הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » וואו,איזו אנרגיה וכח מההרצאה ומהפורום,כמה תובנות .

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/09/2012 10:47

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
ללא ספק רוח גבית מרעננת הצטרפה .
שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ובשליטה.

גם לך יקירתנוIn Love
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 10:46

נחושה
נחושה
dany כתב:
אני מרגישה שאחרי תקופה שהפורום קצת דשדשupset
שוב נכנסה בו רוח חיים נפלאה, גם הצטרפו כוחות חדשים, גם התעוררו חברות ותיקות ושוב התחילו לכתוב מעבר להיום היה טוב או רע, והעלו נושאים בוערים, ולעיתים אפילו לאו דווקא ממש פרופר בנושא הדיאטה. וזה כל כך חשוב לנו כאן על מנת שנוכל להמשיך ולתת כוחות ותמיכה.
אז בואו נמשיך כך לעבר השנה החדשה בכדי שנוכל לדווח על שינויים, לא רק במשקל שזה חשוב מאד, אלא בכלל בסגנון החשיבה וסגנון החיים של כל אחד מאיתנו.
שבת שלום

מסיכמה בהחלטThumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 07:37

בלונדה....
בלונדה....
סופ"ש נפלא בנות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 05:26

dany
dany
גםלך מתוקה

אקורדיאון כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 05:22

אקורדיאון
אקורדיאון
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 05:15

dany
dany
אני מרגישה שאחרי תקופה שהפורום קצת דשדשupset
שוב נכנסה בו רוח חיים נפלאה, גם הצטרפו כוחות חדשים, גם התעוררו חברות ותיקות ושוב התחילו לכתוב מעבר להיום היה טוב או רע, והעלו נושאים בוערים, ולעיתים אפילו לאו דווקא ממש פרופר בנושא הדיאטה. וזה כל כך חשוב לנו כאן על מנת שנוכל להמשיך ולתת כוחות ותמיכה.
אז בואו נמשיך כך לעבר השנה החדשה בכדי שנוכל לדווח על שינויים, לא רק במשקל שזה חשוב מאד, אלא בכלל בסגנון החשיבה וסגנון החיים של כל אחד מאיתנו.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
21/09/2012 00:52

אשירה
אשירה
באמת הרצאה פיגוז,
יוצאת מהלב ונכנסת ללב,
מירי נראית נפלא ונשמעת עוד יותר,
הבה נבחר נכון בשנה החדשה הבאה עלינו לטובה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 22:44

מיכל שרון
מיכל שרון
מתחדשת יקרה, שמחתי לעזור.. כל הכבוד שיצאת להליכה! וכל הכבוד על השיחה עם הבוס.. אני את שלי דחיתי לאחרי יום כיפור.. צריכה עוד קצת זמן להתבשל עם זה..
נשמע שאת בעשייה בכמה חזיתות וזה אף פעם לא דבר רע אלא להיפך!
שיהיה אחלה סופ"ש..
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 22:35

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן מתחדשת. אחלה כינוי. מרענן ואופטימי. זה אכן מדהים וגם מקסים שפוסט של מישהו יכול לחלחל כל כך עמוק אצל מישהו אחר ופשוט ליצור שינוי מצב!! כך את שקיבלת עוצמה ואנרגיה טובה ממיכל וכך אני שכמה וכמה פוסטים של דני , נחושה, אקו, מיכל, טולי ועוד חברים טובים זרמו אלי ואז פוסט מדוייק של נינוש השלים מעגל וצעדתי. אני!! זוהי כוחה של חבורה שיש בה הרבה כנות ואני מרגיש אפילו רעות וכן, גם הרבה תבונה ונסיון חיים שהוא אוצר בפני עצמו. יופי של מסגרת. מסכים בהחלט. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
20/09/2012 21:38

מתחדשת
מתחדשת
ההרצאה פשוט נכנסה לי ישר ללב ופגעה בכל נקודות התורפה שלי כמו שלמשל:דברים באים כשמצפים להם מטוב ולא מרע...
כמה תובנות מהפורום המדהים,מכולכם-מיכל שרון שהמשפט שלך עשה לי את היום,להתחיל את היום עם כוונה חיובית,זה גרם לי לקום וללכת בבוקר היום והציל אותי מבולמוס כי ידעתי שבעבודה יחכה לי יום עם שיחה לא נעימה שיזמתי עם הבוס שלי ושהייתה הכרחית ודחיתי אותה עוד ועוד.נחושה יקרה-תמיד את נותנת לי מוטיבציה גם לאחר הנפילות לקום ולהמשיך הלאה ומטפס הרים שכותב כל כך מהלב ודני שתמיד אופטימית ובכלל כולכם,שמחה להיות חלק מהפורום הזה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » וואו,איזו אנרגיה וכח מההרצאה ומהפורום,כמה תובנות .

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!