20/09/2012 19:20
 שח Posts: 169
|
קצת תובנות מהשבועיים האחרונים... בכל יום, אני מרגישה שאני מצליחה ליישם קצת ועוד קצת מהמשפטים של מירי בכל יום, החזה מתנפח עוד קצת, כשמפנימים עוד צעד ועוד צעד בתוך התהליך ואפילו מצליחים ליישם בכל יום, המנטרות ששגורות בפיכן, "פחמימות עד חמש, 10 כוסות מים, מה שעולה מהר יורד מהר" ועוד.. מתחילות לחלחל ולהיות גם המנטרות שלי  בכל יום, אני קוראת כתבה חדשה ב YNET על מישהי שמנה ענקית שרזתה בזכות XYZ ומחייכת לעצמי (בעצב..) אהה בולשיט, גם את זה ניסיתי... בכל יום, אני הכי שמחה שיש לי את הפורום הזה, שיכול להבין מה אני עוברת, שאפשר לשתף חופשי בלי לפחד שישפטו אותי,
אז אחרי עלייה של קילו מאה בחג, אתמול עשיתי "יום קיזוז" נשקלתי הבוקר ו.......איזה כייף!!! ירדתי 800 גרם ביום אחד!!!!!! זה אמיתי????  מודה ומתוודה שהייתי סקפטית (לפי הפרסומת זה עושה קרחות, לא? ) אבל יום הקיזוז הזה עובד ב-ע-נ-ק!! אתם זוכרים כמה התבאסתי מהשקילה שלי? כשהייתי צריכה להישקל בוקר אחרי הערב חג? אבל הנה, אני כבר במגמת ירידה מפתיעה, אז יש צ'אנס ממשי שהשקילה הבאה תהיה טובה אפילו... רק שקשה לי עדיין בעניין השתייה, כי אני בנאדם ששונא מים,לא שותה בשום מצב, גם אם אהיה יום שלם בטיול במדבר אני יודעת שזו בעיה חמורה, ושאין כמו מים וכו' וכו' אבל אני ככה כבר שנים אז אני מאוד משתדלת במסגרת העבודה שלי לקנות לי בקיוסק לשתות שני בקבוקים של חצי ליטר קולה זירו או דיאט ספרייט, אבל מהרגע שאני מגיעה הבייתה זה מסתכם בכוס אחת של תה עם נענע או נס קפה ואני יודעת שזה משהו שיכול ממש לעכב/להקשות בתהליך ירידה ובמשקל זה ממש מבאס אותי נוראאאאאא, אז אם יש לכם עצות טובות וחכמות (כתמיד..) לאנשים בעייתים כמוני, בעניין שתיית מים, אשמח מאוווווווד לשמוע.
אההה ו.. היום הודעתי בעבודה שאני לוקחת חופש מיום ראשון הבא, לכל חול המועד סוכות, והבטחתי לעצמי שזהו חודש חדש (וחודש היומולדת שלי גם) ולכן זוהי הזדמנות מצויינת להתחיל את שרציתי מזמן - הליכות! כל יום, בוקר או ערב, מה שייצא, אבל בכל יום- הליכה! מבטיחה לעצמי (מקווה שאעמוד בזה) 
טוב, חייבת לארגן את הילדודס עם מקלחות וארוחת ערב, אצטרף שוב מאוחר יותר  שח
|