק יום לפני.
למה אני לא יכולה לסרב בלגעת במשהו שאסור לי לגעת בו???
למה אני לא יכולה להסתפק בשלוש ארוחות ביום וחייבת לנשנש כל מיני באמצע???
בתוך תוכי הרי אני יודעת שהשלושה ימים הראשונים של הגמילה וההחלטה להיכנס חזק לדיאטה הם הכי קשים אבל אחר כך זה שטויות הגוף מתרגל ל"גמילה" ואז בכלל לא זקוקים לכל הנשנושים.
אבל הבעיה בחודשים האחרונים שאני לא מצליחה לעבור את היום השני בכלל!!
אז מה עושים??? הרי אני יודעת מה עושים! אבל למה זה לא מצליח?? מה אולי אני לא רוצה מספיק??? אבל אני כן רוצה! מאוד!
אז אתמול הלכתי להישקל והחג הזה עלה לי בקילו וחצי יותר שלא נדבר שיש.לי חוב כבר של שניים מלפני שבועיים שלא נדבר על זה שממרץ אני כבר חמישה יותר!!! כשהחברים את כל החצאים הלא נוראיים זה מה שקורה.
אז אתמול בבוקר לבשתי להרצאה ג'ינס, חודשים לא לבשתי ג'ינס כי בקיץ אני אוהבת רק שמלות ואז ירד לי האסימון הוא היה כל כך גדול עליי ועכשיו הוא נסגר בלחץ,הרי חמישה קילו זה כבר מידה! כבר קיבלתי כאפה על הבוקר ואחרי השקילה עוד אחת ואתמול זה היה היום הראשון מזה חודשים שאכלתי שלוש ארוחות ביום מסודרות שתיתי מים ולא אכלתי פחמימות בערב והיום קמתי עם תחושת הישג מזה כמה זמן ועם בטן יחסית " שטוחה".
אז נראה לי שיום יום אסמן וי עד השקילה הבאה בתקווה שמה שעךה יירד ושיצאתי לדרך חדשה.
אז מאחלת לכולכם סופ"ש נעים וכיפי...
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!