הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעשה בקופון...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/09/2012 10:45

נחושה
נחושה
מיכלי יקרה,
שמחה שנהניתם ובלבד שזה יהיה על חשבון ולא בנוסף לכל האירועים המשמחים....
טוב שלא התייסרת בלילה אלא הלכת לישון עם חיוך וקמת להליכה נמרצת בבוקר
הפוסטים שלך מאלפים ועוד יגיע זמנך להכניס את הבטןwink המשך יומצויין, נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 09:04

מיכל שרון
מיכל שרון
בוקר טוב לכולם.. שמחתי להעלות חיוך על פניכם...

ראשית אחרי לילה כבד, קמתי לצעידה מרעננת ומשגרת הבוקר.. אין שום תחושת כבדות או שאריות ייסורי מצפון שהתגנבו בלילה שהליכה נמרצת עם מוזיקה קצבית לא יכולה להעביר.

חוץ מזה רציתי להבהיר לגבי הקופונים שאני התייחסתי רק לאלו שקשורים לאוכל!
הרי אנחנו השמנמודים לא ממש מחשבנים קלוריות (והרי ההוכחה - השמנמודיות שלנו) אבל אנחנו כן מחשבנים כסף..
כשאנחנו צריכים לשלם מחיר מלא במסעדה אנחנו חושבים פעמיים.. כשמשלמים חצי או פחות היד קלה על ההדק..

שיהיה לכולנו סופש נפלא ובשליטה ונשתמע בהמשך (:
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 07:43

בלונדה....
בלונדה....
מיכלי
אני מאמינה שהמסעדות הן לא שגרה עבורכם ופעם ב .. לצאת מהשגרה זה לא כזה נורא.
העברת ערב חוויתי עם גיתי ובטוחה שאחרי ערב כזה תתנהגו בהתאם מבחינת האוכל.
אז יקרה שיהיה לכם סופ"ש. מהמםםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 05:25

dany
dany
מיכלי הרגת אותי בצחוקיםwink
ושומר נפשו ירחק כפי שכתבת כי אם משלמים אז..............
נהנית, אהבת שמחת, נפלא כי היה לך שבוע על הפנים, אז לפחות קיבלת איזה פיצוי וכוח עכשיו להמשיך הלאה.
ואולי זה כבר יפצה אותך על סוף החודש לא להשתולל עוד ועוד.
שבת שלום יקירה
לשמחתי סושי ממש לא בתפריט שלי.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 23:22

מטפס הרים
מטפס הרים
סושי... לי יש בברלין מקום של סושי טעים וחופשי בלי הגבלה... אני כבר חושב איך באוטובר כשאני שם אני לא אכנס למסעדה הזו. חולה על סושי ואחרי ביקור שלי אני מניח שהבעלים מצטער שפתח וניכנס להפסדים... הפוסט שלך ענק!! קרוע מצחוק על ה״ישראלי ושמנמודי כאחד״ ועוד קטעים.. תמשיכי... סופשבוע רגוע, תשתדלי בלי סושי...וקופונים זה דבר מצויין, שנה שעברה היינו זוגתי ואני בפראג והיה ניפלא דרך קופון מאוד כדאי.. וזה אחלה נושא בשבילי לכתוב סיפור קצר.
edited by מטפס הרים on 9/20/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 22:46

avi_i
avi_i
את הורסת.......... סושי סמבה זאת מסעדת הבית שלי בניו יורק!!!!! ואני בכלל לא אוכלת סושי bow
+1 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 22:37

מיכל שרון
מיכל שרון
אם יש כאן מישהו שלא חש על בשרו את מכת הקופונים שירים יד בבקשה...
בכל מקרה בשביל אלו שאולי ניצלו מהמכה, יש בישראל היום אתרים של קנייה חברתית כמו פטריות אחרי הגשם ממש.. בכולם יש דילים שבהם ניתן להשתתף ולהוזיל משמעותית את הקנייה - ממוצרי צריכה ועד תרבות, חופשות ומה לא?

המכה הישראלית הגדולה ביותר בתחום היא לדעתי הקופונים למסעדות ובתי קפה..
בעלי הבולגרי לא בוחל בקופונים כאלה ואם כבר ההיפך הוא הנכון - כן ירבו!
עד שאנחנו יוצאים, משקיעים בביביסיטר ומתענגים על אכילה חברתית (סוג משובח ונעים מאין כמוהו של אכילה אם תשאלו אותי) אז שכבר יהיה בחצי מחיר.. לא ככה?
לפני כמה חודשים כשהכנסתי להריון והחלטתי שאני הפעם מפעילה ברקסים חזקים, בלמי חירום ומה לא כדי לעבור בדלת גם בסופו ואחריו שמתי וטו על הקופונים - הודעתי רשמית בבית שנגמרו החגיגות ונגמרו הפארטיות.. מעכשיו סלטים בבית.. חלאס!
רק מה? חברה הצליחה לשכנע אותי לקופון אחד מבטיח מאין כמוהו ושוב הבילוי הפוטנציאלי אחרי כמה חודשים של צום קופונים.מסעדות קסם לי עד מאוד וקנינו..
רק מה? כל פעם שקבענו לצאת מישהו הבריז - תומר עם חום, החבר של החברה לומד לבחינה, הבייביסיטר הבריזה.. כל הזמן משהו..
מפה לשם עבר הזמן וכבר עוד שבוע וחצי תוקף הקופון פג.. וגיתי שלי כמו בולגרי אמיתי (כזה שמעוניין לקבל מדליה ממלך בולגריה) לא קיבל את הגזירה - שילמת? אכלת!!! wink (כמעט כמו אצל מירי).
האמת? אני כבר הייתי מוכנה להגיד "כפרות" על החצי מחיר שכן הושקע ושולם כבר על הקופון ולחסוך לי קלוריות ועוד בייביסיטר בתקופה כזו עמוסה - חגים, אילת שבוע הבא (פוסט נפרד מתבשל על אש קטנה), היומולדת שלי בסוף החודש.. חסר לי סיבות למסיבות? אני צריכה עוד מסעדה על כל זה?
לא עזר לי כלום.. היום הלכנו..

אז התקלחנו והתלבשנו יפה.. בכל זאת עברו כמה שבועות טובים מאז שיצאנו יחד ככה לזמן איכות אחד עם השניה (סרט לא ממש נחשב.. בעיני לפחות).. ונסענו למסעדה.
זה הזמן לומר - המסעדה היתה סושי סמבה ברמת החייל, מעולם לא אכלנו שם עד היום והאמת? אני מוכנה לחזור לשם עוד ועוד..
אני לא ארד לתיאורים גרפיים מחמת הכבוד שיש לי למקבץ המחוננים והעושים במלאכת ההרזייה שיש כאן.. אבל אני רק אגיד שאכלנו יפה מאוד.. אכלנו פחמימות והן היו שוות כל ביס!!!
אני בהתעלות, טירוף חושים ממש, החך שלי הופתע והתרגש ונסער מהחוויה.. ואכן היתה זו חוויית אכיל המענגת ומפנקת עד מאוד.

ואז אחרי כל הארוחה המדהימה שבכל זאת לא לגמרי התחרענו בה.. (העיניים הגדולות נשארו בבית) החלטנו שמוותרים על קינוח..
איכשהו שני קינוחים נחתו על השולחן - אחד הוזמן מהחלושס שתקף אותנו למראה תפריט הקינוחים ועודד ע"י מלצר חמוד ומשכנע ביותר.. השני פשוט הגיע.. סתם ככה..
אולי כי אני ממש חמודה? אולי כי היה ממש כיף לשרת אותנו? ואולי כי סתם היתה תקלה במטבח..
בכל מקרה זה היה מדהים.. (לא הקינוח - זה ברור.. goes without saying) מדהים שהקינוח הראשון שהגיע לשולחן לא היה זה שהזמנו.. וזה היה מדהים לראות איך שנינו לא נגענו בו, איזה איפוק ואיזו שליטה.. מתי התחילה ההתחזרות? ברגע שנאמר לנו שזה על חשבון הבית.. כמה ישראלי ושמנמודי כאחד מצידנו? הא? תגידו.. חבל ששכחתי לברר עם גם הקלוריות על חשבונם? wink

סתם.. אני צוחקת.. כל הקלוריות עלי.. תאמינו לי.. נכנסתי למסעדה עם בטן של תחילת חמישי ויצאתי ממנה בחודש עשירי+ (זוכרים את הפוסט שלי על התענוג שבלהיות בהריון? על השחרור מהצורך התמידי להכניס את הבטן? איזו הקלה!!!!).
אז נכון שזה היה מיותר בתקופה כל כך קשה גם ככה.. מצד שני - היה לנו טעים ברמות, נהננו מכל ביס, היתה חווייה, היה ערב מקסים..

בקיצור - אוהב רזונו, ירחק מקופונים!
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעשה בקופון...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!